Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derdam buarada doğum için bişey dedimi doktorun kuzum normalmi sezeryanmı
bide iğneleri bıraktınmı ?bebiş nasılmış

bende iyiyim cano ya alt komşu dogum yapmıştı geçmiş olsun a gittim geldim gökcede uyuyo ayakta olsa kesin sandalyenin altında olurdu :)sen naptın canom
aleykum selam...ıyı cnm sen nasılsın?yawrun nasıl??

iyilik canım ya komşuya gitmiştim geldim bakayım dedim sizler napıyonuz die kızımda iyi teyzesi uyuttum ): hemen uyanmaz sa eger :)

derda hepımız ıcın ınsallah cnmm.
ablam benı de bazen basıyo heyecan ay naparım bılmem zaten tanıdıklaırma söylemeyecegım çok fesat ınsan war etrafımda dua edıyorum hep ama göz degmesınden korkuyorum sadece sız we annemler bılecek :))) ınsallah olsun da bakalım...

hmmm ne güzel komşuculk war sızın orada heralde...
yesin onu teyzesiii mıncıklasınnnn kokla benım yerime cennte kokuluyuu cnmm
ıyı ben de bırazdan yemek olayna gececegım sımdı takılıyorum burada ben de

hee sizin ordada doğuran bitmiyo kanka :))bereketli topraklar bizdemi gelsek
oyy ben yerim onu tatlı uykular inşallah .ben napıyım aynı cano yemeğimi koydum pilav yapıcam bide misafirim varda :)))

en iyisi canım bende çok yaptım o hatayı sonra millete dert anlat benim düşüncemde o tabi hamile kalırsam :26:

derdam buarada doğum için bişey dedimi doktorun kuzum normalmi sezeryanmı
bide iğneleri bıraktınmı ?bebiş nasılmış

bebek iyi dedi 20 haziranda doğum olcak dedi normale benziyo şimdilik dedi ki inş sezeryan olmaz naparım ben
iğneleride kesti canım bir hafta oldu bırakalı
bakalım mevlam büyük

bebek iyi dedi 20 haziranda doğum olcak dedi normale benziyo şimdilik dedi ki inş sezeryan olmaz naparım ben
bakalım mevlam büyük

ayy inşallah kuzum yaa sağlıkla gelsin miniş evet çok haklısın sezeryan zor olur
ama şunu bilki herzaman hazırım yardım için bir telefonun yeter kendini sakın yanlız hissetme

hım öperim teyzesi sanda kolay gelsin şimdiden afiyet olsun :)
valla gelin cano yaa doguran bitmiyo lojman iyi geliyo bi tane daha var dogucak olan :) darısı sizlere olsun inş
misafirin mi var bak sen kimbilir neler yaptın ah keşke orda olaydım da yiyeydim

bakalım mevlam büyük

hayırlı dogumlar olsun canım inş bende kan pıhtılaşması için kullandım göbekten igne 7. ayda bıraktım igneyi inş saglıkla dünyaya gelir kuzun

ablam ewet yaaa hep soru soru soru o zaman ılk 2-3 ay gecsın de ınsallah öyle soylerımm
nazar,göz dağ gibi insanı dewirir!

haa bu arada akşam tiyatroya gitcekmişizzzz mecburiymiş :) kızım biraz orda türkü söylesinde görsünler tiyatroyu :)

ayy inşallah kuzum yaa sağlıkla gelsin miniş evet çok haklısın sezeryan zor olur
ama şunu bilki herzaman hazırım yardım için bir telefonun yeter kendini sakın yanlız hissetme
ayy ben de normali tercıh edıyordum ama ben çok korktum ne guzel normal ıstıyorsun,sezeryan iyi değil aslında ama işte korktum bir kere...

canım benim okadar mutlu ettinki beni bunu söğlemen bile büyük bir mutluluk benim için çok saol balım

maşallah cano yaaa amin darısı biz küflenmişlere olsun :))))))))
yok cano özel bişi yok aslında şimdi yazmıyım gerçi hamişlerin canı çekebilir
keşke kuzu yaa ah ah nediyimki birgün buluşucaz inanıyorum
ablam ewet yaaa hep soru soru soru o zaman ılk 2-3 ay gecsın de ınsallah öyle soylerımm
nazar,göz dağ gibi insanı dewirir!

sorma be sevcanım çok haklısın canım yaa en iyisi karnın belli olunca anlamaları ben öyle düşünüyorum artık
nazar insanı mezara koyuyo canım allahım muhafaza etsin sürekli felak ve nas surelerini okuyun

bencede geç söyleyin hamile kalırsanız ben kayganaya söylemişycektim ama tamda üstüne geldi ögrendi
ewet canımm işte soylemıstım hemen baktım herkes yazıyo face te fılan hıc hosuma gıtmemıstı ama bişey de dıyememıstım ama bu kez soylemeyecegım kısmet olursa o mutluluk ...

ewet ablam okuyorum zaten nas suresı cansız warlıklardan felak da insan gözünden,nazarından korunmak ıcın dıye bılıyorum.ewden cıkarken bıle felak okuyorum.cok haklısın ablam nazar neler neler yapıyo,karsındakı ınsanın düşüncesı bıle etkılıyor ınsanı.allah korusun böyle ınsanlardan...

haa bu arada akşam tiyatroya gitcekmişizzzz mecburiymiş :) kızım biraz orda türkü söylesinde görsünler tiyatroyu :)
valla gökce orayı birbirine katar kesin yandılar aslında
ayy ben de normali tercıh edıyordum ama ben çok korktum ne guzel normal ıstıyorsun,sezeryan iyi değil aslında ama işte korktum bir kere...
herşeyin doğalı güzelde insan korkuyoda tabi canım
canım benim okadar mutlu ettinki beni bunu söğlemen bile büyük bir mutluluk benim için çok saol balım

nedemek kuzum bunlar gerçek nezaman ihtiyac duyarsan yanındayım
ben zevkle yaparım yaa

canlar şimdilik ben kaçıyorum eşim yarım saat sonra gelecek.yemekleri yoluna koyayım ben.sonra görüsürüz allaha emanet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…