Berrinim sagol cnm sanada cok gecmıs olsun.ilerlemesine izin verme...bana doktor tamamen gecmez ama dikkat edersem ilerlemeyecegini bununla yaşamayı ögrenecegimi söylemisti...fizik tedavı cok iyi ama bi türlü gidemedım kac senedır...kremlerim,haplarım hep hazırdadır benım.bak iyı aklıma geldı.yatmadan kremlenıyım.dedıgın gibi baş agrılarımızında onunla alakası cok.boynumdan yukarı vuruyo en cok.
Kıslar ben cıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar.kocis geldı.
tamam canım sende allaha emanet gorüşmek üzre...Kızzlarrr sizee doyum olmaz bana müsade belim tutuldu bugun bayagı yoruldum pazara falan gitmiştim :)
Allah'a emanet olun yarın inşaallah çok güzel geçer akşam geline hemen yazın olar mı merakta bırakmayın ne olur:)
Hadi iyi gecelerrr....
güle güle iyi geceler...Kızlar ben kaçtım.Birsencim nabersin canım ama gidiyorum duş alıyım yarın malum özel bir gün dimi;
Kıslar ben cıkıyorum hepınıze ıyı aksamlar.kocis geldı.
Olur ben gezerim erken gelirsem M&S Varmış orda bulursun beni :::)))))))))))))Büyük beden varya kaçırmam gezerim.Bulantıyamı iyi gelir mide ağrısınamı ama zaten evde yoğurt yok.
Hoşbulduk canım nabersin.
İnşallah hele bir şu raporu alıyımda ne biliyim canım.
Canım bence de dışarda bekleme en üst katta cafeler var orda otur bence zaten herkesin birbirinde numarası var nasılsa bende gelince ararım sizi nerde oturduysanız oraya gelirim telliniz açık olsun haa:)))
oh oh masallah ne güzel bi haber ya inş olur bu ay allahım inş yüzünü güldürsün canımmselam kızlar yenı geldım eve.haber vereyım dedım,yumoşlar tam kıvamında bı sagda bı solda varmıs.bıde renklı gıbı bıseyle gosterdı yumosların etrafında kırmızılık vardı buda yumurtlamanın çok güzel oldugunu gosterıyo dedı.bugun ve yarın ıcın menagon ıgne verdı bugunu vuruldum suan kasık agrısı hat safhada yatıyorum yanı.cumarrtesı oglen overlıte catlama ıgnesı var.cumartesı pazar ve daha sonrasıda olabılır ama bu ıkı gun onemlı dedı halvet ıcın.
Sonrada göz dr a gıttım grıp basladıgından berı tek gözumde kanlanma oldu bıkac ggune gecer hastalıktan dedım ama gecmedı.dr goz damlası verdı.sımdı onu yapıp uyurum bıraz.
Kardelenım 10.cu gunum bugun.3ekımde regl olmazsan gebesın dıcez dedı.lnşallah olmazda deriz dedim.
Kızlar tlfndan girdim alıntıyı beceremıyorum daha.iyi dilekleriniz ıcın tsk ederım.Allahım hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah.optum herkesıı
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla sıhhatle kucağina almak nasip etsiinnncanlarım nerelerdesiniz anca fırsat buldum geldim ben çok mutluyum çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkay bir gülüyorum bir ağlıyorum çok şaşkınım canlarım bn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorum rabbim hepinizden razı olsun inşallah iyiki varsınız
valla bilmiyorum canım bi dahaki gittiğimde tekrarlar heralde tahlili öğreniriz inşşSemracım çok sevindim cnm Rabbim bu sfer sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin inşaallah,oğluşuna söyledin mi ne yaptı?
Selinamm cnm maşallah Rabbim yardımcınız olsun
Cnm iyice şiştin ya sıcaklar daha da bunaltır Allahyardımcın olsun...
Kardeloşumm,derinimmm Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah üzülmeyin cnlarım..
İnşaallah pelinimmm
Elifcim senin adına sevindim cnm herşey yolunda şükür...İnşaalalh kafana göre de bi iş bulursun...
Delüüü,kuzenim evleniyor ablam...İnşaallah birgün nasip olur birbirimizi ağırlamak ablacım inşaallah
Ececim inşaallah geçmiştir cnm
Derinim saçın yıkadıkça açılır sen merak etme,biraz kullan sonra yine açık renge boyarsın sana herşey yakışır hem stres sıkıntı yaratma kendine emi...
Selamün aleyküm kızlar dünü perşembe sanmışım yarın heyecan var mı diye yazmışımKimsede bişedememiş :) Neyse yarın gününüz güzel geçer inşaallah bnm yerimede eğlenin ne güzel orda olmak vardı kader utansınn
ah canım ya gecmiş olsun dertsiz bi kul varmı cnım üzülmevalla canım şükür bende sabırsızlıkla eşimin gelmesini bekliyorum 1 hafta daha yok neyazıkkı20 lik dişim iltihaplandı ateşim var boynum şisti ayyy ne de çok dertlendimm kusura bakma .
Berrincim deminden beri uzun bi şekilde anlatmıstım sana boynumun hikayesini ama netten cıktım yanlıslıkla...kısaca bende de düz bı damar ve egrı kemık var.boyun fıtıgı var cnm.dikkat etmezsem hayatım zehir yanı.en son 3 ay oldu tam.amcamın kızının nikah günü sabahı bi uyandım ki aman Allahım hic kalkamıyorum...cok dikkat et.agır kaldırma,banyodan sonrada asla sacını kurutmadan yatma veya gezme.
Elif hoşgeldin canım.
selinacım,rabbim yüzünü ve yüzümüzü güldürsün inşallah canımselam kızlar yenı geldım eve.haber vereyım dedım,yumoşlar tam kıvamında bı sagda bı solda varmıs.bıde renklı gıbı bıseyle gosterdı yumosların etrafında kırmızılık vardı buda yumurtlamanın çok güzel oldugunu gosterıyo dedı.bugun ve yarın ıcın menagon ıgne verdı bugunu vuruldum suan kasık agrısı hat safhada yatıyorum yanı.cumarrtesı oglen overlıte catlama ıgnesı var.cumartesı pazar ve daha sonrasıda olabılır ama bu ıkı gun onemlı dedı halvet ıcın.
Sonrada göz dr a gıttım grıp basladıgından berı tek gözumde kanlanma oldu bıkac ggune gecer hastalıktan dedım ama gecmedı.dr goz damlası verdı.sımdı onu yapıp uyurum bıraz.
Kardelenım 10.cu gunum bugun.3ekımde regl olmazsan gebesın dıcez dedı.lnşallah olmazda deriz dedim.
Kızlar tlfndan girdim alıntıyı beceremıyorum daha.iyi dilekleriniz ıcın tsk ederım.Allahım hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah.optum herkesıı
bence okKızlar yarın bir sorun yok dimi?Malum yerde malum kişlerle buluşuyoruz inşallah bence artık buluşacağımız yerin adını söylemeyelim okmi.
oplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
banu145145+,
Misafirler hoş geldiniz buyrun şöyle alıyım szi.
sen yeni gelenler içinde en istikrarlı yazansın sanırım,ekrardan hoş geldin aramızaben burdayım tanımadık ama yazılarımı görmüşsündür sanırım,memnun oldum banu:93:
semracım hayırlı uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik nasib etsincanlarım nerelerdesiniz anca fırsat buldum geldim ben çok mutluyum çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkay bir gülüyorum bir ağlıyorum çok şaşkınım canlarım bn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorum rabbim hepinizden razı olsun inşallah iyiki varsınız
benide rüyanda gör derinciiiiiimSemraaaa cok sevindim cnm ya Allah tamamına erdırsın gözünaydın.rüyamda boşa seni görmedim demek:)
aleyküm selam canımSemracım çok sevindim cnm Rabbim bu sfer sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin inşaallah,oğluşuna söyledin mi ne yaptı?
Selinamm cnm maşallah Rabbim yardımcınız olsun
Cnm iyice şiştin ya sıcaklar daha da bunaltır Allahyardımcın olsun...
Kardeloşumm,derinimmm Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah üzülmeyin cnlarım..
İnşaallah pelinimmm
Elifcim senin adına sevindim cnm herşey yolunda şükür...İnşaalalh kafana göre de bi iş bulursun...
Delüüü,kuzenim evleniyor ablam...İnşaallah birgün nasip olur birbirimizi ağırlamak ablacım inşaallah
Ececim inşaallah geçmiştir cnm
Derinim saçın yıkadıkça açılır sen merak etme,biraz kullan sonra yine açık renge boyarsın sana herşey yakışır hem stres sıkıntı yaratma kendine emi...
Selamün aleyküm kızlar dünü perşembe sanmışım yarın heyecan var mı diye yazmışımKimsede bişedememiş :) Neyse yarın gününüz güzel geçer inşaallah bnm yerimede eğlenin ne güzel orda olmak vardı kader utansınn
ah derinim yaaa,inşallah canım,inşallah dediğin gibidir ama daha günüm gelmedi ki,insanlarda günüm geçti sanıp,helecanlanmasınlar.İçimde büyük bi bomba var asıl kızlar...yani içimde tutayım diyorum olmuyo.peloş hep senin yüzünden:)))oh suçu da attım peloşa söyleyebilirim...bence bu ay KARDELOŞUM hamis gibi geliyo düşününce kıpır kıpır oluyorum.bicok isim olabilir ama semradan sonra kardeloşumdan bombayı bekliyorum...ondan sonrada ebuşum...ya demirbaşlardan kalan olcak biliyorum sırayla,kardelos,ebuş,boncuk...kıslar bunlar haber verme sırası tabi.hepımız kalcas sırayla:)
biz iyiyiz,ya sennn?nasılsınız ????
:79::79::79:
bende eşim gelsin hemen gidecem inşallah canım fiziğe bence sende git bana krem de vermedi stres yapma düzenli uyu filan dedi bide uyku ilacı verdi sanki kolayda stres yapmamak(hele de benim gibi kuruntulu birine )bende sürecem valla krem canım sür unutma bide sıcak tutmak iyiymiş ben dün gece sarıp yattım :)
:)))) ankaranın neresinde oturuyosunuz.menüde neler var :)))
inşallah derincim,inşallahOff bu gece cok mu nem var istanbullular...duş aldm suanda terlıyorum.bu yanmalar gecmedı gitti.ranam kimbilir uyuyamyodur sıcaktan.Allah tüm hamişlere kolaylık versin.
Kardeloşum cnm,bence ok he:)delüm güldürdün beni..evet günün tam gelmedi ama olsun,minnak bişy kaldı.hadi inş canım dualarımdasın mucukss!
Krdelenim kıyamam,cok yorulmussun gecmıs olsun diyim kuzu sana o zaman...elbette dualar gibi varmı,helede oralarda edilenler.inş hepimiz sırayla vercez haberi cnm.
hani ben,hani benhayirli geceler kizlar...2 saat öncesi kk girmistim ama,internetten dustum.alintilarimda bosa gitti,sonrasinda da komsum gelince anca girebildim..yazmadan ciktim diye kizmayasiniz olarmiiii:)
aklimda kaldigi kadari ile.......
selinam yumoslarin kalitesi iyiymis,senin adina cok sevindim.rabbim en yakin zamanda yuzunu guldursun canim..
semram hamileymissin,tebrik ederim canim.rabbim kucaginada almak nasip etsin insallah.
kardelen49 misafiri atlatmisin gözun aydin..
ebrarim,derinim,elifim,banum, simdi siz ne heyacanlisinizdir dimi,yarin bulusacaksiniz..ben bile buralardan heyacanlandim...resim cekilmeyi unutmayin..
ayyyy,ne çok isterdim yaaa,nasıl olur bensiz,eminim eksikliğimi hissetceksinizherkese iyi geceler geçmişi çok iyi okuymadım ama güzel bir haber varmış
SEMROŞUM tebrik ederim canım çok sevindim inanki ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünaydın canım
darısıda bizlere olsun maallah buara baya bereketli topicimiz devamıda gelicek ben inanıyorum hayırlısıyla hatta bikişi var şuanda aklımda:)))
yarın büyük buluşma var inanılmaz heyecanlıyım düşününce bile kalbim tuhaf oluyo .hasyırlısıyla buluşucaz inşallah
kızlar dönüştede sizlere anlatırız artık sizin yerinizede sarılıcaz merak etmeyin .dilerim RABBİM birgün hepimizi biraraya getirir .
bugünlük benden bukadar kusura bakmayın yorgunum ve yatmam gerek yarın için dinç olmalıyım :))
herkesi çok çok öptüm
gunaydın kızlar hayırlı sabahlarr hayırlı cumalar.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh.
Kardelen49um Allah razı olsun ben ınanıyorum senın bızım ıcın ettıgın dualar kabul olacak.bızı unutmayıp dua ettın allahta senın gönlündekini en yakın zamanda nasip etsin inşallahh.amıınnn.
Ebrar ablam geçmişi okuyamadığı ıcın telfn no ıstedığımı gorememış.diğer bulusacak olan kızlar bırınız verınde herkesın sesını duyayım gece heycanyaptım uyuyamadım tlfnda konuşcam dıye ama baktım ebrar ablamdan msj yok.
Kardelenim gunum gelmedı dıyonda bı daha hesapla canım senın gunun 16sı dıye bılıyom.vee sen test yapmıssındır mutlaka.haberını beklıyorum öptm.ayrıca nere gidiyon bakim sen ekimde??
Kızlar tlfndan girdim alıntısız oldu artık.yumoslar ıcın ve tedavı ıcın guzel dıleklerde bulunan arkadaslarıma tsk ederımm rabbım ınsallah hepımıze hayırlısından evlatlar nasıp eder.amıınnn.
inşallah derincim,inşallah
hani ben,hani ben
ayyyy,ne çok isterdim yaaa,nasıl olur bensiz,eminim eksikliğimi hissetceksiniz
amma megaloman oldum
ay selinaaaa,yeminle kahkahalarla güldüm,biri görse beni deli sanar
maşallahın var,ben günüm geçmedi dedim yalnız,gelmedi demedim,iddia ediyorum hala geçmedi ve tekrar iddia ediyorum geçmez
ama rabbim büyük,onun lutfuyla hamilelikten dolayı geçsin inşallah
inşallah derincim,inşallah
hani ben,hani ben
ayyyy,ne çok isterdim yaaa,nasıl olur bensiz,eminim eksikliğimi hissetceksiniz
amma megaloman oldum
ay selinaaaa,yeminle kahkahalarla güldüm,biri görse beni deli sanar
maşallahın var,ben günüm geçmedi dedim yalnız,gelmedi demedim,iddia ediyorum hala geçmedi ve tekrar iddia ediyorum geçmez
ama rabbim büyük,onun lutfuyla hamilelikten dolayı geçsin inşallah
kızlar bazı sebeplerden ötürü yarın gidecekken,bugünden gitmek zorunda kaldım annemlere,ordan gelince de yıllık izne çıkcaz,bu sıra biraz bi arada olamıcaz sanırım,çok düşük cümleler kurdum ama işlerim çok,fazla kalamıcam,kusuruma bakmayın
iyiki tanıdım sizleri
hepiniz Allaha emanet olun.
fazla nisbet yapmayın,beni çatlatmayın,heralde sanırım benide ararsınızdır ordan,dememe gerek yoktur zaaaaar.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?