Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben de ateş ölçmeye dair cok yazı okudum da hergunkınden yuksek cıkınca yumurta çatlamış oluyormuş.düştüğü zaman da ilişkı olmalıymıs.ewet her yerde karısık yazıyor cnm ya.. :S
hmm bak ne guzel takıbını yapacak dr un.bana da adetın 3.gunu başla demıstı 5 gun kullanıp 13 gununun haftası da günaşrı ılışkı wermıstı.yanı oyle catlatma ıgnesıne fılan gerek duymadı4ama adetın duzenlıymıs bu cok ıyı bırsey...
cnm ıste adet gununu yazıyorsun,yumurtlama gunlerını otomatık olarak cıkartıyor sana
internetten ındırdım ben de yenı.

Bakıcam şimdi bende du =) senin yaşın kaç canım.kadar konuştuk hiç sormak aklıma gelmedi.kaç yıldır istiyorsun bebek.Şuanda ne durumdasın tedavi oluyomusun?vs vs

Ya bu teste göre olası ovulasyon günüm 4üymüş ee ben 30unda doktora gidicem..

EEEEEE ozaman yumurtlama olmadanmı bu bana çatlama ignesi vurucak??? kafam karıştı iyice. varmı fikri olan???

cnm 27 yasındayım ben 1 yıl 7 aylık ewlııyım.başta 3 ay gıbı korunduk sonra korunmadık zaten adetım duzensızdı sorun olacagını anlamıştım 10 ay olunca dr a gıttık,esım we benım butun testlerımız yapıldı işte benım hormon bozuklugu sorunum cıktı sorun buymus yanııı.klomenle de hamıle kaldım onceden de soyledıgım gıbı 26 ocakta hamıle oldugumu ogrendım 25 martta kurtaj oldum kalp durması sebebıyle...
rutın kontrollere gıdıyorduk.2.ay guzel sekılde kalp atıslarını dınledık yawrumun,meger ondan 5 gun sonra kalp durmus tabıı aylık kontrollere gıttıgmız ıcın 3 ayında gıttıgımızde ogrendık bunu yıkıldık fılan.25 gun ıcımde oyle durmus yawrumm.sonra kurtaj oldum.dr 1 ay korunma werdı.ılk adetten sonra çalışmalara başlayın dedı ılk calısmalarımızı yaptık bakalım hayrlısı.olayın uzerınden yaklaşık 2 ay gectı allahın ıznıyle atlattık isyan etmedık allahtan dedık.yenısıne saglık wersın allahım...

EEEEEE ozaman yumurtlama olmadanmı bu bana çatlama ignesi vurucak??? kafam karıştı iyice. varmı fikri olan???

Biliyorum kürtaj oldugunu ve sebebini syledigini hatırlıyorum.Önce geçmiş olsun.Kötü bir durumdur eminim..allah birdaha yaşatmaz inş..

cnm sen soyle yap:
adet ne zaman oldun ve kac gunde 1 oluyorsun??? mantıkla hesaplamaya calısalım???**

nasılsınız canlar ben kötüyüm annem hasta hala ama gelmek zorunda kaldım kontrolüm var
inş siz iyisinizdir güzel haberler varmı
ben hemen çıkıcam uykusuzum
heber veriyim dedim iyi bakın kendinize
Geçmiş olsun canım annene dikkat et kendine.

Valla ramazanı bekliyorum inşallah o zaman görüşeceğiz.

Benide çagırdı..klomenden sonra 2 gün dinlen 3.gün gel bakıcam yumurtalarına dedi.Ona göre çatlatma ignesi yapıcaz falan dedi.Umarım büyüyodur yumurtalar :))
Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.

haklısın valla hemde ne yemişimsogana başladım iki sene öncede yapmıştım iyi geldi adete..yine başladım bugün...neyse görüşürüz cnm ben çıkıyorum...
Bende yaptım ama beni mahvetti düzenimi çok kaçırdı.

herkeze hayırlı geceler,ben çıkıyorum
Ne o kız neden kaçtın hemen.

burina,
garip,
banu145145

nasılsınız kızlar?
İyiyim canım sen nasılsınnn.

Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.

Ban145145.teşekkürler..ama aşagıda göremiyorum seni yazıp çıktın sanırım.gördügümde sorucaklarım var evet yardımcı olursan sevinirim.

sonuncu 19 mAYISTAMI CNMM?

evet kuşum.. 22-19-19 ben görmedimki canım özel mesaj bilmiyorum nerede okunuyor nerede yazılıor hatta özel mesaj yazıldıgınıda bilmiyodum sayende ögrendim şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…