Hoşgeldiniz kıslar sesimi mi duydunuz:)
pelinim gelmedı benımkıler kıs .oturuyorm gene tek basıma.gelırız deyp gelınmeyınce cok snr olyorum hee!
Selammm...yemeklerımı yaptm oturdum.su pazar gununude sevmyorm ya.kımse yok topıcte
Afiyet olsun berrincim..biz mecburen gec yıyoruz eşım gec gelıyor..ben önceden atıstırıyorum bazen.mesela az snra braz makarna yıcem. Annen gelcek demek ne guzel ynlz brakmyor.esin gelmedı heralde?
merhaba arkadaşlar benim söyle bir sorunum var dün adet olmam gerekiyordu olmadım kan testi yaptrdm 2 çıktı sonuç.bugünde olmadım sizce ümitlenmeliyim adet olana kadar hamile olsam kanda çıkardı dimi 3 ay önce kürtaj oldum heyecanlıyım birz lütfen bana cvp verin
canım ben tam bilmiyorum ama kanda adet gününden 10 gün gectikten sonra diye biliyorum
20 günede razıyım ben yeterki bebeğim gelsin.canım bu arada cevap verdiğin için sağol
Cardelens hoşgeldın...cnm valla kan testı kesın tabıkı.günün sadece 1gun gectıgı için belki erken yaptrmıs olabılırsn dıyede dusunmuyor degılım.normalde adetın gectıgı oluyomu?kürtajında etkısı olur gecıkmeye.
önemli değil canım kske yardımcı olabilsem inşallah seninledir
inşallah hepimzee allah sabır versin sabrın sonuda hayırlı olsun
a.s canım iyiyim sagol sen nasılsın...DerinSu,
pelin67
s.a arkadaslar nasılsınız
Hoşgeldiniz kıslar sesimi mi duydunuz:)
pelinim gelmedı benımkıler kıs .oturuyorm gene tek basıma.gelırız deyp gelınmeyınce cok snr olyorum hee!
a.s canım iyiyim sagol sen nasılsın...
hoşbulduk canım ben buralardaydımda canım sıkıldı tickirimi degiştirdim...gelecez dedilerse gelirler derinim sıkma canını...bende tekim bugun evde beni yanlız bırakmayın olurmu...
derinsu 22 eylül desek bile 5 gün var çıkardı kanda ama dimi?
çok istiyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum heyecanlanıyorum ne biliimmmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?