ranam cnm hoşgedlın ban de yenı geldımm sayfaya.geçmişe baktım bıraz nasılsın? 2 gundur face te de karsılaşamadık kuzumm:97:
ehh işte iyi sayılırım canım ewet karşılaşamadık dün ewde yoktuk bya geç geldik zaten başım kasıklarım çok agrıyordu yatıp uyudum hemen sen nasılsın kuzum ???
ben de iyi sayılırım canımmm.sabah 7de yattım 10 da uyandım.saf gibiyim biraz.gezdınız hee.iyi olmus cnmm.e noldu yokmu bızım nazlı kırmızılar hala???
selam kızlar nasılsınız...
sevcanım şimdi daha iyiyim canım karın agrılarım ara sıra oluyo oda normaldir heralde sen nasılsın...
yok canım malesef hala tık yook napcam bilemiyorum yaa üff acaba söktürücü içsem mi diye düşünüyorum karar weremedimde :44:
kırmızılar gelmeyince iyice alınganlaşıyorum duygu patlaması yaşıyoum resmen yine saçma sapan ağlamaklıyım dizi izlerken bile ağlıyorum ayy bi gelsede artık kurtulsam şu sendromdan.....
selam kızlar nasılsınız...
sevcanım şimdi daha iyiyim canım karın agrılarım ara sıra oluyo oda normaldir heralde sen nasılsın...
ranacım kırmızılar gelmemiş niye gelmesini bekliyosunki belkide hamişsindir bi test yapsana canım...
cnm test yapmadan ilaç alma sakın olaa.anlıyorum senı cnm düzensiz yaşayan biri olarak =(((
yok canım hamiş olma ihtimalim yok yumuoşum gelişmemişti o yüzden hiç olma olasılığı bile yok o yüzden istiyorum bian önce gelseydi diye kac gündürde kasıklarım karnım falan agrıyor böyle alınganlaşıyorum artık gelsinde önümüzdeki aya başllıyalım diyorum ...:97:
dimi içmeyim yaa ama test yapmakta hiç istemiyorum hep şu tek çizgiyi görmek bunaltıyor beni bide idrarda çıkarmı ki yaa 4. gün gecikti ....
iyi ol canım ya stres yapma rabbim inş sizlerede taddırcak bu duyguyu hayırlısıyla...bende iyiyim bebişimde iyidir inş daha görmedim doktora gidince güzel haberlerle dönerim inş...a.s canım iyi olmaya çalışıyoruz işte elimizden geldiğince ,
sen nasılsın bakalım bebişin nasıl ???
iyiyim bitanem sagolıyı cnm sen nasılsın taze anne???
cnm haftaıcı gıt sıklaşırsa çok emi
yok canım hamiş olma ihtimalim yok yumuoşum gelişmemişti o yüzden hiç olma olasılığı bile yok o yüzden istiyorum bian önce gelseydi diye kac gündürde kasıklarım karnım falan agrıyor böyle alınganlaşıyorum artık gelsinde önümüzdeki aya başllıyalım diyorum ...:97:
inşşş canım ama hiç hissetmiyorum yinede RABBİM hayırlısını wersin tabi ol demişse olmuştur nasip bakalım ...cnm yaa allahım belki ol demiştir ve olmuştur yumoşlar büyümese bile bi test yap sen ne kaybedeceksin ki?
ewet canım biliyorum olmazsa yarın falan bi test yapayım her ihtimale krşı sonra söktürücüyü içeyim biliyorum yine - olacak .....cnm içme ya boşwer şimdilik.e benim de düzensiz bılıyorsun ama 5 gun gectıkten sonra cıkmıstı 2.cizgi...
ahhh ah bakalım pek umutlanmayayım dıyorum ama bu hafta çalşmalar oldu bakalım 2 hazıranda gelmezse kırmızılar 5 gun gecınce fılan test yapacağım kaptırmıyorum gerçi kendimi:97::97::97::97:
iyi ol canım ya stres yapma rabbim inş sizlerede taddırcak bu duyguyu hayırlısıyla...bende iyiyim bebişimde iyidir inş daha görmedim doktora gidince güzel haberlerle dönerim inş...
iyiyim bitanem sagolsevcanım haftaya salı gidiyorum inş doktora bakalım keseyi görebilcemmi inş görürüm...
canım niye boyle diyosunki hic beklemedigin bi zamanda gelmiş olabilir hem rabbim öyle büyükki mucizeler yaratıyo belkide ol demiştir olmuştur...sen yine bi test yap 4 gün gecince cıkabiliyo ama yinede belli olmaz...
inşşş canım ama hiç hissetmiyorum yinede RABBİM hayırlısını wersin tabi ol demişse olmuştur nasip bakalım ...
ewet canım biliyorum olmazsa yarın falan bi test yapayım her ihtimale krşı sonra söktürücüyü içeyim biliyorum yine - olacak .....
inş bu ay olmuştur kuzum ewet fazla kaptırmayalım haklısın ama senin adına içimden hep çok yakın diye geçiyor RABBİM yanıltmaz inşşş...
iyi ol canım ya stres yapma rabbim inş sizlerede taddırcak bu duyguyu hayırlısıyla...bende iyiyim bebişimde iyidir inş daha görmedim doktora gidince güzel haberlerle dönerim inş...
iyiyim bitanem sagolsevcanım haftaya salı gidiyorum inş doktora bakalım keseyi görebilcemmi inş görürüm...
canım niye boyle diyosunki hic beklemedigin bi zamanda gelmiş olabilir hem rabbim öyle büyükki mucizeler yaratıyo belkide ol demiştir olmuştur...sen yine bi test yap 4 gün gecince cıkabiliyo ama yinede belli olmaz...
cnm benım ıcımden de senın için öyle gecıyorrrinşallah yaaa.
cnm yarın yap bir test beaaa merskımız geçsin
amin inş sevcanım cok heycanlıyım bir okadar da mutlupeloşum ınsallah görürsün rabbımın ıznıyle
mercimek yeğenımız henüzz minnacık yesin onu teyzeleri
ayy inş tatlım yaa mercimeğini görürsün inşşşşş RABBİM sağlıkla kucagına alamyıda nasip eder ...
ALLAHIM öyle büyükki ol demişse inş olmuştur öyle güzel bi mucize olurki .....
tamam canım yarın yaparım sabahtan yine gidip test almam lazım biliyorsun ben ewde yedek hiç almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?