cnm morelım bozuk değil,halsizim,sırtım belim çok ağrıyo acayıp halsız hıssedıyorum kendımı yarın kendıme gelırım sanırım ...senın soru ısaretlerı gıttımı kafandan?Olmazzzzzzzz hani sen bana diyordun ''moral çok önemli '' diyee.. Şimdi seninmi moralin bozuk.. Nasıl bir rol modelsin sen
Derinsu selam..birkaç gün önce soruma cvp verdiign için tanıdım seni.sonra pko hakkında bir topicte yazdıklarını gördüm okurken tesadüfen..Kötü günler geçirmişsin..üzüldüm..Sana yeniden hatırlatmak amacıyla degil, sadece görünce şimdi seni burada tepkisiz kalmak istemedim. umarım herşey istediign gibi olur.
Derinsu selam..birkaç gün önce soruma cvp verdiign için tanıdım seni.sonra pko hakkında bir topicte yazdıklarını gördüm okurken tesadüfen..Kötü günler geçirmişsin..üzüldüm..Sana yeniden hatırlatmak amacıyla degil, sadece görünce şimdi seni burada tepkisiz kalmak istemedim. umarım herşey istediign gibi olur.
evitaks aleykümselam,bizde buradayız ama galiba sevcan dışında sana pek yardımcı olamadık selamı haketmedik galiba:)
Doktor buna muaynedemi karar verdi.Yumurtalarına bakılması için klomeni kullandıktan sonra?
Belki benimde olur öyle :)
neyse kızlar ben çıkayım..unutulmaz başladı çoktann ama kaçırdım...yatım biraz onu izliyim..kocişte oynasın azcık kıyamadım gene...öptüm hepinizi...
SAMYELİ VE TOSTİ neden gelmediler acaba yaa.a.acil oldugunu da söylemiştim aslında...o zaman bekledik beklicegimiz kadar,cuma olsun gene duamız.
ooo..Olurmu öyle şey estafurllah.. Bi önceki sayfaya bak bu mesajdada alıntı yaptım .) sen bana yazmadan önce ben sana yazdım..ama yeniden selam :)
ewet ya aynen=) karışmış araya demekki :)
zaten birşey lazım oldugunda aradıgında bulunmaz sonradan alakasız yerden çıkar :)) gözüne bata baata
cnm morelım bozuk değil,halsizim,sırtım belim çok ağrıyo acayıp halsız hıssedıyorum kendımı yarın kendıme gelırım sanırım ...senın soru ısaretlerı gıttımı kafandan?
olsun cnm ya..ben alıştım durumuma üzülmüyorumda merak etme..ayrıca demin gücenmiştim selam vermedin diye ama bunu görünce eh derin tutamadın kendini dedim:))sagol cnm...
inşallah cnm yaaa.çogu kısıyı cagırıyo bkmak ıcın yumurtalara dr ama benı hıc cgrmadı 3 ay ıc olmazsa ıgne dedı o zaman
haklısın valla hemde ne yemişimGeçmiş olsun..dinlen biraz..Biraz online kullanıcı bulabildigim hemen bütün gebelik konularına sordum. bazılarının pkodanda haberi yok =) Aamann!! olmasında zaten.Pko olup hamile kalan bir kişiyle yazıstım ondun söyledikleride moral oldu. aslında kafamda birçok soru var ama zamanla biticek sanırım =)
:))) Olsun sorun degil.NASILSIN? bende tez canlıyım sende öylesin belli.. Üzülmede zatennn yemişiz PKOYU!!!
=) rica ederim..
bn de basımdan o olay gecınce ya da tahlılıklerı alıyorum onume nete gömülüyorum...arstırmayı sewıyorum...Geçmiş olsun..dinlen biraz..Biraz online kullanıcı bulabildigim hemen bütün gebelik konularına sordum. bazılarının pkodanda haberi yok =) Aamann!! olmasında zaten.Pko olup hamile kalan bir kişiyle yazıstım ondun söyledikleride moral oldu. aslında kafamda birçok soru var ama zamanla biticek sanırım =)
:))) Olsun sorun degil.NASILSIN? bende tez canlıyım sende öylesin belli.. Üzülmede zatennn yemişiz PKOYU!!!
=) rica ederim..
szie güzel sohbetler canlar ben gidiyorum...yatmadan bakarım gene belkim...öptüm hepiciginizi...
cnm arkadaşım ıyı geceler,görüşürüzzszie güzel sohbetler canlar ben gidiyorum...yatmadan bakarım gene belkim...öptüm hepiciginizi...
haklısın valla hemde ne yemişimsogana başladım iki sene öncede yapmıştım iyi geldi adete..yine başladım bugün...neyse görüşürüz cnm ben çıkıyorum...
inşallah cnm benımm allah gönlüne göre wersin ama bence yakın zamanda olacak senin.öyle hissettimBenide çagırdı..klomenden sonra 2 gün dinlen 3.gün gel bakıcam yumurtalarına dedi.Ona göre çatlatma ignesi yapıcaz falan dedi.Umarım büyüyodur yumurtalar :))
bn de basımdan o olay gecınce ya da tahlılıklerı alıyorum onume nete gömülüyorum...arstırmayı sewıyorum...
canım ıstedıgın zaman ıstedıgnı sor
ewet cnm benım buyumedeydı sorun,,,yoksa çatlamasa iğne olacaktı ama hiçbiri olmadı cnmm senın de boledır ınsallah çatlatmaya gerek kalmaz.Aynı benım gibisin sende desene =) Bendedde belki sadece yumurta büyümemes sorundur. çatlatmada problem yoktur .. Mümkünmü böyle birşey? senin öylemiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?