CNM EMIN OLMAMAKLA BIRLIKTE 19 mayısta adet olduysan yumurtlama gunun 31 mayısta başlıyor 10 gun suruyor.ben bu yontemle hamıle kaldım klomen ıcerken.sen yıne de ates olcme olayına da dıkkat et.Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.
Ban145145.teşekkürler..ama aşagıda göremiyorum seni yazıp çıktın sanırım.gördügümde sorucaklarım var evet yardımcı olursan sevinirim.
evet kuşum.. 22-19-19 ben görmedimki canım özel mesaj bilmiyorum nerede okunuyor nerede yazılıor hatta özel mesaj yazıldıgınıda bilmiyodum sayende ögrendim şimdi :)
Sevcan masallah canım =) BU resimdeki sensin dimi? uzaktan görüyorum ama tip olarak benziyoruz sadece saçlarım 5 yıl sonra artık sarıdan kumrala döndüm :)
CNM EMIN OLMAMAKLA BIRLIKTE 19 mayısta adet olduysan yumurtlama gunun 31 mayısta başlıyor 10 gun suruyor.ben bu yontemle hamıle kaldım klomen ıcerken.sen yıne de ates olcme olayına da dıkkat et.
cnm sayfanın en yukarısında ısmının yazılı oldugu yerın yanında bıldırelırınız yazar orda rakam wardır bıldırıne gore ona tıklarsan okuaybılırısn ozel mesajları ve begenılen yazılarını.ama sanırım yenı oldugun ıcın sen okuyabılırsın,sana gelebılır ozel mesaj fakat sen gondermezsın bır sure
[canım izin werirsen ayıp olmazsa sana ben yatacağım sırtım çok agrıyor,eşim de çağırıyor yatıyoruz dıye.sonra yıne gorusuruz tamam mı cnm ıyı geceler.allaha emanet ol
Olurmu ya eestfrllh. ayıp mayıp olmaz.burda saglıkla yarısıyoruz :)
ok cnmm face kullanıyorsan onu da yazarım sana bır ara olur mu
ıyı geceler cnm gorusmek dılegıyle ALLAH rahatlık wersın
Olurmu ya eestfrllh. ayıp mayıp olmaz.burda saglıkla yarısıyoruz :)
ok cnmm face kullanıyorsan onu da yazarım sana bır ara olur mu
ıyı geceler cnm gorusmek dılegıyle ALLAH rahatlık wersın
Tamam canım Ben seni burdada ekledim :) görüşürüz.teşekkürler sanada..
Tamam canım Ben seni burdada ekledim :) görüşürüz.teşekkürler sanada..
hoşçakal canım
benim adet 4 gündü geckiyo ama umutlanmakta istemiyorum cnm ya
İNŞ GELMEZ KIRMIZILAR CNM
herkeze günaydın
anaa kardelen49 gelmişşş.hoşgeldin canım.nasılsın nasıl geçti anlat hele.
ohh maşallahh güzel geçmesine sevindim canım.kaç gün olduğu önemli değil valla yaşadığın yerden biraz uzaklaşmak harika geliyo insana.bende aynı senin gibi bomba gibiyim moralman bedenen her yönden yani.hafta sonu cumartesi öğlen çıktık bizde kaçamak yaptık sahil kenarına,pazartesi öğlen döndük.dolu dolu geçirdik her anımızı.süperdi.benim yumurtlama dönemimdi bilemem belki bana da yararevet canım geldim geçmişe bakıyodum.Tatil süperdi tek kelimeyle ama doyamadım tadımlık oldu çabuk bitti 3 gün kalabildik antalyada sonrası yollarda geçti.Bedenen ve zihnen öyle iyi geldiki.Aslında bu ay orda kalsaydık hamile olarak dönebilirdim bile yani o kadar iyi geldiSen nasılsın selinam ne var ne yok
Ebrarım sana ve eşine geçmiş olsun neyse atlatmış çok şükür eşinde.
Pelinim keseyi görememişsiniz çok şükür takılma göreceksin inşallah.Kendini göstermeyen biçok bebiş şimdi koşturuyor benim tanıdıklarımdan gönlünü ferah tut değerlerin güzelmiş nasılsa
Birsencim paşa büyüyormuş o da annesine ve ailesine kavuşmak için acele ediyor belliki
Kardelenim kayram spora devam maşallah size gayretlisiniz gitsin kilolar gelsin bebişler
Garipçim işleri bitirdin galiba dönmüşsün topiğe
Güneycanan senide üzgün gördüm inşallah bitecek bu sıkıntılar birgün bizde huzur bulucaz
Derinim test yapmışsın hayırlısı soğan iyi gelecek inşallah
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar tatil güzeldi ama hafta sonu sınavlar var şimdide ders çalışma zamanı sonra özgürüm inşallah.Diğer arkadaşlarda iyidir inşallah
cnm keşke devam etseydin...ben yaklaşık 2 yıl önce yaptım 3 ay,her adetime 10 gün kala cnm...sonra düzene girmişti normalinden...normalde 3 ayda olurdum 2 ayda olurdum...40-45 güne indi hatta günü gününe bile oldum kaç kere...bu zamana kadar geldi ama son 3 aydır yine olamıyorum ..sadece nisanda lekelenmeler oldu uzun süre o kadar onu adetten saycaz artık...kadın hastalıkları için Allahın mucizesi gerçektende...zaten her ay yapmak da sakıncalı ..her yıl 2 aylık iki kür yapsak yeterli.Ben soğanı yaptım.9gün işe yaradı sanırım..çünkü tm günümde adet oldum bu ay.kullanmaya devam etsem belkide dahada işe yarıcaktı ama şimdi şu klomen ve çörek otunu yiyorum :)) oyüzden yapmadım bu ay.umarım sendede işe yarar
olsun cnm bende kalamadım zaten..hosbulduk derincimsorma canim gecmiste idim kiii,karsi komsu geldi..öylece kaldi pc,neyse kiiii yazmaya devam ettim sondaa
hepinize iyi aksamlar kizlar
cnm,sürekli yapmadıysan öyle olmuştur...emin ol iyi geliyor...tüm iltahabı atıyo bi kere.kaç ay yaptın sen?Geçmiş olsun canım annene dikkat et kendine.
Valla ramazanı bekliyorum inşallah o zaman görüşeceğiz.
Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.
Bende yaptım ama beni mahvetti düzenimi çok kaçırdı.
Ne o kız neden kaçtın hemen.
İyiyim canım sen nasılsınnn.
cicişşş bende sapımsarıydımtesekkurler cnm ewet benım ama uzak foto...ayy ben de sıkıldım hem yasımı oldugumdan buyuk gosterıor.bakalım ben de karamel yaparım belkı
kardelenimmmmmevet canım geldim geçmişe bakıyodum.Tatil süperdi tek kelimeyle ama doyamadım tadımlık oldu çabuk bitti 3 gün kalabildik antalyada sonrası yollarda geçti.Bedenen ve zihnen öyle iyi geldiki.Aslında bu ay orda kalsaydık hamile olarak dönebilirdim bile yani o kadar iyi geldiSen nasılsın selinam ne var ne yok
Ebrarım sana ve eşine geçmiş olsun neyse atlatmış çok şükür eşinde.
Pelinim keseyi görememişsiniz çok şükür takılma göreceksin inşallah.Kendini göstermeyen biçok bebiş şimdi koşturuyor benim tanıdıklarımdan gönlünü ferah tut değerlerin güzelmiş nasılsa
Birsencim paşa büyüyormuş o da annesine ve ailesine kavuşmak için acele ediyor belliki
Kardelenim kayram spora devam maşallah size gayretlisiniz gitsin kilolar gelsin bebişler
Garipçim işleri bitirdin galiba dönmüşsün topiğe
Güneycanan senide üzgün gördüm inşallah bitecek bu sıkıntılar birgün bizde huzur bulucaz
Derinim test yapmışsın hayırlısı soğan iyi gelecek inşallah
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar tatil güzeldi ama hafta sonu sınavlar var şimdide ders çalışma zamanı sonra özgürüm inşallah.Diğer arkadaşlarda iyidir inşallah
ohh ohhhh sende bomba gibimişsinohh maşallahh güzel geçmesine sevindim canım.kaç gün olduğu önemli değil valla yaşadığın yerden biraz uzaklaşmak harika geliyo insana.bende aynı senin gibi bomba gibiyim moralman bedenen her yönden yani.hafta sonu cumartesi öğlen çıktık bizde kaçamak yaptık sahil kenarına,pazartesi öğlen döndük.dolu dolu geçirdik her anımızı.süperdi.benim yumurtlama dönemimdi bilemem belki bana da yarar
nasılsınız ben çok kötüyüm annem çok hasta sizden bir ricam var noğlur anneme dua edin yalvarırım çok çaresizim çok kimseye eşime bile söğleyemiyorum derdimi kızıyo bebek aynı kalmış ben 4 kilo vermişim oda üzülmemei istemiyo ağlaken görmeye kızıyo ama buda anne dayanamıyorum artık kafayı yemek üzeryim karnımdakinemi yanıyım annememi napcamı şaşırdım ellerim titriyo sabah ardaım çok hasta gene sizin derdiniz size yetiyo ama noğlur anneme dua edin başka kimsem yok sizden başka herkezin annesi var eminim beni anlıycaksınız bebeğim olmsa çoktan gitmiştim elden tutuyorum kendimi evev sığamıyorum canlarım bana yardım edin noğlu
sende zayıflarsın inşallah en kısa zamanda.kiz sen simdide gencsiiinsanki yasli gibi genclik yillarim demis:76:keske benimde 5 kilo fazlam olsaydi benim nerden baksan 30,40 kilo fazlam varr yolum daha uzun,ama birgun gelecek kisalacak insallah spor cok iyi geliyor insana,her ne dusunce ile yaparsa yapsin.sabahlari gitmek insani yorar,ögle sonuna alinca rahatlarsin..
canim benim,herseyde bir hayir vardir,demek ki hakkinda hayirlisi olan buuu..insallah daha iyi seyler cikar karsina,rabbim yardimcin olsun..esin askere gitmedimi dahasimdi zor olur ayrilik,neyse rabbim verir kolayligini.
birsencim dogum yapmissin,hayirli olsun,rabbim hayirli evlat eylesin.dilerim en yakin zamanda kendini toplar emremiz,yuvanizda hep berarber olursunuz
haklisin kayracim,bende diyet yaptigim zamanlar ac ama mutlu olurdumsimdi o funleri özler oldum..masallah sen kac kilo verdin tatlim?diyetisyenemi gidiyorsun?
en yakin zamanda pozitifleride görursun insallah derincimvakti saati degilmis demek kii
amin canim,bende seni özledim,en yakin zamanda karsilasirda muhabbet ederiz insallah..ev tasima telasimi bitirdim,simdide misafirler basladi,neyse allah misafirsiz birakmasin
pelincim tebrik ederim canim,dilerim bebegin ile ilgili tum kaygilarin sonra ersin,rabbim kucaginada almak nasip eylesin
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin annecigine
hayır,dr kontrol edecek,ölçecek,ilcın etkileşimine göre yumurtanın hızlı büyüme ihtimalide var çünkü,eğer istenilen boyutta değilsede,iki gün sonra tekrar gel dicek,bidaha bakacak,en az 18 mm olunca,çatlatmayı vur diyecekYa bu teste göre olası ovulasyon günüm 4üymüş ee ben 30unda doktora gidicem..
EEEEEE ozaman yumurtlama olmadanmı bu bana çatlama ignesi vurucak??? kafam karıştı iyice. varmı fikri olan???
uykum geldiydiiiiiiiiiiiiiii:82:Geçmiş olsun canım annene dikkat et kendine.
Valla ramazanı bekliyorum inşallah o zaman görüşeceğiz.
Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.
Bende yaptım ama beni mahvetti düzenimi çok kaçırdı.
Ne o kız neden kaçtın hemen.
İyiyim canım sen nasılsınnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?