iyi ben de diyim barii...hoşgeldin cnm iyidir senden
m cnm rahatsızlığın sebebini bilsem gideceğim dr a ama bılmıyorumm:26::26::26:a.s nasılsın canım rahatsızmışsın biras nasılsın şimdi
iyi ben de diyim barii...
hosbulduk.cok cnm sıkılıyor,ağlıyorum durup sururken hayr olsunn
inşallah canım.hiç sewmıyorum hayıflanmayı fakat elımde değil işte...:97::97:hayırdır cnm ya içini ferah tut hayrolur işallah cnm yaaa
iyiyim şükür canım ama birascık kafam karısık
m cnm rahatsızlığın sebebini bilsem gideceğim dr a ama bılmıyorumm:26::26::26:
halsizim belim,sırtım ağr:26:yor,ruhum sıkılıyor :26:ağlıyorum durup dururken hayr etsın allahım yaa...sen nasılsın cnmm?esının sonuclar ne oldu?
inşallah canım.hiç sewmıyorum hayıflanmayı fakat elımde değil işte...:97::97:
neyin var ki kafan nie karışık cnm
cnm ne dıyor testlerde? dr un ne dıyor bahset ıstwersenvalla canım bizim rahatsızlıklar psikolojik galiba bende öyleyim ama sen dikkat et yinede kendine bende aglayacam valla anlamadım gitti ya sonuçlar kafamı karıştrdı 2 test birbirini tutmuyo şimdide 1 test daha istedi farklı yerden
eşim için 1 ay önce test yaptrmıştık sperm sayısı çok yüksek çıkmıştı ama varikosel de var demişlerdi doktor emin olmak için baska yerden test istedi şimdide düşük çıktı moralim bozuldu ya
cnm ne dıyor testlerde? dr un ne dıyor bahset ıstwersen
BERRİN neden eşinin bir yüksek bir düşük çıktı kı cnm yaaa...
3 günlük cinsel perhizden sonra yaptırmadı mı 2 sini de cnmm? ondan olabilir
renk kemık rengı koku kendine özgu dıye yazması gerektıgını bılıyorum ben cnm ama allah allah ılkı neden yuksek cıkmıs kı anlamadım:26:canım ilk gittiğimizde varikosel dedi sperm testi istedi yaptrdık 3 katı fazla çıktı normalden doktor emin olmak için 2. testi istedi bu gün yaptırıp doktora götürdük sonuçlar böle :
renk :krem
vizkozite:artmış
sayı:18 .600 muş yani düşük 3. testi istedi değişik yerden yine düşük çıkarsa ameliyat dedi
ewet cnm çok doğrusun menfaatçi olmayan birisini bulmanız lazım...canım sinir oldum galiba ilk yer yanlış yaptı çünkü orada testi yapan doktor ne kadarlık evlisiniz hareketsizlik fazla filan dedi canlı az dedi testi bize verdiler doktorumuza götrdük çok yüksek teste göre dedi kime güvenecez biz ya anlamadım artık sadece para almayı biliyolar bi test 70 lira parasında da değilim hiç önemsemiyolar ya
ewet cnm çok doğrusun menfaatçi olmayan birisini bulmanız lazım...
bir başka dr a daha gostersenız cnmm??? kafası karısıyor değil mi insanın
canım doktorda değil ki suç labaratuara gittik testler için güya özele testi yaptırıyoz bizim doktor bakıyo
cnm laboratuar yanlış sonuç wermez ki!!!
şöyle söyleyeyim şunu kat ettim;
mesela bu sperm testi için dr 3 günlük cinsel perhiz weriyor.eşin ilkinde buna uyup,2.sinde ilişki sonrası gıtmedı değil mi teset için???aynı perhizi uyguladı mı yani?ondan da değişik çıkabilir diye düşündüm ben
yok canım uyguladı doktor dedi ki zaten varikosel olan birinde bu kadar yüksek olma ihtimaliyoktu dedi sonuçların uyusmaması normal bekliyodum bu sonucu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?