Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İnşaallah ama geçen ay da buna benzer olmuştu.bilmiyorum yani sanki erken gelmeye çalışıyo da progestandan dolayı gününü bekliyo gibi .sen tahlil yaptırdınmı

ya kızlar ben pelinimi merak ediyorum ugramadı dün ögleden beriinşallah iyidir kuzum ya.banada cagrı atmıştı arayamadım.

Hayırlı cumalar herkese
saol tatlım sanada HAYIRLI CUMALAR...
Allah kabul etsin cnm..selinam seninde hepimizin dualarını rabbim kabul etsin...rana geç kalmadın canım,dua saati degil şuanda,ebuşum gelip yapcek,ama ugramamış kuzum işleri vardır kocişide hasta..
cnm benm nasılsın ??? sanada HAYIRLI CUMALAR ebrar abla uğramamış inş eşi iyidir ...
canım benim umudunu yitirme ne olur bu bizim sınavımız sonuna kadarda isyan etmeden RABBİME sığınarakk yola dewam etcez herşeyde bi hayır wardır elbet bi gün bebişlerimiz gelecek lütfen strese giripte dahada zorlaştırma en önemli olan bu sende biliyorsun ...

kızlar bu arada hala kırmızılar gelmedi yaa ne yapsam farlutal içsem mi sizce ???:97:

İnşaallah ama geçen ay da buna benzer olmuştu.bilmiyorum yani sanki erken gelmeye çalışıyo da progestandan dolayı gününü bekliyo gibi .sen tahlil yaptırdınmı

canım yaa,inşallah öyle degildir..tutmadıysada hemen ümidini yitirme cnm öbür ay denersin aşılama olmasa bile klomen içersin...

ben tahlil yaptırmadım cnm ya...ama birsürü belirti taşıyorum...yani nasıl diyim hem adet olcam gibi karnım agrıyo iki gündür,belim flnda,hemde diger hamilelik belirtileri de var hayırlısı artık...aslında itiraf ediyim bu sabah saglık ocagına gidecektim dükkanı açtıktan sonra düşündüm ama bırakıpta gidemedim.tek oldugum için..bide benim aile hekimi başka saglık ocagında,ben herhangi bir saglık ocagında gebelik testi yaptırabilir miyim diye düşünüyorum.boşa gitmiyim

evet ebuşum ugramadı..ben bi dükkandan ariyim dicemde rahatsız etmek istemiyorum...kimelr bitirdi okumayan varmı hiç bilmiyorum yoksa duayı yapıcam ama..erken galiba birazda o ayarlar işini kuşum benim.

doğru canım ama işte insanın elinde değil.Rabbim yardım etsin çok zor bir sınav.bugünkü duamıza da şimdiden aminnn diyorum Allah'ım sana ve Sevcanımıza katından hayırlı evlatlar nasip etsin,yüzünüzü güldürsün.Rahmetini,merhametini esirgemesin inş.ben yemeğe çıkıyorum kızlar Allah'ıma emanet olun

aminnnnnnnnn...tamam cnm güle güle inşallah kesilir kanam bişy olmaz...dua edicem sana..öptüm.

hoşgeldin canım işlerim vardı anca yazıyorum.kapalı balkon değil canım.nasılsın iyimisin ?

ay kızlar yaa..ebuşum mesaj atmış şimdi gördüm...dün gece acildeydik diyo arıcam şimdi inş kötü bişy yoktur eşi hastaydıduayı yapıcam birazdan..bulurum inşallah sayfayı.

ALLAH RAZI OLSUN canım RABBİM hepimize nasip etsin okudugunuz dualar için agzına saglık inş hepimiz birgün dileğimize kawuşucaz cümlemizin hakkında hayırlısı olsun .....

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen SEVCAN arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

ay kızlar yaa..ebuşum mesaj atmış şimdi gördüm...dün gece acildeydik diyo arıcam şimdi inş kötü bişy yoktur eşi hastaydıduayı yapıcam birazdan..bulurum inşallah sayfayı.

inş ciddi bişeyi yoktur yaa haber gelirse bizlede paylaş canım dualar tamammıymış peki ???

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen RANA arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

TAMAM RANACIMdualarda sorun yok merak etme cnm...ALLAH KABUL ETSİN kızlar..hepinizin agzına saglık...rabbim ranamıza ve sevcanımıza katından hayırlı ve saglıklı birer evlat yollasın tez zamanda...aminnn...

kızlar aradım ebrarımı,mesajda hiç uyumadım yeni yatıcam demişti salak kafam uyandırdım kızı telaşımaeşinin dün gece ateşi çok yükselmiş düşürememişler acile gitmişler canlar..Allahım şifa versin..ateş berbat bişy...sleamı var size.

AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM en kısa zmanda SEWCANIMA hayırlı bi ewlat nasip eder inşşş...
AMİNNNNNNNNNNNN......
ellerini acıp duaları eden bütün arkadaşlarımdan ALLAHIM RAZI OLSUN hepinizin agzına sağlık RABBİM cümlemizin dileğini kabul eylesin .....
TAMAM RANACIMdualarda sorun yok merak etme cnm...ALLAH KABUL ETSİN kızlar..hepinizin agzına saglık...rabbim ranamıza ve sevcanımıza katından hayırlı ve saglıklı birer evlat yollasın tez zamanda...aminnn...

saol canım benim AMİNNNNNNNNN....
ALLAH RAZI OLSUN ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…