cnm sen de ben gibisinn.dra gıt canım şu miden için ben de hep sızlanıyom mideden.kociş sürükleyerek götürecek yakında:18::18:berrin,ecrinsamet,eceden selam kızlar sizede
ya kızlar bugünde sızlanmıyım diyom ama olmuyo yaa.sabah kafamda bi ton agırlıkla uyandım midem altüst heran çıkarıcak gibiyim..1 bardak çayı zor içtim ki normalde birsürü çay içiyorum sabahları...offfffffffbeynime agrı çıkıyo gene yavaş yavaş.
İnşallah canım herşey güzel olur galiba nazlı bir kız geliyor annesi :::)))Canlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...
s.a arkadaslar nasılsınız hep merak ediyorum girmek istiyorum ama misafirim var 3 güdür belki yarın gider. eşimi yarın doktora götürecez dua edin de sonuçlar iyi çıksın hepinizi öpüyorumm
cnm as. inşallah ıyı sonuçlarla haber werırsın bızlere canım allah yardımcınız olsun...s.a arkadaslar nasılsınız hep merak ediyorum girmek istiyorum ama misafirim var 3 güdür belki yarın gider. eşimi yarın doktora götürecez dua edin de sonuçlar iyi çıksın hepinizi öpüyorumm
delüüüüdün bende çok yorulmuşum nasıl uyuyacagımı şaşırdım.eşin geç kalıyomu 7 de kalkınca?
selam canım.rabbim şifa wersin annene...nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
inş siz iyisinizdir güzel haberler varmı
ben hemen çıkıcam uykusuzum
heber veriyim dedim iyi bakın kendinize
anladım canım ...
bence çok küçük olduğu için gözükmüyor inşallah da öyledirrr.mercimeğimizzz o bizimmm :))
senin ne kadar kaldı canmm?? ya da ne kadrlıktı?
cnm sen de ben gibisinn.dra gıt canım şu miden için ben de hep sızlanıyom mideden.kociş sürükleyerek götürecek yakında:18::18:
e gidelim gidelim dıyo ben boşwer dıyorum sonra ben de senın gibi çekıyorum canım yaa bizi en iyisi bı check-up paklar
hadi hayırlısı kuzu inşallah kuluçka günüdürselam kızlar hayırlı sabahlarr. bugun yine pazara gitme günü geldi..
ebrar ablam sormuşsun yumurtlama gününmü diye.valla yumurtlama günümmü kuluçka günümmü bilmiyomakşam kasıklarımda sancı vardı götürdüm kocişi
aynen öyle be kuzum istanbul ayrı bir ülke gibi ulaşmak çok zor oluyo .ama inşallah görüşücez canımAhh ebrarcım keşke yakın olsaydık aynı ildeyiz ama bir uçtan bir ucayız.
ayy çok şükür peloşum inşallah ufaklık gizleniyodur yarın müjdeyle dön bitanem aklım ve dualarım seninleCanlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...
derinim üzülmemene sevindim aslında alıştık bizcnm benim..yok valla bak üzülmedim kız..herzaman yaptırdıgımda bi boşluk yaşardım bi acaip olurdum ama Allah tarafından heralde,testi bile unutmuşuk kocişle evde resimler çekindik çikirdek yiyoduk diziye bakıyodum dalmışımanaa dedim git adam testi al..istemiysan gitme ben bi ara alırım çıkma bu saatte dedim ama aldı geldi baktıgım gibi attım sehpaya..hayırlısı canom...
üzülme bebem ben üzülmedim inanki..şimdi sogana başlıcam kesin karar verdim.hem zayıflatır belkim hemde adetim düzenlenir....ay patates bende çok severim yemegini...sen ama kendini çok uykusuz bırakıon he dikkat et..
günaydın kızlar..hayırlı günler hepinize...
peloşummm altta görüküyon canom naptın ya sevindim dış gebelik degilmiş..valla arayamıyomda..ebuş sagolsun haberdar ediyo...
berrincim öncelikle kolay gelsins.a arkadaslar nasılsınız hep merak ediyorum girmek istiyorum ama misafirim var 3 güdür belki yarın gider. eşimi yarın doktora götürecez dua edin de sonuçlar iyi çıksın hepinizi öpüyorumm
derdam kıyamam canım yaa anneciğine rabbim şifa versin inşallah tez vakitte toparlanır .nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
inş siz iyisinizdir güzel haberler varmı
ben hemen çıkıcam uykusuzum
heber veriyim dedim iyi bakın kendinize
kızlar selamlar nasılsınız hemen cıkıcam
derınım bebegım valla uzuldum bıtanem yaaa hayırlısı olsun artık en azından sogan suyu kullan da adetın gelsın balım
pelıncımmmm canım demek eve cıktın tatlım cok ama cok sevındım canım benım doktorum 6000 oldugunda degerler kese gorunur demıstı bence bıraz daha beklesın doktorun senı de bosuna telaslandırdı bak goruyonmu hele bı dogsun sole poposuna poposuna vuralım
selınam pazara gıtmısın kuzu neyse bugunu de atlattın darısı haftaya
derdam gecmıs olsun canım benım allah sıfalar versın annecıgıne
kızlar ben cıktım optum hepınızı
slm kızlar nasılsınız
pelincim inş kesede görünür canım :)
selam kanka ben iyiyim şükür sen nasılsın ?
gökce napıyo teyzesi yesin bal yanaklarını
iyilik cano ya evdeyim kociş yemege geldi gitti bakayım dedim nasılsınız die :) gökce biraz önce uyudu teyzesi dünden beri bi huzursuz gibi gece inleyip duruyodu gene sabahda 7de kalktı şarkılar söylüyodu aaaaaa aaaaaaa:)
RABBİM hakkında hayırlısını wersin canım hoşgeldin aramıza....s.a ben yeniyim burada, 1yıl 3 aylık evliyim bebek istiyorum benide aranıza alıp dualarınıza dahil edermisiniz..
canım hiç sıkma canını soğan suyunu iç tawsiye edrim ben bi ay içtim o ay yumoşum gelişmişti bence çok iyi geliyor ...kızlar şimdi geldi eşim ..bekledigim gibi negatif merak etmeyin...
inşşşş bebeğin en kısa zamanda görünür pelincin herşey güzel olacak sen kafana takma bebişini sağlıkla kucagına alıcaksın ALLAHIN izniylee...Canlarım telefondan yazıyorum tek tek cevap veremıycem tesekkur ediyorum hepinizden allah razı olsun...bana gelınce eve geldım doktorum degerlerın normal gebelık seyrınde gıdıyo ama dun yıne kese gorunmedı yarın yine kan testı ve ultrosonum var ins bu sefer gosterır kendıni...teyzelerı benım bebıs cok ıyı saklanıyo heralde doktorda oyle dedı yarın guzel haberlerle donerım ins hepınızı cok opuyorum k.i.b...
canım benim inş hayırlı haberlerle gelirsiniz RABBİM güzel haberlerle dönmenizi nasip etsin ....s.a arkadaslar nasılsınız hep merak ediyorum girmek istiyorum ama misafirim var 3 güdür belki yarın gider. eşimi yarın doktora götürecez dua edin de sonuçlar iyi çıksın hepinizi öpüyorumm
ablacımmm hg nasılsın ????Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 guneycanan+ rana20+ GokceRana23+ DerinSu+
kızlar ses gelmiyo geçmiş okuyosunuz sanırsam iki konuşuk edelim yaaçıkıcam birazdan evde bişey kalmadı markete gidicem yemek yapmam gerek :44:
RABBİM hakkında hayırlısını wersin canım hoşgeldin aramıza....
canım hiç sıkma canını soğan suyunu iç tawsiye edrim ben bi ay içtim o ay yumoşum gelişmişti bence çok iyi geliyor ...
inşşşş bebeğin en kısa zamanda görünür pelincin herşey güzel olacak sen kafana takma bebişini sağlıkla kucagına alıcaksın ALLAHIN izniylee...
canım benim inş hayırlı haberlerle gelirsiniz RABBİM güzel haberlerle dönmenizi nasip etsin ....
ablacımmm hg nasılsın ????
eşin nasıl oldu inş daha iyidir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?