derinim selam canom nasılsın ?
ya msn muhabbeti bu akşam yapamıycam malum kandil ya azcık ibadet edicem cano öpüyorum seni çok kusura bakma olurmu görüşmek üzere öptümmmm
selam kızlar nasılsınız ınternetım yoktubır haftadır esımde yoktu sorunu gıderemedım bırtürlü buarada ev tasıcaz evı topluyoruz her bos vakıtte sızler nasılsınız umarım ıyısınızdır pelınım asılaman varmıs yrn allah hayırlı etsın cnm ınsallah sıkı sıkı tutunurlar sevcanım allah bagıslasın allah nazarlardan korusun yavrularını ınsallah son sayfaya bakabıldım kızlar sadece buarada cınsıyetlerıde öğrendık kısmetse bır kızımız bır oğlumuz olucak ınsallah rabbım saglıcaklar kuacgıma almayıda nasıp eder
kızlar dualarda bulusurz ınsallah bu gece allahım dualarınızı kabuletsın dualarım sizinle
Boncugum hosgelmışin cnm demek bı kız bı oglan:)super yaALLAH BAGISLASIN boncugum ıyı bak kendıne.
Berrinoşş bu sene oglan senesı ddılerde ınanmadımhayırlı olsun cnm Allah tum bebıslerımızı korusun.
Ebusummmmm altta yakaladım kuzum atla msne:)
canım arkadaşlarım KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin dualarımızı kabul eylesin inşallah .biraz geç oldu ama kusura bakmayın evde değildim bugün
herkes iyi çok şükür geçmişe şöyle baktımda
PELOŞUM yarın aşılama varmış hadi bakalım kuzum hayırlısyla inşallah tutunsun yavrucuklar topiğimizin 3. ikizleride senin olsun inşallah .Allahım emeklerini boşa çıkarmasın şu mübarek saatler hürmetine inşallah
BİRSOŞUM çok geçmiş olsun emrecik rahatsızmış inşallah şimdi çok daha iyidir kıyamam ben ona yaa.dilaranında pıhtılaşma çıkmış üzülme canım .allahım sağlık sıhhat versin inşallah
SEVCANIM maşallah kuzucuklara ya yerim ben onları ALLAHIM esirgesin öpüyorum sizi canım
RANAM saol canım bende iyiyim şükür siz napıyosunuz buğlem hanım nasıl ?azcık üzülmüşsün ama sağlığı yerinde olsun kilo çokda iyi bişey değil bebekde olsa :))
KARDELOŞUM geçmiş olsun canım şükür şimdi iyisin dün konuştuk zaten
BONCUĞUM maşallah yaa yerim ben onları ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inanki çok mutlu oldum .kolaylıklar diliyorum sanada ev taşınma işi zordur kendini yorma canım
SELİNOŞUM tatildesin ohh tadını çıkar canım hiçbişey düşünme ordan bomba gibi dön iyi tatiller canım
KARDELENİM rüyan hayırlara çıksın canım ama gayet güzel yani buarada sen nasılsın herşey yolunda inşallah
BERRİNİM demek oğluş geliyo maşallah canım yavruna allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep iyi olun inşallah canım
DERİNİM sen naparsın canım bugün evdeydin tadını çıkarmışsındır dimi :))
ALEYNACIM daha öncede yazdım ama görmedin galiba maşallah baya kilo vermişsin gitsin kilolar gelsin bebiş inşallah canım
DERDAM ben senide merak ettim canım gögüs ağrın nasıl oldu inşallah daha iyisindir habersiz bırakma bizi canım
GÖKCEM sen naparsın canom minik kuzu nasıl öptüm sizi
GARİBİM senide merak ettim canım bayadır görüşemedik özledim beyaaa:))
benden bukadar canlarım tekrardan hayırlı kandiller dualarınızda benide unutmayın
selam kızlar nasılsınız...aşılamam oldu şimdi evdeyim rabbim inş hayırlısını nasip eder...güzel dualarınız icin hepinizden allah razı olsun rabbim yüzlerimizi güldürsün inş...kızlar alıntı alıp yazamıyorum biraz sancım var kusura bakmayın hepinizi cok öpüyorum...boncugum maşallah bebişlerine canım bir kız bir erkek ne güzel hayırlısıyla kucagına alırsın inş...berrincim seninde ogluşun olcakmış maşallah canım jsende hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş yavrunu...eboşum ikiz olsa güzel olur ama ben bitaneyede razıyım canım hayırlısıyla saglıklı gelsin yeter benim icin...derinim,sevcanım,garipim,kardeloşum,kardelen49,tutişim,gökceranam,birsenim,ranam,selinam,derdam sizlerde iyisinizdir inş
pelinnn nasılsın canımm ne yaptın
iyiyim canım sagol sen nasılsın...napıyım aşılamam oldu şimdi sonucu bekliycez hayırlısıyla...berrincim ben cıkıyorum biraz uzancam görüşürüz sonra seni ve ogluşunu öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?