Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

insallah canim,o gunler gelimi acepsorma benimle birlikte evlenenlerin cocuklari yasina girdi,benden sonra evlenen yiyenimin 19 yasinda bebisi oldu...etrafimdaki neredeyse 5,6 tane hamile arkadasim var,bende surekli hamileler icindeyim..bir taraftan bebek hasreti,bir taraftan kiloluyum diye bebegim olmadigini konusup duran akrabalarimin laflari,bende acaba gercekten miii?sebep kilom mu??diye kendimi bitirir oldum son gunlerdehersey allahtan keske bilseler,kurani kerimde bile bizim taktirimiz olmadan hicbir kadin gebe kalamaz diye buyuran rabbimin kelamini keske idrak etseler

ahh anlamaz onlar annem yaa boşver onlarımı takcan kafana..bide sürekli öyle düşünüyosun yanlış cnm,kiloluyum diye olmuyo takıntısı yaratıyosun kendinde..ee tabi bu da insanların sayesinde ama onları kale almazsan senin için daha iyi olur...ne kilolu olupta hamile kalanlar var...benim bir arkadasım çok kilolu o da anne oldu..hemde kaç kere hamile kaldı...düşük sorunu vardı onun sadece...hiç sıkma canını olacak olduktan sonra rabbim kiloymuş şuymuş bakmaz biliyosun zaten...

haklisin derincim,bir takmiyim diyorum iki takimiyim diyorum,herkes ayni seyi söyleyince ister istemez etkileniyorusun...herseyin allahin taktiri oldugunu ben biliyorum,keske onlarda bilseler...tum konusanlarin susacagi gunlerde gelir insallah,hepimiz icin...kusuruma bakma derinim,uzun suredir sizlerle dertlesemedim yaa,patlamam sana denk geldi,seninde canini sIkmayayim simdi...

derinim seninle konusmak bana iyi geldi,tesekkurlerlakin simdi cikmam gerekyarin aksama misafirim varda,bugunden hazirlik yapmam gerekgece gelmeye calisirim

olurmu öyle şey cnm ya.hakkatten uzun süredir dertleşmiyoduk..sıkma canını sen...Allahta insanlara akıl fikir versin diyim ne diyim artık..onların agzı torba degil büzelim malesef...benimde etrafımda densizler var..özellikle eşimin askerligi konusunda çok konuşanlar var..yok bebek olsun gitmeden,yok olmasın daha zor olur..onlar herşeyi bizden iyi biliyo çünkü,biz ailemizle ilgili meseleleri hiç düşünmüyoruz onlar bizim yerimize düşünüyolar dert ediniyolar akıl veriyolar bedavadan..ay yazacak çok şey varda...Allaha havale ediyorum ben herkesi...atıp tutmak fikir yürütmek akıl vermek kolay...en son olayı diyim sana en basiti..amcamın kızının kınasında geçen gün,bizim çok ykaın bi akrabanın kızı,"aa derin senin çocuk yoktu dimiiiiii,heee çocugu olmayan sendin dimi"dedi..ayyyy eşin askere gidince nerde kalcan sennnnnnnnnnnnnn dedi bide uzata uzata..dicektim sana gelcem çok dert tttuysa sende kaliim...salak şey.sanki sokakta kalcam tövbe yaaa.

derinim yenı gordum yazını.ok akşama yoksun yaniii.gez cnm kafanı dağıt boşweer..
ay o kızı getır ben de bir pataklıyayımsaçlarından sürükleyeyim
sinir şeyler konuşması kolay herkes için ayetlerden haberleri var mı acaba????insanların üzüleceği şeyleri yüzlerine vurmak ne kadar günah bunu bılıuyorlar mı acaba?????
garip,derin sakın takmayın canım ağızlarını kapatıverin...bana da öylelerı denk gelıyor allahtan çok değiller.ben de kısmet hayırlısı ne zamansa o zaman olur diyorum we öylelerine sinirr oluorummmm!!!!
nanik onlara nanikkk !!!!

canım annen için her zaman dua ederiz inşallah faydamız olur ama anneni düşünüyosan bebişine ve kendine dikkat etmelisin canım bu arada hepimizin bi sahibi yardımcısı var canım kimsem yok deme sakın onlardan gelecek iyilik rabbimden gelsin boşver takma kimseyi eden bulur

ankaradanm ve bebs ıstyrz 2hafta once kımyasl geblk yasdm cok uzuldk burayada kımyasl gblıktn snra hemen hamıs kalan varmı dye grdm ve cok begndm sayfayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…