- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 41
canım hayıt dogru ama zamanı cok dogru degıl demekkı. ok ozaman bugunden ıtıbaren uyumadan bır saat once ıceyım mesela 10-11 gıbı. ok ıncırı de muhakkak kür olarak yapacağım. yumurtlama gunlerım bellı olmadıgı ıcın ben her gun ıcıne havuc koyayım ne dersın ? ben kuru degıl ama yas ıncıre bayılırım. alayım barı bol bol. hem taze yıyeyım senın gıbı, hem de kürü içeyim. belkı bana da faydası olur. senın tup bebek ıle mı oldu bebısın , kendılıgınden mı ? buarada cok gecmıs olsun umarım agrıların kesılır en kısa zamanda. bel fıtıgı olan kısılerın cogu bu sıddetlı bacak agrısından sıkayet edıyor. doktoruna gorun ıstersen
sagol canommslm hanımlar herkes iyidir inş.
derinim kociş gitmiş allah kavuştursun inş canım bak yazarkende ezan okunuyo burda :)
kızlar burada acaip sıcak ben tutamadıgım halde ölüyorum halsizlikten hava mahvettti beni üstü açık yatıyoz sırtımda bi agrı var gökce zaten burnu akık geziyo sonumuz hayır olsun inş havalar serinlesin yaa
neyse kib şimdiden hayırlı iftarlar
selam kızlar hayırlı günler herkese.çok kısa bir fırsatta girip haber vermek istedim.annem ev taşıyor şimdi eve bişey almaya geldim size haber vereyim dedim.öptm hepinizi merak etmeyin diye yazdım.hayırlı iftarlarr.
ıncır kuru ıcın kafam cok karıstı. uygulayan arkadaslardan yardım beklıyorum. saracogulu dıyor kı her ogunden 15 dk once ıcılecek ac karnına. sımdı bız ramazandayız ben bunu nasıl yapacagım ?
ayrıca asıl sorum 15-16 tane kuru ıncırın yapılısını anlatmıs. her gun taze ıceceksınız demıs ben anlamadım bunu. her gun 15-16 tane kaynatacam ve onu uc ogun ıcecem ve bunu her gun yenıden yapacakmıyım. yanı her gun 15-16 tane haslayacakmıyım. nekadar almam gerektıgını bılemedım sımdı ya ?
bır de havuc nekadar koymayalıydım havuc arttırıcı ozellıgı var denılmıstı bulamadım o yazıyı tekrar. havucu nezaman ve nekadar eklemelıyım ıcıne ? acılllllllll yardım kızlar. alısverıse gıdecem ama bılmıyorum
sen de sahur ve iftar olarak uygula o zaman canım başka yolu yok...evet hergün taze kaynatıp yapıcaksın.ama 3 ögün fazla zaten yaa birden o kadar kullanma bence.sahurda ve iftarda yap sadece.iftara 10 dk kala iç...sahurda da yemeden 10 dk önce tabi...ve ikisinede taze kaynatıcaksın ama toplam 15-16 o canım..bi kerede içilecek olanın sayısı degil...sabah 6-7 tane kaynatıcan akşam da aynı şekilde.havuç hakkında bilgim yok...aslında bunları kullananların topicinden daha çok yardım alabilirsin cnm.
teşekkür ederimcanım hayıt dogru ama zamanı cok dogru degıl demekkı. ok ozaman bugunden ıtıbaren uyumadan bır saat once ıceyım mesela 10-11 gıbı. ok ıncırı de muhakkak kür olarak yapacağım. yumurtlama gunlerım bellı olmadıgı ıcın ben her gun ıcıne havuc koyayım ne dersın ? ben kuru degıl ama yas ıncıre bayılırım. alayım barı bol bol. hem taze yıyeyım senın gıbı, hem de kürü içeyim. belkı bana da faydası olur. senın tup bebek ıle mı oldu bebısın , kendılıgınden mı ? buarada cok gecmıs olsun umarım agrıların kesılır en kısa zamanda. bel fıtıgı olan kısılerın cogu bu sıddetlı bacak agrısından sıkayet edıyor. doktoruna gorun ıstersen
ben sana dün ALLAH KAVUŞTURSUN demeyi unutmuşum derincim,şimdi deyim bariiyi yine giriyosun canım yaa viyaklıyo demek delü ay sen anlatırken çıt çıtlıyla hayal ettim çüçük adamımızı yaaaaa yerim onu bennnnnn yaa senin belde sorun vardı zaten o vuruyodur bacaga canım yaa .
sabah bizde bi kalktık,burun şırıl şırıl,hapşırma da var,napcam diye çok korktum,ama öğlene kalmadı o durumslm hanımlar herkes iyidir inş.
derinim kociş gitmiş allah kavuştursun inş canım bak yazarkende ezan okunuyo burda :)
kızlar burada acaip sıcak ben tutamadıgım halde ölüyorum halsizlikten hava mahvettti beni üstü açık yatıyoz sırtımda bi agrı var gökce zaten burnu akık geziyo sonumuz hayır olsun inş havalar serinlesin yaa
ıncır kuru ıcın kafam cok karıstı. uygulayan arkadaslardan yardım beklıyorum. saracogulu dıyor kı her ogunden 15 dk once ıcılecek ac karnına. sımdı bız ramazandayız ben bunu nasıl yapacagım ?
ayrıca asıl sorum 15-16 tane kuru ıncırın yapılısını anlatmıs. her gun taze ıceceksınız demıs ben anlamadım bunu. her gun 15-16 tane kaynatacam ve onu uc ogun ıcecem ve bunu her gun yenıden yapacakmıyım. yanı her gun 15-16 tane haslayacakmıyım. nekadar almam gerektıgını bılemedım sımdı ya ?
bır de havuc nekadar koymayalıydım havuc arttırıcı ozellıgı var denılmıstı bulamadım o yazıyı tekrar. havucu nezaman ve nekadar eklemelıyım ıcıne ? acılllllllll yardım kızlar. alısverıse gıdecem ama bılmıyorum
teşekkür ederim
benim tüp bebek yaptırmaya niyetlendiğim ay sürpriz yumurta olarak geldi bebeğim,niyetlendim dediğim tedavi için gidiyodum yani,çok şükür rabbim doğal olarak nasib etti,darısı tüm isteyenlere
saraçoğlu bi tarifinde 8 9 tane diyo,ben öyle yapmıştım(incir pahalı çünkü)ve günde bi defa yapılıp,ikiye,üçe bölerek ve her gün taze yapılarak diye okudum ben,en azından öyle anladım ve o şekilde uyguladım
bazen bi bardağı bi içmeye,bazen ikiye bölerek içiyodum,onda sorun olmaz
havucu 21 gün ya bu kür,üçe böl bu 21 günü,yani 7 gün havuçsuz,7 gün havuçlu,son 7 gün gene havuçsuz
su klorsuz olmalı ve 2,5 bardak su kaynamaya başlayınca içine incur atılıp sanırım 15 dk idi,20 de olabilir kaynatıyosun.
şu an araştıramıyorum ama o kadar da etkilemez diye düşünüyorum bikaç dkka
havuç bir tane yeterli,böl ikiye üçe bi beş dk beraber kaynasın
birsoşum saol kuzum sizede allah kolaylıklar versin bugün ankara tarihinin en sıcak gününü yaşamış naaptınız ya allah yardımcınız olsun kardelenim sen ve rana orda sizleri düşündüm vallaebuşum Allahım kolaylık versin kızlar sizlerede hepinizin ramazanı tekrar mübarek olsun iyigeceler
panpa geçicek tabiki ya allahın izniyle sağlık olsunda .sen naparsın karşılaşamadık bitürlü yaamin cnm sagolasın
ahh ahh geçecek mi panpa yaaaAllahım saglıktan ayırmasın napalım.sagol kuzum..demek yazılanlar gitmiş tühh..neyse...ayy evet yaa çok sıcak ..ablamın burası serin ama esiyo kıss annemde pişindik vallahi.amin rabbim gerçekten de ilk önce bu sıcakta hem oruç tutup hem çalışanlara sonrada herkese kolaylık versin.
sagol birsoşum yaaa.amin canım benim.
kardeloş kısss niçin hiç pas vermezsin bana canohasta mısınn geçmiş olsun..küçük adamımız napar sıcaklarla arası nasıl:))
canım sonrasında karşılaştık çok şükür az da olsa konuşmak güzeldi :))eboşum seni bir saniyeyle kaçırmışım,çok üzüldüm
sağlık olsun napalım
bende arıcaktım ama vakti bilemedim ramazanı şerif olunca,akşamın hangi köründe arasam diye
gerçi tam ararım,bi viyaklama iyi gider di mi
uyuyan çocuk anne wc gider uyanır,tam bi kaşık yemek yicek uyanır,az kestirim der,çocuk uyudu ne güzel der uyanır,ben gibi nete gireruyanır
bu çocukların annelere garezi var
ececim bana hemşire bi çay kaşığı calpol ver dedi
birsencim size rota virüsü aşısından bahsedildi mi,gereği,gereksizliği hakkında
sahi yaaaa nerde bu kızlar,mesela tutiş,mesela rana kızlar bi ceee deyin gııııııııııııııııı
veririm canım,neden vermeyim ki
hastalık değil beee,bacağım ağrıyo,bel fıtığı mı,incitme mi anlamadım,taaaaa kökten
ahmet bey sıcağı hiç sevmiyo,ilk günden beri don göynekpardon,sadece bi çıtçıtlıyla yatıyoz,ben karnına bi bez koyuyorum ki cırcır etmeyim çocuğu
üstünü de ince bi örtüyle örtüyoz ama o tepinip açıyo
canım sizin oralarda sıcak demek allah yardımcınız olsun hamile oluncada daha zor gökcem demek yine şırıl şırıl gemiş olsun canım öpüyorum sizislm hanımlar herkes iyidir inş.
selinoşum haber verdiğin için saol kuzum allah kolaylık versin hem sıcak hem ramazan kolay değil valla .selam kızlar hayırlı günler herkese.çok kısa bir fırsatta girip haber vermek istedim.annem ev taşıyor şimdi eve bişey almaya geldim size haber vereyim dedim.öptm hepinizi merak etmeyin diye yazdım.hayırlı iftarlarr.
aminnnn aleynam inşallah canım .Kizlar herkese hayirli sahurlar
ALLAHIM butun cocuk isteyen kullarina ve bizlere hayirli saglikli evlatlar versin
Hamilelerede kucaklarina almak nasip etsin ALLAHIM AMIN
Abla beni sormussun sagol canim sen nasilsin bi gun seni mesenede yakalasamda sohbet etsek
Kizlar hepiniz iyisiniz INSALLAH kendinize iyi bakin
selammcanlarımm kimseler gelmemiş..ebuşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesiniz yaww
kardeloşum sagol canım olsun demesende kasten demicek halin yokseni bilmiyo muyum kuzum.
akşam üzeri gezmeye götürüyorum ama bi misafir geldimi yıkıyor evi bi türlü alışmıyor belki sonra sonra alışır öperim canım sen nasılsın neler yapıyorsun k.i.b a.e.o ii günler
selam kızlar hayırlı günler herkese.çok kısa bir fırsatta girip haber vermek istedim.annem ev taşıyor şimdi eve bişey almaya geldim size haber vereyim dedim.öptm hepinizi merak etmeyin diye yazdım.hayırlı iftarlarr.
Kizlar herkese hayirli sahurlar
ALLAHIM butun cocuk isteyen kullarina ve bizlere hayirli saglikli evlatlar versin
Hamilelerede kucaklarina almak nasip etsin ALLAHIM AMIN
Abla beni sormussun sagol canim sen nasilsin bi gun seni mesenede yakalasamda sohbet etsek
Kizlar hepiniz iyisiniz INSALLAH kendinize iyi bakin
derdam nasılsın canım esma nasıl artık abla oldu maşallah allahım bahtını hayırlı etsin inşallah
dualarında unutmadığın için saol canım öpüyorum seni ve esmayı
kuzen nerelerdesin sen ya baya uzun zaman oldu görüşmeyeli özledim valla herşey yolundadır inşallah öptüm seni
canım tutma ya kıyamam o şimdi senden besleniyo annesi doğduktan sonra tutarsın oruçlarını
canım ya herkes kendi bilir artık ne diyim(canları saolsun
ececim demek kuzu gezmek istiyo kıyamam ben ona şimdiden sokakcı oldu desene :))benim için öp kuzuyu
yabancılama işine gelince bazı bebeklerde oluyo büyüdükce geçer merak etme
canım kıyamam ya bende arıycaktım seni nasıl oldun diye ama bu ara dakika yok :))sen dikkat et kendine ya ahmet paşa ve sen iyi olda uğrmasanda olur seni bilmiyomuyuz zaten .
derinim canım allah kavuştursun canom hayırısıyla bugünlerde geçicek azcık daha sabır .demek ablandasın iyi olmuş canım değişiklik olur sanada
evet dün yazılanlar gitmiş canım malesef sanada geçmiş olsun
öpüyorum seni canım görüşürüz
selam hanımlar hepinize h<yılı akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah
bugün istanbul çok sıcaktı akşama kadar mal mal yattım :))yarn daha fena olucakmış allah yardımcımız olsun .
bu sene ramazan baya sıcak geçiyo ister istemez çok etkileniyor insan mevlam ibadetlerimizi kabul etsin çalışanlarında yardımcısı olsun
herkesi öptüm iyi geceler
evde değilmişin yoksa,sana iyi bi viyaklama dinletisi suncaktımbirsoşum saol kuzum sizede allah kolaylıklar versin bugün ankara tarihinin en sıcak gününü yaşamış naaptınız ya allah yardımcınız olsun kardelenim sen ve rana orda sizleri düşündüm valla
panpa geçicek tabiki ya allahın izniyle sağlık olsunda .sen naparsın karşılaşamadık bitürlü ya
canım sonrasında karşılaştık çok şükür az da olsa konuşmak güzeldi :))
vıyaklama sesi hoşuma giderdi valla gerçi emreden alışkınım birsen bolca dinletirdi :))
canım sizin oralarda sıcak demek allah yardımcınız olsun hamile oluncada daha zor gökcem demek yine şırıl şırıl gemiş olsun canım öpüyorum sizi
selinoşum haber verdiğin için saol kuzum allah kolaylık versin hem sıcak hem ramazan kolay değil valla .
aminnnn aleynam inşallah canım .
bende iyiyim şükürler olsun herşey aynı kuzum :))yerimizde sayıyoruz
inşallah karşılaşırız canım
ebuşşş bugün temizlikle boğuştu üstünden üstünden yapmıştım hep bugün biraz dip köşe gireyim dedim ama mahvoldum :))sen naparsın panpa
selam hanımlar hepinize hayırlı günler hepiniz iyisiniz inşallah
bugün iftara davetliyiz birazdan çıkıcam çıkmadan bakıyım dedim .
ankaradaki arkadaşlar nasıl geçti gününüz çok sıcakmış allah kolaylıklar versin bugün istanbul biraz daha serin önceki günlere nazaran :))
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendineherkese slmlar canlarr umarım sıcaklar dısında herkes iyidirr .ben iki gündür fenayım dün gece iftara davetliydik ama bana sorun rezil gibiydi terlemekten fenalık geldi altıma kaçırmış gibi dizime kadar pantalondan ter cıktı gömlek derseniz battı okadar utandım ki bide dönnüşte rahatsızlandım gözüm karardı terler bosaldı bayılıyordum.bu gün de kontrolumüz vardı sabah 7.30 evden cıktık seker yüklemesi filan derken tam 6 tüp kan aldılar evede 3.30 döndük dönerken otobüsterhatsızlandım yine asırı terleme midemde kazınma gibi birsey yığılacaktım nerdeyse eve gelemeden otobüsten indik ayy allahım kabus gibydi.bu arada hersey iyi cıktı şükürr. amaann ne uzun olduki sıcakta basınızı sisirecem.:)
Ben aranıza yeni katıldım ama formu kısa bir süre içinde keşfettim ve aranza katılamaya karar verdim.Paylaşımlar çok hoş şimdiden teşekkürler
kızlar aşı ravzada ateş yaptı 37.5 oldu ateşi ne yaptıysam aynı ateş düşürücü verdim banyo yaptırdım sirke kullandım gülsuyu dedi ebe onu yaptım başka ne yapmalıyım lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum
evde değilmişin yoksa,sana iyi bi viyaklama dinletisi suncaktım
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
hoş geldin,biraz kendinden bahsetsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?