Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm sağoll yok sildim zaten ikisini de :S

cnm bnm cok tesekkur edrım bıttıler zaten benım ıcınnn
kendımı uzemem artıkk
sana da buyuk gecmıs olsun duyan bana allah kurtarmıs dıyolar herkes onu da bılıyor benı de adı çirkef dıye anlıyor

slm kızlar nasılsınız
samyelim kütahyada mısın?geçmiş olsun umarım sorun yoktur
derdanurcum geçmiş olsun allah annene sifa versin canım

cnm benımmm cok sağolun hepınızzzzzz yanımdasınız daha ne ısterım bennn :)))

canım ben dıyecegımı dedım.allah bılıyor.ya kıs buyu sıtelerıne uye olan bır ınsan korkulur.ama bne aklıma gtrmek ıstemedım gunah dıye kaptırırsa ınsan kendısını asıl o zaman tutar bole seyler.
kendı dusen ağlamaz ne diyimmm artık ama ben kurtuldum şükür herkes gecmıs olsun dıyor bana esımın amcaları fılan o köydekıler aRAYIP DA SAĞOLSUNLAR

SELAM KIZLARRRRR annemdeyim...ay nasıl sallandıkkk...başım cok kotu dondu
.allah yardımcısı olsun kutahyadıkilerınnn

canım bugün daha iyisindir inşallah babacığında enkısa zamanda şifa bulur umarım canım çok öpüyorum seni
çok çok geçmiş olsun,rabbim şifanızı versin inşallah.
kızlar ben şimdi çıkıyorum,bugün tüm gün olmayabilirim beni merak etmeyin
eboşumda yokmuş,işi varmış,ne işi ola ki,marak ettim
meraklu seni valla bugünde alışveriş durumları vardı oyüzden gelemedim çokda yoruldum
sen nerelere gittin
anacığına bendende selam kuzum nidemek yaa zevkle
gerçi teldede konuştuk saol bitanem sanada yarın için kolay gelsin diyorum mamaları hazırlamışsındır heralde
valla eşlerin tepkisi herzaman görülmeye deper oluyo canım mutluluğunuz daim olsun
korku yok artık iyi düşünüceksin bebişin herşeyden etkileniyo biliyosun allahın izniyle hiçbişeycik olmuycak kuzum .keseyide pıtpıtlarıda duyacaksın
cano rüyan hayrolsun inşallah tersi çıkar ya yoksam işaretmi sana bu rüya ???
ayrıca doktorun bacak koklaması kopardı beni
kızlar deprem olduuu... merkezüssü kütahya 5.9 şiddetinde
evet canım ya geçmiş olsun sen hissettinmi ?
allahım beterlerinden korusun benim kardeşimde afyonda yakın olunca korktuk bizde
slm kızlar nasılsınız
samyelim kütahyada mısın?geçmiş olsun umarım sorun yoktur
derdanurcum geçmiş olsun allah annene sifa versin canım

selam cano azcık geç cevap yazdım kusura bakma napıyosun bakıyım

ebroşum hoşgeldin bebişim nabersin
iyidir kanka nolsun ya bildiğin gibi yorgunum biraz
gökcem napıyo uyudumu yoksam yada babayamı sattın kızı
SELAM KIZLARRRRR annemdeyim...ay nasıl sallandıkkk...başım cok kotu dondu
.allah yardımcısı olsun kutahyadıkilerınnn

ay canım sende hissettinmi ya biz hiç hissetmedik
herkese geçmişler olsun

cano gökce uyudu kocişte yeni geldi eve işteydi :) bende geç yazdım cevap face e dalmışım da canım sen nasılsın bakalım tutişle görüşmüşünüz neler yaptınız anlat bakam

kızlar ya kusura bakmayın ben çıkıyorum çok yorgunum eşimde biraz rahatsız onunla ilgileniyim öpüyoprum sizi
iyi geceler ..
derinim gelmedin canom görüşemedik öpüyorum sen,de

cano gökce uyudu kocişte yeni geldi eve işteydi :) bende geç yazdım cevap face e dalmışım da canım sen nasılsın bakalım tutişle görüşmüşünüz neler yaptınız anlat bakam

oyyy kuzum uyudu demek allahım tatlı uykular versin
ben nasıl oluyum cano ya kocamla atışıyoruz :))kalk doktora gidelim diyorum kabul etmiyo deli ediyo beni :))
evet ya tutişle buluştuk cano güzeldi keyifli yani gezdik dolaştık işte .
sen nasıl oldun daha iyisin inşallah

bende iyiyim cano çok şükür az öküsürük kaldı bide burun tıkanıklıgı inş oda geçer
kocişinde hastalıgı mühimse gidin dr a yaa daha fazla ilerlemeden allah şifa versin sanada sabır versin

allah iyilik versin canım öksürük bendede hafiften var grip sonrası allahın emri zaten :))
ya boğazları ağrıyomuş eve geldiğinde titriyodu ama laf anlamıyo işte verdim evden ilaç bakalım nekadar iyi gelicek inatçı keçi işte :))evet allah bana sabır versin

allah kolaylık versin canım sanada hadi bende kaçtım görüşürüz öptmmmm

iyidir kanka nolsun ya bildiğin gibi yorgunum biraz
gökcem napıyo uyudumu yoksam yada babayamı sattın kızı

ay canım sende hissettinmi ya biz hiç hissetmedik
herkese geçmişler olsun
annemlerdeydık ewe geldık şimdi
ay abla nasıl hıssettık ve uzun surdu yaa başım dondu bende de panık atak warrr
kalbım bASLADI ELLER TITREMEYE BAŞLADI
abim sallıyor sandım abi sallma kalbım başlıyo deprem oluyo gibi dedım depremmiş meğerr.aşağı indik babam we esıme kalsa ınmeyecktık ama bnm panık fenaaa artık takarım bu aralar.hayrlısı herseyın kısmet de elımde degıl bu hastalık işteee (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…