Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

minik paşamız en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde evine geçer inşallh

Derdam çok geçmiş olsun anneciğine Rabbim şifa göndersin dua ederiz hepimizde canım

Kardeloş çok kulaç attım ben hepiniz içinde.Orda bomba gibiydimde bacım Ankara ya gelince yine söndüm maalesef
yapma beeeeeeeee
kıssss,kardeloş benim,yanlış anlaşılma var sanırım ve tatile falanda çıkmadım

aslında bi beş dakikalığına uğramıştım ama,görmemişin sanırsam
duru dan haber yok,eliksirde bamlandıxdeğişk değişik isimlerle geldi,anladılar,gene bamladılar,şu an gayet iyi ama
selam kızlar,hala yazmakta çok zorlanıyorum

slm nasılsınız berrin sevcan kızlar neden sperm testini özelde yaptırıyonuz hastane yapmıyomu nerde oturuyonuz ben devlette yaptırmıştım

kardeloşum neyin var canım klavye değişik geldi demiii

slm nasılsınız berrin sevcan kızlar neden sperm testini özelde yaptırıyonuz hastane yapmıyomu nerde oturuyonuz ben devlette yaptırmıştım
a.s canım
çok şükür sen nasılsın eşimin izin alması sorun oluyo hastanede uğrasmayalım dedi ama 3. de hastaneye gitcez insallah bakalım ben izmirdeyim

selam bırsenciğim...
nasılsın??emre bey nasıllar???
cnm ben güngörendeyım ıstanbul yani.eşim yakın olan özel hastanede yaptırmıştı cnmm testini,orda yaptırıp oncekı dr um corlu tekırdagdaydı ona gostermıstık sonuçları

inşallah cnmm.ya ıcıne sınmedıyse başkasına gıt ben 3 dr dolaştım 3.de içime sindi güwendim

gitcez canım da eşimi ikna etmek zor oluyo canımm ben doktora gitmiştim yara vardı 7 ay önce dondurtturmuştum bebiş olmayıca yine gittim kontrol etti hiçbirseyin yok acele etmeyin dedi acaba bende baska bi doktora mı gitsem akıl verin bana yaa ne yapacam bilmiyom valla ayyy senide yordum aksam aksam ya hakkını helal et valla

kardeloşum neyin var canım klavye değişik geldi demiii
evet yaaaa,koca mağduruyum,o na değişik gelmesin diye,bana değişik geliyo,hofffffffff
işin en ktüsü de,klavye f ve ben kırk saat f arıyorum,hep unutuyorum en başta olduğunu
kardelen cnmm kardelen49 war ya bır de ona yazdım kardeloş dıye :)))
kardelenler karıştıı

bu topicin kardeloşu benim,ilk ben geldim,banane,banane:86::86:

a.s canım
çok şükür sen nasılsın eşimin izin alması sorun oluyo hastanede uğrasmayalım dedi ama 3. de hastaneye gitcez insallah bakalım ben izmirdeyim

kızlar ikinize birden yazıyom bence hastane daha iyi orda yaptırın kafanız karışmasın emrede şuan daha iyi bugün kanı eksik diye tahlil yaptılar değerleri düzelmiş yoksa kan vereceklerdi ama gerek kalmamış inşallahta olmaz bakalım kilo alırsa sütünüde ağzıyla içmeyi tam becerirse çıkaracaklar Allahım hayırlısını versin

tatlım benim ya kısa zamanda düzelir inşallah kıyamam ben ona ya

tatlım benim ya kısa zamanda düzelir inşallah kıyamam ben ona ya

teşekkürler kızlar ben çıkıyorum emre beye süt lazım azcık sağım yapacam kendinize iyi bakın sonra gelenlere selam söyleyin hepinize iyigeceler byee

cnm helal olsun ne demek ya paylaşmak ıcın burdayızz
baska dr a gıt bence cnm bnm dr cok ılgılenıyor we uzman alnında cok hastası war sen nerde oturuyorsun???

ben hastanede yaptırmıstım cnm zaten.
oh ıyı ya kokla yanına gıttgınde emremızın miss gibi kokusunu bnm yerıme de cnmmm teyzeleri çok opuyo onuu ama daha öpulmez ki yawrum kokluyoo de senn ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…