kızlar aradım ebrarımı,mesajda hiç uyumadım yeni yatıcam demişti salak kafam uyandırdım kızı telaşımaeşinin dün gece ateşi çok yükselmiş düşürememişler acile gitmişler canlar..Allahım şifa versin..ateş berbat bişy...sleamı var size.
cnm senden de Allah razı olsun.rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla...AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM en kısa zmanda SEWCANIMA hayırlı bi ewlat nasip eder inşşş...
AMİNNNNNNNNNNNN......
ellerini acıp duaları eden bütün arkadaşlarımdan ALLAHIM RAZI OLSUN hepinizin agzına sağlık RABBİM cümlemizin dileğini kabul eylesin .....
saol canım benim AMİNNNNNNNNN....
ALLAH RAZI OLSUN ....
a.s canım inş acil şiflar werir RABBİM
sende bizden slm söyle uyusun dinlensin biraz canım ablam ....
kusura bakma berrin cim,akşam pc kapandı ve bidaha açamadım,pat diye çıkmış gibi oldum.evet canım bende orduluyum
merak ettim tabiki,niye etmeyim,hem bişeyi daha merak ettim ki,neyi beğendi tutişin annesi?canım bugün daha iyisindir inşallah babacığında enkısa zamanda şifa bulur umarım canım çok öpüyorum seni
meraklu seni valla bugünde alışveriş durumları vardı oyüzden gelemedim çokda yoruldum
sen nerelere gittin
anacığına bendende selam kuzum nidemek yaa zevkle
gerçi teldede konuştuk saol bitanem sanada yarın için kolay gelsin diyorum mamaları hazırlamışsındır heralde
valla eşlerin tepkisi herzaman görülmeye deper oluyo canım mutluluğunuz daim olsun
korku yok artık iyi düşünüceksin bebişin herşeyden etkileniyo biliyosun allahın izniyle hiçbişeycik olmuycak kuzum .keseyide pıtpıtlarıda duyacaksın
cano rüyan hayrolsun inşallah tersi çıkar ya yoksam işaretmi sana bu rüya ???
ayrıca doktorun bacak koklaması kopardı beni
evet canım ya geçmiş olsun sen hissettinmi ?
allahım beterlerinden korusun benim kardeşimde afyonda yakın olunca korktuk bizde
selam cano azcık geç cevap yazdım kusura bakma napıyosun bakıyım
bu saatte mi uyandın:82:A.s canım hoşbuldukk uyanır uyanmaz girdim valla
kardeloşum hoşgeldin cnm benim.
kusura bakma berrin cim,akşam pc kapandı ve bidaha açamadım,pat diye çıkmış gibi oldum.
ordu da mı oturuyosun,sakıncası yoksa tabiki cevabın?
merak ettim tabiki,niye etmeyim,hem bişeyi daha merak ettim ki,neyi beğendi tutişin annesi?
bu saatte mi uyandın:82:
kuzu,ben geçmişi okurken çıkmışın.
bütün dualara canı yürekten amin diyorum,rabbim arkadaşlarımıza katından,hayırlı sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah.
eboşum,sizede çok geçmiş olsun tatlım,şimdi daha iyidir eşin inşallah.
kızlar selam hepinize,hayırlı cumalar
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen SEVCAN arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
ALLAHIM sen RANA arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
derinim sen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun...ruyalar ters cıkarmış canım belkide bebiş vardır inş hayırlara cıkar rüyan bu arada beni merak etmişsin tatlım sagol ben seni aradım aslında cevap vermeyince musait degilsindir diye bidaha aramadım sen cagrı attıgımı sanışsın canım neyse kendine iyi bak ....selam cnm aramıza hoşgeldin...konusa konusa burayı bırakamıyacagın için şimdiden aboneligin hayırlı olsunbende pkoyum bu arada
cnm ya bakon yıkarken insan üşütüyo gerçekte..yazın degil tabi de..malum havalarda serin.inş üşütmessin...demek masa falan gelecek güle güle kullan canım
cnm çok geçmiş olsun.inşallah eşinin ameliyatlarından sonra herşey iyiye gider ve bebişin gelir...
neden kıssss niye tüm gün yoksun bakimebuşla konuşmadım bugün bende bilmiiim ne işi vardı
hülyacım ne demek ekledik bile canımhoşgeldin aramıza...umarım biran önce bekleyenler degilde hamile kalanlar listemize alırız seni de...
evet cnm beklicem ya..aslında negaitif görüp evet çok rahatlıyo insan geçen ay sırf ondan yaptırmıştım hatırlarsan...ama bu ay pek istemiyorum kanda bakmak...sıkıldım galiba
anatolıam alıntın çıkmamış kuzum..evet adet gelmedikçe sinir oluyom,ama başka sorunlarımda var cnm onlarda etkiliyo galiba gecikme sebebim onlardır kesin..bide negatifi gördügüm anda oluyo herşey..bikaç dakika sonra rahatlıyorum
kızlarr bende rüyalarınızdan etkilendim galiba rüyalar gördüm genebebekle ilgili genelde hamile oldugumu,test yapıp çift çizgi gördügümü falan görürdüm..bu sefer tersi,gene doktora gidiyorum muayene ediyo ama hamile degilsin üzgünüm diyo...kanda da çıkmadı diyo bide egilip bacagımı kokluyo niyeyse yok yok diyo hamile degilsin
iyiyim canım cok sagol sen nasılsın...hoşgeldin hülyacım,inşaallah en kısa zamanda güzel hbrlerini alırız
slm cnm bnm bildiğim rahmi kuvvetlendiriyormuş ama başka faydalarıda var tabi araştır istersen iyice...
Peloşummm taze hamişim nasılsın?
Ya eboş söyliceğimi hatırladım ben şimdi adres vermedin ya bana bende kendi adresimi verdim msnden konuşuruz yine okiş?
Derinimm nbr kuzu işte misin?
evet canım ya gecmiş olsun bizde hissettik allahım buyuk feleketlerden korusun....kızlar deprem olduuu... merkezüssü kütahya 5.9 şiddetinde
amin canım rabbim hepimizin mutlulugunu bozmasın...haklısın eboşum aslında su an daha iyiyim ama doktora gitmeden icim rahat etmiycek inş melegimin kesesini ve pıt pıt larını duyarım hayırlısıyla...canım bugün daha iyisindir inşallah babacığında enkısa zamanda şifa bulur umarım canım çok öpüyorum seni
meraklu seni valla bugünde alışveriş durumları vardı oyüzden gelemedim çokda yoruldum
sen nerelere gittin
anacığına bendende selam kuzum nidemek yaa zevkle
gerçi teldede konuştuk saol bitanem sanada yarın için kolay gelsin diyorum mamaları hazırlamışsındır heralde
valla eşlerin tepkisi herzaman görülmeye deper oluyo canım mutluluğunuz daim olsun
korku yok artık iyi düşünüceksin bebişin herşeyden etkileniyo biliyosun allahın izniyle hiçbişeycik olmuycak kuzum .keseyide pıtpıtlarıda duyacaksın
cano rüyan hayrolsun inşallah tersi çıkar ya yoksam işaretmi sana bu rüya ???
ayrıca doktorun bacak koklaması kopardı beni
evet canım ya geçmiş olsun sen hissettinmi ?
allahım beterlerinden korusun benim kardeşimde afyonda yakın olunca korktuk bizde
selam cano azcık geç cevap yazdım kusura bakma napıyosun bakıyım
canım ya kıyamam sana cok gecmiş olsun bizde hissettik hatta ben yatıyodum eşimde koltukta uzanmıştı başım döndü sandım birden sonra lambaya baktım sallanıyodu depremmi oldu diye sordum kocişte beni paniklendirmememk icin bişey söylememişannemlerdeydık ewe geldık şimdi
ay abla nasıl hıssettık ve uzun surdu yaa başım dondu bende de panık atak warrr
kalbım bASLADI ELLER TITREMEYE BAŞLADI
abim sallıyor sandım abi sallma kalbım başlıyo deprem oluyo gibi dedım depremmiş meğerr.aşağı indik babam we esıme kalsa ınmeyecktık ama bnm panık fenaaa artık takarım bu aralar.hayrlısı herseyın kısmet de elımde degıl bu hastalık işteee(
canım benim ya lütfen sıkma canını rahat ol rabbim ol dedigi zaman gelecek inş minigin bende senin gibiydim anlayabiiyorum seni ama hamile kaldıktan sonra boşuna yıpratmışım kendimi dedim rabbim hepinize nasip eder inş dularım hepinizle kendine cok iyi bak öpüyorum seni...Çok geçmiş olsun tatlım umarım bebeğin seni üzmeden hayırlısıyla gelir.yat canım bol bol .Rabbim yardımcın olsun.
derincim slm canım naptın test yaptırdınmı çok merak ettim.geçmişi biraz okudum ama hepsini bitiremedim.işlerle birlikte ara ara baktım.belki yazmışsındır ama görmedim yani
hepinize s.a. diyorum kızlar.depresyonun eşiğindeyim.sanırım bu ay yine olmadı.aşılama tutmadı.sabah çok az kan geldi.adet olcaksam bile daha var aslında,progestan kullanıyorum pazar günü bitecek.ama bugün o kırmızıyı görünce beynimden vurulmuşa döndüm.moralim sıfırın altında hiç keyfim yok.aslına bakarsanız bende lagrimaya hak veriyorum bu stres bizi bitiriyor.belki yine bir süre topiğe girmeyebilirim.kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.kendimi teselli etmeye çalışıyorum,diyorum çok şükür sağlığımız yerinde,evimizde huzurumuz var.Rabbim sınıyor sabret diyorum bi yandan neden demekten kendimi alamıyorum.Allah'ım yardım etsin.kurtarsın bu ikilemden inş
bitanem benim cok sagol merak ettigin icin int acıldı hemen geldim bende ama sizleri kacırdım yine cok öpüyorum seni...ya kızlar ben pelinimi merak ediyorum ugramadı dün ögleden beriinşallah iyidir kuzum ya.banada cagrı atmıştı arayamadım.
eboşum ya cok gecmiş olsun eşine allahım şifa versin bu arada herkez hasta oluyo zaten salgın var heralde öpüyorum senide eboşum kendine ,y bak...kızlar aradım ebrarımı,mesajda hiç uyumadım yeni yatıcam demişti salak kafam uyandırdım kızı telaşımaeşinin dün gece ateşi çok yükselmiş düşürememişler acile gitmişler canlar..Allahım şifa versin..ateş berbat bişy...sleamı var size.
doğru canım ama işte insanın elinde değil.Rabbim yardım etsin çok zor bir sınav.bugünkü duamıza da şimdiden aminnn diyorum Allah'ım sana ve Sevcanımıza katından hayırlı evlatlar nasip etsin,yüzünüzü güldürsün.Rahmetini,merhametini esirgemesin inş.ben yemeğe çıkıyorum kızlar Allah'ıma emanet olun
ım bılgılendır öğrenınce merak ettim ınşallah kotu bırsey yokturrray kızlar yaa..ebuşum mesaj atmış şimdi gördüm...dün gece acildeydik diyo arıcam şimdi inş kötü bişy yoktur eşi hastaydıduayı yapıcam birazdan..bulurum inşallah sayfayı.
YA RABBİ
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAHIM sen SEVCAN arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
YA RABBİ
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAHIM sen RANA arkadasımızın bebişinin gelmesi için dualarımızı vesile kıl .
amın canım arkadaşım hepımıze inşallahhTAMAM RANACIMdualarda sorun yok merak etme cnm...ALLAH KABUL ETSİN kızlar..hepinizin agzına saglık...rabbim ranamıza ve sevcanımıza katından hayırlı ve saglıklı birer evlat yollasın tez zamanda...aminnn...
kızlar aradım ebrarımı,mesajda hiç uyumadım yeni yatıcam demişti salak kafam uyandırdım kızı telaşımaeşinin dün gece ateşi çok yükselmiş düşürememişler acile gitmişler canlar..Allahım şifa versin..ateş berbat bişy...sleamı var size.
3 ay dinlenicez sonra çalışmalara başlicaz... cok azimliyim 2012 Mayıs annesi olucam cok pis hırs yaptımTabii Allahın izniyle diyelim hayırlısıyla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?