Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım inşallah ya
buarada msnden yazdığım geldimi sana derdanın annesi için 20 tane kuzum
ebrar ablacım okurum tabi
saol kuzum galiba msnde yazdığımı okudun
sevcanım nasılsın tatlım keyfin yerindemi

yok kuzum önemli değil sonra düşünme yani yazılmıyo diye söyledim
buarada yarın test yapıcakmışsın inşallah pozitifi görürsün

kızlar PELOŞUMLA konuştum bugün gitmemiş doktora yarın gidecekmiş keyfi yerindeydi yatıyodu .
hepinize çok selamı var

ablam ıyıyım dıyeyım şükür...
ağrılarım war sırtımda onlar war yumurtalık ağrılarım war bır de bakalım gıdecegım dr a bişey cıkmazsa,1 haftadır bu ağrılar çook.sen nasılın ablam??

derdanur;
canım daha ıyı mısın??? yawrumuzu düşün emi dua edıyorum annen içinnn,allahım yardımcınız olsun...
ebrar ablam;
sewındım pelınım ıcın yaa ohh yatsınn poff poff ewde.yarın gıder bence o erken gıttı agrıları için ya ondan daha cok kucuk yawruşumux gözükmedi :))))

saol canım benim iyi diyelim iyi olalım işte bende sizin için dua edicem inş rabbim kabul eder

hepinizden allah razı olsun rabbim hepimizede nasip eder işallah ben çıkıyorum eşim geldi

canım ya çok geçmiş olsun sanada dikkat et aslında baharda herkesde ağrılar oluyo yumurtalık ağrın içinde inşallah bebiş yerleşiyodur canım
saol canım benim amin inş bende dua ettim mevlam okunan ezanlar hürmetne şifa veriir inş
amin kuzum inşallah sen üzülme lütfen olurmu iyi olcak anneciğin inşallah

evet bencede öyle ya bide doktorlar direk korkutuyo insanı çok kızıyorum çok

inşallah ablam geçen hamıle kaldıgımda öğrenmedn önce çok sırt bel ağrısı cektım bunlar da ondandır ınşallah.hislerim çok yuksek hamıleyım dıye ama belkı de çok istediğim için bu his yerleşiyor içime...göreceğiz bakalım ayın 2 sinde hastalanmazsam ablam??:97::97:

slm kızlar nasılsınız

pelinden haber varmı die merak ettim ama oda gitmemiş bugün dr a neyse yarın ola hayrola inşşşş

cnmbenım ALLAH razı olsun sen kalbını ferah tut karnında yawrun war bakk olur mu?
saol canım inş zaten onu düşünüyorum yoksa çok zor benim için

inş canım mevlam hepinizden razı olsun

ayy heyecanlandım sevcanım yaa inşallah öyledir kuzum allahım gönlüne göre versin halay çekelim senin içinde inşallah
slm kızlar nasılsınız

pelinden haber varmı die merak ettim ama oda gitmemiş bugün dr a neyse yarın ola hayrola inşşşş

hoşgeldin canom nabersin ?evet peloşum bugün gitmemiş yarın inşallah
sen napıyosun gökce napıyo yoksam sandalyenin altındamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…