slm kızlar nasılsınız biz çok zor günler geçiriyoruz ravzam huysuz yediğinin hepsini komple çıkarıyor dr a gittik ilaç verdi biraz iyi ama bayramda çok nazar değmiş olmalıki hiç durmuyor gece gündüz ağlıyor okutuyoruz gecmiyor dr a da ağladığından bahsettim mide ağrısından olmalı dedi ama bence nazar el öpmede nazar değdi sanırım bakalım yarın gene götüreceğiz okutmaya inşallah gecer geceleri çok uykusuz kaldık annemle
neyse o iyi olsunda biz uykusuz kalmaya razıyız bizim aile kalabalıklaşıyor abiminde olacak çocuğu tam ravza yaşına girince inşallah hayırlıyla sizinle paylaşmak istedim
canlarım benden bu kadar ravza uyumuşken bende yatayım herkese hayırlı geceler öpüldünüz
Arkadadlar yqxdiklarim hep gitti hepinizi optum sinirim bozuldu.okadar yaxmistim gorusmek uzere
canım sagol sizlerin de öyle yaa.iyiki varsınızinşallah canım oraları iyi diyo arkadas ist.gezmeye gelmişti buraya gelince moralim bozuldu diyo :)eksikliğin hemen belli oluyo canım ya özletme kendini
selam kızlar hayırlı günler hayırlı haftalar inşallah.tatilciler dönünn artık çok gezdiniz
ececim geçmiş olsun canım.inşallah şimdi daha iyidir.öptm canm sizi.
ebrar ablam kk arada uzun uzun yazınca kapasitesi kaldırmıyır sanırım.:)) öptm ablacım senide.
kızlar yoklama yapcam hee nerlerdesiniz ???
banucum seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.napıyorsun ne alemdesin tedavin ne zaman başlıyor hayırlısıyla?öptm canım.
canım sagol sizlerin de öyle yaa.iyiki varsınızevet istanbulun güzel yeri çokta gezebilene.tamaen duygusal
kuzumm naberrryoklamaya geldim bakkkk burdayımmm
canıımm sana yıldızlı pekiyi veriyorum diğerlerini sınıfta bırakcammcanım sagol sizlerin de öyle yaa.iyiki varsınızevet istanbulun güzel yeri çokta gezebilene.tamaen duygusal
kuzumm naberrryoklamaya geldim bakkkk burdayımmm
selam kızlar herkesler iyi sizlere bi akrabam var tüple 3 lere hamiş kaldı demiştim geçen doğum yaptı bebeişlerin 3 de iyi maşallah inşallah hep böyle olurlar ikisi 5 gün küvezde kaldılar gözetlemek için biririsi sarılık olduğu için şuan hala küvezde bikaçgüne çıkar demişler ve tam 36 haftalık doğdular bebişler boncuğum bunu özellikle sana yazdım sonuna kadar dayan ve bebklerin kiloları 2 civarındaydılar hepinizi öptüm
canıımm sana yıldızlı pekiyi veriyorum diğerlerini sınıfta bırakcamm
birsencim tebrik ederim canım ablanı Rabbim 3ünüde sağlıkla huzurla büyütmek nasib etsin analı babalı inşallah.sen nasılsın ne var ne yok.kv kp durumlar ne alemde.öptm canım seni ve çocukları.
boncuğum bak birsenim ne güzel yaşanmış bir örnek verdi sende kalbini ferah tut canım sağlıkla vaktinde gelsin yavrular.öptm canım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
sagol cnm
ay kızlar ben dün'ü persembe sanıyodum cumanızı kutladm bideolsun ilk ben kutladm ne guzel:)
sagol selınam senın de ve tum türkıye cumhurıyetının zafer bayramı kutlu olsun.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben bgnlerde dahada ıyıceyım ama bır duygusallık sardı korku basladı doğumdan korkuyorum onları saglıcakla kucagıma alırım ınsallah her dakka aglayasım gelıyor bunda esımın olmayısıda var sanırım kendınıze ıyı bakın
derinim bende diyorum ne cuması tarihe baktımm :)
Selam canım arkadaslarım herkes iyidir inşallah beni sorarsanız çok şükür iyilik günlerim inanılmaz yogun geçiyor tatilimiz ayın 10nda bitiyor yani daha baya yokum hepinizi çok özledim tek tek yasamıyorum telden çok zor oluyo hepinizi öptüm canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?