kızlar ce deyip çıkmış gibi olacağım ama kotuyumkusura bakmayın emi...kafam da tuttu hap ıcemıyorum yatayım bn opuyrum hepınızı ıyı geceler...
ay pelıncım yaa daha da gecıkecekmıymıs esınn.?ben cok daralıyorum oyle yanlız gecıktıgınde.ıns hemen bıter ısı de gelır canımm.
Sevcanım ıns bıran once toparlanıp ıkızlerı besleyıp buyutmeye baslarsın canım.az kalmıstır herhalde artık en fazla 2haftaya bulantı falan kalmaz ınsallah canım.bu arada gezmedeyım annemde dıyınce guldum ıyıce.sen eve gıttıgınde gezmeye geldım de.bıraz daha annende olcan sanırım.zaten kac gun oldu annende mısafırlıkten cıkmıssındır :)))
kızlar bana da musade koltukta rahat edemıyorum sırtım agrıyo yataga goturem kocısıde.2gundurde adet sancısı gıbı sancım oluyo sık sık napcam bılmıyom.ıyı geceler hepınıze allah rahatlık versın.guzel guzel ruyalar gorun ınsallah.benden sora gelenlere selamm olsun.hoscakalınn..
Malum sabah topıgı erken acmam lazımm
İyi geceler kıslarrr!
Selinam,sevcanım gıdıyosunuz öptm kızlar.sevcanım gecmıs olsn agrımasın yaa
elifcim yarın yoksun demek,kız baskın yapim mi sana,eminönünede bayadr gtmdydım:)
ebuşum nerdesin canom özledim
ya ben sizi çok fena seviyorum yaaa!
Birşoşuda özledım,kuzucukla ugraşıyo sanırım...
Peloşum kocişin gecıkıcek demek.ben burdayım kıs korkma sakın
kızlar farlutal bitti.şmdi aşılama için aşagı yukarı gerı sayım başladı.bugun teyzemlere söyledim dayanamadım.iyikide söylemişim bol bol dualarını almıs oldum,biraz daha güc verdiler,daha umutlu bakmam icin...hayırlısı inşallah.
Banuşşş kuşum neredesın?bugun sesin iyi geliyodu sevindim.testide demin yaptm bşy yok çok şükür.içim rahatladı cnm.
Pelinim sorma,gunler yaklasıyor.ama bı korkum var...ben bu kadar hazırken yumoşlar gelişmicek diye korkuyorum.dıger aya ertelenir o zaman.
Öyle tabı pelınım ama gecen sene asılamaya kalkıstıgımda öyle olmustu.normalde ilaclara cevap verıyodu ama aşılama olacakken hic kıpırdama yoktu.nasip artık.
FAİTH. hoşgeldin sıtemıze.aslında hic karısık degıl,alısırsın bikaç güne.anasayfadan kategorileri ve içeriklerini rahatça bulabilirsin...şuanda gebelik bölümünün konularından bırindesin.seninde dilegin anne olmak ise dogru yerdesin cnm.sitede her merak ettigin konu hakkında cevap bulabilirsin...daha sormak istediklerin olursa yardımcı oluruz seve seve.
FAİTH. hoşgeldin sıtemıze.aslında hic karısık degıl,alısırsın bikaç güne.anasayfadan kategorileri ve içeriklerini rahatça bulabilirsin...şuanda gebelik bölümünün konularından bırindesin.seninde dilegin anne olmak ise dogru yerdesin cnm.sitede her merak ettigin konu hakkında cevap bulabilirsin...daha sormak istediklerin olursa yardımcı oluruz seve seve.
Öğreneceğim inşallah DerinSu, az önceki mesajın neden 2 defa yayınlandığını da anlamadım :)
Neyse konuyu dağıtmayayım ben daha fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?