Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm hoşgeldın aramıza
eşine çok gecmıs olsun en yakın zamanda yawruşuna kawuşursun inşallahhh

cnm benım rıca ederım ne dmeek afıyet olsun sımdıdenn
ewet cnm ben akıl wermeye calştım yaranamadım.ne hallerı warsa görsunler artık umrumda değıller oh ben rahatladım artık gelcek dıye stres olmayacagımmm

cnm gecmıs olsun cok sen de aramıza hoşgeldın bu aralar armıza çok arkadaşımız katıldı topiğimiz hızla buyuyor bak aboş ablammm

cnm benım ılk basta uzuldum ama sımdı degmedıgını bılıyorummmm
eşim basımdamı benımle mı benı bılıyomu o bana yeter onlar yalan oldular benım ıcın allah ıslah etsınnn

cnm kardelenım sağol arkadasımm
takmıyorum artık dedıgın gıbı kendı dusen ağlamaz ben uyardım kendı bılır hayat onun hayatı ufak degıl 30 yasına gelmıs banane
sewdıgım ıcın uyardım ama bunları yaptı o yılan

derinim hoşgeldın cnmmm benımmm ben de uzulmustum sen gelmıssın ben goremedım dıye ((
ama şimdi sewındırık oldum nasılın????
sen bugun de mı çalıştın yawrum?

herkese selam canlarımmm..ay varya inanın yazmaya bile halim yok..kızlar bacaklarım çok fena agrıyo yaaaa..yagmur yagacak gib...belim bacaklarım kopuyoadet olcam yada...söksede rahatlasam.

ebuşum kaçırdım canom seni yorgunmuşsun..kocişede geçmiş olsun cnm erkekler öyle gitmiyolar malesef doktora...bize bişy oldumu kalk yürü hemen acileeAllah korusun tabi...öptüm seni canom..bu arada bacak koklamaya koptum demişinya bende koptum senin kopmana gülüyom kendi kendime deminden beri

sevcanım ya deprem 10 sıralarımı oldu cnm..ben aslında hissederim hep..Allahtan hissetmedim tabi de...çok da korkuyorum zaten depremdenya kayınvalidemler bodrum katta oturuyolar onlardayken haberlerde söyledi.10 gibi onlara gittik içeri girdik montumu çıkarırken kaykıldım baya bi ay anne başım döndü dedim...o sıra olmuştur olduysa.deprem aklıma gelmedi hiç...Allahım zeval vermesin kimselere çok geçmiş olsun kütahyadaki arkadaaalrımada

Allah iyilik versin...dün naptınız bakim eboşla
inşallah cnm yaaa..Allahım hayırlısını versin...
kuzumm bilgisayar başından kalktım işim çıktı,sayfayı bıraktım öylece kusura kalma...Napalım dolaştık,sohbet ettik dertleştik ii geldi valla:) darısı başına...
anacığına bendende selam kuzum nidemek yaa zevkle
gerçi teldede konuştuk saol bitanem sanada yarın için kolay gelsin diyorum mamaları hazırlamışsındır heralde

tşk ederim ablam sağolasın,söylerim başüstüne...İki çeşidi şimdi yaptım kalanı da sabah erken kalkıp yapıcam cano,bi tepsiyi yaktım hatta hahaaa

Bende yatayım barii,yarın erken kalkıcam herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin canlarım...

Son düzenleme:

canım benim saol düşündüğün için inş üşütmem.dün hafif yağmur atıştırdı ama allahtan balkon camlarım batmadımasamızda gelsin inş güzel günlerde oturmak nasip etsin allahım.inş birde bebişim olurda onada sandalye alırız :97:

ebrar ablam geçmiş olsun eşine.doğrusu ben eşimin hasta olmasındansa kendim hasta olmayı tercih ederim,çok nazlı oluyorlar.ama yöntemini buldum sızlanıp nazlanınca doktora gidelim diyorum yok diyincede o zaman gık deme diyorum şikayet bile etmiyor korka korka öksürüyor.bide erkek olcaklar biz onlardan daha dirençliyiz cesuruz dr konusunda.geçmiş olsun tekrardan.öptm seni.

kayram uğramamış görmedim iyidir inş.kardelencim senide öpüyorum sportif hatunumm.

kızlar kütahyadaki deprem biçok yerde hissedilmiş.hepimize geçmiş olsun.tabi kütahyadakilerin allah yardımcısı olsun inş.biz akşam misafirlikten kalkıyoduk apartmandayken olduğundan herhalde hissetmedik.arabaya binerken baktık o saatte herkes camda balkonda.biri dedi deprem oldu diye.Allahımm afetinden korusun.

kızlar ben dualarımı okudum hepimiz için.Allahım bu mübarek günde kabul etsin inş.cümlemizin dualarını geri çevirmesin,gönlü muradımızı versin inş.amin.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız dün gelemedim dualar bitti inş geç kalmamışımdır ....!!!!

olsun cnm ya nolcak...insanın işi çıkıyo tam yazışırken kalkmaz zorunda kalıyo bazen.sanada kolay gelsin gülüm iyi oturmalar...hayırlı cumalar...
selinamm inşallahh cnmm o balkonda(kapalı balkon sanırım)bebişini mama sandalyesine oturtup dışarıyı seyrettrip bi yandan da cici bebe yedirirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar nasılsınız dün gelemedim dualar bitti inş geç kalmamışımdır ....!!!!
Allah kabul etsin cnm..selinam seninde hepimizin dualarını rabbim kabul etsin...rana geç kalmadın canım,dua saati degil şuanda,ebuşum gelip yapcek,ama ugramamış kuzum işleri vardır kocişide hasta..

Çok geçmiş olsun tatlım umarım bebeğin seni üzmeden hayırlısıyla gelir.yat canım bol bol .Rabbim yardımcın olsun.

derincim slm canım naptın test yaptırdınmı çok merak ettim.geçmişi biraz okudum ama hepsini bitiremedim.işlerle birlikte ara ara baktım.belki yazmışsındır ama görmedim yani

hepinize s.a. diyorum kızlar.depresyonun eşiğindeyim.sanırım bu ay yine olmadı.aşılama tutmadı.sabah çok az kan geldi.adet olcaksam bile daha var aslında,progestan kullanıyorum pazar günü bitecek.ama bugün o kırmızıyı görünce beynimden vurulmuşa döndüm.moralim sıfırın altında hiç keyfim yok.aslına bakarsanız bende lagrimaya hak veriyorum bu stres bizi bitiriyor.belki yine bir süre topiğe girmeyebilirim.kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.kendimi teselli etmeye çalışıyorum,diyorum çok şükür sağlığımız yerinde,evimizde huzurumuz var.Rabbim sınıyor sabret diyorum bi yandan neden demekten kendimi alamıyorum.Allah'ım yardım etsin.kurtarsın bu ikilemden inş

Son düzenleme:
demin selam vermedim galiba..herkese selamlar canlarım..hayırlı cumalar inşallah..rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah hayırlısıyla amin...

canancım üzme kendini canım..ama bişy dicem,progestan kullanırken ara kanama olması ilginç geldi bana..yinede ümidini yitirme cnm...yani çok ümit edip olmayıncada insan üzülüyo tabi biliyorum ama dur bakalım.progestan bitsin bi..içmeye devam et kesme sakın...inşallah yerleşme kanaması fln olmuştur cnm yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…