amin inş sevcanım cok heycanlıyım bir okadar da mutlu
evet teyzesi daha minnacık kuzucugum inş hic birakmaz beni... dogdugu günüde görürüz hayırlısıyla... inş arkadaşıda en kısa zamanda senin göbüşüne konar canım...
amin canım cok teşekkür ederim darısı başınıza dualarım hepinizle rabbim bana bu mutlulugu yaşattı sizlerede yaşatır inş
sen istemediğin için eklememişizdir belki canım,eğer isteseydin muhakka eklerdik.swcnprlk haklısın belkide cnm burda bebek konuşulur sadece.. ben dualarımı okuyorum.. dualarımı bırakmam zaten.. bu aralar değil ben normaldede asabiyim nadirdir şeker gibi olduğum zamanlar :) artı yazarak kendimi ifade etmem zor ondan beni yanlış anlıyor olabilirsiniz..
ee rüyamı yorumlamadın..?? bilinç altım oldugunu düşünmüyorum çünkü bu topiğe girmediğim zaman aklıma bebek gelmiyor cok fazla.. hem rüyayı gördüğüm o gece sadece anneannemi düşündüm, cenazesini yaşadıklarımı vs..
cnm sende takma kafana.. herşey düzene girer,herkes anlar neyin ne oldugunu.. sen mesafeni koru..
ugurboncugum hazırladığın listede ben neden yokum? kaç zamandır sorcam srcam unutuyorum.. sanırım beklenmeyen adet tarihlerini yazıyorsunuz.. öylemi ? :S
dilberi_rana bu konuya yazdıgında abone oldun zaten :) tabi kişisel ayarlarında konulara abone olmak istiyorumşıkkını işaretlediysen.. hoşgeldinn ..
kardelen5233 hangi topikte toplanıyorsunuz cnm? hemde bizsiz hıh...
dreamsea27 hoşgeldin.. inşallah sende anne olursun... eşine de geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..
pelin67 dualarımı ediyorum cnm bendeokuyorum tefriciye falan ama artık bebek olsun die değil okumam gerektiği için.. olsada olmasada hayırlısı...
derdanur geçmiş olsun Rabbim annene acil şifalar nasip etsin..
ebrar_53 geçmiş olsun cnm..erkekler genelde öyleler..
guneycanan olsun canıminşallah birdahaki ay ne yapalım nasip.. sıkma canını herşey düzene girer inşallah.. depresyona da girme aman diyim kötü birşeyy... aynen öyle stres insaı yıpratıyor ve bunun en büyük etkeni topikde devamlı bebek muhabbetinin dönmesi.. birbirimize güzelşeyler söylesek bile umutlanıyoruz kırmızıları görünce hoppp gümmm oluyor.. çok sık düşünüyorum burda.. havadan sudan konuşmalarcok fazla geçmiyor bu da strese sebe oluyor..saldım cayıra mevlam kayıra diyemiyoruz burda.. neyse cnm hayırısı olsun..bir dahakiay inşallah..
DerinSuarkadaşının başı sağolsun..Allah ım günahlarını affetsin..
ve beni neden msn eklemiyorsunuzzzz küstüm size hee.. birde burda konusuyorsunuz alınmazmıyız biz şimdi cık cık
dualara canı gönülden aminn diyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..
aklıma gelmeyenler kurusabakmasın... görüşürüzzz
slm kızlar nasılsınız ben daha iyiyim emrecikte artık günde 8 kere 25 ml besleniyo ağzındaki hortumda çıktı hatta dün ve bugün sütünü biberonla ben içirdim inşallah biran önce kilo alırda çıkar eğer yarın resmini çekebilirsem koyacam 1585 gr olmuş kızlar bizi düşündüğünüz için teşekkürler darısı sizlere
slm kızlar nasılsınız ben daha iyiyim emrecikte artık günde 8 kere 25 ml besleniyo ağzındaki hortumda çıktı hatta dün ve bugün sütünü biberonla ben içirdim inşallah biran önce kilo alırda çıkar eğer yarın resmini çekebilirsem koyacam 1585 gr olmuş kızlar bizi düşündüğünüz için teşekkürler darısı sizlere
anatolıam,rabbim kabul etsin,güzel geçti inşallah davetin.
eboşum,eşin daha iyidir inşallah,çabuk dön aramıza.
kızlar bende çıkıyorum,zaten kimse yok.
ranacım bende arkadaslar gibi düşünüyorum olmaz diye bişy yok..herşeyi yumoşa baglama...tıbben öyle görünsede hiç belli olmaz...belkide kalmışındır...inşallah.test yapmadan söktürücü alma sakın...:
napıyosunuz kıslarr.bi bakayım dedim..üzerinize afiyet yine biyerim zonklamaya başladı..demiyimde cuma cumabide yakın bi arkadasımın abisi vefat etmiş ona üzüldüm böyle oldum demin aradım arkadasımı bugün topraga vermişler aglamaktan konusamadık
kardeloşum,evet sen bakarken çıktım cnm benim kusura bkma...belki birileri erken gelir falan dedim yazışırken görmesin diye...
ranacım bende arkadaslar gibi düşünüyorum olmaz diye bişy yok..herşeyi yumoşa baglama...tıbben öyle görünsede hiç belli olmaz...belkide kalmışındır...inşallah.test yapmadan söktürücü alma sakın...
sevcanım,sen depremi çok taktın kafaya cnm olmaz böyle elinde degil biliyorum ama sakin olmaya çalış cnm.. inan bende senin gibiydim,uyku uyuyamazdım hoş dün gecede bin kere aklıma geldi hep kendimi yatıştırdım ..bunaltma kendini cnm..bide biliyonmu bende aynen geçen kocişten korktum çok ödlegim yaaa..banyodan çıkıyodum bi karşıma çıktı aklım gitti iki saat titredim...sessiz yaklaşma diyede kaç defa söylüyom biliyo huyumu
swcnprlk haklısın belkide cnm burda bebek konuşulur sadece.. ben dualarımı okuyorum.. dualarımı bırakmam zaten.. bu aralar değil ben normaldede asabiyim nadirdir şeker gibi olduğum zamanlar :) artı yazarak kendimi ifade etmem zor ondan beni yanlış anlıyor olabilirsiniz..
ee rüyamı yorumlamadın..?? bilinç altım oldugunu düşünmüyorum çünkü bu topiğe girmediğim zaman aklıma bebek gelmiyor cok fazla.. hem rüyayı gördüğüm o gece sadece anneannemi düşündüm, cenazesini yaşadıklarımı vs..
cnm sende takma kafana.. herşey düzene girer,herkes anlar neyin ne oldugunu.. sen mesafeni koru..
ugurboncugum hazırladığın listede ben neden yokum? kaç zamandır sorcam srcam unutuyorum.. sanırım beklenmeyen adet tarihlerini yazıyorsunuz.. öylemi ? :S
dilberi_rana bu konuya yazdıgında abone oldun zaten :) tabi kişisel ayarlarında konulara abone olmak istiyorumşıkkını işaretlediysen.. hoşgeldinn ..
kardelen5233 hangi topikte toplanıyorsunuz cnm? hemde bizsiz hıh...
dreamsea27 hoşgeldin.. inşallah sende anne olursun... eşine de geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin..
pelin67 dualarımı ediyorum cnm bendeokuyorum tefriciye falan ama artık bebek olsun die değil okumam gerektiği için.. olsada olmasada hayırlısı...
derdanur geçmiş olsun Rabbim annene acil şifalar nasip etsin..
ebrar_53 geçmiş olsun cnm..erkekler genelde öyleler..
guneycanan olsun canıminşallah birdahaki ay ne yapalım nasip.. sıkma canını herşey düzene girer inşallah.. depresyona da girme aman diyim kötü birşeyy... aynen öyle stres insaı yıpratıyor ve bunun en büyük etkeni topikde devamlı bebek muhabbetinin dönmesi.. birbirimize güzelşeyler söylesek bile umutlanıyoruz kırmızıları görünce hoppp gümmm oluyor.. çok sık düşünüyorum burda.. havadan sudan konuşmalarcok fazla geçmiyor bu da strese sebe oluyor..saldım cayıra mevlam kayıra diyemiyoruz burda.. neyse cnm hayırısı olsun..bir dahakiay inşallah..
DerinSuarkadaşının başı sağolsun..Allah ım günahlarını affetsin..
ve beni neden msn eklemiyorsunuzzzz küstüm size hee.. birde burda konusuyorsunuz alınmazmıyız biz şimdi cık cık
dualara canı gönülden aminn diyorum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..
aklıma gelmeyenler kurusabakmasın... görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?