- 3 Nisan 2010
- 417
- 0
- 96
demin selam vermedim galiba..herkese selamlar canlarım..hayırlı cumalar inşallah..rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah hayırlısıyla amin...
canancım üzme kendini canım..ama bişy dicem,progestan kullanırken ara kanama olması ilginç geldi bana..yinede ümidini yitirme cnm...yani çok ümit edip olmayıncada insan üzülüyo tabi biliyorum ama dur bakalım.progestan bitsin bi..içmeye devam et kesme sakın...inşallah yerleşme kanaması fln olmuştur cnm yaaa...
saol tatlım sanada HAYIRLI CUMALAR...Hayırlı cumalar herkese
cnm benm nasılsın ??? sanada HAYIRLI CUMALAR ebrar abla uğramamış inş eşi iyidir ...Allah kabul etsin cnm..selinam seninde hepimizin dualarını rabbim kabul etsin...rana geç kalmadın canım,dua saati degil şuanda,ebuşum gelip yapcek,ama ugramamış kuzum işleri vardır kocişide hasta..
canım benim umudunu yitirme ne olur bu bizim sınavımız sonuna kadarda isyan etmeden RABBİME sığınarakk yola dewam etcez herşeyde bi hayır wardır elbet bi gün bebişlerimiz gelecek lütfen strese giripte dahada zorlaştırma en önemli olan bu sende biliyorsun ...hepinize s.a. diyorum kızlar.depresyonun eşiğindeyim.sanırım bu ay yine olmadı.aşılama tutmadı.sabah çok az kan geldi.adet olcaksam bile daha var aslında,progestan kullanıyorum pazar günü bitecek.ama bugün o kırmızıyı görünce beynimden vurulmuşa döndüm.moralim sıfırın altında hiç keyfim yok.aslına bakarsanız bende lagrimaya hak veriyorum bu stres bizi bitiriyor.belki yine bir süre topiğe girmeyebilirim.kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.kendimi teselli etmeye çalışıyorum,diyorum çok şükür sağlığımız yerinde,evimizde huzurumuz var.Rabbim sınıyor sabret diyorum bi yandan neden demekten kendimi alamıyorum.Allah'ım yardım etsin.kurtarsın bu ikilemden inş
İnşaallah ama geçen ay da buna benzer olmuştu.bilmiyorum yani sanki erken gelmeye çalışıyo da progestandan dolayı gününü bekliyo gibi .sen tahlil yaptırdınmı
saol tatlım sanada HAYIRLI CUMALAR...
cnm benm nasılsın ??? sanada HAYIRLI CUMALAR ebrar abla uğramamış inş eşi iyidir ...
canım benim umudunu yitirme ne olur bu bizim sınavımız sonuna kadarda isyan etmeden RABBİME sığınarakk yola dewam etcez herşeyde bi hayır wardır elbet bi gün bebişlerimiz gelecek lütfen strese giripte dahada zorlaştırma en önemli olan bu sende biliyorsun ...
doğru canım ama işte insanın elinde değil.Rabbim yardım etsin çok zor bir sınav.bugünkü duamıza da şimdiden aminnn diyorum Allah'ım sana ve Sevcanımıza katından hayırlı evlatlar nasip etsin,yüzünüzü güldürsün.Rahmetini,merhametini esirgemesin inş.ben yemeğe çıkıyorum kızlar Allah'ıma emanet olun
evet ebuşum ugramadı..ben bi dükkandan ariyim dicemde rahatsız etmek istemiyorum...kimelr bitirdi okumayan varmı hiç bilmiyorum yoksa duayı yapıcam ama..erken galiba birazda o ayarlar işini kuşum benim.
olsun cnm ya nolcak...insanın işi çıkıyo tam yazışırken kalkmaz zorunda kalıyo bazen.sanada kolay gelsin gülüm iyi oturmalar...hayırlı cumalar...
Selinamm inşallahh cnmm o balkonda(kapalı balkon sanırım)bebişini mama sandalyesine oturtup dışarıyı seyrettrip bi yandan da cici bebe yedirirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Allah kabul etsin cnm..selinam seninde hepimizin dualarını rabbim kabul etsin...rana geç kalmadın canım,dua saati degil şuanda,ebuşum gelip yapcek,ama ugramamış kuzum işleri vardır kocişide hasta..
doğru canım ama işte insanın elinde değil.Rabbim yardım etsin çok zor bir sınav.bugünkü duamıza da şimdiden aminnn diyorum Allah'ım sana ve Sevcanımıza katından hayırlı evlatlar nasip etsin,yüzünüzü güldürsün.Rahmetini,merhametini esirgemesin inş.ben yemeğe çıkıyorum kızlar Allah'ıma emanet olun
ay kızlar yaa..ebuşum mesaj atmış şimdi gördüm...dün gece acildeydik diyo arıcam şimdi inş kötü bişy yoktur eşi hastaydıduayı yapıcam birazdan..bulurum inşallah sayfayı.
AMİNNNNNNNNNNN....YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen SEVCAN arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
AMİNNNNNNNNNNNN......YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen RANA arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
TAMAM RANACIMdualarda sorun yok merak etme cnm...ALLAH KABUL ETSİN kızlar..hepinizin agzına saglık...rabbim ranamıza ve sevcanımıza katından hayırlı ve saglıklı birer evlat yollasın tez zamanda...aminnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?