Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:57::57::57: cnm aranmazmısın ya çok özldım valla kız nasılsın bitmedımı evin işleri bende aynı cnm sonuçlarımı alıcam yarın tahlıllerımı verdım :10:lım hayırlsıı
işalah sonuçların temiz çıkar bebem ocaga ne kaldı demi:1::1::1::1::1::1:abdestleniyim evime geçiyim anca bırakırım korunmayı malum evi tamire soktukta :52::52::52::52:
kız özlemezmiyiz seni tabikisi özlüyoruz senin diyet nasıl gidiyo bende girdim diyete :1:
kız şaka deyom be bu arada nasılsın bebem:3::3::3::3::3:
ii yiz cnm çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo cnm evinin işleri bittimi??

yok canım nerde ah bir bitse önümüzdeki maçlara bakıcemde olmuyo insan istedigi zaman be:59::59:
ev biticek temizlik yapılıcak eve koltul takımı perde halı vs bakılıcak evi eşime göre düzenlicem hamile kalırsam adama kolay olsun iş hiç umudum yok ama neyse:59::59::59::59:
kızlar herkeze iyi sohbetler diliyorum annem gene başladı beni çagırmaya kaynanadan beter vallahi:60::60::60::60:
ben gözünü seviyim kaynanamın inanın kıymeti çok iyi anladımda:1::1::1::1:
semram ebrarım geçmiş olsun kardelen çalışmalara devam bebem hadi işlallah bu ay mercimek işşallah gelir kız:55::55::55::55::55::55:
arkadaşlar inanaın kalmayı çok istiyorum ama ben çıkıyorum by:58::58::58::58::58::58:

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK***********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/*****************GÜNDOĞMADAN***********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************
**********************BULUT83****************/*******************E-S-R-A*****************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

slm kızlar nasılsınız
turkuazım sagol cnm sen nasılsın görüşmeyelı umarım daha ıyısındır:16:
ebrarım daha ıyı olmana sevındım cnm:70:
kardelen49 doğum günün kutlu olsun cnm saglıcakla mutlulukla nıce yıllara tabı bırde tatlı bebişlerle:49::emir_bebek::54:
derınım cok hoş olur cnm dedıgın balyajlar bendede var suan cerceve seklınde:21::82:
flanım oğlusunun daha ıyı olmasına sevındım cnm:71:
tugcalım demek yoğundun cnm dıkkatet kendıne:70:
kardeloşum hıc pas vermıyon bana nezamandır küsmüsün yoksa:5:
aleynam cnm esım amelıyat olmaya karar verdı sanırım ocakta olcak bakalım ınsallh vesıle olur ama ıcım hıc rahat degıl onu amelıyat olunurken bıle düşünmek üzüyor benı:43:hayırlısı
sevtunum kardelen bhrım semracım elixsirciğim kayram yeterım sızler nasılsınız canlar
kızlar atladıgım olduysa kusurabakmayın öptüm sızlerı:54::54:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
kardelen49 doğum günün kutlu olsun cnm saglıcakla mutlulukla nıce yıllara tabı bırde tatlı bebişlerle:49::emir_bebek::54:
derınım cok hoş olur cnm dedıgın balyajlar bendede var suan cerceve seklınde:21::82:
aleynam cnm esım amelıyat olmaya karar verdı sanırım ocakta olcak bakalım ınsallh vesıle olur ama ıcım hıc rahat degıl onu amelıyat olunurken bıle düşünmek üzüyor benı:43:hayırlısı
sevtunum kardelen bhrım semracım elixsirciğim kayram yeterım sızler nasılsınız canlar

beklemedeyim canım bakalım ne olucak bu ay sen nasılsın

Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canım:59:Sanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım:emir_bebek:
ablam çok saol ya parmağımı gece bişey ısırdı şişti biraz korkuttu beni
bide üstüne hastalık çıktı dün çok fenaydım bugün biraz daha iyiyim kuzum ama hala midem çok kötü
ebrarım iyi olmana sevindim canım merak etmiştim bende seni...canım benim ya umudunu yitirme lütfen inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla... bu arada adet oldunmu...
pelinim valla zaten hiç ümit yoktuda eşimin ısrarına dayanamadım tabi oda bende hayal kırıklığı yaşadık .ya ben biliyorum boşa şu testlere para veriyoruz işte .
sen nasılsın kuzum?
aleykümselam canım

kızşar bende cıkıyorum kendinize iyi bakın hoşcakalınnnnnnn
aleynam bilmem valla kuzum bende belirti filan yok zaten yarında progestana başlıyım diyorum adet olmak için .buarada bunu alıntıladım diğeri uzun diye
slm kızlar nasılsınız

boncuğum saol kuzum ya şükür daha iyiyim sen naaptın canım?saçlarını boyattınmı

altta görüyorum seni canım yanlız ya kk çok yavaş yada annemlerin netinde sorun var 1 saatte yolluyamıyorum .oyüzden çıkıyorum ben canım artık gece evden girerim görüşmek üzere bitanem

Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canım:59:Sanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım:emir_bebek:
sagol cnm benim..umarım öyle olur ama olursada mucize olur dimi..:31:bugün yengemde tutturdu bence sen üstüne oluyon diye..hayırlısı inşallah..milleti velveleye verdim gene iyimi:31:
sen nasılsın canım?
ebrarım şimdi gecmişe biraz baktım hastaymışsın canım cok gecmiş olsun adette olmamışsın...bak söyliyim bende hamile oldugumu ögrenmeden önce senın gibi olmuştum inş sende bizlere o güzel mujdeyi verirsin bitanem kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni:54:

derinim sen ne yaptın kan testi yaptırcaktın gerci kanamam cogaldı diye yazmışsın canım hakkında hayırlısı olsun...bu arada kuşunuda cok üzüldüm canım ya bende de var iki tane kociş dogum günümde aldı bişey olunca insan cok üzülüyo gecende yavru köpek getirmiş cok tatlı ya şimdilik onlarla ilgileniyorum tabiki bebiş gelene kadar inş...senide cok öpüyorum canım kendine iyi bak:16:

kardelen profum sende diyete başlamışsın... inş biraz zayıfladıktan sonra bebişin hayırlısıyla saglıklı gelir canım:54:

kızlar gecmişte aklımda kalanlar bu kadar atladıgım varsa kusura bakmasın hepiniz iyisinizdir inş kocaman öpüyorum sizleri:54::54::54:
kısmetse yarın sabah istiyorum yaptırmak canım..haber vericem size..ama ordan sonuçlar hemen alınmıyor bikaç gün sonra veriyo:((
geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler:54:
canım iyi olmasına sevindim..çocukların hasta olmasına dayanamıyorum ben..hele anneleri nasıl üzülüyodur tahmin ederim..çok geçmiş olsun tekrardan.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ikinci mesajım bende hamile olup olmadıgımı bir kaç gün içerisinde ögrenicem umarım dileğim kabul olur :52::52:
inşallah hamilesindir foca,Allah gönlüne göre versin haber et bize.:54:
inşallah kabul olur canım.İnşallah hepimizinkide kabul olur

Ben çıkıyorum arkadaşlar malum bugün doğum günüm.Önce arkadaşlarımla sonrada eşimle buluşucam.Bakalım bana neler almışlaaaar:124:
aaa kardelenim iyiki dogdun canım...sen galiba oglaksın dimi..bugün astroloji dinledim de 2011 oglakların yılı olacakmış haberin olsun...Allah 2011 de hiç bekletmeden güzel yavrunu yollar inşallah sana canım.amin..:54:
canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım:54::54:
bitanemm demek negatif çıktı ..kuzu herzaman bi umut vardır..bak adet oldum hala acaba diyorum..hemen ümitsizleşme..bu ay olmadıysada napalım alıştım biz buna...belkide bişey varsa bile erken yapmışındır cano inşş.çok geçmiş olsun tekrardan :54:
semracım aşkolsun kıs niye sitem edersin..yazını hiç göremiyom ki ben senin..yada sende bana hiç yazmıyosundur ondan alıntı yapmamışımdırherneyse yaff sonuç olarak ben seni sefiyom ve aklımdasın gerçektende..alınma boşa kuzumen son hastaydın geçmiş olsun dileklerimi de söylemiştim

ay derinim beni yanlış anlama dün yazdığım şeyden dolayı yani arkadaşımın bebeği vefat etti ya canım çok acıyordu çok üzgündüm bana yazılan birşeyi görüncede ne bileyim hoşuma gitti ben de seni seviyorum canım benim gıribim de çok şükür geçti öpüyorum seni:48:
tamam semroş sorun yok taklımm:38:bende çok öptüm :54:
slm kızlar nasılsınız
olur dimi yaf yapıcam kısmetse kıss..bi hamile olmadıgım gerçegi yüzüme vurulsun da ondan sonra :1: bu arada çerçeve şeklinde nasıl olar kıs:53:

selamm herkeslere..gündüz giren ama benim alıntı yapmadıgım herkesede selamlar...
adetim kesildi gibi kıslar hem yogun olmadı hemde kısa sürecek gibi hayret...yarında sadece hcg degil prolaktinede baktırayım diyorum ne dersiniz?prolaktin düşürücü ilacım bugün bitti..hemen yarın test yaptırmam dogru olurmu ki acaba...yani şimdi kendi doktorumada gittigimde isticek mutlaka bakalım düştü mü diye..bari burada ücretsiz yaptırırım.bide progestanı yazdırıcam.

ebrarım şimdi gecmişe biraz baktım hastaymışsın canım cok gecmiş olsun adette olmamışsın...bak söyliyim bende hamile oldugumu ögrenmeden önce senın gibi olmuştum inş sende bizlere o güzel mujdeyi verirsin bitanem kendine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni:54:

derinim sen ne yaptın kan testi yaptırcaktın gerci kanamam cogaldı diye yazmışsın canım hakkında hayırlısı olsun...bu arada kuşunuda cok üzüldüm canım ya bende de var iki tane kociş dogum günümde aldı bişey olunca insan cok üzülüyo gecende yavru köpek getirmiş cok tatlı ya şimdilik onlarla ilgileniyorum tabiki bebiş gelene kadar inş...senide cok öpüyorum canım kendine iyi bak:16:

kardelen profum sende diyete başlamışsın... inş biraz zayıfladıktan sonra bebişin hayırlısıyla saglıklı gelir canım:54:

kızlar gecmişte aklımda kalanlar bu kadar atladıgım varsa kusura bakmasın hepiniz iyisinizdir inş kocaman öpüyorum sizleri:54::54::54:
inşallah pelincim,inşallah.
günaydın kızlar herkese iyi haftalar.... ben hafta sonu çok yoğundum her gğn misafirim vardı... hala dinlenebilmiş değilim.... sizler nasılsınız????
ya sen dinlensene,ne misafir gfeliyo ikide bir.
geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler:54:
canım,çok geçmiş olsun,dua bu hafta yapılmıyo canım,topic çok renkli şu sıralar çünkü.
slm kızlar nasılsınız
yoooo,küslüğüm falan yok boncuk,zaten topice çok nadir geldim şu sıralar.
sagol cnm benim..umarım öyle olur ama olursada mucize olur dimi..:31:bugün yengemde tutturdu bence sen üstüne oluyon diye..hayırlısı inşallah..milleti velveleye verdim gene iyimi:31:
sen nasılsın canım?

kısmetse yarın sabah istiyorum yaptırmak canım..haber vericem size..ama ordan sonuçlar hemen alınmıyor bikaç gün sonra veriyo:((

canım iyi olmasına sevindim..çocukların hasta olmasına dayanamıyorum ben..hele anneleri nasıl üzülüyodur tahmin ederim..çok geçmiş olsun tekrardan.

inşallah hamilesindir foca,Allah gönlüne göre versin haber et bize.:54:

aaa kardelenim iyiki dogdun canım...sen galiba oglaksın dimi..bugün astroloji dinledim de 2011 oglakların yılı olacakmış haberin olsun...Allah 2011 de hiç bekletmeden güzel yavrunu yollar inşallah sana canım.amin..:54:

bitanemm demek negatif çıktı ..kuzu herzaman bi umut vardır..bak adet oldum hala acaba diyorum..hemen ümitsizleşme..bu ay olmadıysada napalım alıştım biz buna...belkide bişey varsa bile erken yapmışındır cano inşş.çok geçmiş olsun tekrardan :54:

tamam semroş sorun yok taklımm:38:bende çok öptüm :54:

olur dimi yaf yapıcam kısmetse kıss..bi hamile olmadıgım gerçegi yüzüme vurulsun da ondan sonra :1: bu arada çerçeve şeklinde nasıl olar kıs:53:

selamm herkeslere..gündüz giren ama benim alıntı yapmadıgım herkesede selamlar...
adetim kesildi gibi kıslar hem yogun olmadı hemde kısa sürecek gibi hayret...yarında sadece hcg degil prolaktinede baktırayım diyorum ne dersiniz?prolaktin düşürücü ilacım bugün bitti..hemen yarın test yaptırmam dogru olurmu ki acaba...yani şimdi kendi doktorumada gittigimde isticek mutlaka bakalım düştü mü diye..bari burada ücretsiz yaptırırım.bide progestanı yazdırıcam.
derincim,daha yaptırmadın mı test,ah ah,meraktayım ama.
bende oğlak burcuyum kız bu arada.:34:

kardelen49 cum,rabbim hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve bebeişlerinle dolu dolu bir ömür nasib eylesin inşallah.

inşallah pelincim,inşallah.

ya sen dinlensene,ne misafir gfeliyo ikide bir.

canım,çok geçmiş olsun,dua bu hafta yapılmıyo canım,topic çok renkli şu sıralar çünkü.

yoooo,küslüğüm falan yok boncuk,zaten topice çok nadir geldim şu sıralar.

derincim,daha yaptırmadın mı test,ah ah,meraktayım ama.
bende oğlak burcuyum kız bu arada.:34:
yok canım yarın inşallah izin günüme ayarladım...
selam canım,iyidir,sen naptın?
ya kızlar,kayra gelmemiş hiç,dün konuşurken ona telefon gelmişti,dedesi vefat etmiş,çok üzüldü.

yapma yaaa Allah rahmet eylesin iyidir inş dicem ama bu durumda ne kadar iyi olunur ki:(

canlarım ben çıkıyorum benimki başında yakalamadan kaçıyım sizlere iyi muhabetler beni özleyin anacım:58::58::58::58::58::58:
kpz bize özletecek zaman vermiyonki delüü neyse canım yokluğun anaşılıyo emin ol
canım yekrar geçmiş olsun inşallah toparlanmıştır benim kızımda astım hastası olduğu için bizde sık yaşıyoruz bu haftada dua olmayacak haftaya olur sanırım kendine iyi bak oğluşunada
inşallah kabul olur canım.İnşallah hepimizinkide kabul olur

Ben çıkıyorum arkadaşlar malum bugün doğum günüm.Önce arkadaşlarımla sonrada eşimle buluşucam.Bakalım bana neler almışlaaaar:124:
doğum günün kutlu olsun canım neler almışlar bizede söyle
valla bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım beklemedeyiz
inşallah tutmuştu yeni yılda sana sürpriz yapar umarım
sağol cnm bende iyiyimm:34:

hayırlsı olsun inş birşey cıkmaz cnm jormon testimi
:26:
[/ EVT CNM BEBEĞİN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ACABA BENDEN MI KAYNAKLIANIO DIE BAKILCAK KAN PIHTILAŞMA ŞEKER VS
inşallah bişeyin çıkmaz diyecem ama varsada çıkarsa en azından nedenini bilirsin bi dahaki sefer daha temkinli olursun canım
slmmmmmmm kızlarrrrrrr
ne haber siniz
iyiyiz sen nasılsın
iyiyim canım ne olsun benim aset günü 9 ocak canım ama çatlatma iğnesi zamanı etkilermi bilmiyorum sen nasılsın
çatlatma iğnesi zamanında adet görmeyi kolaylaştırıyo canım
ii geceler kızlar nasılsınız kime dua okunuyor bu hafta listeyi görebilirmiyim
dua bu hafta yok canım tost resmi nerde bakıyım

kardelen49 dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu yillara...inş bidaki dogum gününü bebişinle kutlarsin...:16:

teşekkürler canım benim inşallah hepimizin bebişleri gelsin artık yeni yılda..

canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım:54::54:

bende seni iyiki tanımışım tatlım çok sağol.Sesin çok karizmatik bu arada:9:

Aleyna,Uğurboncuğum,Kardelen5233,,Birsen sizlerede çok teşekkür ederim.
Derincim her sene öyle diyo bu astrologlar ama inşallah bu sene ve bir ömür sağlıklı huzurlu güzel geçer teşekkür ederim sanada canım:54:

Birsencim arkadaşlar şal almıştı,eşimin tansiyonu çıkmış gözünü açamamış adamcağız bişey almamış sonra alır inşallah o iyi olsun bana yeter

Son düzenleme:
ay şu ezelden gına geldi ya ben önceden çok seyrederdim ama hiç istemiyom izlemek artık..eşim izliyo bende buraya geldim hıh.:74:
napıyonuz bakiim kıslar..birsoşşş kardelenimm :3:

teşekkürler canım benim inşallah hepimizin bebişleri gelsin artık yeni yılda..

bende seni iyiki tanımışım tatlım çok sağol.Sesin çok karizmatik bu arada:9:

Aleyna,Uğurboncuğum,Kardelen5233,,Birsen sizlerede çok teşekkür ederim.
Derincim her sene öyle diyo bu astrologlar ama inşallah bu sene ve bir ömür sağlıklı huzurlu güzel geçer teşekkür ederim sanada canım:54:

rica ederim canım..ama inşallah bu yıl hakikatten bol bereketli ve bol çocuklu bir yıl olur..orasını rabbim bilir tabiki ama ben astrolojiyi çok severim,bugün dinledim arım balım petegim programında vardı bi astrolog kadın...bu yıl herkes çocuk doguracak.hamile kalamayanlar kalacak dedi..o bile insana bi motivasyon veriyo canım..:66:bide parasal olarak yengeçleri çok şanslı görüyomuş yani ben ve eşim :64:

Back
X