swcanım neler neler olmuş yaa senin baş agrılarının nedeni anlaşıldı kuzum takma kafaya..dedigin gibi kurtulmuşsun..kaynında niye ona uymuşki yaa.seni daha çok tanıyo sonuçta..pff.neyse üzme kendini sakın o çirkef insan için...öylelerinden herşey beklenir...kaynında er yada geç anlıcaktır ama seni ve eşini hiçe saydıgıyla kalacak..nsıl bakıcak yüzünüze sonra...
ayy kıyamam sana tatlışım benim seni çok iyi anlıyorum çünkü bir tanede benim başımda war ama sana şu kadarını söyleyim bırak kaynını ailesini bütün çevre anlar neyin ne olduğunu zamanla ama bu zaman zarfı içinde sen benim gibi yapma şimdiden ilişkini kesmen çok ii olmuş yoka stres topu olursun inan değmez insanlar için bak ben 5 sene sonra kurtulabildim keşke baştan kopsaydım diyorum şimdi ve ne oldu biliyomusun eşi bile şimdi başka kadınlarla görüşüyo aldatıyo kaynanmlar ew almıyo herkes anladı çünkü sen sıkma canını herşey anlaşılır bitanem tamam mı
herkese selam bende pkoluyum bende anne omak istiyorum ve bende bu konuya abone olmak istiyorum nası olunuyor acep :)
selam canım benim hepinizde bir anlıkta olsa güldürebildiysem ne mutlu bana.nasılsın canım ?
maşallahhh maşallahh allahım nazarlardan saklasın canım.senin sevgin oğluna güç kuvvet veriyor çok şükür.en kısa zamanda da evinize şeref versin emremiz.allaha emanet olun.bu zaman zarfında sende dikişlerin iyileşmiş olur bol bol seversin oğluşunu.sıkma canını doyamadan ayrı kalmak zordur hastaneye gitmek için can atıyorsundur ama sonrasında hep seninle olacak nasıl olsa.öptm canım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.hepimiz bu topiğe girdiğimizde yabancıydık.ama bi şekilde biz kaynaşmaya çalıştık onlarda kucak açtılar.sizde böyle düşünüp kırılıp darılmadan yazarsanız zamanla herkesi tanıyınca iyiki gelmişim yanınıza dersiniz.ben öyle diyorum şahsen.
cheryyguy canım klavyende f5 ses tuşu olsada başka bir tuşa basılı tutarak kullanıyorsundur.yani tuşların en üstünde F5 yazan tuşa basman sayfayı yenileyecek arkadaşlarda demiş ama.
neyse kızlar çok yoruldum ben balkonu en ince ayrıntısına kadar temizledim pazartesi masa sandalyelerim gelicek.ama çok yoruldum balkon demirlerinin camlı olması çok sinir bişeybi ara başım döndü yığılıp kalcaktım.şükür bitirdim mis gibi oldu.geçmişte baya birikmiş maşallahhh.
sevcancım yaşadıkların çok zor ve üzücü.hayret ettim kaynına.o kıza bişey diyemice el kızı sonuçta sadece yaptığı nankörlüğe kızdım.kaynına kesin bişeyler yaptırıp yedirip içirmiş olabilir.çünkü bir insanın gözü bu kadar kör olamazz.belki dışardan söyleyene inanmak zor olabilir ama ailen söylüyo ve buna inanmıyor.kaynını kardeşin gibi sevdiğin belli yoksa hiç bişey demez ne hali varsa görsün derdin.ama uyarmışsın.vebali üzerinden kalkmış canım boşver artık daha da istiyorsa yaşar görür anlar.bazı şeyler insanın kaderidir.kaynında bu hareketleri yaptığına göre demekki o kızda ona layık.başka bişey diyemicem.en azından sevinmen gereken bişey var.eşin ve ailesi senin doğru ve dürüstlüğünü bilerek senin yanında.gerisini boşver canım.bu konuda çok ta üzülme bence.öptm seni.
canım bugün daha iyisindir inşallah babacığında enkısa zamanda şifa bulur umarım canım çok öpüyorum seniwalla bilmiyorumki abla inş. öyle olur...dikkat etmeye çalışıyorum abla ama biliyosun durumları bu durumda ne kadar edilirse...sende kendine dikkat et ablacım
tatlım walla aslında bende bilmiyorum nasıl olduğumu ama garip bi şekildeyim hayırlısı bakalım bende giremiyorum malesef çok sık gündüz zaten çoğunlukla ewde değilim ben annemlere gidip geliyorum babamaynı malesef yine hastahane yolu göründü yatırıcakmış dr yine öyle işte...hadi inş. soğan suyu şifa olsun inş. bitanem öptüm seni A.E.OL
meraklu seni valla bugünde alışveriş durumları vardı oyüzden gelemedim çokda yoruldumçok çok geçmiş olsun,rabbim şifanızı versin inşallah.
kızlar ben şimdi çıkıyorum,bugün tüm gün olmayabilirim beni merak etmeyin
eboşumda yokmuş,işi varmış,ne işi ola ki,marak ettim
anacığına bendende selam kuzum nidemek yaa zevkleSelam kızlar hayırlı günler hepiciğinize;
Sevcanım kuzum tarifler için çok sağol cnm,birini kestirdim gözüme :) Bu arada kaynınla ilgli sorunlar varmış,cnm madem herkes herşeyin farkında boşver sen onu ne hali varsa gördün üzülme,kandi canıını sıkma sen olur mu?
Birsenimm kuzuuu maşallah emreciğe çok gayretli ya Allah'a şükür çabuk toparlıyor kendini,bu arada sen kendini çok yorma bak kaynanan yok mu dün yemek yapıyorum dedin ayakta fazla kalma,kayganan ne işe yarıyor o yapsın hiçteyse sen iyileşene kadar
Derinimm kuzumm kan testi yaptırmazsan sürekli kafanda kuracaksın ama kendini perişan edersin böyle bak baş ağrıların sıkıntı stresten çok etkileniyor dikkat et kendine bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur Allah'ın izniyle,kan testinde negatif görmek bana göre aynı en azından kafan rahatlıyor,ama yine sen bilirsin tabi cnm...
Eboşşşummm kuzum annemin çok slmı var çok çok tşk ediyor,zahmet etmiş dedi,bende çok tşk ederim çok sağolsenin iş tamamdır bu arada hayırlı ugurlu olsun ben sana bişe daha dicektim ama unuttum neyse...
Boncugum ne kadar süre gelmiceksinumarım kafan rahatlarda bi an önce gelirsin....
Yeni arkadaşlar gelmişler,hoşgelmişlerr...
Kızlar geçmişi okudum ama bu kadar aklımda kaldı kusura kalmayın,bnm yarın için hazırlık yapmam lazım şimdi belki bugun giremem Allah'a emanet olun...
valla eşlerin tepkisi herzaman görülmeye deper oluyo canım mutluluğunuz daim olsuncanım sıkma canını lütfen dua etmeye devam et bek ben bu ay tefricciye duasını okumuştum annemle inan rabbim dularımızı gri cevirmez sadece stres yapma rahat ol bende cok yaptım ama şimdi diyorum boşuna kendimi yıpratmısım inş rabbim hepinize nasip eder bu güzel duyguyu dualarımdasınız...
canım ya inan cok üzüldüm annecigine rabbim acıl şifalar versin cok gecmiş olsun...kaynana gelince diycek kelime bulamıyorum bazı kaynanalar böyle düşüncesiz işte ama rabbim görüyo yaptıgın iyilikleri oyüzden sıkma canını kendine ve bebişine cok dikkat et opuyporum seni...
derinim sen bilirsin canım biraz daha bekle o zaman canım inş bir mucize olur dularım seninle...amin inş görürüm keseyi canım cok heycanlıyım rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu...
kardeloşum nasılsın canım başın agrıyomuş gecmiş olsun inş bugun daha iyisindir...
canım ya cok sevindim maşallah emremize inş en kısa zamanda evinede gelir annesinin şevkatli kollarında uyur...
evet eboşum ama evde kamera yoktuki ama güzel sürpriz oldu gercekten...inş canım keseyi görürüm icimde heycan ve biraz da korku var inş her şey yolunda gider...adet olmuşsun tatlım sevindim cünkü düzenli oldukca bebişinin gelişide cabuklaşır inan dularım hepinizle rabbim yüzünüzü güldürsün...
gülüm canım benim cok teşekkür ederim amin inş rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder...tabiki dularım sizlerle o kadar cok istiyorumki bu güzel haberi sizlerdende duymak rabbim inş en kısa zmanda hepinizin yüzünü güldürür...sanada gecmiş olsun canım kendine cok iyi bak kocaman opüyorum seni
aramıza hoşgeldin canım...
olurmu oyle şey canım aramıza hoşgeldin bizim hepimizin nasıl birbirimize baglı oldugunu buraya geldikce anlıycaksın canım ve sende kopamıycaksın inan...
canım ya inan okurken cok duygulandım başınız sagolsun inş en kısa zamanda melek kızın kardeşini yollar...
canım sende aramıza hoşgeldin gecmiş olsun inş en kısa zamanda güzel haberini alırız rabbim bu mutlulugu hepinize tattırsın...
amin canım h.g aramıza...
h.g canım aramıza abone olmak diye bişey yok yazışmalara ktılıyosun ve kaynaşıyoruz o kadar...
canım h.g aramıza inş sende en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucaklarsın dualarım hepinizle...
canlarım ya bir saattir gecmişi okuyorum baya bi kaynatmışsınız maşallah keşke bende aranızda olsaydım gündüz giriyorum ama kimse olmuyo... gecede erken yatıyorum uykucu oldum bu aralar bide karnımın agrısından fazla kalamıyorum pc başında...kotü kötü rüyalar gördüm ya... rabbim inş hayırlara cıkarır hepinizi cok öpüyorum
selam kızlar hayırlı günler hepinize...
cano rüyan hayrolsun inşallah tersi çıkar ya yoksam işaretmi sana bu rüya ???selam cnm aramıza hoşgeldin...konusa konusa burayı bırakamıyacagın için şimdiden aboneligin hayırlı olsunbende pkoyum bu arada
cnm ya bakon yıkarken insan üşütüyo gerçekte..yazın degil tabi de..malum havalarda serin.inş üşütmessin...demek masa falan gelecek güle güle kullan canım
cnm çok geçmiş olsun.inşallah eşinin ameliyatlarından sonra herşey iyiye gider ve bebişin gelir...
neden kıssss niye tüm gün yoksun bakimebuşla konuşmadım bugün bende bilmiiim ne işi vardı
hülyacım ne demek ekledik bile canımhoşgeldin aramıza...umarım biran önce bekleyenler degilde hamile kalanlar listemize alırız seni de...
evet cnm beklicem ya..aslında negaitif görüp evet çok rahatlıyo insan geçen ay sırf ondan yaptırmıştım hatırlarsan...ama bu ay pek istemiyorum kanda bakmak...sıkıldım galiba
anatolıam alıntın çıkmamış kuzum..evet adet gelmedikçe sinir oluyom,ama başka sorunlarımda var cnm onlarda etkiliyo galiba gecikme sebebim onlardır kesin..bide negatifi gördügüm anda oluyo herşey..bikaç dakika sonra rahatlıyorum
kızlarr bende rüyalarınızdan etkilendim galiba rüyalar gördüm genebebekle ilgili genelde hamile oldugumu,test yapıp çift çizgi gördügümü falan görürdüm..bu sefer tersi,gene doktora gidiyorum muayene ediyo ama hamile degilsin üzgünüm diyo...kanda da çıkmadı diyo bide egilip bacagımı kokluyo niyeyse yok yok diyo hamile degilsin
evet canım ya geçmiş olsun sen hissettinmi ?kızlar deprem olduuu... merkezüssü kütahya 5.9 şiddetinde
slm kızlar nasılsınız
samyelim kütahyada mısın?geçmiş olsun umarım sorun yoktur
derdanurcum geçmiş olsun allah annene sifa versin canım
iyidir kanka nolsun ya bildiğin gibi yorgunum birazebroşum hoşgeldin bebişim nabersin
SELAM KIZLARRRRR annemdeyim...ay nasıl sallandıkkk...başım cok kotu dondu
.allah yardımcısı olsun kutahyadıkilerınnn
cano gökce uyudu kocişte yeni geldi eve işteydi :) bende geç yazdım cevap face e dalmışım da canım sen nasılsın bakalım tutişle görüşmüşünüz neler yaptınız anlat bakam
güle güle cano çok gecmiş olsun kocişine kib ii geceler bende çıkıyorum byy
bende iyiyim cano çok şükür az öküsürük kaldı bide burun tıkanıklıgı inş oda geçer
kocişinde hastalıgı mühimse gidin dr a yaa daha fazla ilerlemeden allah şifa versin sanada sabır versin
slm kızlar nasılsınız
samyelim kütahyada mısın?geçmiş olsun umarım sorun yoktur
derdanurcum geçmiş olsun allah annene sifa versin canım
allah iyilik versin canım öksürük bendede hafiften var grip sonrası allahın emri zaten :))
ya boğazları ağrıyomuş eve geldiğinde titriyodu ama laf anlamıyo işte verdim evden ilaç bakalım nekadar iyi gelicek inatçı keçi işte :))evet allah bana sabır versin
annemlerdeydık ewe geldık şimdiiyidir kanka nolsun ya bildiğin gibi yorgunum biraz
gökcem napıyo uyudumu yoksam yada babayamı sattın kızı
ay canım sende hissettinmi ya biz hiç hissetmedik
herkese geçmişler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?