Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım![]()
kardeloşum,derinim,boncuğum,pelinim ,aleynam ,kayram ,yeterim ,kardelenbhrım
geçmiş olsun dilekleriniz için saolun canlarım
daha iyiyim şükür şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz
nanelim kusura bakma yemek hazırlamış anneciğim dünden beri hiçbişey yemedim azcık atıştırıyım çok öptüm senide canım
sağol cnm bende iyiyimm
hayırlsı olsun inş birşey cıkmaz cnm jormon testimi
:26:[/ EVT CNM BEBEĞİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ACABA BENDEN MI KAYNAKLIANIO DIE BAKILCAK KAN PIHTILAŞMA ŞEKER VS
yeterim h.g canım nasılsın görüşmeyelii![]()
hamile değilim evlide değilim ama bir sevdiğim var bebekleri o kadar çok seviyorumki bebeğim olsun istiyorum sevdiğim kişiden bu kadar istememe rağmen evlendikten sonrada olmaz diye çok korkuyorum![]()
Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canımSanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım![]()
Sevgili arkadaşlar sizden bir yardımım olacak fikri olanlardan. 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunuyoruz fakat eşim korundu hep ben hiç ilaç vs. almadım.
Şimdide 3 aydır korunmamaya karar verdik.
Fakat korunmayı bıraktığımız ilk günden beri adetlerimde düzensizlik olmaya başladı. Normalde 28 -26 günde hiç şaşmayan ben, korunmayı bıraktığımız aydır 30. gün - 38. gün ve bu ayda yine 30 u buldu eğer hamile kalmadıysam tabi , ama hamile kalacağım diye bu ay bişi yapamadık bu yüzden hamile olacağımı düşünmüyorum.
Size sorum neden böyle birşey oluyor, hiç bunu yaşayan var mı? Yada bilimsel bir açıklaması. Lütfen yardımcı olur musunuz gerçekten çok şaşkın ve üzgünüm arkadaşlar .
Şimdiden teşekkürler
geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler![]()
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur![]()
turkuazcım iyiyim sen nasılsın canım kolum cok agrıyo sag kolum anlamadım ya neden agrırki kolGünaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canımSanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım![]()
ayy maşallah kız bizede söyle şu püf noktalarını ben ayda 7 kilo versem varya süper olurbenim için biraz anlatsana 1 günde ne iyiyorsun mesala[
merhaba kızlar,, nasılsınızz. bende bir ay önce başladım. çok ve az yiyorum. 7 kilo verdim 1 ayda...
ama suyu bol ve yudum yudum içiyorum..
iyiki dogdun kardelen İNŞALAH BU YENİ YAŞINDA MELEYİN GELİR CANIMinşallah kabul olur canım.İnşallah hepimizinkide kabul olur
Ben çıkıyorum arkadaşlar malum bugün doğum günüm.Önce arkadaşlarımla sonrada eşimle buluşucam.Bakalım bana neler almışlaaaar:124:
abla iyi olmana sevindim canım adet olmadıysan bi ümit vardır herzamn idrar testlerine ben güVenmiyorum artıkcanım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım![]()
kızlar nasılsınız![]()
kızlar hepinişize yenniden selam eşim gelir birazdan yazamam hepinizi öpüyorum hayırlı akşamalarr![]()
turkuazcım iyiyim sen nasılsın canım kolum cok agrıyo sag kolum anlamadım ya neden agrırki kol
sen aşılama yaptırıyomusun karar verdinizmi canım
ayy maşallah kız bizede söyle şu püf noktalarını ben ayda 7 kilo versem varya süper olurbenim için biraz anlatsana 1 günde ne iyiyorsun mesala
iyiki dogdun kardelen İNŞALAH BU YENİ YAŞINDA MELEYİN GELİR CANIM
abla iyi olmana sevindim canım adet olmadıysan bi ümit vardır herzamn idrar testlerine ben güVenmiyorum artık
sen nasılsın senin adet günün ne zamndı canım