Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse kıslar ben kaçtım..işe gidiyorum yeniden..öptüm hepinizi hoşçakalın...
elixsicim samyelim görüşürüz kızlar.![]()
canım bı bekle bakalım 24 une ne kaldı surada degılmı bıtanem olursa fıstık gıbı olur olmassa da moral bozmak yok tamammıııııı sakınnn haaaa olcak ınsallah bı gun olcakselam canlarım..az eve geldim işim vardı hem bi tane daha test aldım yaptım..bunda bişey çıkmadı kızlar..eczacıyla konuştum dün yaptıgımı gösterdim...pozitif bu dedi..ama sen hormon ilacı alıyodun ondan da çıkmış olabilir bekle bakalım dedi..bu testte de çıkmayınca iyice bebiş olmadıgı kanısına vardım yani..dünde dedim ya ilaçlardan olabilir diye...yinede Allahtan ümit kesilmez tabi beklicez artık![]()
MRB kızlar nasılsınız,
zeynepcım bu arada senı sadece alıntı yapmısım ama yazmamısım baskan kayram demıssın ma baskan ebrar ablam smıleylerle bası dertte olan da oDerinsu inşallah hamilesindir bu ay burdan aldığım ey iyi haber olucak bu![]()
![]()
Sevtunun listelediği şeylerede katılıyorum helal ossunnn
Başkan kayram .:)))) simileylere dikkat edioruz bi kez de bana olmuştu öyle öpüyorum hepiniziii
mucuuruukkkkk![]()
![]()
![]()
![]()
canım bı bekle bakalım 24 une ne kaldı surada degılmı bıtanem olursa fıstık gıbı olur olmassa da moral bozmak yok tamammıııııı sakınnn haaaa olcak ınsallah bı gun olcak
ıyıyız canım da senı buralrda gormek ne guzel uzun zamandır gelmıyorsun
guneycanancım agzına saglık canımmm en kısa zaman allah bebegıne kavustursun
kuzum hepsini sen okuma olurmu ben şimdi ayarlama yapıcam kuzum kendime yazmıştım ama madem istiyosun selina için 13 tane oku olmazmı senin için olanı ben okurum balımherkese ıyı gunler daha yenı gırebıldım
ablacım dualarına cok ıhtıyacım var cok degısık bır korku var ıcımde fılmden mı sonucndan mı bılemedım
gecmsı okudum ama aklımda tutamadım
bı daha gırıp bakcam sımdı alıntı yapcam flanım sen nasılsın daha kım vardı unuttum ozur dılerım
bu arada ebrar ablam flanın dualarını bana ver ben halldederım 26 tane degılmı sımdı karısıklık olmasın
inşallah ablam allahım hakımızda hayırlısını nasip etsininşaallah ablam hakkımızda hayırlısı,inş gülüp geçebileceğim bi anı olurNeyse ablacaım sana kolay gelsin bayağı kalabalıksınız:),öptümm kocaman
kuzu yukardada yazdım 13 tane oku selin için olurmu diğerini ben okuycam inşallahablam ben hallederım derken hepsını ben okurum bugun abdestlenecegım ınsallah aksama okurum hepsını dagtınca belkı karısıklık olur sımdı zorlanmasın ebrar ablam
ayy yesinler onu allahım sanada nasip etsin inşallahselam canlarım nasılsınız...kayracım sagol canım inş hayırlısı olur hepimiz icin..kızlar eltimin 5 aylık kızı bende durmuyo yaramaz kız gec yazarsam ya da acıl cıkarsam kusura bakmayın![]()
cananım nasılsın kuzum tedavin hayırlı olsun inşallah sende müjde verirsin bize 2010nu mutlu kapatalım inşallah .şimdi ekliyorum ağzına yüreğine sağlık canımselamün aleyküm kızlar,biraz geçmişe baktım fakat yine fazla kalamayacağım.bu hafta derya ve selinamıza okunuyormuş dualar şimdi okuyacağım Allah'ın izniyle.Ebrarcım bitti yazabilirsin canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.arkadaşlarımızın kucakları boş kalmasın...
kızlar biliyosunuz doktora başladım tekrar,dün akşam gittik yumurta takibi için herşey yolunda görünüyor,yarın tekrar gideceğiz çatlatma iğnesi yapacak.piyasada pek bulunmuyormuş bu iğne bi eczane ismi verdi orda varmış bakalım.inşaallah olur Rabimin izniyle.çok heyecanlıyım:18:Allah'ım hayal kırıklığı yaşatmasın.Allah'a emanet olun kızlar hepinizi çoook öptümmmmm![]()
tuğçem iyi yapmışsın balım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım arkadaşımkızlar rhaba... nasılsınız bakalım... keyifler yerindedir inşallah...bizde bir sorun yok çok şükür....hava çok güzel biraz yürüyüş yaptım o kadar iyi geldi ki.... öpüyorum hepinizi![]()
kuzu bu testlerden çektiğimiz nedir gerçi ben artık yapmıyorum çünkü bıktırdı idrar testleri dur bakalım inşallah olmazsında bebiş vardır canımselam canlarım..az eve geldim işim vardı hem bi tane daha test aldım yaptım..bunda bişey çıkmadı kızlar..eczacıyla konuştum dün yaptıgımı gösterdim...pozitif bu dedi..ama sen hormon ilacı alıyodun ondan da çıkmış olabilir bekle bakalım dedi..bu testte de çıkmayınca iyice bebiş olmadıgı kanısına vardım yani..dünde dedim ya ilaçlardan olabilir diye...yinede Allahtan ümit kesilmez tabi beklicez artık![]()
semoşum nasılsın canım?TAMAM CANIM, GÖRÜŞÜRÜZ...
bugün benim giresim geldi sayfaya ama kimse yookk..
öpüyorum canım.....
zeynepcım bu arada senı sadece alıntı yapmısım ama yazmamısım baskan kayram demıssın ma baskan ebrar ablam smıleylerle bası dertte olan da o
bu arada pelıncım derdam sızı altta goruyorum hosgeldınız fıstıklar bana da gule gule
kanka,naber,tutişim sende ordasın,ama avatarını hiç beğenmedim,haberin olsunnnnnnnnnnnnnnnn![]()
saol canım iyiyim şükür sen nasılsın?kanka,naber,tutişim sende ordasın,ama avatarını hiç beğenmedim,haberin olsunnnnnnnnnnnnnnnn![]()
derinim hakkında hayırlısı olsun ama inşaallah bebiş göbüşündedir cnm inşaallahh
bnm bitanecik ablalarım gelmişşş,hoşgeldiniz eboşum kardeloşumm
slm kızlar nasılsınızz_???
![]()
iyiyim ablam çok şükür sen nasılsın bitti mi işlerinsaol canım iyiyim şükür sen nasılsın?
şükür kavuşturana cano
ablasının balı nasılsın?![]()
slm kızlar nasılsınızz_???
![]()
hoşgeldin tatlım biz iyiyiz sen nasılsın
iyiyim ablam çok şükür sen nasılsın bitti mi işlerin
selam,sağolasın
hoşgeldinnn
ablam bitti sayılır ya yarın asıl işler var evimi temizledim amaiyiyim ablam çok şükür sen nasılsın bitti mi işlerin
selam,sağolasın
hoşgeldinnn
tşk ler cnm hiç olmadığı kadar huzurluyum çok şükür ii yim.![]()