Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyidir canım ne olsun kurandan geldim sen neyapıyısun bakalım

ALLAH kabul etsib cnm bizimde cuma güünü var hem meryem suresi okutturucam kendim ve eşim için inş bednde namazı bekliyorum :10:

yemek yapıcam sonraa türlüü canım cacıkta istiyo plav var ztii tatlımda var

azcık azcık yiğiyomm hep:14::56:

aç geziyorum yaww:56:

sözde diyetteyim:63:

oooooooooooooooo
sevtunum da gelmişşş oleyyyyyyyy:74::74::74:

:65::65::64::64::62::62:

bebem geldimde çıkıcam malum annem namaza hazırlanıyo fırsat bu fırsat didimde:1::1::1::1:
kız bakın sizi gene yanlız bırakmıyorum he aman sultanım bir yakalarsa :57::57::57::57::57:
beni odayı topluyo biliyo okadar yavaş yazıyorumki amanın kılevyenin sesini duymasın hatun
ne var ne yok görüşmeyeli iananın okadar özledimki sizlerle muhabbet etmeyi nerde anamı atlatsam eşim var eşimi altlatsam kardeş,m var amanın ne yapcemi şaşırdım he evim bitsede giebilsem temizlik dag gibi gözümde büyüyo ya :59::59::59::59::59::59:

bebem geldimde çıkıcam malum annem namaza hazırlanıyo fırsat bu fırsat didimde:1::1::1::1:
kız bakın sizi gene yanlız bırakmıyorum he aman sultanım bir yakalarsa :57::57::57::57::57:
beni odayı topluyo biliyo okadar yavaş yazıyorumki amanın kılevyenin sesini duymasın hatun
ne var ne yok görüşmeyeli iananın okadar özledimki sizlerle muhabbet etmeyi nerde anamı atlatsam eşim var eşimi altlatsam kardeş,m var amanın ne yapcemi şaşırdım he evim bitsede giebilsem temizlik dag gibi gözümde büyüyo ya :59::59::59::59::59::59:

kızz teyzemiz gardiyan gibin heee:60::60::60::60:

aslın da annemde cok kızı yo benim girmememe beni doktorlara şikayyet ediyooo:60::60::60::60:

:60::60::60:

eliksir kardelen sibel gül nasılsınız bakem hatunlar yoklugum belli oluyomu kız dogru deyin gözlerini,z arıyomu beni merak ettimde:86::86::86::86::86::86:

kızz teyzemiz gardiyan gibin heee:60::60::60::60:

aslın da annemde cok kızı yo benim girmememe beni doktorlara şikayyet ediyooo:60::60::60::60:

:60::60::60:

garibim diyo başına geçiyosun beni unutuyosun tek kalıyorum diyor ondan birde çok araştırıyosun üzülüyosun diyo bazı şeyleri diye kızıyo neyse canlarım ben çıkıyorum sizleri herzaman bulurum burda konuşmayı ama anacım gidicek memlekete onu zor bulurum seneden seneye onu kırmıyım üzmüyüm yazık elimde bir anacım kaldı zaten kıymetini bilmek lazım demi allahıma emanet olun hatunlar hepinize diyorum topigin gelecekteki anne adayları görüşürüz bebeler :58::58::58::58::58::58:

eliksir kardelen sibel gül nasılsınız bakem hatunlar yoklugum belli oluyomu kız dogru deyin gözlerini,z arıyomu beni merak ettimde:86::86::86::86::86::86:

:57::57::57: cnm aranmazmısın ya çok özldım valla kız nasılsın bitmedımı evin işleri bende aynı cnm sonuçlarımı alıcam yarın tahlıllerımı verdım :10:lım hayırlsıı

Back
X