iyi cnm bende napıyım bildiğin gibi,ahhh ahhh inşaallah kendimize aldıgımız günleri de görürüz cnm
salam bacılar,nassız?
yaa canlarım kusura bakmayın gecmıstekılerı atlamayayım saygısızlık olmasın dıye gerıde kaldım acık bırakıp teldeydım...unuttugum warsa afedersınız toplu yazıyorum
lagrıma ;anladım cnmmm şeker seniii
ya kızlar sormayın bende bır eltı wardı ayın 15 gunu gelır bende kalırdı.nankorluk yaptıesımle kaynımın arasını actı sormayın.her geldıgınde benım kafam tutardı sınır stres fılan hareketler dagınıklıkları benden 1 yas kucuk 26 yasında ewısınden beyhaber herseyını ban toplardım.hareketlerı fılan sacmaydı.kaynımı uyardım ayrıl demedım sevgıye saygım war 1 sene oldu bu ay söz yapacaklardı acele etme dedım esım basından berı ıstemedı bunu corluda cok kısı esımı tutup basınızı yakmayın dedı daha neler neler tanımayan erkek yok esım basını eğip gezdı hep bız sus dedık sewıyo dedık
ama son olaylarda haddını astı.kaynımı uyardım ya sen gıt kaynım bunların hepsını o kıza anlat aradı hakaretler ettı bana.ben de ona tabııı durru muyum nelerını bılıyorum sustum bugune dek
ama onun yuzune soledım.mıllete degıl!ben o degılım karaktersız degılım.neyse kısa gecıyom cok seyler war.bnm solemedgm seyler war.onları ben solemısım gıbı yansıttı kaynım bana sordu.bben de kaynımı abımden yaırmam ocok sewerdım soz nısan donemı ewlılık fılan 5 yıldır ıclerındeyım bır kez duymamıslardır kaynım kotu sunu bunu yaptı dıye asla konusmam!''!
sen gıt attgm acele etme o sinsi msjlarını fılan o kıza at dırek kız da bana dedı sen benm dagınık oldugmu fılan nasıl solersın sewgılıme dedı.e gorunen köy kılavuz ıstemez...pis,mutfakta tırnak torpüleyen ınsann yaaa.bnım ewıme gelıyorsa duzenıme uymak zorunda esım de ben de sewmıyoruz ole seylerı.mıkrop yaaa.pıjamalarını cıkarır ters bırakır ben katlarım.yatagını acık bırakır ben toplarım.yaa ceyız yapmıyo herseyı kaynıma yıkıyo o alcakmış.işe gırıyo kavga edıp cıkıyo sureklı.çok gecımsız ,çrkef bırısı
kaynımın yanında süy kuzusu ama 2 yüzü war.
nankör yedırdıgmı solemem ama ewımde kaldı bnö ya soledıgı lafları yazamıyorum ceza alırım dıye kızlar anlayın.en hassas oldugumuz konu bebek konusu esımle benım solemedıgım seylere ölmüş yawrumu katıp yemın ettım kaynım ınanmadı esım de dedı o yılana ınanıyosun sewcanın bu yemınıne ınanmıyorsun kardesım yok bnm artık demıs.en hassas oldugumuz konu yazıklar olsun sana demıs.yenı kurtaj oldu neler gecırdı anlayışsızlar demıs.kapışmıslar yanı o kız benı aradı kaynım demıs sewcanla laubalı olma senın dengın demıs ama kızı gıdın koyde anlatsınlar tam bi....
anlayın.çirkef...araba eksık olmuyordu kapı onunden kaynımla başlamdan once ama kaynım olsun cocugu da olsa ewlencen dedı sewgı degıl kaynım cok ınat ondan yapıyor boyle abısını cığnıyor.aradım dedım kaynıma ben 5 yıldır sızınleyın senı kardesım gıbı gordum neyımı duydun bugune dek dedım bısey dıyemedı yazıklar olsun senı yenı tanıdım bugun dedım ben de senı yenı tanıdım dıyo yaa sırf karsılık wermk ıcın..bnm attgm mesajları daha kotu ollaım dıyemı atıyosun ona senı uyrmak ıcın yazdım onları dıyorudm atarım dıyo.gorunuuste karakterlı sozu dınlenen cocuk sus pus oldu sacmaladı dedım senın mıden alıyorsa ewlen o kızla nelerı war daha dedım ama ben hıcbırseyınızde yokum senı de yanlış tanımısım gercek yuzunu gordum dedım dunden berı ağlıyorum =((( eşim de uzuluyor hem kardesıne hem bana.kardesının gelecegı ıcın uzuluyor.bana da bunları soyledıgı ıcın ozur dıleyeceksın demıs ama ınat gercı dılese de kabul etmem ya.yazık dıyorum sadece ona da soledım abınle kardessınız ama alakanız yok allah razı olsun kı onu tanımıısm sen cok kotuymussun aslında deıdm.yarın oburgun ondna ayrılsa dahı yuzume bakamaz benımmmm
anlayacagınız gelın olacak kız yılan cıktıııı.kaynımı da nasıl doldursuysa yalanlarıylşa doldurmus bıze jarsı...
kız kendını koyden o ewden kurtarmak ıcın yanastı kaynıma kaynım onu oldugu gıbı kabullendı anlayın...yapıştı kaldı ona.ama kaynım da 29 yasında cocuk degıl mantıklı dusunebılır yaa kac kısıyle nelerını bılıyorum kendı anlatmıstı onceden de tanıyorum ben bunu.tmm sahıp cıkar ama kız yılan çirkef yaa ıftıraları duysanız dudak ucuklatacka cınsten sinsi yılan
bundan dolayı dağıldım ama o kızdan her ay gelmesınden kurtuldum ya sewınıyorum artık rahatım ohhh her ay o neydı yaaaa o gelsın sankı kaynanaya hızmet edıyorum
hakkımı helal etmıyorum ewımde agırladım neler gördum.öbür dunyası da war.ama esmın sulalesı dıyor senı bılıyoruz o da bellı hıc sıkma canını ınsllah kurtarırız o cocugu dıyolar amcalar fılan.allah kurtarmıs sızı gecmıs olsun dıyolar...
ay cok uzun oldu böle işte...
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım..istanbulda oturuyorum adım hülya..salı günü tam 3 yıllık evli olacağız inşallah...bnde bebeğimiz olsun diye uğraşanlardanımmalesef..evliliğimizin ilk 1. senesi istemedik.2.sene istedik ama o zaman da romatoid artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastası olduğum ortaya çktı 1 sene onun tedavisini gördüm kortizonlu ilaçlar vs.o yüzden bebek kesin yasaktı.geçen sene mayısta onun ilaçlarını ve doğum kontrol hapını bıraktım ama en az 4 ay da normal korunmaya devam etttiik çünkü o kortizonlu ilaçların vücuttan atılmasını bekledik.sonra ağustosta korunmayı bıraktık o ay hemen adetim gecikti bnde hamiş sandım testte çıkmadı 2 ay bekledim doktora gittim hamiş değilsin dedi meğer polikistik over varmış 4 3 ay adet görmedim kasıma geldik adet söktürücü verdi doktor her ay onla adet gördüm bıraktım yine adet olmadım yine içmeye devam ettim en son bu ay da rahim filmim çekildi o da temz çıktı bu ayki adetimde klomen diye bir ilaç verdi adet olunca onu içicem yumurtlama olucak mı bakalım kontrole gidicez 10.günde belli olcak inşallah olur ki eğer olmazsa 3 ay bu klomen ve iğne tedavisi görücem eğer olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı....benim hikaye kısaca b u kızlar..umarım bundan sonra dert ortaklarınıza benide eklersiniz :))
salam bacılar,nassız?
sen nasılsıın kimse yok bu aksam galiba
merhabaaaaaaaa güzelleeeeeeerrrrrrrrrrrrr nasılsınız canlarımmmmmmmm
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu yaaaaaa
tşk ler canım sen nasılsın
çok iyiyim canım hemde çokkkk naber varmı gelişmeler
selamsen nasılsıın kimse yok bu aksam galiba
selam
dökülürler birazdan,merak etme sen,gececidir bizim kızlar.
embado selam sanada
sevcan cım,kaynın ve eltin konusunda berrin e katılıyorum,boşver takam kafaya bu kadar,herkez yaşaması gerekeni yaşasın,madem kendisini düşünenleri umursamıyo,yarın öbürgün pişman olur diyede siz üzülmeyin.
canım aslında bende erken giremiyorum ama eşim evde değil ondan erkenciyim canım ya sakıncası yoksa sen ordulumusun merak ettim
bunu ilk anlayan sensin sanırım,sende ordu lu olduğun için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?