ayy cnm yaa üzülme diyemiyorum anne çünküAllahım yardımcınız olsun cnm...okuruz tabiki ne demek yaaa...lütfen toparlamaya çalış kendini cnm..herşey bizler için hastalıklarda herşey..bol bol dua ederiz,inşallah Rabbimin izniyle iyileşir annecigin..içini ferah tut derdam...bebegin de etkilenmiş bak kilo almamış sen vermişinn ah kıyamam yaa ((sen dert etme cnm benim duaları kucaz..yani ben kendi adıma konusuyorum ama kızlarında okuyacagını düşündügüm için...
derda cım,çok geçmiş olsun canım,tabiki dua ederiz
derincim selam,çıkıyorum ben,
bu arada peloştan bi haber var mı kızlar?
Cnmm kiyamam izulmee herseyde bi hayr vardir mevlam istio hastaligi da sagligi daaa kiyamam yha
ay ne demek cnm yaa karşılıgını mı beklicem aşkolsun...sen zaten hep dua ediyosun bize her girdiginde...bak hiç moralini bozma..işleri ne kadar içinden çıkılmaz diye düşünürsen o kadar kötüye gider...herşey iyi olacak Allahın izniyle..bebiş doguncada Allah kolaylıgını verir emin ol...hiç sıkıntı yapma...aman bakmasın zaten kaynanan..o kendine baksın önce...bakarsın annecigin ayaklanır hemen cnm gün dogmadan neler dogar.hemen ümitsiz düşünme...bana kalırsa yinede oraya git derim...anneni görünce için daha rahat eder..bi gülümsese bile rahatlar için.sen bilirsin yinede..orda daha çok stres olacaksın kendi kendine düşünmekten.saol canım benim ne istersen yaparım senin için okadar zor durumdayım sende benden ne dilersen dile evimi bile toplamadım kolum kalkmıyo deli olcam hastalık bizim için bunun farkındayım ama çaresizim annemin yanında olmaıyorum çünkü doğum sancısı vuruyo arada annemelerin telaşı zaten kendilerine yetiyo sürekli acildeler bide ben çıkmıyım başların diye evdede kafayı yiyicem
en çok üzüldüğüm nokta annem benim bebeğimi kucağına almayı çok istiyodu ama buna gücü yok kaynnam bakmaz bana görümceler zaten berbat elti desen hepsinden kötü kız kardeşim annemin yanında başka kimsemiz yok yanlız kaldım doğumda tek başıma herşey sütsüte geldi çok çaresiz olmasam istemezdim böğle bişey sizden ben eminim hepiniz yardım dersiniz bana ama ben size dua etmek isterim canalarım
derda cım,çok geçmiş olsun canım,tabiki dua ederiz
derincim selam,çıkıyorum ben,
bu arada peloştan bi haber var mı kızlar?
gecmiş olsun canımnasılsınız ben çok kötüyüm annem çok hasta sizden bir ricam var noğlur anneme dua edin yalvarırım çok çaresizim çok kimseye eşime bile söğleyemiyorum derdimi kızıyo bebek aynı kalmış ben 4 kilo vermişim oda üzülmemei istemiyo ağlaken görmeye kızıyo ama buda anne dayanamıyorum artık kafayı yemek üzeryim karnımdakinemi yanıyım annememi napcamı şaşırdım ellerim titriyo sabah ardaım çok hasta gene sizin derdiniz size yetiyo ama noğlur anneme dua edin başka kimsem yok sizden başka herkezin annesi var eminim beni anlıycaksınız bebeğim olmsa çoktan gitmiştim elden tutuyorum kendimi evev sığamıyorum canlarım bana yardım edin noğlu
ay ne demek cnm yaa karşılıgını mı beklicem aşkolsun...sen zaten hep dua ediyosun bize her girdiginde...bak hiç moralini bozma..işleri ne kadar içinden çıkılmaz diye düşünürsen o kadar kötüye gider...herşey iyi olacak Allahın izniyle..bebiş doguncada Allah kolaylıgını verir emin ol...hiç sıkıntı yapma...aman bakmasın zaten kaynanan..o kendine baksın önce...bakarsın annecigin ayaklanır hemen cnm gün dogmadan neler dogar.hemen ümitsiz düşünme...bana kalırsa yinede oraya git derim...anneni görünce için daha rahat eder..bi gülümsese bile rahatlar için.sen bilirsin yinede..orda daha çok stres olacaksın kendi kendine düşünmekten.
selam cnm güle güle...öptüm.
gecmiş olsun canım
saol canım benim desteğin için hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ama ordada sürekli ağlıyorum bakalım ben haerzaman ederim size dua ne demek szi benim canım arkadaşlarımsınız
canım ben kullandığımda 1 hafta içinde olurdum endişelenme yaniAMİNNNNN....
ahh canım yaaa hiç sorma çok zor bu bekleyiş gelselerde artık kurtulsam diyorum söktürücü kullanıyorum bakalım inş artık gelir ....
ewet ablacım çok zor yaa bgün 5.gün yarın bitiyor bakalım ne olcak ...
canım evet üstten daha geç gözüküyoda peloşumun alttan baktığı içinablam 1500 cok kcuk bı deger yaa ben degerım 253lerdeyken gıtmıstım bana demıstı kı 1500lerdeyken ancak altan gorebılırız demıstı o da dusuk bır ıhtımal demıstı bende 2000lerdeyken gozukmemesı normal o zaman kuzucuk saklanıyordur benım soledıgım deger karından gorebılmek ıcın ablacım
acelem de yoktu da esım gelmıstı ogle arası dıye ondan hemen cıkmak zorunda kaldım tam gırdım geldı benımkısı ondan sole bı okuyup cıktım
ay hayrolsun kubı yaa nerden çıktı kız inşallah rabbim söylşetiyodurkızlar ebrar hamilemi ben rüyamı gördüm
canom şifa olsun soğan inşallah düzene girsinde bebikde gelicek yaaiyiyim cnm nolsun...bi bakayım dedim..hayret sen geceleri gelmezdin.
canım topiğimize hoşgeldin tanışamadık ama inşallah konuşuruz enkısa zamandaBir ricam var bu mesajı görenlerden-Pko olsun olmasın,bebek özlemi çeksin çekmesin..Bu mesajı gören herkez ben ve benim gibi bebek özlemi çekenlerden dualarını eksik etmesin.SAmimiyetle yapıldıgı sürece illaki birimizin duası kabul olur..
Canım sogandan sonra inciri bende yaptım.İnciri bıraktım doktora gittim zaten pko oldugumu söyledi :) Yani incir bende patladı işe yramadı.
:) İnş..Ben doktorumu daha tanıyamıyorm 2 defa gördüm ama cvpları suanlık benı tatmın etmıyor :) Pko oldugumu duyunca gözlerim doldu :)) Beni teselli etmek için elinden geleni yaptı.. Dur bakkk üzülmee!! Bende pkoluyum ama benim çocugum var diye. :) bende çok araştırıyrum.
garibim taşınınca misafir olur cano bitince bolca muhabbet ederiz yeterki sen iyi olhosbulduk derincimsorma canim gecmiste idim kiii,karsi komsu geldi..öylece kaldi pc,neyse kiiii yazmaya devam ettim sondaa
hepinize iyi aksamlar kizlar
banum inanki bende yaa nasip olurda görüşürüz inşallah kuzumGeçmiş olsun canım annene dikkat et kendine.
Valla ramazanı bekliyorum inşallah o zaman görüşeceğiz.
Ben 6 ay kullandım klomenle çatlatma iğnesin, ne öğrenmek istiyosan anlatırım canım.
Bende yaptım ama beni mahvetti düzenimi çok kaçırdı.
Ne o kız neden kaçtın hemen.
İyiyim canım sen nasılsınnn.
jensu kız yoksam hamişmisin bomba gibiyim demişsin inşallah öyledir canımgünaydın kızlar nasılsınız ben süperim valla
canım çok teşekkür ederim çok şükür iyi eşim iğnelerimizde bittievet canım geldim geçmişe bakıyodum.Tatil süperdi tek kelimeyle ama doyamadım tadımlık oldu çabuk bitti 3 gün kalabildik antalyada sonrası yollarda geçti.Bedenen ve zihnen öyle iyi geldiki.Aslında bu ay orda kalsaydık hamile olarak dönebilirdim bile yani o kadar iyi geldiSen nasılsın selinam ne var ne yok
Ebrarım sana ve eşine geçmiş olsun neyse atlatmış çok şükür eşinde.
Pelinim keseyi görememişsiniz çok şükür takılma göreceksin inşallah.Kendini göstermeyen biçok bebiş şimdi koşturuyor benim tanıdıklarımdan gönlünü ferah tut değerlerin güzelmiş nasılsa
Birsencim paşa büyüyormuş o da annesine ve ailesine kavuşmak için acele ediyor belliki
Kardelenim kayram spora devam maşallah size gayretlisiniz gitsin kilolar gelsin bebişler
Garipçim işleri bitirdin galiba dönmüşsün topiğe
Güneycanan senide üzgün gördüm inşallah bitecek bu sıkıntılar birgün bizde huzur bulucaz
Derinim test yapmışsın hayırlısı soğan iyi gelecek inşallah
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar tatil güzeldi ama hafta sonu sınavlar var şimdide ders çalışma zamanı sonra özgürüm inşallah.Diğer arkadaşlarda iyidir inşallah
derdam zaten konuştuk ben hemen liste yapıcam kuzum anneciğinde şifa bulucaknasılsınız ben çok kötüyüm annem çok hasta sizden bir ricam var noğlur anneme dua edin yalvarırım çok çaresizim çok kimseye eşime bile söğleyemiyorum derdimi kızıyo bebek aynı kalmış ben 4 kilo vermişim oda üzülmemei istemiyo ağlaken görmeye kızıyo ama buda anne dayanamıyorum artık kafayı yemek üzeryim karnımdakinemi yanıyım annememi napcamı şaşırdım ellerim titriyo sabah ardaım çok hasta gene sizin derdiniz size yetiyo ama noğlur anneme dua edin başka kimsem yok sizden başka herkezin annesi var eminim beni anlıycaksınız bebeğim olmsa çoktan gitmiştim elden tutuyorum kendimi evev sığamıyorum canlarım bana yardım edin noğlu
sende zayıflarsın inşallah en kısa zamanda.
özledim kısss seni
hayır,dr kontrol edecek,ölçecek,ilcın etkileşimine göre yumurtanın hızlı büyüme ihtimalide var çünkü,eğer istenilen boyutta değilsede,iki gün sonra tekrar gel dicek,bidaha bakacak,en az 18 mm olunca,çatlatmayı vur diyecek
uykum geldiydiiiiiiiiiiiiiii:82:
selina ve kardelen,sizden bomba haberler bekliyorum,haberiniz olaaaaa
süleyin bakim,benim yerime hanginz kulaç attı:86:
cnm benım ewet annen ama nolur cok yıpratma kendını.yaşamadığım ıcın anlayamam senın kadar seni,ama yawrunu da düşün canım nolursunn,dua edeceğim anneciğin içinnasılsınız ben çok kötüyüm annem çok hasta sizden bir ricam var noğlur anneme dua edin yalvarırım çok çaresizim çok kimseye eşime bile söğleyemiyorum derdimi kızıyo bebek aynı kalmış ben 4 kilo vermişim oda üzülmemei istemiyo ağlaken görmeye kızıyo ama buda anne dayanamıyorum artık kafayı yemek üzeryim karnımdakinemi yanıyım annememi napcamı şaşırdım ellerim titriyo sabah ardaım çok hasta gene sizin derdiniz size yetiyo ama noğlur anneme dua edin başka kimsem yok sizden başka herkezin annesi var eminim beni anlıycaksınız bebeğim olmsa çoktan gitmiştim elden tutuyorum kendimi evev sığamıyorum canlarım bana yardım edin noğlu
canım ben kullandığımda 1 hafta içinde olurdum endişelenme yani
canım evet üstten daha geç gözüküyoda peloşumun alttan baktığı için
ama ben inanıyorumki kuzucuk orda ama saklambaç oynuyo
ay hayrolsun kubı yaa nerden çıktı kız inşallah rabbim söylşetiyodur
buarada sen nasılsın ufaklık nasıl ?
canom şifa olsun soğan inşallah düzene girsinde bebikde gelicek yaa
allahım çok büyük elbet bizimde yüzümüz gülcek hayırlısıyla
buarada ayağımı burkmadım kuzu ya merdivenlerden düştüm ama çok şükür daha iyi yine topukluların azizliğine uğradım tabiki koca lafı dinlemezsen
canım topiğimize hoşgeldin tanışamadık ama inşallah konuşuruz enkısa zamanda
allahım yardımcımız olsun bende 10 yıldır bekliyorum pko yok ama adet düzensizliği var bendede
garibim taşınınca misafir olur cano bitince bolca muhabbet ederiz yeterki sen iyi ol
bide senden güzel haberler bekliyorum haberin ola
banum inanki bende yaa nasip olurda görüşürüz inşallah kuzum
jensu kız yoksam hamişmisin bomba gibiyim demişsin inşallah öyledir canım
buarada geçmişi okumuyomusun bakıyım yazıyorum sana cevap vermiyosun ???
canım çok teşekkür ederim çok şükür iyi eşim iğnelerimizde bitti
sende bomba gibisin biliyorum buay senden ümitliyim hadi inşallah canım
derdam zaten konuştuk ben hemen liste yapıcam kuzum anneciğinde şifa bulucak
kötü düşünceler yok allahın izniyle torununuda kucağına alıcak bakıcakta sen iyi düşün bebeğinde etkilenmesin .duayı hiç merak etme sen neler yaptın bizim için lafımı olur be tatlım
ben attım desem inanırmısınki
herkese selam canlarım benim şimdide misafirim var rizeden dün hiç gelemedim
buarada birsoşum aramıştı dün biraz keyfi yoktu emreciğe kan vermeleri gerekiyormuş kanı azmış .lütfen dualarımızda emreyi unutmuyalım olurmu
jensu,
kardelen49
selam kızlar nasılsınız?? kardeloş hoşgeldınn :))) ohh ne güzel tatillere gittin sezonu başlattıniyi gelmiştir...
jensu cnm warmı gelısme test yarın mı yapacaktın? heyecanla beklıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?