Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

a.s canım inş acil şiflar werir RABBİM
sende bizden slm söyle uyusun dinlensin biraz canım ablam ....

cnm senden de Allah razı olsun.rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla...
a.s canım inş acil şiflar werir RABBİM
sende bizden slm söyle uyusun dinlensin biraz canım ablam ....

aleykümselam cnm...valla ben uyandırdım kızı inşallah uyuyabilmiştir bi daha

kızlar pelini de aradım,neti yokmuş giremiyomuş...merak etmeyin canlar...

ben şimdi çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın..cumanızı iyi degerlendirin bol bol dua edin rabbim hayırlısıyla geri çevirmez...öptüm

evet canım bende orduluyum
kusura bakma berrin cim,akşam pc kapandı ve bidaha açamadım,pat diye çıkmış gibi oldum.
ordu da mı oturuyosun,sakıncası yoksa tabiki cevabın?
merak ettim tabiki,niye etmeyim,hem bişeyi daha merak ettim ki,neyi beğendi tutişin annesi?

A.s canım hoşbuldukk uyanır uyanmaz girdim valla
bu saatte mi uyandın:82:
kardeloşum hoşgeldin cnm benim.

kuzu,ben geçmişi okurken çıkmışın.
bütün dualara canı yürekten amin diyorum,rabbim arkadaşlarımıza katından,hayırlı sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah.
eboşum,sizede çok geçmiş olsun tatlım,şimdi daha iyidir eşin inşallah.
kızlar selam hepinize,hayırlı cumalar

CANIM orduda oturmuyorum 1 senedir evlendikten sonra yani :26:evet yeni uyandım 1 haftadır çok yorgundum kalkacak halim yoktu valla :)

amin canım, rabbim dualarımızı kabul etsin....

amin,,, rabbim dualarımızı kabul etsin....

derinim sen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun...ruyalar ters cıkarmış canım belkide bebiş vardır inş hayırlara cıkar rüyan bu arada beni merak etmişsin tatlım sagol ben seni aradım aslında cevap vermeyince musait degilsindir diye bidaha aramadım sen cagrı attıgımı sanışsın canım neyse kendine iyi bak ....
iyiyim canım cok sagol sen nasılsın...
kızlar deprem olduuu... merkezüssü kütahya 5.9 şiddetinde
evet canım ya gecmiş olsun bizde hissettik allahım buyuk feleketlerden korusun....
amin canım rabbim hepimizin mutlulugunu bozmasın...haklısın eboşum aslında su an daha iyiyim ama doktora gitmeden icim rahat etmiycek inş melegimin kesesini ve pıt pıt larını duyarım hayırlısıyla...
canım ya kıyamam sana cok gecmiş olsun bizde hissettik hatta ben yatıyodum eşimde koltukta uzanmıştı başım döndü sandım birden sonra lambaya baktım sallanıyodu depremmi oldu diye sordum kocişte beni paniklendirmememk icin bişey söylememiş ama kotrkmadım desem yalan olur rabbim daha büyük felaketlerden korusun...
canım benim ya lütfen sıkma canını rahat ol rabbim ol dedigi zaman gelecek inş minigin bende senin gibiydim anlayabiiyorum seni ama hamile kaldıktan sonra boşuna yıpratmışım kendimi dedim rabbim hepinize nasip eder inş dularım hepinizle kendine cok iyi bak öpüyorum seni...
ya kızlar ben pelinimi merak ediyorum ugramadı dün ögleden beriinşallah iyidir kuzum ya.banada cagrı atmıştı arayamadım.
bitanem benim cok sagol merak ettigin icin int acıldı hemen geldim bende ama sizleri kacırdım yine cok öpüyorum seni...
eboşum ya cok gecmiş olsun eşine allahım şifa versin bu arada herkez hasta oluyo zaten salgın var heralde öpüyorum senide eboşum kendine ,y bak...

sevcanım ve ranamın dualarına yürekten amin diyorum rabbim cok bekletmeden inş hayırlısıyla bebişlerini gönderir bu güzel duyguyu taddırı...

selam kızlar hayırlı cumalar herkeze rabbim butun dualarınızı bu mubarek günde kabul eder inş hepinizi cok öpüyorum

3 ay dinlenicez sonra çalışmalara başlicaz... cok azimliyim 2012 Mayıs annesi olucam cok pis hırs yaptım Tabii Allahın izniyle diyelim hayırlısıyla olsun

aminn cnm benım çok sağol güzel duaların için...
bugün cuma saati kayınwalıdeme gittik eşimle.o yüzden yazamadım o aralar canlarrr.
ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin.herkesten rabbim razı olsun.dualarınız için teşekkürler...
hepimize hayrlı,sağlıklı yawrular nasip etsin rabbim.tüm kalbimle amin.

ay kızlar yaa..ebuşum mesaj atmış şimdi gördüm...dün gece acildeydik diyo arıcam şimdi inş kötü bişy yoktur eşi hastaydıduayı yapıcam birazdan..bulurum inşallah sayfayı.
ım bılgılendır öğrenınce merak ettim ınşallah kotu bırsey yokturrr
ay can

tüm kalbimle amin..ALLLAH HERKESTEN RAZI OLSUN AĞZINIZA SAĞLIK ARKADAŞLARIM.DARISI HEPİMİZİN BAŞINA

TÜM KALBİMLE AMİN.
derinim emeğine ,ağzına sağlık bıtanemmmm

ay benım de öle olmuştu gecen haftalarda allah yardımcısı olsun...aleyküm selam.kocişine sağlık wersin rabbim

ranam cnm hoşgedlın ban de yenı geldımm sayfaya.geçmişe baktım bıraz nasılsın? 2 gundur face te de karsılaşamadık kuzumm:97:

pelin cnm karın ağrıların geçti mi????
hepımıze gecmış olsun .elımde değil kalbım başlıyo atmaya,ya ben de hep war hamıleyken de cok korktum eşim diğer odada hapşursun kalbimden birşey kopuyo o an panik oluyorummm :97::97::97::97:
allahım daha büyüklerini yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…