evet cano yaa çok iyi hatırlıyorum ogünleri sinir olmuştunbencede geç söyleyin hamile kalırsanız ben kayganaya söylemişycektim ama tamda üstüne geldi ögrendi
ewet ablam okuyorum zaten nas suresı cansız warlıklardan felak da insan gözünden,nazarından korunmak ıcın dıye bılıyorum.ewden cıkarken bıle felak okuyorum.cok haklısın ablam nazar neler neler yapıyo,karsındakı ınsanın düşüncesı bıle etkılıyor ınsanı.allah korusun böyle ınsanlardan...
canlar şimdilik ben kaçıyorum eşim yarım saat sonra gelecek.yemekleri yoluna koyayım ben.sonra görüsürüz allaha emanet olunn
güle güle sevcancım kib görüşürüzz
ebroşum gökce katar eminimde ben rezil olurumdur bakalım inş gürültüden fazla korkmaz :)
gaygana diyince aklıma geldi ya haziran 20 gibi gitcekmişiz oraya 1 ay kalıcakmışızzz bu adam beni deli eder yakında
yaaaaaaaaaaaaaa :2:inanmıyom kanka yandın valla
bizde temmuz başı gidiyoz :44:
he yaaaa vayy anamm vayyy vayyy anaammm vayyyybakalım netcez o kadar oralarda iyice rezillik çekicez ya of neyse sizde gidiyonuz hee senin gaygana yok ama :)bide en sıcak devreler kız orda isilik bide ishal olursa sorarım ben ona
acıdım sana kanka yaa naapcaz kocişler ne isterse oluyo bizde kaygana yok görümceler var
evet ya oralar baya sıcak olur ama olsun gökce memleketini tanısın değilmi
ah canım yaa kıyamam allah kolaylık versin öpüyorum senihepinizden mevlam razı olsun ben çıkıyorum yemeği yaktım çok dalgınım yeni yemek yapmma lazım öptüm hepinizi
oy görümce kayganadan beter demiKAYNANA.................. ÇAYDANLIK GİBİDİR,FOKUR FOKUR KAYNAR, GELİN....................... DEMLİK GİBİDİR,SİNSİ SİNSİ DEMLENİR, OĞLAN.......................BARDAK GİBİDİR,BİR GELİN DOLDURUR,BR KAYNANA, GÖRÜMCE...................ÇAY KAŞIĞI GİBİDİR ARADA BİR ORTALIĞI KARIŞTIRIR, KAYINPEDER................ÇAY TABAĞI GİBİDİR,OKKALI OTURUR, ÇOCUK........................ŞEKER GİBİDİR,ORTALIĞI TATLANDIRIR :) saglık olsun gidelim memleketini görsün bakalım daha önce gitti gördü yetmedi bi daha gitsin cano ben kaçar canım kociş geldi yemegi ısıtayım sonra hazırlanayım görüşürüz kib öptm bacım aeo byby
ıyıyım ben de canım ne olsun ıste...
basıldın yanı hee
geçmişten cıkamıyor ınsan bırsure gırmeyınce...
evet canım geldim geçmişe bakıyodum.Tatil süperdi tek kelimeyle ama doyamadım tadımlık oldu çabuk bitti 3 gün kalabildik antalyada sonrası yollarda geçti.Bedenen ve zihnen öyle iyi geldiki.Aslında bu ay orda kalsaydık hamile olarak dönebilirdim bile yani o kadar iyi geldiSen nasılsın selinam ne var ne yok
Ebrarım sana ve eşine geçmiş olsun neyse atlatmış çok şükür eşinde.
Pelinim keseyi görememişsiniz çok şükür takılma göreceksin inşallah.Kendini göstermeyen biçok bebiş şimdi koşturuyor benim tanıdıklarımdan gönlünü ferah tut değerlerin güzelmiş nasılsa
Birsencim paşa büyüyormuş o da annesine ve ailesine kavuşmak için acele ediyor belliki
Kardelenim kayram spora devam maşallah size gayretlisiniz gitsin kilolar gelsin bebişler
Garipçim işleri bitirdin galiba dönmüşsün topiğe
Güneycanan senide üzgün gördüm inşallah bitecek bu sıkıntılar birgün bizde huzur bulucaz
Derinim test yapmışsın hayırlısı soğan iyi gelecek inşallah
Şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar tatil güzeldi ama hafta sonu sınavlar var şimdide ders çalışma zamanı sonra özgürüm inşallah.Diğer arkadaşlarda iyidir inşallah
cnm keşke devam etseydin...ben yaklaşık 2 yıl önce yaptım 3 ay,her adetime 10 gün kala cnm...sonra düzene girmişti normalinden...normalde 3 ayda olurdum 2 ayda olurdum...40-45 güne indi hatta günü gününe bile oldum kaç kere...bu zamana kadar geldi ama son 3 aydır yine olamıyorum ..sadece nisanda lekelenmeler oldu uzun süre o kadar onu adetten saycaz artık...kadın hastalıkları için Allahın mucizesi gerçektende...zaten her ay yapmak da sakıncalı ..her yıl 2 aylık iki kür yapsak yeterli.
olsun cnm bende kalamadım zaten..
eşim gitmedi cnm.tecilli hala...seney şubatta bitiyo tecili...çok zor olacak ama olacak mecbur...
dükkan işide anlattıgım gibi cnm,sagol duaların için...sen naptın kuşum?ya bişi dicem garipim ya,seni her gördügümde bebiş nasıl diyesim geliyooooinanki bakkkkkkkkkkkkk...
cnm,sürekli yapmadıysan öyle olmuştur...emin ol iyi geliyor...tüm iltahabı atıyo bi kere.kaç ay yaptın sen?
cicişşş bende sapımsarıydımte aynı böyle senin gibi...bıktım hep sarıdan aynen evitaxın dedigi gibi kahveye döndüm...karamel yap cnm yakışır sana...
kardelenimmmmmhoşgeldin cnm...ay dinlenmene sevindim..tekrar gidicekmisin yaz tatiline?az kalmışınız çünkü..ama olsun..degil 3 gün,2 saat mekan degişikligi bile iyi geliyo bazen...evet test yaptım cnm,iyi de oldu yaaa...zaten varya boşa idrar testlerine para gidiyo kanda baktır rahatla dimi ama
ohh ohhhh sende bomba gibimişsinAllahım dahada iyi etsin..bu yaz hamiş kalasınız hepiniz emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nasılsınız ben çok kötüyüm annem çok hasta sizden bir ricam var noğlur anneme dua edin yalvarırım çok çaresizim çok kimseye eşime bile söğleyemiyorum derdimi kızıyo bebek aynı kalmış ben 4 kilo vermişim oda üzülmemei istemiyo ağlaken görmeye kızıyo ama buda anne dayanamıyorum artık kafayı yemek üzeryim karnımdakinemi yanıyım annememi napcamı şaşırdım ellerim titriyo sabah ardaım çok hasta gene sizin derdiniz size yetiyo ama noğlur anneme dua edin başka kimsem yok sizden başka herkezin annesi var eminim beni anlıycaksınız bebeğim olmsa çoktan gitmiştim elden tutuyorum kendimi evev sığamıyorum canlarım bana yardım edin noğlu
sende zayıflarsın inşallah en kısa zamanda.
özledim kısss seni
hayır,dr kontrol edecek,ölçecek,ilcın etkileşimine göre yumurtanın hızlı büyüme ihtimalide var çünkü,eğer istenilen boyutta değilsede,iki gün sonra tekrar gel dicek,bidaha bakacak,en az 18 mm olunca,çatlatmayı vur diyecek
uykum geldiydiiiiiiiiiiiiiii:82:
selina ve kardelen,sizden bomba haberler bekliyorum,haberiniz olaaaaa
süleyin bakim,benim yerime hanginz kulaç attı:86:
canım ben kullandığımda 1 hafta içinde olurdum endişelenme yani
canım evet üstten daha geç gözüküyoda peloşumun alttan baktığı için
ama ben inanıyorumki kuzucuk orda ama saklambaç oynuyo
ay hayrolsun kubı yaa nerden çıktı kız inşallah rabbim söylşetiyodur
buarada sen nasılsın ufaklık nasıl ?
canom şifa olsun soğan inşallah düzene girsinde bebikde gelicek yaa
allahım çok büyük elbet bizimde yüzümüz gülcek hayırlısıyla
buarada ayağımı burkmadım kuzu ya merdivenlerden düştüm ama çok şükür daha iyi yine topukluların azizliğine uğradım tabiki koca lafı dinlemezsen
canım topiğimize hoşgeldin tanışamadık ama inşallah konuşuruz enkısa zamanda
allahım yardımcımız olsun bende 10 yıldır bekliyorum pko yok ama adet düzensizliği var bendede
garibim taşınınca misafir olur cano bitince bolca muhabbet ederiz yeterki sen iyi ol
bide senden güzel haberler bekliyorum haberin ola
banum inanki bende yaa nasip olurda görüşürüz inşallah kuzum
jensu kız yoksam hamişmisin bomba gibiyim demişsin inşallah öyledir canım
buarada geçmişi okumuyomusun bakıyım yazıyorum sana cevap vermiyosun ???
canım çok teşekkür ederim çok şükür iyi eşim iğnelerimizde bitti
sende bomba gibisin biliyorum buay senden ümitliyim hadi inşallah canım
derdam zaten konuştuk ben hemen liste yapıcam kuzum anneciğinde şifa bulucak
kötü düşünceler yok allahın izniyle torununuda kucağına alıcak bakıcakta sen iyi düşün bebeğinde etkilenmesin .duayı hiç merak etme sen neler yaptın bizim için lafımı olur be tatlım
ben attım desem inanırmısınki
herkese selam canlarım benim şimdide misafirim var rizeden dün hiç gelemedim
buarada birsoşum aramıştı dün biraz keyfi yoktu emreciğe kan vermeleri gerekiyormuş kanı azmış .lütfen dualarımızda emreyi unutmuyalım olurmu
yok cnm yarın yapcamda daha kırmızılar gözükmüyo
oy görümce kayganadan beter demiKAYNANA.................. ÇAYDANLIK GİBİDİR,FOKUR FOKUR KAYNAR, GELİN....................... DEMLİK GİBİDİR,SİNSİ SİNSİ DEMLENİR, OĞLAN.......................BARDAK GİBİDİR,BİR GELİN DOLDURUR,BR KAYNANA, GÖRÜMCE...................ÇAY KAŞIĞI GİBİDİR ARADA BİR ORTALIĞI KARIŞTIRIR, KAYINPEDER................ÇAY TABAĞI GİBİDİR,OKKALI OTURUR, ÇOCUK........................ŞEKER GİBİDİR,ORTALIĞI TATLANDIRIR :) saglık olsun gidelim memleketini görsün bakalım daha önce gitti gördü yetmedi bi daha gitsin cano ben kaçar canım kociş geldi yemegi ısıtayım sonra hazırlanayım görüşürüz kib öptm bacım aeo byby
selam kızlarr.napıyonuz bakimm.ben çarşıyı alt üst ettim geldim.yemeği yaptım.akşam annemle babam gelecek yemeğe.oturuyom şimdi.
aman canom bebik gelmesede adet düzene girer barim yaa...misafirin varmış kolay gelsin cnm...emracige herzaman dua ederiz cnm benim.inşallah herşey yolunda gider demek kan azmış..inş şifa bulur bebem yaaa.canım ben kullandığımda 1 hafta içinde olurdum endişelenme yani
canım evet üstten daha geç gözüküyoda peloşumun alttan baktığı için
ama ben inanıyorumki kuzucuk orda ama saklambaç oynuyo
ay hayrolsun kubı yaa nerden çıktı kız inşallah rabbim söylşetiyodur
buarada sen nasılsın ufaklık nasıl ?
canom şifa olsun soğan inşallah düzene girsinde bebikde gelicek yaa
allahım çok büyük elbet bizimde yüzümüz gülcek hayırlısıyla
buarada ayağımı burkmadım kuzu ya merdivenlerden düştüm ama çok şükür daha iyi yine topukluların azizliğine uğradım tabiki koca lafı dinlemezsen
canım topiğimize hoşgeldin tanışamadık ama inşallah konuşuruz enkısa zamanda
allahım yardımcımız olsun bende 10 yıldır bekliyorum pko yok ama adet düzensizliği var bendede
garibim taşınınca misafir olur cano bitince bolca muhabbet ederiz yeterki sen iyi ol
bide senden güzel haberler bekliyorum haberin ola
banum inanki bende yaa nasip olurda görüşürüz inşallah kuzum
jensu kız yoksam hamişmisin bomba gibiyim demişsin inşallah öyledir canım
buarada geçmişi okumuyomusun bakıyım yazıyorum sana cevap vermiyosun ???
canım çok teşekkür ederim çok şükür iyi eşim iğnelerimizde bitti
sende bomba gibisin biliyorum buay senden ümitliyim hadi inşallah canım
derdam zaten konuştuk ben hemen liste yapıcam kuzum anneciğinde şifa bulucak
kötü düşünceler yok allahın izniyle torununuda kucağına alıcak bakıcakta sen iyi düşün bebeğinde etkilenmesin .duayı hiç merak etme sen neler yaptın bizim için lafımı olur be tatlım
ben attım desem inanırmısınki
herkese selam canlarım benim şimdide misafirim var rizeden dün hiç gelemedim
buarada birsoşum aramıştı dün biraz keyfi yoktu emreciğe kan vermeleri gerekiyormuş kanı azmış .lütfen dualarımızda emreyi unutmuyalım olurmu
inşallah ablam geçen hamıle kaldıgımda öğrenmedn önce çok sırt bel ağrısı cektım bunlar da ondandır ınşallah.hislerim çok yuksek hamıleyım dıye ama belkı de çok istediğim için bu his yerleşiyor içime...göreceğiz bakalım ayın 2 sinde hastalanmazsam ablam??:97::97:
garipppp selam cnm..ay evet ya inanki içimden hep öyle sormak geliyo yaaaa...en son birrinede böyle oluyodum hamişmiş megersem:))
bu arada evi halletmişsin cnm güle güle otur..yeni eve bebiş lazım şimdi inşallahhhh
hallettim canim cok sukur,insallah canim..evin karsisi cocuk parki,bolkona cikip cikip ahhhhh cekiyorum bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?