Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

CNM EMIN OLMAMAKLA BIRLIKTE 19 mayısta adet olduysan yumurtlama gunun 31 mayısta başlıyor 10 gun suruyor.ben bu yontemle hamıle kaldım klomen ıcerken.sen yıne de ates olcme olayına da dıkkat et.
cnm sayfanın en yukarısında ısmının yazılı oldugu yerın yanında bıldırelırınız yazar orda rakam wardır bıldırıne gore ona tıklarsan okuaybılırısn ozel mesajları ve begenılen yazılarını.ama sanırım yenı oldugun ıcın sen okuyabılırsın,sana gelebılır ozel mesaj fakat sen gondermezsın bır sure

Sevcan masallah canım =) BU resimdeki sensin dimi? uzaktan görüyorum ama tip olarak benziyoruz sadece saçlarım 5 yıl sonra artık sarıdan kumrala döndüm :)

[canım izin werirsen ayıp olmazsa sana ben yatacağım sırtım çok agrıyor,eşim de çağırıyor yatıyoruz dıye.sonra yıne gorusuruz tamam mı cnm ıyı geceler.allaha emanet ol

Sevcan masallah canım =) BU resimdeki sensin dimi? uzaktan görüyorum ama tip olarak benziyoruz sadece saçlarım 5 yıl sonra artık sarıdan kumrala döndüm :)

tesekkurler cnm ewet benım ama uzak foto...ayy ben de sıkıldım hem yasımı oldugumdan buyuk gosterıor.bakalım ben de karamel yaparım belkı

Orda hep yanıyor kırmızı birşeyler bir defa bakmıştım biri yazdıgım şeyi begenmiş.ee onu zaten sayfadada görebiliyruz diye ben birdaha bakmadım :) bakarım canım şimdi.

[canım izin werirsen ayıp olmazsa sana ben yatacağım sırtım çok agrıyor,eşim de çağırıyor yatıyoruz dıye.sonra yıne gorusuruz tamam mı cnm ıyı geceler.allaha emanet ol

Olurmu ya eestfrllh. ayıp mayıp olmaz.burda saglıkla yarısıyoruz :) güzelce dinlen..yatt. görüsürüz sonra yine..sanada iyi geceler güzel uykular. Msn açmıyorum ama yinede eklerim buldum mesajını bulunsun diye üyeligimizde sorun falan cıkar ne bılıyım. neyse kuşummm..iyi geceleröptmm

anaa kardelen49 gelmişşş.hoşgeldin canım.nasılsın nasıl geçti anlat hele.

evet canım geldim geçmişe bakıyodum.Tatil süperdi tek kelimeyle ama doyamadım tadımlık oldu çabuk bitti 3 gün kalabildik antalyada sonrası yollarda geçti.Bedenen ve zihnen öyle iyi geldiki.Aslında bu ay orda kalsaydık hamile olarak dönebilirdim bile yani o kadar iyi geldiSen nasılsın selinam ne var ne yok

Ebrarım sana ve eşine geçmiş olsun neyse atlatmış çok şükür eşinde.

Pelinim keseyi görememişsiniz çok şükür takılma göreceksin inşallah.Kendini göstermeyen biçok bebiş şimdi koşturuyor benim tanıdıklarımdan gönlünü ferah tut değerlerin güzelmiş nasılsa

Birsencim paşa büyüyormuş o da annesine ve ailesine kavuşmak için acele ediyor belliki

Kardelenim kayram spora devam maşallah size gayretlisiniz gitsin kilolar gelsin bebişler

Garipçim işleri bitirdin galiba dönmüşsün topiğe

Güneycanan senide üzgün gördüm inşallah bitecek bu sıkıntılar birgün bizde huzur bulucaz

Derinim test yapmışsın hayırlısı soğan iyi gelecek inşallah

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar tatil güzeldi ama hafta sonu sınavlar var şimdide ders çalışma zamanı sonra özgürüm inşallah.Diğer arkadaşlarda iyidir inşallah

ohh maşallahh güzel geçmesine sevindim canım.kaç gün olduğu önemli değil valla yaşadığın yerden biraz uzaklaşmak harika geliyo insana.bende aynı senin gibi bomba gibiyim moralman bedenen her yönden yani.hafta sonu cumartesi öğlen çıktık bizde kaçamak yaptık sahil kenarına,pazartesi öğlen döndük.dolu dolu geçirdik her anımızı.süperdi.benim yumurtlama dönemimdi bilemem belki bana da yarar

cnm keşke devam etseydin...ben yaklaşık 2 yıl önce yaptım 3 ay,her adetime 10 gün kala cnm...sonra düzene girmişti normalinden...normalde 3 ayda olurdum 2 ayda olurdum...40-45 güne indi hatta günü gününe bile oldum kaç kere...bu zamana kadar geldi ama son 3 aydır yine olamıyorum ..sadece nisanda lekelenmeler oldu uzun süre o kadar onu adetten saycaz artık...kadın hastalıkları için Allahın mucizesi gerçektende...zaten her ay yapmak da sakıncalı ..her yıl 2 aylık iki kür yapsak yeterli.
hosbulduk derincimsorma canim gecmiste idim kiii,karsi komsu geldi..öylece kaldi pc,neyse kiiii yazmaya devam ettim sondaa

hepinize iyi aksamlar kizlar
olsun cnm bende kalamadım zaten..
eşim gitmedi cnm.tecilli hala...seney şubatta bitiyo tecili...çok zor olacak ama olacak mecbur...
dükkan işide anlattıgım gibi cnm,sagol duaların için...sen naptın kuşum?ya bişi dicem garipim ya,seni her gördügümde bebiş nasıl diyesim geliyooooinanki bakkkkkkkkkkkkk...
cnm,sürekli yapmadıysan öyle olmuştur...emin ol iyi geliyor...tüm iltahabı atıyo bi kere.kaç ay yaptın sen?
tesekkurler cnm ewet benım ama uzak foto...ayy ben de sıkıldım hem yasımı oldugumdan buyuk gosterıor.bakalım ben de karamel yaparım belkı
cicişşş bende sapımsarıydımte aynı böyle senin gibi...bıktım hep sarıdan aynen evitaxın dedigi gibi kahveye döndüm...karamel yap cnm yakışır sana...
kardelenimmmmmhoşgeldin cnm...ay dinlenmene sevindim..tekrar gidicekmisin yaz tatiline?az kalmışınız çünkü..ama olsun..degil 3 gün,2 saat mekan degişikligi bile iyi geliyo bazen...evet test yaptım cnm,iyi de oldu yaaa...zaten varya boşa idrar testlerine para gidiyo kanda baktır rahatla dimi ama
ohh ohhhh sende bomba gibimişsinAllahım dahada iyi etsin..bu yaz hamiş kalasınız hepiniz emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nasılsınız ben çok kötüyüm annem çok hasta sizden bir ricam var noğlur anneme dua edin yalvarırım çok çaresizim çok kimseye eşime bile söğleyemiyorum derdimi kızıyo bebek aynı kalmış ben 4 kilo vermişim oda üzülmemei istemiyo ağlaken görmeye kızıyo ama buda anne dayanamıyorum artık kafayı yemek üzeryim karnımdakinemi yanıyım annememi napcamı şaşırdım ellerim titriyo sabah ardaım çok hasta gene sizin derdiniz size yetiyo ama noğlur anneme dua edin başka kimsem yok sizden başka herkezin annesi var eminim beni anlıycaksınız bebeğim olmsa çoktan gitmiştim elden tutuyorum kendimi evev sığamıyorum canlarım bana yardım edin noğlu

ayy cnm yaa üzülme diyemiyorum anne çünküAllahım yardımcınız olsun cnm...okuruz tabiki ne demek yaaa...lütfen toparlamaya çalış kendini cnm..herşey bizler için hastalıklarda herşey..bol bol dua ederiz,inşallah Rabbimin izniyle iyileşir annecigin..içini ferah tut derdam...bebegin de etkilenmiş bak kilo almamış sen vermişinn ah kıyamam yaa((sen dert etme cnm benim duaları kucaz..yani ben kendi adıma konusuyorum ama kızlarında okuyacagını düşündügüm için...

sende zayıflarsın inşallah en kısa zamanda.
özledim kısss seni
Ya bu teste göre olası ovulasyon günüm 4üymüş ee ben 30unda doktora gidicem..

EEEEEE ozaman yumurtlama olmadanmı bu bana çatlama ignesi vurucak??? kafam karıştı iyice. varmı fikri olan???
hayır,dr kontrol edecek,ölçecek,ilcın etkileşimine göre yumurtanın hızlı büyüme ihtimalide var çünkü,eğer istenilen boyutta değilsede,iki gün sonra tekrar gel dicek,bidaha bakacak,en az 18 mm olunca,çatlatmayı vur diyecek
uykum geldiydiiiiiiiiiiiiiii:82:

selina ve kardelen,sizden bomba haberler bekliyorum,haberiniz olaaaaa
süleyin bakim,benim yerime hanginz kulaç attı:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…