Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

oyyy teyzesi yesin onu şarkılara başladı demek anasına çekmiş desene
dişmi çıkarıyoki keyifsiz cano ?inşallah hasta olmaz kuzum

yaf anasına çekerse sesi kötü olur ama benim gibi bagırır durur :) cano bi aydan beri dr diş çıkartmaya başladı demişti ama şişlik bi iniyo bi çıkıyo bakalım belki onun etkisidir huysuzlugu ben mutfaga gidiyom oda arkadan geliyo yoruluyo sonra başlıyo aglamaya evde delik deşik ne varsa cano çıp bakmaya başladı bile :) senin eşin nasıl iyimi ayagın nasıl oldu ?

oyyy kıyamam ona onun huzursuzluğu vardır cano yaa
yok be anasının sesi kötü değülki
baksen yerim onu yaa dimek peşinde dolanıyo allahım yaa daha yeni başlıo yaramazlıklar allah kolaylık versin dikkat et cano ortada tehlikeli bişey bırakma

saol tatlım hoşbuldum ben iyiyim sen nasılsın ?geldimi kırmızılar
eşim iyi çok şükür canım düzeldi artık

çok sewindim ablacım aman iyi olsun eşlerimiz bzim herşeyimiz dimi ....
hala bekliyorum gelmedi kırmızılar karnım öyle şiş ki gören hamiş sanıyor o derece düşün artık bugnde sabah bi öksürdüm ayy sandım ki rahmim dışına çıktı tüpler falan koptu o derece ağrıdı zaten gecden beri kasıklarım ağrıyordu inş artık gelirde şu kırmızılar rahatlarım yaaa....

ya cano evi bi görsen ortada eşya kalmayacak yakında orta sehpa kalktı örtüler kalktı biblolar kalktı yakında tv de kalkacak gibi ): bilgisayar başına oturdumda oda direk geliyo sandalyenin altına kızıyomda gitmiyo atıyom o tarafa bakıyom gene altına girmiş masanın öyle işte bakalım saglıkla büyür inş
derinimde test yapmış galiba canım benim üzülme vardır bi hayır bundada inş çok beklemezsin gelir bebagin
kızlar sizden ses çıkmıyo nasılsınız??

canım inş o kırmızılar 9 ay gelmezler die yazdım ama söktürücü kullanıyomuşsun ebroş yazmış altta onu gördüm umarım son adetin olur diyim

Son düzenleme:

öyle canım allahım yanımızdan eksik etmesin onlar herşeyimiz
canım yaa söktürücünün kaçıncı günündesin inşallah gelirde rahatlarsın yaa ne zor olduğunu iyi bilirim :18:

anası gibi delü işte iyi etmişsin cano büyüyesiye süsün olmayıversin
sende rahat et oda .kız naapsın çocuk teyzeleriyle konuşmak istiyo belkim
benim için öp cano .ben şimdi çıkıyorum markete gidicem yemeğim yokda sonra görüşürüz olurmu

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 8 ziyaretçi)

ebrar_53 GokceRana23+ pelin67+ guneycanan+

maşallah rekor kırıyoruz
neyse canım arkadaşlarım ben kaçıyorum kusura bakmayın dışarı çıkıcam daha sonra görüşürüz öptüm sizi :80:

canım inş o kırmızılar 9 ay gelmezler die yazdım ama söktürücü kullanıyomuşsun ebroş yazmış altta onu gördüm umarım son adetin olur diyim
AMİNNNNN....
ahh canım yaaa hiç sorma çok zor bu bekleyiş gelselerde artık kurtulsam diyorum söktürücü kullanıyorum bakalım inş artık gelir ....
öyle canım allahım yanımızdan eksik etmesin onlar herşeyimiz
canım yaa söktürücünün kaçıncı günündesin inşallah gelirde rahatlarsın yaa ne zor olduğunu iyi bilirim :18:

ewet ablacım çok zor yaa bgün 5.gün yarın bitiyor bakalım ne olcak ...

ablam 1500 cok kcuk bı deger yaa ben degerım 253lerdeyken gıtmıstım bana demıstı kı 1500lerdeyken ancak altan gorebılırız demıstı o da dusuk bır ıhtımal demıstı bende 2000lerdeyken gozukmemesı normal o zaman kuzucuk saklanıyordur benım soledıgım deger karından gorebılmek ıcın ablacım
acelem de yoktu da esım gelmıstı ogle arası dıye ondan hemen cıkmak zorunda kaldım tam gırdım geldı benımkısı ondan sole bı okuyup cıktım

normalde 1500lerde alttan gözükür
pelinde zaten alttan baktırıyo
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…