Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bencede geç söyleyin hamile kalırsanız ben kayganaya söylemişycektim ama tamda üstüne geldi ögrendi
evet cano yaa çok iyi hatırlıyorum ogünleri sinir olmuştun

çok iyi yapıyosun tatlım allahım görünür görünmez herşeyden korusun bizleri
kesinlikle insanlarda göz yok mübarek fesat akıyo yaa

güle güle sevcancım kib görüşürüzz
ebroşum gökce katar eminimde ben rezil olurum dur bakalım inş gürültüden fazla korkmaz :)

gaygana diyince aklıma geldi ya haziran 20 gibi gitcekmişiz oraya 1 ay kalıcakmışızzz bu adam beni deli eder yakında

yaaaaaaaaaaaaaa :2:inanmıyom kanka yandın valla
bizde temmuz başı gidiyoz :44:

he yaaaa vayy anamm vayyy vayyy anaammm vayyyy bakalım netcez o kadar oralarda iyice rezillik çekicez ya of neyse sizde gidiyonuz hee senin gaygana yok ama :)bide en sıcak devreler kız orda isilik bide ishal olursa sorarım ben ona

he yaaaa vayy anamm vayyy vayyy anaammm vayyyy bakalım netcez o kadar oralarda iyice rezillik çekicez ya of neyse sizde gidiyonuz hee senin gaygana yok ama :)bide en sıcak devreler kız orda isilik bide ishal olursa sorarım ben ona

acıdım sana kanka yaa naapcaz kocişler ne isterse oluyo bizde kaygana yok görümceler var
evet ya oralar baya sıcak olur ama olsun gökce memleketini tanısın değilmi

hepinizden mevlam razı olsun ben çıkıyorum yemeği yaktım çok dalgınım yeni yemek yapmma lazım öptüm hepinizi

acıdım sana kanka yaa naapcaz kocişler ne isterse oluyo bizde kaygana yok görümceler var
evet ya oralar baya sıcak olur ama olsun gökce memleketini tanısın değilmi

oy görümce kayganadan beter demi KAYNANA.................. ÇAYDANLIK GİBİDİR,FOKUR FOKUR KAYNAR, GELİN....................... DEMLİK GİBİDİR,SİNSİ SİNSİ DEMLENİR, OĞLAN.......................BARDAK GİBİDİR,BİR GELİN DOLDURUR,BR KAYNANA, GÖRÜMCE...................ÇAY KAŞIĞI GİBİDİR ARADA BİR ORTALIĞI KARIŞTIRIR, KAYINPEDER................ÇAY TABAĞI GİBİDİR,OKKALI OTURUR, ÇOCUK........................ŞEKER GİBİDİR,ORTALIĞI TATLANDIRIR :) saglık olsun gidelim memleketini görsün bakalım daha önce gitti gördü yetmedi bi daha gitsin cano ben kaçar canım kociş geldi yemegi ısıtayım sonra hazırlanayım görüşürüz kib öptm bacım aeo byby

hepinizden mevlam razı olsun ben çıkıyorum yemeği yaktım çok dalgınım yeni yemek yapmma lazım öptüm hepinizi
ah canım yaa kıyamam allah kolaylık versin öpüyorum seni

kopardın beni delüüüü benim görümceler pek çay kaşığı değiller ya şimdi haklarını yemiyim
tamam cano kolay gelsin iyi eğlenceler bende çıkıyorum pilav yapıcam

selam kızlarr.napıyonuz bakimm.ben çarşıyı alt üst ettim geldim.yemeği yaptım.akşam annemle babam gelecek yemeğe.oturuyom şimdi.

ıyıyım ben de canım ne olsun ıste...
basıldın yanı hee
geçmişten cıkamıyor ınsan bırsure gırmeyınce...

hee valla basildimkarsi komsumuz hos bir bayan,sagolsun arada gelir gider..haklisin uzun sure girmedigin zaman gecmis cok birikiyor..hele de benim gibi tasinma telasi ile uzun sure giremediysen,konulara fransiz kaliyorsun

hosgeldin kardelencim,cok sukur islerim bitti,yerlestim.sende tatile gitmissin,guzel gecmesine ve kendini iyi hissetmene cok sevindim canim.arada kacamak yapmak gerek,keske sIk sIk yapabilsek dimii

allah kolayligini verir derincim merak etme,tabi ki özlem olur,ama rabbim baska dert vermesin..bende iyiyim canim cok sukur,evi yerlestirdim simidide misafirler falan oluyor,arada firsat bulunca solugu kk de aliyorumayy gercekten mi derinim yaaay insallah dilerim en yakin zamanda hepimize nasip etsin rabbim,hepimiz birbirimize bebis nasil diye soralimicim bir tuhaf oldu yazini okuyunca,birgun bizde anne olurmuyuz ki derinim

derdacim rabbim annene safi ismi ile sifa-i acili versin,sana ve ailenede sabirlik versin..dunya hayati bir imtian canim,su an güclu olmalisin,bebegin icin..böyle durumlarda zor biliyorum ama,senden daha kötu durumda olanlari dusunerek kendini teselli edebilirsin canim.allah yardimcin olsun

insallah amiiiiiiiiiiiiiiiiin kardelencim,bende seni özledimm kizzzzzz:82::82::82::82:

haklisin ebrarim,tasinma sonrasi misafir cok oluyor,allah gelenden gidenden eksik etmesin,guzel sey sevmek ve sevilmekben iyiyim cok sukur,sizlerle karsilasip muhabbet edemedik bir turluneyse karsilasiriz bir ara:82:demek benden güzle haberler bekliyorsun,dilerim bekledigimiz o guzel haber senin,benim ve tum topik arkadaslarimizin ve isteyenler icin en yakin zamanda gercek olsun

yok cnm yarın yapcamda daha kırmızılar gözükmüyo

insallah 9 ay boyunca gözukmez canim

ay cok guldum yaaaönceden bunu siveli konusan birinden dinlemistim,o zamandan beri cok hosuma gider,guzel bir benzetme..uzun zamandir duymamistim iyi geldi,cok sagolasingökceyide öp benim icin

selam kızlarr.napıyonuz bakimm.ben çarşıyı alt üst ettim geldim.yemeği yaptım.akşam annemle babam gelecek yemeğe.oturuyom şimdi.

aleykum selam selinacim,masallahin var yaa,hic aksatmiyorsun pazarinidemek ailen gelecek simdiden afiyet olsun

kizlar duru ve eliksir den haberi olan varmi?göremedim birkac gundur dee:26::26:

kayram ve kardelen ugramamis bugun,eeee hatunlar artik saglikli yasiyorlar dimiii,benim gibi yag depolamiyorlar

aman canom bebik gelmesede adet düzene girer barim yaa...misafirin varmış kolay gelsin cnm...emracige herzaman dua ederiz cnm benim.inşallah herşey yolunda gider demek kan azmış..inş şifa bulur bebem yaaa.

ayy cnm benim..inşallah yaa.böyle umutlu olman çok güzel sevcanım...inşallah tutmuştur bişyler yaaa.

kızlar biz bu akşam arkadaslardayız girmezsem merak elemeyin

garipppp selam cnm..ay evet ya inanki içimden hep öyle sormak geliyo yaaaa...en son birrinede böyle oluyodum hamişmiş megersem:))

derinim hosgeldin canimgecmistesin sanirim:44::44::44:seninle muhabbet etmek isterdim ama azcik islerim var,sonra yine görusuruz canim,kusuruma bakmayasin sen gelince cikmis gibi oldu daa

hallettim canim cok sukur,insallah canim..evin karsisi cocuk parki,bolkona cikip cikip ahhhhh cekiyorum bendeee

ay öyle deme ya off...inşallah o parkta oynattıgın günleride görücen cnm..hiç uzak gibi de gelmesin sana..etrafımda kimi hamiş görsem yarın doguruyo sanki.bide bakıyorum elini tutmuş yürütüyolar...inşallah seninde olacak bigün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…