Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah cnm benımm allah gönlüne göre wersin ama bence yakın zamanda olacak senin.öyle hissettim

Ya senin agzın bal yesinnnnnnnnn.AMİNNN.İNŞALLAHH.ne adaklar adıyorum bebegime.arkadaslarım bile adıyor düşün..babasıda adadı tedavimizede başladık..bismilllah diyerek.. ee ot mot ne varsa duydugumuz iyi geliyor denen onlarıda içiyoruz/yiyoruz faydasını görürüz umarım bütün bunların..en yakın zamanda...

inşallah cnm umut etmek çok güzelll,o günler de gelecek inşallah.ama dedım ya ben yakında olcak dıye hıssedıyorum amin...
cnm bız de adadık doğunca dıye allahım yardımcımız olsunnn sewındırsın bızı o duaları da oku emı o düzenle..

Bir ricam var bu mesajı görenlerden-Pko olsun olmasın,bebek özlemi çeksin çekmesin..Bu mesajı gören herkez ben ve benim gibi bebek özlemi çekenlerden dualarını eksik etmesin.SAmimiyetle yapıldıgı sürece illaki birimizin duası kabul olur..

ben de hamıle kalmadan once bır kez incirle hacuç kurunu yapmıstım :S:76::76::76:

Canım sogandan sonra inciri bende yaptım.İnciri bıraktım doktora gittim zaten pko oldugumu söyledi :) Yani incir bende patladı işe yramadı.

:) İnş..Ben doktorumu daha tanıyamıyorm 2 defa gördüm ama cvpları suanlık benı tatmın etmıyor :) Pko oldugumu duyunca gözlerim doldu :)) Beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.. Dur bakkk üzülmee!! Bende pkoluyum ama benim çocugum var diye. :) bende çok araştırıyrum.

Ben okucam..İnş..kabul olur hepimizin duaları..2gündür kendimi daha iyi hissediyorum.Alıştıkça kabulleniyorum.kabullendikçede iyi hissediyorum.. Madem ben bu pkodan ömür boyu kurtulamıcam. ozaman onunla yaşamayı ögrenicem..sadece bebegim olsun diye degil veya olana kadar degil daha sonrasıda..Okudugum kadarıyla yine pko olup herhangi bir şekilde hamile kalanların hamileliğide sorunlu oluyormuş.. Eee bebek olduktan sonrada ciddi riskler altındayız..Rahim kanseri,inme,kalp hastalıkları gibi ciddi hastalıklar konusunda..

Yani, ya bu pkonun hakkından gelip bebeklerimizi (hamile kalıp-dogurup) büyütücez..Ve kendimiizi koruyarak bir ömür geçiricez.yada yenik düşüp aglayıp zırlıcaz..Hem saglıgımızdan hemde umudumuzdan olucaz...

cnm takma stres yapma sen sakın pkolu cok ahmıle tanıyorum ben deee...
canım amınn emın ol ederler dua cok samımı burdakı arkadaslar...
bırbırıme dua okuyoruz zaten bu haftaya dek okuduk bölüşüp duaları...her hafta 2 kişiye.
ilerde de yaparız ınsallah...umutlar paylaştıkça artar...dualar da paylaştıkça kabul olur

Evet dogru söylüyosun.. stres konusunda senin mesajının bir üstünde bir yazım var düşüncelerimi anlatan =) Yani artık stres yoookkk. Hem bak burda forumda baska bir topicte okudum.PkOlu hamile kalmış ve bebegini kaybetmiş bir bayanın yazdıgını.Yine hamile kalıcam diyor üzülmüyor..

Şu benzetmesi çok hoşuma gitti.Normalde her kadında 1 yumurta oluyor..büyüyor.sperm yoksa atılıyor..Bizde birden fazla yumurta oluyor :))) birde bu yönden bakın dedi :)))))) Dogru =) heyecanlı bizim yumurtalar :) bebek bebekkk diyorrr :)

ne guzel konusuyorsun cnm işte budur!!
böyle dusunmeye dewam wt STRES YOK!!BEBEK WARR!!! :))))

EWET CNM İYİ yönden düşünelım kı ıyı seyler olsun değil mi ama :))) ???**
ben ona ınanıyorum ıyı dusunce ıyı olaylar getırır.
uğurboncuğum hosgeldın cnm nASILSIN?

EWET CNM İYİ yönden düşünelım kı ıyı seyler olsun değil mi ama :))) ???**
ben ona ınanıyorum ıyı dusunce ıyı olaylar getırır.
uğurboncuğum hosgeldın cnm nASILSIN?

Hıhı dii.... =) Birşey sorucam kuş.. Ben şimdi yumurta takibindeyim ya her gün uyangıdımda ateşimi ölçüyorum ben yinede =) sende ovulasyon testi alıyımmı?

Son düzenleme:
Hıhı dii.... =) Birşey sorucam kuş.. Ben şimdi yumurta takibindeyim ya her gün uyangıdımda ateşimi ölçüyorum ben yinede =) sende ovulasyon testi alıyımmı?
CNM ATESI DE ÖLÇ ONA GORE ÇALIŞINN
ovülasyon programı ındırdım ben de testını almadım ama zaten adetın 31-31 gunde 1 oluyorsa adetının ılk gununden sayıp 15. ya da 16.gun çalşmalara başlamalısın.
ben ates olcme yapmadım fakat drum klomen kullanırken adetımın 13.gunu günaşrı çalşma yapmamızı soylemişti.sana oyle bır takvım werdımı dr un??

Ölçüyorum Genelde sabit. 36.8' 36.7 veya 36.6 da oluyor arada =) Ölçüyorum ama pek anladıgım söylenemez..Sadece en az yarım derece yükseicegine dair birşey ler okumustum.ama karman corman bilgiler. =) son 10günde beyne aşırı yükleme yapıldıgı için bazıları birbirine karışıyor =))

Canım doktor bana hemen bugun klomene basla (günde 1 adet 50mg) dedi ogünde adetimin 5.günüydü.adetin bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi.. 5gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra bana gel yumurtarına bakıcam durumuna göre çatlatma ignesi vurucaz dedi..

Ovulasyon programıda ne oluyor?? hiç duymamıştım. canım benim 2-3gün erken gecler dısında adet problemım yok tabi cok uzun ve agrılıda oluyor bunu sorundan saymazsak yok. gecen ay ve bu ay tam gununde oldum aa dıer ay 4 gun önceydi oyuzden guvenmek istemiyorum

Son düzenleme:

kiz sen simdide gencsiiinsanki yasli gibi genclik yillarim demis:76:keske benimde 5 kilo fazlam olsaydibenim nerden baksan 30,40 kilo fazlam varryolum daha uzun,ama birgun gelecek kisalacak insallahspor cok iyi geliyor insana,her ne dusunce ile yaparsa yapsin.sabahlari gitmek insani yorar,ögle sonuna alinca rahatlarsin..

canim benim,herseyde bir hayir vardir,demek ki hakkinda hayirlisi olan buuu..insallah daha iyi seyler cikar karsina,rabbim yardimcin olsun..esin askere gitmedimi dahasimdi zor olur ayrilik,neyse rabbim verir kolayligini.

birsencim dogum yapmissin,hayirli olsun,rabbim hayirli evlat eylesin.dilerim en yakin zamanda kendini toplar emremiz,yuvanizda hep berarber olursunuz

haklisin kayracim,bende diyet yaptigim zamanlar ac ama mutlu olurdumsimdi o funleri özler oldum..masallah sen kac kilo verdin tatlim?diyetisyenemi gidiyorsun?

kızlar şimdi geldi eşim ..bekledigim gibi negatif merak etmeyin...

en yakin zamanda pozitifleride görursun insallah derincimvakti saati degilmis demek kii

amin canim,bende seni özledim,en yakin zamanda karsilasirda muhabbet ederiz insallah..ev tasima telasimi bitirdim,simdide misafirler basladi,neyse allah misafirsiz birakmasin

pelincim tebrik ederim canim,dilerim bebegin ile ilgili tum kaygilarin sonra ersin,rabbim kucaginada almak nasip eylesin

nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
inş siz iyisinizdir güzel haberler varmı
ben hemen çıkıcam uykusuzum
heber veriyim dedim iyi bakın kendinize

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin annecigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…