Gülşah ay cumartesi srprız olurmuş bide.keşke ya.hadi hayırlısı.doktora gtmen ıyı olacak.kafan rahatlıcak.evde bekledıkce varmı yokmu insan sinir oluyor.
Peloşşş sesin cıkmıyo kuşum nerdesın.
kızlar ben cıkıyorum belım ağrıyor opuyorum hepınızı
kolay gelsin canım...gökcenin bogazları iyiyimiş...burun fısfısıda rahatlatır inş gecmiş olsun...seni ve gökceyi püyorum...slm kızlar sizlere bakayım dedim duramıycam gezmeye gitmiştim yemegim yok alkıp yemek yapcam daha kociş gelir birazdan:) iki gündür gökce hanımda uyutmuyu bizi nefes alamıyo dr a götürdük gene bogazı iyi olmuş dedi bi burun fısfısı verdi rahat nefes alsın dieneyse bizden haberler böyle inş herkes iyidir
dua okumaya başlamışsınız eger eksik olursa ebroşum söylesin bana bende okurum sizler için:)
ebroşum bende seni seviyorummmmmmm :)diger kızlar alınmayın sakın sizleride seviyorummmm :)
Gülşah gıtmişş düştünmü yoksa cnm.
Gökcem iyiyim cnm ya evdeyım oturuyorum.ne yemek yapacagmı dusunuyorm yine...fikir veren olsa keşkem.
Bılmıyom valla sevcanım kafa gıdıyo bazen..ıns görürüz o günleri be kuşum.
Gülşah hayret sen bunca zamandr kk dasın bizim topıce nasıl gelmedın:)kac yıllık evlısın cnm unuttm sylemişmiydin?ben 6 mesela
Peloş sagol canım.benim adam mantar sevmıyo sade tavuk yapsam bende bol soganlı,yahni gibi oluyo.ne bilim tavukta hic içim istemiyo.of napcam.patates cok yaptm bugünlerde.taze faslye yenı yedık.off.
Peloş sagol canım.benim adam mantar sevmıyo sade tavuk yapsam bende bol soganlı,yahni gibi oluyo.ne bilim tavukta hic içim istemiyo.of napcam.patates cok yaptm bugünlerde.taze faslye yenı yedık.off.
Gir cnm gir kafanı dagıtrsın gùlşahcım.öyle oluyo bende bazen hem işlerimı yaparm hem yazarım.1bucuk yıl oldu he.hayırlsı inş cnm.
Gülşah tavugu aynen öyle ama sebze koymadan baharatlı yapıp fırına atıyorum guzel oluyo gercekten.yeminle demın aklıma geldı öylemı yapsam dedım ama kociş tavugu yemıyo bazen,kalıyo oldugu gibi.bu sefer sinir oluyorum. Sagol canım.
Peloş köfte bayadr yapmıyorum aslnda olabilir.mercımek corbası yenı bıttı.baska yparm o sorun degılde yemek olarak dusunduruyo ınsanı.ben bı ekmek almaya cıkayım aklıma bşyler gelir inş.sagoln kızlar ben kactım şimdilik.görüşùrüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?