Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardelen baharım sen nasılsın cnmmm![]()
ben varııım gülcüm h.g nasılsın cnm![]()
iyidir canım ne olsun kurandan geldim sen neyapıyısun bakalım
oooooooooooooooo
sevtunum da gelmişşş oleyyyyyyyy
![]()
hş.b cnm ii yim sen nasılsın??
bebem geldimde çıkıcam malum annem namaza hazırlanıyo fırsat bu fırsat didimde
kız bakın sizi gene yanlız bırakmıyorum he aman sultanım bir yakalarsa
beni odayı topluyo biliyo okadar yavaş yazıyorumki amanın kılevyenin sesini duymasın hatun
ne var ne yok görüşmeyeli iananın okadar özledimki sizlerle muhabbet etmeyi nerde anamı atlatsam eşim var eşimi altlatsam kardeş,m var amanın ne yapcemi şaşırdım he evim bitsede giebilsem temizlik dag gibi gözümde büyüyo ya![]()
eliksir kardelen sibel gül nasılsınız bakem hatunlar yoklugum belli oluyomu kız dogru deyin gözlerini,z arıyomu beni merak ettimde:86::86::86::86::86::86:
kızz teyzemiz gardiyan gibin heee
aslın da annemde cok kızı yo benim girmememe beni doktorlara şikayyet ediyooo
sevtun2,kardelenbhr,cibeldemiroglu,kızlar sizler nasılsınız???
eliksir kardelen sibel gül nasılsınız bakem hatunlar yoklugum belli oluyomu kız dogru deyin gözlerini,z arıyomu beni merak ettimde:86::86::86::86::86::86:
iyidir canım ne olsun sen neyaptın doktora flan gittin mi
yok cnm en son gittiğimle duruyorum bakalım hayırlısı yine bekleyiş yine umut dolu bir ay herzaman olduğu gibi:26::26::26::26: