Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bencede katılıyorum sana kardelen ne düşünceli bi kadın:54:
teşekkür ederim kızlar ama unutmayın birbirimizi düşünmezsek burda olmamızın bi anlamı yok bence Allahım herşeyin hayırlısını versin
birsencim,sağol canım,hala bizi düşünüyo olman,çok düşünceli bi hareket.:81::81::81:
bütün çiçekler sana:71::71::71::71::71::71::71:
kardeoşum teşekkür ederim ya aslında ben sana bişey soracam namaz kılmak için kaç tane süre yeter ama kısa olan varsa onu de
slmlar hanımlar bende katıldım aranıza daha yenıyım we benmde bebgım olmuyo :43:

neden olmuyo bebişin sorun ne

evet ben duymuştum hatta Beyazıt Öztürkün sevgilisinin adıydı:1:
eevt bende onda duymuştum..sonra arkadasım koymuş çok hoşuma gidiyo..
evet,duyduydum,bi ara beyaz ın sevgilisi vardı tanem diye,belki hala da var.hatta evlencekler diye duymuştukta,burdada konusu geçmişti,belkide gelirmiş topice,bizden bilgiler alırmış diye:52::52::52:

evet canım:)))hatırladım:1:

teşekkür ederim kızlar ama unutmayın birbirimizi düşünmezsek burda olmamızın bi anlamı yok bence Allahım herşeyin hayırlısını versin

kardeoşum teşekkür ederim ya aslında ben sana bişey soracam namaz kılmak için kaç tane süre yeter ama kısa olan varsa onu de

neden olmuyo bebişin sorun ne

canım,hiç bilmiyorsan,tek sureylede kılabilirsin,ama öğrenmen en güzeli,eğer biliyosan,her rekatta,en azından selam verene kadar ki her rekatta ayrı sure okumalısın.
mesela kevser suresi,ihlas suresi,felak ve nas,en azından bunlarla kılabilirsin.

derincim,güzel isim canım,öyle kulağa hoş gelipte,manası absürt olanlardanda değil,neyse o olan isimlerden,ama emin ol,bebek senin olunca,her isim sana güzel gelir.:54:

derincim,güzel isim canım,öyle kulağa hoş gelipte,manası absürt olanlardanda değil,neyse o olan isimlerden,ama emin ol,bebek senin olunca,her isim sana güzel gelir.:54:

evet canım aynen...zaten anlamını bilmeyip koyulan çok isim var..yada anlamını bildigimizi sandıgımız...ben hep diyorum..bi olsun da yüzüne bkaınca isim gelir aklıma diye:)ahh ahh kardleoşum..Allahım hepimize göstersin o güzelligi ya:((

canım,hiç bilmiyorsan,tek sureylede kılabilirsin,ama öğrenmen en güzeli,eğer biliyosan,her rekatta,en azından selam verene kadar ki her rekatta ayrı sure okumalısın.
mesela kevser suresi,ihlas suresi,felak ve nas,en azından bunlarla kılabilirsin.

inşallah canım çok istemiştim öğrenmeyi ama hep bi sorun çıktı ama en kısa zamanda istiyorum öğrenmeyi neyse kızlar eşim uyudu yorgun sese yapmayım hepinize iyigeceler benden sonra gelen herkese selam söyleyin iygeceler şekerler

nasılsınız kızlar ben annemdeğdim giremedim
vardır inş güzel haberler
geçmişe bakamadım
nasıl gidiyo hayat

sagol canım hoşgeldin..güzel haber şimdilik yok..aklıma gelmiyo varsada hamile yok yani canım..inşallah olur yakında..

kızlar ben şimdilik müsade isticem ya..eşimle oturayım biraz..tek kaldı tv bakıyo film yakalamış bide starda:))çikirdek çitlices azcık:9:gelirim yine.

kızlar yarın ben hastaneye gidicem rahim ağzında polip varmış o alınacak çok korkuyorum nasıl bi operasyon acba bilgi olan varmı aranızda yaaaaa baktım öle netten bi kaç bişeye kürtaj mürtaj bişe diyo ya çok korkuyom ben napcam ufffffff

sagol canım hoşgeldin..güzel haber şimdilik yok..aklıma gelmiyo varsada hamile yok yani canım..inşallah olur yakında..

kızlar ben şimdilik müsade isticem ya..eşimle oturayım biraz..tek kaldı tv bakıyo film yakalamış bide starda:))çikirdek çitlices azcık:9:gelirim yine.

inş olacak canım benim hadi sana afiyet olsun gülüm görüşürüz inş yine

haticecim,didgok diye bi arkadaş vardı,o da polip ten ameliyat oldu,yada operasyon,nasıl oluyo bilmniyorum,ama o arkadaş bi kaç ay sonra hamile kaldı,haberin olsun,üzülme yaniiiiiiiii:49:

Back
X