Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm sen de ben gibisinn.dra gıt canım şu miden için ben de hep sızlanıyom mideden.kociş sürükleyerek götürecek yakında:18::18:
e gidelim gidelim dıyo ben boşwer dıyorum sonra ben de senın gibi çekıyorum canım yaa bizi en iyisi bı check-up paklar

İnşallah canım herşey güzel olur galiba nazlı bir kız geliyor annesi :::)))

s.a arkadaslar nasılsınız hep merak ediyorum girmek istiyorum ama misafirim var 3 güdür belki yarın gider. eşimi yarın doktora götürecez dua edin de sonuçlar iyi çıksın hepinizi öpüyorumm

aleykümselam cnm...hadi inşallah eşinin tahlilleri iyi çıkar..herşey gönülünce olsun cnm

s.a arkadaslar nasılsınız hep merak ediyorum girmek istiyorum ama misafirim var 3 güdür belki yarın gider. eşimi yarın doktora götürecez dua edin de sonuçlar iyi çıksın hepinizi öpüyorumm
cnm as. inşallah ıyı sonuçlarla haber werırsın bızlere canım allah yardımcınız olsun...

nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
inş siz iyisinizdir güzel haberler varmı
ben hemen çıkıcam uykusuzum
heber veriyim dedim iyi bakın kendinize

delüüüüdün bende çok yorulmuşum nasıl uyuyacagımı şaşırdım.eşin geç kalıyomu 7 de kalkınca?

canım normal standartlara göre yetişmesi lazım 8 bucuk işbaşı beşiktaşa gıdıyor 1 saat yol.ama bizimkisi kahvaltı yapıyor,duş alıyor her sabah.bunlara göre 6da benim kalkıp kahvaltı hazırlayıp 6 bucukta onu kaldırmam lazım.zawallım bu aralar tahın pekmeze sarmıs e benım kafa kalkmıyo uyandırıp dewırıyom popomu
acele acele yapıyo işlerını 7 de kalkınca bucugu gecerkençıkıyor canımmm

nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
selam canım.rabbim şifa wersin annene...
sen de harap oluyorsun kaç arada
yat dınlen canımmm sen opuyorum kendıne dıkkat et canımm

kızlar selamlar nasılsınız hemen cıkıcam
derınım bebegım valla uzuldum bıtanem yaaa hayırlısı olsun artık en azından sogan suyu kullan da adetın gelsın balım
pelıncımmmm canım demek eve cıktın tatlım cok ama cok sevındım canım benım doktorum 6000 oldugunda degerler kese gorunur demıstı bence bıraz daha beklesın doktorun senı de bosuna telaslandırdı bak goruyonmu hele bı dogsun sole poposuna poposuna vuralım
selınam pazara gıtmısın kuzu neyse bugunu de atlattın darısı haftaya
derdam gecmıs olsun canım benım allah sıfalar versın annecıgıne
kızlar ben cıktım optum hepınızı

vallah aynını bende diyorum bazen chekap lazım bize:))kız kociş hep idyoo..bi böbreklerimi tutarım..bi başım agrır,midem bulanırrr:))

hadi hayırlısı kuzu inşallah kuluçka günüdür
Ahh ebrarcım keşke yakın olsaydık aynı ildeyiz ama bir uçtan bir ucayız.
aynen öyle be kuzum istanbul ayrı bir ülke gibi ulaşmak çok zor oluyo .ama inşallah görüşücez canım
ayy çok şükür peloşum inşallah ufaklık gizleniyodur yarın müjdeyle dön bitanem aklım ve dualarım seninle
derinim üzülmemene sevindim aslında alıştık biz
enazından önüne bakarsın cano soğana başla şifa olur inşallah canım allahım güldürsün yüzünü güzel arkadaşım
berrincim öncelikle kolay gelsin
eşinin sonuçlarıda güzel çıkar umarım
derdam kıyamam canım yaa anneciğine rabbim şifa versin inşallah tez vakitte toparlanır .
sende dikkat et kendine canım

canım değer 1500 olunca gözüküyo diye biliyorum yanılıyomuyum acep?
buarada hayırdır telaşlısın işinmi vardı

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 guneycanan+ rana20+ GokceRana23+ DerinSu+

kızlar ses gelmiyo geçmiş okuyosunuz sanırsam iki konuşuk edelim yaa çıkıcam birazdan evde bişey kalmadı markete gidicem yemek yapmam gerek :44:

selam kanka ben iyiyim şükür sen nasılsın ?
gökce napıyo teyzesi yesin bal yanaklarını

iyilik cano ya evdeyim kociş yemege geldi gitti bakayım dedim nasılsınız die :) gökce biraz önce uyudu teyzesi dünden beri bi huzursuz gibi gece inleyip duruyodu gene sabahda 7de kalktı şarkılar söylüyodu aaaaaa aaaaaaa :)

oyyy teyzesi yesin onu şarkılara başladı demek anasına çekmiş desene
dişmi çıkarıyoki keyifsiz cano ?inşallah hasta olmaz kuzum

s.a ben yeniyim burada, 1yıl 3 aylık evliyim bebek istiyorum benide aranıza alıp dualarınıza dahil edermisiniz..
RABBİM hakkında hayırlısını wersin canım hoşgeldin aramıza....
kızlar şimdi geldi eşim ..bekledigim gibi negatif merak etmeyin...
canım hiç sıkma canını soğan suyunu iç tawsiye edrim ben bi ay içtim o ay yumoşum gelişmişti bence çok iyi geliyor ...
inşşşş bebeğin en kısa zamanda görünür pelincin herşey güzel olacak sen kafana takma bebişini sağlıkla kucagına alıcaksın ALLAHIN izniylee...
canım benim inş hayırlı haberlerle gelirsiniz RABBİM güzel haberlerle dönmenizi nasip etsin ....
ablacımmm hg nasılsın ????
eşin nasıl oldu inş daha iyidir ...

saol tatlım hoşbuldum ben iyiyim sen nasılsın ?geldimi kırmızılar
eşim iyi çok şükür canım düzeldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…