Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Olmazzzzzzzz hani sen bana diyordun ''moral çok önemli '' diyee.. Şimdi seninmi moralin bozuk.. Nasıl bir rol modelsin sen
cnm morelım bozuk değil,halsizim,sırtım belim çok ağrıyo acayıp halsız hıssedıyorum kendımı yarın kendıme gelırım sanırım ...senın soru ısaretlerı gıttımı kafandan?

olsun cnm ya..ben alıştım durumuma üzülmüyorumda merak etme..ayrıca demin gücenmiştim selam vermedin diye ama bunu görünce eh derin tutamadın kendini dedim:))sagol cnm...

evitaks aleykümselam,bizde buradayız ama galiba sevcan dışında sana pek yardımcı olamadık selamı haketmedik galiba:)

ooo..Olurmu öyle şey estafurllah.. Bi önceki sayfaya bak bu mesajdada alıntı yaptım .) sen bana yazmadan önce ben sana yazdım..ama yeniden selam :)

iyi geceler cnm

cnm morelım bozuk değil,halsizim,sırtım belim çok ağrıyo acayıp halsız hıssedıyorum kendımı yarın kendıme gelırım sanırım ...senın soru ısaretlerı gıttımı kafandan?

Geçmiş olsun..dinlen biraz..Biraz online kullanıcı bulabildigim hemen bütün gebelik konularına sordum. bazılarının pkodanda haberi yok =) Aamann!! olmasında zaten.Pko olup hamile kalan bir kişiyle yazıstım ondun söyledikleride moral oldu. aslında kafamda birçok soru var ama zamanla biticek sanırım =)

olsun cnm ya..ben alıştım durumuma üzülmüyorumda merak etme..ayrıca demin gücenmiştim selam vermedin diye ama bunu görünce eh derin tutamadın kendini dedim:))sagol cnm...

:))) Olsun sorun degil.NASILSIN? bende tez canlıyım sende öylesin belli.. Üzülmede zatennn yemişiz PKOYU!!!
=) rica ederim..

inşallah cnm yaaa.çogu kısıyı cagırıyo bkmak ıcın yumurtalara dr ama benı hıc cgrmadı 3 ay ıc olmazsa ıgne dedı o zaman

Benide çagırdı..klomenden sonra 2 gün dinlen 3.gün gel bakıcam yumurtalarına dedi.Ona göre çatlatma ignesi yapıcaz falan dedi.Umarım büyüyodur yumurtalar :))

haklısın valla hemde ne yemişimsogana başladım iki sene öncede yapmıştım iyi geldi adete..yine başladım bugün...neyse görüşürüz cnm ben çıkıyorum...

bn de basımdan o olay gecınce ya da tahlılıklerı alıyorum onume nete gömülüyorum...arstırmayı sewıyorum...
canım ıstedıgın zaman ıstedıgnı sor

haklısın valla hemde ne yemişimsogana başladım iki sene öncede yapmıştım iyi geldi adete..yine başladım bugün...neyse görüşürüz cnm ben çıkıyorum...

Ben soğanı yaptım.9gün işe yaradı sanırım..çünkü tm günümde adet oldum bu ay.kullanmaya devam etsem belkide dahada işe yarıcaktı ama şimdi şu klomen ve çörek otunu yiyorum :)) oyüzden yapmadım bu ay.umarım sendede işe yarar

Benide çagırdı..klomenden sonra 2 gün dinlen 3.gün gel bakıcam yumurtalarına dedi.Ona göre çatlatma ignesi yapıcaz falan dedi.Umarım büyüyodur yumurtalar :))
inşallah cnm benımm allah gönlüne göre wersin ama bence yakın zamanda olacak senin.öyle hissettim

bn de basımdan o olay gecınce ya da tahlılıklerı alıyorum onume nete gömülüyorum...arstırmayı sewıyorum...
canım ıstedıgın zaman ıstedıgnı sor

Aynı benım gibisin sende desene =) Bendedde belki sadece yumurta büyümemes sorundur. çatlatmada problem yoktur .. Mümkünmü böyle birşey? senin öylemiydi?

Aynı benım gibisin sende desene =) Bendedde belki sadece yumurta büyümemes sorundur. çatlatmada problem yoktur .. Mümkünmü böyle birşey? senin öylemiydi?
ewet cnm benım buyumedeydı sorun,,,yoksa çatlamasa iğne olacaktı ama hiçbiri olmadı cnmm senın de boledır ınsallah çatlatmaya gerek kalmaz.
ewet cnm druma cok guwenıyorum cewapları tatmın edıyor benı fakat arastırmadan da yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…