cnm benim..yok valla bak üzülmedim kız..herzaman yaptırdıgımda bi boşluk yaşardım bi acaip olurdum ama Allah tarafından heralde,testi bile unutmuşuk kocişle evde resimler çekindik çikirdek yiyoduk diziye bakıyodum dalmışımohh banum valla sende yorulmuşsundurda tam temizlik olmuş işte darısı bana kocişi bi razı edip badana yaptırsam sonrada temizlikci alıcamda buara hastalık filan olmadı .ah keşke yakın olsaydık yardımı geçde enazından oturup dertleşirdik be kuzum çok iyi olurdu
evet peloşumdan daha iyi haberler alıreız inşallah canım
saol canım anneme gittim epeydir evdeyim hastalık filan bunalmıştım iyi geldi .sen nasılsın canım yumurtlama günlerinmi
?
saol tatlışım çok teşekküğrler evet dün akşam bolca muhabbet ettik özlem giderdik
ayy canım ya çok korkmuşsundur allah korusun insanın aklına neler geliyo
neyse çok şükür sorun yokmuş bazen insan düşünemiyo işte
kuzum benim ya yarın ararım seni sevindim inanki çok teşekkür ederim balım
garibim çok saol bitanem geçti çok şükür allahım kimseyi hasta etmesin
sen neler yapıyosun karşılaşsakda bi özlem gidersek kuzum
ayy maşallah paşamıza hep böyle iyi devam etsin kilo alınca çok daha iyi olcak canım .bitecek bu sıkıntılar inşallah
ay kuzu herkesde aynı sorun var galiba benimkide farklı değil napalım sağlık olsunda
hatun gelemedi evet iğneye filan gittik zaten akşam annemlerdeydik bu saat oldu işte
canom yaa nediyimki üzüldüm gerçektendehayırlısı sakın sıkma tatlı canını birgün otestler tekrardan pozitif olcak cano
canom ya yetişemedim çokda yorulmuşsun galiba aslında iyi olmuştur buara sıkılmıştın .yat dinlen bitanem çok öptüm
cnm akşam geçe kalmadım ben burdaymışsın.ohh oh gezmişsin goncanla
canım test yaptırmışsın ama negatifmiş,önceki yazıları okudum ay hadi inşallah dedim kendi kendime ama bu yazıyı okuyunca üzüldüm yaaa.ayy canım bu saatte yazıyorum eşimden sonra yatmadım uykum tutmadı,şimdi de burnuma patates yemeği kokusu gelıyoo mmm
acıktım sanırım
Canlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...
selam kızlar hayırlı sabahlarr. bugun yine pazara gitme günü geldi..
ebrar ablam sormuşsun yumurtlama gününmü diye.valla yumurtlama günümmü kuluçka günümmü bilmiyomakşam kasıklarımda sancı vardı götürdüm kocişi
cnm pelinim ya cok merak ettım sen,.allaha şükürler olsun ki kötu haber yokkkCanlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...
canı m kese gözükmediği için ne kadarlık oldugu belli olmaz sanırımcnm pelinim ya cok merak ettım sen,.allaha şükürler olsun ki kötu haber yokkk
ewet nazlanıyordur belki de kendını göstermekte,ne kadarlık olduğunu söyledımı cnm dr<?*
YAA SEN ADET olmadan ç
önce test yapttın ya küçük olmasın çok yawruşun ???dr ne kadrlık dedı?
sağol pelinimm evet annenle konustuk[/B]Ecrinım sagol canım aramıssın annem soyledı tesekkur ederım bu arada oglusun hayırlı olsun saglıklı gelsın ins...derınım onemlı degıl canım ben senı ararım ebosum sagolsun arıyo benı haberlerıde verıyo canım benım ya ıyıkı varsınız hepınızı cok sevıyorum...ben sımdı cıkıyorum gorusmek uzre optum cok...
derinim canımm yaa uykusuz kalmadım.e 12 yı gecerken yattık sabah 7de uyandım.6da uyanmam gerekırken :S yetr o kadar uyku .çok uyuyunca sersem gibii oluyorum.çok sewmıyorum uykuyu benn
benimkisi benım yuzumden geç gidiyo işe 1 haftadır
telefon alarmlarını kapatıp yanıma lıyormusum.uyandıgımda yatak ıcınde buluyorum telefonlarımı.ama hiç hatırlamıyorum ne zaman kapatıp yanıma aldığımı,üstelik bir arkadaşım da çaldırıyor sabahları mesgule atıyormusum habercaazım yook
yazın böyle oluyorum anlamadım gitti yaaa kışın hoop 6da ayaktayım yazın neden böyle acep anlamadım
:95::95::95::95:
anladım canım ...canı m kese gözükmediği için ne kadarlık oldugu belli olmaz sanırım
sağol pelinimm evet annenle konustuk[/B]
Derınım sagol canım allah razı olsun dualarınız ıcın benımde dualarım sızlerle...sevcanım sagol tatlım ins kucukturde gozukmuyodur bebısım...ecrınım degerım 2553 doktor bu degerde gozukmesı gerek dedı ama kucuk oldugu ıcınde gozukmeyebılırmis canım...
cnmm minnacıktır o ondan gözükmüyordur strese sokma kendını sen derinin de dediği gibi dualarımız seninle cnmmmDerınım sagol canım allah razı olsun dualarınız ıcın benımde dualarım sızlerle...sevcanım sagol tatlım ins kucukturde gozukmuyodur bebısım...ecrınım degerım 2553 doktor bu degerde gozukmesı gerek dedı ama kucuk oldugu ıcınde gozukmeyebılırmis canım...
he anladım cnm ben hiç uyumadın sandım..geçen gecede oturduk uyumucam dedin ya ondan.dedim...ben gene genelde yazın rahat kalkardım,kışım daha çok uyku bastırırdı,heralde düzeni bozum bende sabahları kafamı zor kaldırıyom..bugün bin kere uyandım kalksam kalkardım bin kerede geri yattım..geç kalıyodum iyice..
anladım cnmmm...
yaa senle oturduk ya ben durdum durdum derinim sabah 5.30 da goncamın yanına gittim.sarıldım ona uyuyakalmışım
sözde uyumayacaktım geç kalmayalım dıye.sonra 7yi 5 geçe uyandık .e be sewcan o saate kadar dayanmıssın yarım saatmı dayanamadın???***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?