Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evt 4 gündür cnm sigara bile içemiyorum anlatama acayip midem bulanıyo inşallahlahda öyledir cnm bu sitedeki isteyen herkese bide bana hayırlısıyla versin işalllah

öyle yapcam cnm..başladım bugün..üzlme ben üzülmedim çünkü..bekledigim gibi boşlugada düşmedim
hepiniz iyisiniz inşallah
derinim canom napıyosun ?
canomm sen bu satırları yazarkene ben müşterilere bakıyodum sonrada direk çıktım ...evet soganıma başladım bitanem hayırlısı inşallah...adetlerim düzene girsin artık..soganın zamanı geldide geçiyodu zaten...kocişin iyiymiş sevindim cnm ...senin ayak nasıl oldu süslü karu platformları giyin çık sonrada ayakın burkulsun
rana bence sen hamilesin..ahada yazdım şuriye bak he demedi deme
demek atıyon gene geliyo..bian tuana geldi aklıma...biricigim benim..seninkide çok eker maaşallah cnm gökçem..
kızlar ebrar hamilemi ben rüyamı gördüm
aaaa içim hopladı heeeee ay inşallah sana malum olmuştur cnm yaaa...bu arada ben seni ilk görüyorum topicte,ebrarı sorduguna göre tanıdıgımız biri olabilirmisin acep?
benim adet 4 gündü geckiyo ama umutlanmakta istemiyorum cnm ya

aa senindemi geçti jensu hadi inşallah vardır bişiler...

kardeloşum,sevcanım selam kızlar

inşalllah cnm nasılsın

pelincim,bazılarında 3000 lerde bile unca görülebilirmiş diye okuduğumu hatırlıyorum,inşallah seninkide aynen böyledir.
kızlar selam,kocişim klavye yi değiştirdi,Q idi f oldu,şimdilik çok zorlanıyorum yazmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…