Ölçüyorum Genelde sabit. 36.8' 36.7 veya 36.6 da oluyor arada =) Ölçüyorum ama pek anladıgım söylenemez..Sadece en az yarım derece yükseicegine dair birşey ler okumustum.ama karman corman bilgiler. =) son 10günde beyne aşırı yükleme yapıldıgı için bazıları birbirine karışıyor =))
Canım doktor bana hemen bugun klomene basla (günde 1 adet 50mg) dedi ogünde adetimin .günüydü.adetin bittikten sonra gün aşırı ilişki dedi.. 5gün kullanıp 2 gün bekledikten sonra bana gel yumurtarına bakıcam durumuna göre çatlatma ignesi vurucaz dedi..
Ovulasyon programıda ne oluyor?? hiç duymamıştım. canım benim 2-3gün erken gecler dısında adet problemım yok tabi cok uzun ve agrılıda oluyor bunu sorundan saymazsak yok. gecen ay ve bu ay tam gununde oldum aa dıer ay 4 gun önceydi oyuzden guvenmek istemiyorum
ben de ateş ölçmeye dair cok yazı okudum da hergunkınden yuksek cıkınca yumurta çatlamış oluyormuş.düştüğü zaman da ilişkı olmalıymıs.ewet her yerde karısık yazıyor cnm ya.. :S
hmm bak ne guzel takıbını yapacak dr un.bana da adetın 3.gunu başla demıstı 5 gun kullanıp 13 gununun haftası da günaşrı ılışkı wermıstı.yanı oyle catlatma ıgnesıne fılan gerek duymadı4ama adetın duzenlıymıs bu cok ıyı bırsey...
cnm ıste adet gununu yazıyorsun,yumurtlama gunlerını otomatık olarak cıkartıyor sana
internetten ındırdım ben de yenı.
garippp hoşgeldin cnm geçmiştesin galiba...
tosticimmm okudunmu cnm duayııı..yazdında benmi görmedim yoksa yaww.
burina,
garip,
banu145145
nasılsınız kızlar?
cnm programı ındırdın mı senn???yoksa gunlerını mı yazdın?29uyla 3ü arası diyor =) senin ne zaman diyor?
ıyıyım ben de canım ne olsun ıste...iyiyim canim,sen nasilsin?gecmiste idim,birde karsi komsu geldiiiii,ancak yazabildim
Ya bu teste göre olası ovulasyon günüm 4üymüş ee ben 30unda doktora gidicem..
EEEEEE ozaman yumurtlama olmadanmı bu bana çatlama ignesi vurucak??? kafam karıştı iyice. varmı fikri olan???
cnm 27 yasındayım ben 1 yıl 7 aylık ewlııyım.başta 3 ay gıbı korunduk sonra korunmadık zaten adetım duzensızdı sorun olacagını anlamıştım 10 ay olunca dr a gıttık,esım we benım butun testlerımız yapıldı işte benım hormon bozuklugu sorunum cıktı sorun buymus yanııı.klomenle de hamıle kaldım onceden de soyledıgım gıbı 26 ocakta hamıle oldugumu ogrendım 25 martta kurtaj oldum kalp durması sebebıyle...
rutın kontrollere gıdıyorduk.2.ay guzel sekılde kalp atıslarını dınledık yawrumun,meger ondan 5 gun sonra kalp durmus tabıı aylık kontrollere gıttıgmız ıcın 3 ayında gıttıgımızde ogrendık bunu yıkıldık fılan.25 gun ıcımde oyle durmus yawrumm.sonra kurtaj oldum.dr 1 ay korunma werdı.ılk adetten sonra çalışmalara başlayın dedı ılk calısmalarımızı yaptık bakalım hayrlısı.olayın uzerınden yaklaşık 2 ay gectı allahın ıznıyle atlattık isyan etmedık allahtan dedık.yenısıne saglık wersın allahım...
cnm sen soyle yap:Ya bu teste göre olası ovulasyon günüm 4üymüş ee ben 30unda doktora gidicem..
EEEEEE ozaman yumurtlama olmadanmı bu bana çatlama ignesi vurucak??? kafam karıştı iyice. varmı fikri olan???
Biliyorum kürtaj oldugunu ve sebebini syledigini hatırlıyorum.Önce geçmiş olsun.Kötü bir durumdur eminim..allah birdaha yaşatmaz inş..
cnm programı ındırdın mı senn???yoksa gunlerını mı yazdın?
benım adetım 2 mayısta basladı.buna gore yumurtlama gecen haftaydı...
cnm sen soyle yap:
adet ne zaman oldun ve kac gunde 1 oluyorsun??? mantıkla hesaplamaya calısalım???**
Geçmiş olsun canım annene dikkat et kendine.nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
inş siz iyisinizdir güzel haberler varmı
ben hemen çıkıcam uykusuzum
heber veriyim dedim iyi bakın kendinize
Valla ramazanı bekliyorum inşallah o zaman görüşeceğiz.hadi hayırlısı kuzu inşallah kuluçka günüdür
aynen öyle be kuzum istanbul ayrı bir ülke gibi ulaşmak çok zor oluyo .ama inşallah görüşücez canım
ayy çok şükür peloşum inşallah ufaklık gizleniyodur yarın müjdeyle dön bitanem aklım ve dualarım seninle
derinim üzülmemene sevindim aslında alıştık biz
enazından önüne bakarsın cano soğana başla şifa olur inşallah canım allahım güldürsün yüzünü güzel arkadaşım
berrincim öncelikle kolay gelsin
eşinin sonuçlarıda güzel çıkar umarım
derdam kıyamam canım yaa anneciğine rabbim şifa versin inşallah tez vakitte toparlanır .
sende dikkat et kendine canım
canım değer 1500 olunca gözüküyo diye biliyorum yanılıyomuyum acep?
buarada hayırdır telaşlısın işinmi vardı
Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.Benide çagırdı..klomenden sonra 2 gün dinlen 3.gün gel bakıcam yumurtalarına dedi.Ona göre çatlatma ignesi yapıcaz falan dedi.Umarım büyüyodur yumurtalar :))
Bende yaptım ama beni mahvetti düzenimi çok kaçırdı.haklısın valla hemde ne yemişimsogana başladım iki sene öncede yapmıştım iyi geldi adete..yine başladım bugün...neyse görüşürüz cnm ben çıkıyorum...
Ne o kız neden kaçtın hemen.herkeze hayırlı geceler,ben çıkıyorum
İyiyim canım sen nasılsınnn.burina,
garip,
banu145145
nasılsınız kızlar?
Canım.. 22-19-19 son üc ayım.
iyiyim ben de canım ne olsun.
Iyiyim canım sen nasılsınnn.
sonuncu 19 mAYISTAMI CNMM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?