dogurdun hedelü.sağlık olsun kuzum ya ne diyelim.alıştık artık.ins rabbım daha cok bekletmeden guldurur yuzunu taklım benım.
ayy cnmmm aramak istiom şimdi ama kocişi cıkar ki.neyse yarın inş.ay Allahım sağlıcakla kucagına versn cnm kardeloşum.ins cok acı cekmemişndr.
ah sorma cnm bnm.cok gecms olsun ya.
ohh MAAŞALLAH kız ne cbk gecmş 5 ay:)senin bizi ihmal ettgn falan yok cnm ya öyle dusunme bak keyfine.
KIZLAR benim cepnet bu gece gene son:)artık yarn kontr alırım sanırsam.merak etmeyn gremezsem.öptm.
Şuan okunan yatsı ezanının yüzü suyu hürmetine kardeloşuma dualar ediyorum.şuan ne durumdasn bılmıyorum arkadasm ama mucizeni belkide kucagına aldın,belkide sancı cekıyosunALLAH'ım kolay doğum nasip etsn..şuanda zordaysan kolaylaştrsn inş.Ahmetçigi sağ salim kucagına al kuzum seni cok sevıyoruz.Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarıma olsun.ebuşumun,banumun,peloşumun,selinamın,garibimin,kardelenimin,berrinimin,boncugumun ve tum hamiş ve hamiş olmak ısteyen arkadaslarımın da dogum haberini en yakın zamanda buradan okumak nasip olsun inş.amin.
Kızlar Ahmet bey doğdu mujdeeee
Şimdi Kardelosum aradı şükürler olsun dogum gerçekleşti her ikiside çok iyiSaat 9da doğmuş bizim pasa
Kardelosum baya sancı çekti ama saglikla kucağına aldı Ahmet beyi
Darısı tüm hamile arkadaslarıma inşallah
Konuşurken çok duygulandim azda olsa bebisin sesini duydum
Neyse ne yazacağımıda bilmiyorum acayip oldum
Rabbim yardım etsin kardeloşa inşallah bu saatlerde ahmetine kavuşmuştur dualarımızla yanınızdayız kardeloş...
dogurdun hedelü.sağlık olsun kuzum ya ne diyelim.alıştık artık.ins rabbım daha cok bekletmeden guldurur yuzunu taklım benım.
ayy cnmmm aramak istiom şimdi ama kocişi cıkar ki.neyse yarın inş.ay Allahım sağlıcakla kucagına versn cnm kardeloşum.ins cok acı cekmemişndr.
ah sorma cnm bnm.cok gecms olsun ya.
ohh MAAŞALLAH kız ne cbk gecmş 5 ay:)senin bizi ihmal ettgn falan yok cnm ya öyle dusunme bak keyfine.
KIZLAR benim cepnet bu gece gene son:)artık yarn kontr alırım sanırsam.merak etmeyn gremezsem.öptm.
Şuan okunan yatsı ezanının yüzü suyu hürmetine kardeloşuma dualar ediyorum.şuan ne durumdasn bılmıyorum arkadasm ama mucizeni belkide kucagına aldın,belkide sancı cekıyosunALLAH'ım kolay doğum nasip etsn..şuanda zordaysan kolaylaştrsn inş.Ahmetçigi sağ salim kucagına al kuzum seni cok sevıyoruz.Darısı tüm evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarıma olsun.ebuşumun,banumun,peloşumun,selinamın,garibimin,kardelenimin,berrinimin,boncugumun ve tum hamiş ve hamiş olmak ısteyen arkadaslarımın da dogum haberini en yakın zamanda buradan okumak nasip olsun inş.amin.
Kızlar Ahmet bey doğdu mujdeeee
Şimdi Kardelosum aradı şükürler olsun dogum gerçekleşti her ikiside çok iyiSaat 9da doğmuş bizim pasa
Kardelosum baya sancı çekti ama saglikla kucağına aldı Ahmet beyi
Darısı tüm hamile arkadaslarıma inşallah
Konuşurken çok duygulandim azda olsa bebisin sesini duydum
Neyse ne yazacağımıda bilmiyorum acayip oldum
Hoşgeldin Ahmet bebek..Annesinin minik pıtırcığı gelmiş.Yalnız çok ilginç kardeloşun hamilelik takvimine göre geldi tam dakik çocukHayırlı olsun kardeloşum güle güle büyüt oğluşunu.Şansı bahtı açık olsun hayırlı sağlıklı ömürlü bi evlat olsun inşallah.Bizlerede dua etmişsindir inşallah.Kimse yok ben azcık yavaş yavaş kendi kendime halay çekiyim baari
Ebrarım sağol haber verdiğin için bu arada bizde seni çook özledik haberin olsun
Ahmet bebek gelmiş ne mutlu ::)))
Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürlü etsin inşallah.
canım hadi gözünüz aydınnnn AHMET beyimiz hayırlısıyla gelmiş aramıza....
HOŞGELDİNNNN paşamız
sağlıkla büyü inş...RABBİM sağlık uzun ömür versin hayırlı bi evlat olursun inş...
bizi pek merak eden olmamış ama yinede söyleyim kızımda bende iyiyiz şükür...
hepiniz ALLAHA EMANET OLUN...
Kardelencim cok sevindim ahmet dünyaya gelmiş ALLHIM ömrünü uzun bahtını acık etsin İNŞALLAH sizlere hayırlı evlat olsun
güzel ALLHIM bizide sevindirir inşallah
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallahh.
kardelenimm gözün aydın canım.Rabbim hayırlı evlat olmasını,sağlıklı mutlu uzun ömürler anneli babalı büyütmek nasib etsin canım.gıdışından kokla benim içinde.öptm canım.
Hayırlı cumalar kızlar,Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin... Evinizde huzuru eksik etmesin...
Ahmet paşa gelmiş çok şükür sağlıcakla Allah hayırlı evlat olmasını nasip eylesin kardeloşum gözün aydın cnm...
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür az önce sağlık ocağından geldik kontrol vardı prensesim çok iyi maşallah sizler nasılsınız uzun zamandır giremiyorum mevlüt hazırlığımız varda onun için giremiyorum
kardelenim doğum yapmış paşamız sağlıkla büyüsün inşallah annesi ve babasıyla geçde olsa bende halaya katılayım
slm kızlar herkese güzel bi gün diliyorum gerçi gün biticek ama gçkce yeni uyuyunca bana gün yeni başlamış gibi geliyor nedense :) herkese iyidir inş.
kardelencim hayırlı olsun bebegin saglıkla büyüt allah analı babalı etsin hayırlı evlat olsun darısı isteyen diger arkadaşlarıma olsun inşallah ilerde resimlerini bekleriz canım:)
kızlar bende hafta içi ev taşıyıcam nasip olursa o yüzden bu ara çok yogunum ugramam zor gelincede sizler olmuyonuz okuyup çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum aeo kib
selamlar canım arkadaşlarım nasılsınız herşey yolundadır inşallah .
gördüğüm kadarıyla herkes iyi uğramıyanlarda iyidir heralde :))bende çok yoğun günler geçiriyorum sürekli dışarlardayım misafirlerle bir oraya bir buraya yuvarlanıyoruz :))ama çok yoruldum helede sıcaklar iyce mahvetti napalım sağlık olsun .büyük ihtimal pazartesi gidicekler sonra başka misafir gelmezse :))
GÖKCEM taşınıyosun demek allah kolaylık versin canım dikkat et kendine yorulma olurmu .
dün KARDELOŞUMLA konuştum iyiler çok şükür eve çıktılar ama henüz tam sütü gelmemiş birtek o sorun var oda inşallah gelirde ahmet paşa doyar .sesi telefona geliyodu azcık yaramazmı olcak ne :))
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
herkese hayirli aksamlar kizlar,rahatsizligimdan dolayi ugrayamadim bir suredir.cok sukur daha iyiyim artik.
ebrarcim,misafirlerin varmis canim,allah kolaylik versin.özlendin bu arada
kardelencim,dogum yapmis rabbim hayirli uzun ömurler versin ahmet'e.gözun aydin kardelenim.
kardelencim,görusemedik bu aralar, sen nasilsin canim?bu arada mulakat sinavinin sonucunu merak ettim,iyidir insallah.ayrica özlendin
cicili hamileymissin,tebrik ederim.
nvbhr cok gecmis olsun canim,sende hasta imissin.
selinacim,sen nasilsin canim.ayrica adet gelmis,son gelisi olsun 9 ay gelmesin bebis gelsin insallah.
derincim sen nasilsin canim?doktora gittin mi bu arada?
anatolia,sevcan,rana,ece,banu ve ismini sayamadigim arkadaslarim hepinize selam olsun
kızlar hepinize dualarınız için,tebrikleriniz için çok çok teşekkür ederim,rabbim isteyen herkese yaşatsın bu günleri,ne demeliyim bilemiyorum,sizleri seviyorum
ebroşum,aslında yaramazlıktan değil,çocuk doyamadığı için ya sürekli emmek istiyo,ya da ağlıyo ama doyarsa şimdilik sorun yok çok şükür
hepinizin ellerinden öpüyo oğluşum
resimleri ancak profilime koyabilirim kızlar vakit bulduğumda,şu an biraz yoğun günler yaşıyoruz,malum bana bakabilecek kimse yok etrafımda ve hem işlere yetişmek,hem çocuk hem de dikişlerin sancısı yeterince zor oluyo
biraz daha hayat rayına oturunca daha sık gelirim inşallah
herkese hayirli aksamlar kizlar,rahatsizligimdan dolayi ugrayamadim bir suredir.cok sukur daha iyiyim artik.
ebrarcim,misafirlerin varmis canim,allah kolaylik versin.özlendin bu arada
kardelencim,dogum yapmis rabbim hayirli uzun ömurler versin ahmet'e.gözun aydin kardelenim.
kardelencim,görusemedik bu aralar, sen nasilsin canim?bu arada mulakat sinavinin sonucunu merak ettim,iyidir insallah.ayrica özlendin
cicili hamileymissin,tebrik ederim.
nvbhr cok gecmis olsun canim,sende hasta imissin.
selinacim,sen nasilsin canim.ayrica adet gelmis,son gelisi olsun 9 ay gelmesin bebis gelsin insallah.
derincim sen nasilsin canim?doktora gittin mi bu arada?
anatolia,sevcan,rana,ece,banu ve ismini sayamadigim arkadaslarim hepinize selam olsun
Gunün ilk ışıklarıyla herkese merhabaa.hayirli güzel bı gün olsun insallah. Garipcim bende merak ettim seni hastaydin demek gecmis olsun.onemli bisey degildi insallah.ben mülakatı kazandım canım 80 vermişler sagolsunlar şimdi bı kpss kaldı hayırlısıyla onuda atlatirsam bütün aşamalar tamamlanmış olcak öteside nasip bakalım. Kardelosum Rabbim kolaylıklar versin siz toparlanın görüşürüz bol bol sonra. Telden yazıyorum kızlar zor oluyo hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun
Eki Görüntüle 451334 Eki Görüntüle 451333 Eki Görüntüle 451335
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaptım kızlar bu benim prensesim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?