kızlar ya kusura bakmayın ben çıkıyorum çok yorgunum eşimde biraz rahatsız onunla ilgileniyim öpüyoprum sizi
iyi geceler ..
derinim gelmedin canom görüşemedik öpüyorum sen,de
Teşekkürler arakdaşlar eşim ameliyat oldu ilk ameliyatı varikoseldi sonra sağ taraftan hidrosel oldu şimdi de sol dan hidrosel olcak sanırım ve pirinç tanesi kadar bişi var yumurtlığında onu alcaklar çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz allah herkese nassip etsin arkadaşlar aranıza aldığınız için tşkkür ederim
ablam allah rahtlık wersın .eşine de geçmiş olsun cok
Selam kızlar hayırlı günler hepiciğinize;
Sevcanım kuzum tarifler için çok sağol cnm,birini kestirdim gözüme :) Bu arada kaynınla ilgli sorunlar varmış,cnm madem herkes herşeyin farkında boşver sen onu ne hali varsa gördün üzülme,kandi canıını sıkma sen olur mu?
Birsenimm kuzuuu maşallah emreciğe çok gayretli ya Allah'a şükür çabuk toparlıyor kendini,bu arada sen kendini çok yorma bak kaynanan yok mu dün yemek yapıyorum dedin ayakta fazla kalma,kayganan ne işe yarıyor o yapsın hiçteyse sen iyileşene kadar
Derinimm kuzumm kan testi yaptırmazsan sürekli kafanda kuracaksın ama kendini perişan edersin böyle bak baş ağrıların sıkıntı stresten çok etkileniyor dikkat et kendine bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur Allah'ın izniyle,kan testinde negatif görmek bana göre aynı en azından kafan rahatlıyor,ama yine sen bilirsin tabi cnm...
Eboşşşummm kuzum annemin çok slmı var çok çok tşk ediyor,zahmet etmiş dedi,bende çok tşk ederim çok sağolsenin iş tamamdır bu arada hayırlı ugurlu olsun ben sana bişe daha dicektim ama unuttum neyse...
Boncugum ne kadar süre gelmiceksinumarım kafan rahatlarda bi an önce gelirsin....
Yeni arkadaşlar gelmişler,hoşgelmişlerr...
Kızlar geçmişi okudum ama bu kadar aklımda kaldı kusura kalmayın,bnm yarın için hazırlık yapmam lazım şimdi belki bugun giremem Allah'a emanet olun...
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım..istanbulda oturuyorum adım hülya..salı günü tam 3 yıllık evli olacağız inşallah...bnde bebeğimiz olsun diye uğraşanlardanımmalesef..evliliğimizin ilk 1. senesi istemedik.2.sene istedik ama o zaman da romatoid artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastası olduğum ortaya çktı 1 sene onun tedavisini gördüm kortizonlu ilaçlar vs.o yüzden bebek kesin yasaktı.geçen sene mayısta onun ilaçlarını ve doğum kontrol hapını bıraktım ama en az 4 ay da normal korunmaya devam etttiik çünkü o kortizonlu ilaçların vücuttan atılmasını bekledik.sonra ağustosta korunmayı bıraktık o ay hemen adetim gecikti bnde hamiş sandım testte çıkmadı 2 ay bekledim doktora gittim hamiş değilsin dedi meğer polikistik over varmış 4 3 ay adet görmedim kasıma geldik adet söktürücü verdi doktor her ay onla adet gördüm bıraktım yine adet olmadım yine içmeye devam ettim en son bu ay da rahim filmim çekildi o da temz çıktı bu ayki adetimde klomen diye bir ilaç verdi adet olunca onu içicem yumurtlama olucak mı bakalım kontrole gidicez 10.günde belli olcak inşallah olur ki eğer olmazsa 3 ay bu klomen ve iğne tedavisi görücem eğer olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım hakkımızda hayırlısı....benim hikaye kısaca b u kızlar..umarım bundan sonra dert ortaklarınıza benide eklersiniz :))
canım uzun olması önemli değil sen rahatla yeterki anlattığına göre değmez birisi niye ağlıyosun ki kaynın içinde üzülme ne ekerse onu biçer yarın bi gün yüzünüze bakmak zorunda kalacak olan o
selam
dökülürler birazdan,merak etme sen,gececidir bizim kızlar.
embado selam sanada
sevcan cım,kaynın ve eltin konusunda berrin e katılıyorum,boşver takam kafaya bu kadar,herkez yaşaması gerekeni yaşasın,madem kendisini düşünenleri umursamıyo,yarın öbürgün pişman olur diyede siz üzülmeyin.
slm yawrumm sen nasılsın?? ben ıyıyım baş dönmelerınden sonra bıraz panık oldum :Sslm canım nasılsın
swcanımmm hadi msn e gel annem yatıcammmmmmmm
kuzumm bilgisayar başından kalktım işim çıktı,sayfayı bıraktım öylece kusura kalma...Napalım dolaştık,sohbet ettik dertleştik ii geldi valla:) darısı başına...Allah iyilik versin...dün naptınız bakim eboşla
inşallah cnm yaaa..Allahım hayırlısını versin...
anacığına bendende selam kuzum nidemek yaa zevkle
gerçi teldede konuştuk saol bitanem sanada yarın için kolay gelsin diyorum mamaları hazırlamışsındır heralde
selam cnm aramıza hoşgeldin...konusa konusa burayı bırakamıyacagın için şimdiden aboneligin hayırlı olsunbende pkoyum bu arada
cnm ya bakon yıkarken insan üşütüyo gerçekte..yazın degil tabi de..malum havalarda serin.inş üşütmessin...demek masa falan gelecek güle güle kullan canım
cnm çok geçmiş olsun.inşallah eşinin ameliyatlarından sonra herşey iyiye gider ve bebişin gelir...
neden kıssss niye tüm gün yoksun bakimebuşla konuşmadım bugün bende bilmiiim ne işi vardı
hülyacım ne demek ekledik bile canımhoşgeldin aramıza...umarım biran önce bekleyenler degilde hamile kalanlar listemize alırız seni de...
evet cnm beklicem ya..aslında negaitif görüp evet çok rahatlıyo insan geçen ay sırf ondan yaptırmıştım hatırlarsan...ama bu ay pek istemiyorum kanda bakmak...sıkıldım galiba
anatolıam alıntın çıkmamış kuzum..evet adet gelmedikçe sinir oluyom,ama başka sorunlarımda var cnm onlarda etkiliyo galiba gecikme sebebim onlardır kesin..bide negatifi gördügüm anda oluyo herşey..bikaç dakika sonra rahatlıyorum
kızlarr bende rüyalarınızdan etkilendim galiba rüyalar gördüm genebebekle ilgili genelde hamile oldugumu,test yapıp çift çizgi gördügümü falan görürdüm..bu sefer tersi,gene doktora gidiyorum muayene ediyo ama hamile degilsin üzgünüm diyo...kanda da çıkmadı diyo bide egilip bacagımı kokluyo niyeyse yok yok diyo hamile degilsin
olsun cnm ya nolcak...insanın işi çıkıyo tam yazışırken kalkmaz zorunda kalıyo bazen.sanada kolay gelsin gülüm iyi oturmalar...hayırlı cumalar...kuzumm bilgisayar başından kalktım işim çıktı,sayfayı bıraktım öylece kusura kalma...Napalım dolaştık,sohbet ettik dertleştik ii geldi valla:) darısı başına...
tşk ederim ablam sağolasın,söylerim başüstüne...İki çeşidi şimdi yaptım kalanı da sabah erken kalkıp yapıcam cano,bi tepsiyi yaktım hatta hahaaa
Bende yatayım barii,yarın erken kalkıcam herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin canlarım...
selinamm inşallahh cnmm o balkonda(kapalı balkon sanırım)bebişini mama sandalyesine oturtup dışarıyı seyrettrip bi yandan da cici bebe yedirirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benim saol düşündüğün için inş üşütmem.dün hafif yağmur atıştırdı ama allahtan balkon camlarım batmadımasamızda gelsin inş güzel günlerde oturmak nasip etsin allahım.inş birde bebişim olurda onada sandalye alırız :97:
ebrar ablam geçmiş olsun eşine.doğrusu ben eşimin hasta olmasındansa kendim hasta olmayı tercih ederim,çok nazlı oluyorlar.ama yöntemini buldum sızlanıp nazlanınca doktora gidelim diyorum yok diyincede o zaman gık deme diyorum şikayet bile etmiyor korka korka öksürüyor.bide erkek olcaklar biz onlardan daha dirençliyiz cesuruz dr konusunda.geçmiş olsun tekrardan.öptm seni.
kayram uğramamış görmedim iyidir inş.kardelencim senide öpüyorum sportif hatunumm.
kızlar kütahyadaki deprem biçok yerde hissedilmiş.hepimize geçmiş olsun.tabi kütahyadakilerin allah yardımcısı olsun inş.biz akşam misafirlikten kalkıyoduk apartmandayken olduğundan herhalde hissetmedik.arabaya binerken baktık o saatte herkes camda balkonda.biri dedi deprem oldu diye.Allahımm afetinden korusun.
kızlar ben dualarımı okudum hepimiz için.Allahım bu mübarek günde kabul etsin inş.cümlemizin dualarını geri çevirmesin,gönlü muradımızı versin inş.amin.
Allah kabul etsin cnm..selinam seninde hepimizin dualarını rabbim kabul etsin...rana geç kalmadın canım,dua saati degil şuanda,ebuşum gelip yapcek,ama ugramamış kuzum işleri vardır kocişide hasta..kızlar nasılsınız dün gelemedim dualar bitti inş geç kalmamışımdır ....!!!!
birsencim dünde benim kontrolüm vardı, pek iyi haberlerle gelmedik. içerde hunileşme yani 1 cm e yakın açılma varmış. doktorum haftada bir kontrol etcem dedi. 22 haftanın içindeyiz. rabbim 30 lara kadar bi dayabilsek... hep yatcan dedi. doktorum erken doğumda olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?