tanıyamadım ben sizi
kız hayırdır ben onu çok iyi tanıyorum çok iy,i biridir tıpkı benim gibi yane

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanıyamadım ben sizi
yama yaa çok geçmiş olsun halecimEbrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim
buluşamadık bugece canım benim..saglık olsun napalım..iyi olmana sevindim..o bulantılar belkide bebiştendir yaa ne biliyon..testlere güven olmaz cano sen benden iyi biliyosun bunu..kaç aydır adetin normal seyrindeydi degil mi bu ay neden böyle oldu ki acaba hayır olsun inş...benim kanama azalmıştı kesilcek gibiydi canım,ama sonradan çogaldı yine hatta sürekli geliyo neredeyse.şimdi haleyide duydum iyice şüphe ettim kendimden...neyse Allah rahatlık versin bitanem sana bende yatıyom şimdi geç bile kaldım..sabah kalkamıcam kesin..ya annemle gidecektim normalde kıyamadım yormaya sabahın köründe ..gelme sen dedim..şimdi de kocişe kıyamıyom..hani çok önemli bişey olsa tamam da boşa kaldırıcam adamı sırf içim rahat etsin diye..bişeyde demiyo garibim gidicez o kadar diyo..bakalım nolcak sabah...derinim bunu aldım cano diğeri uzun diye
saol bitanem iyiyim çok şükür biraz bulantı var ama idare ediyoruz galiba gıda zehirlenmesi oldum dışarda yemek yemiştik ondan sonra oldu .
ya testte negatif işte kader cano nediyim adet olmadımda başlıycam galiba progestana bende senin yolundan gidiyorum cano .yarın test vericeksin hayırlısı olsun inşallah pozitiftir zaten azalmışta kanaman .allahım gönlüne göre versin canım arkadaşım
cano çok hoş bende isterim haberin olsun
ah ah cano ağzınızdan bal damlıyo inşallah nasip olur yaa hepimize
hoşbuldum cano geçmişteydim azcık geç kaldım yaa sen nasılsın
gülcüm bak kendinde diyosun canım okuyorum diye..yani sadece okursan kimse seni görüp paylaşım yapmaz ki..madem hepimizi merak ediyosun okuyosun alıntı yapıp yazabilirsin mesela...bikaç yzını gördüm ben senin yabancı degilsin kaç gündür geliyosun ama çok yazmıyosun ondan sanırım...iyi geceler geliyorum dakikalarca geçmişi okuyorum ama beni hatırlayıp,düşünüp yazan kimsecikler yok
![]()
yatıyom taklım sende çıkıyom diyeli yıllar olmuş hayla burdasın kaç kaçç annecik geliyoderinsu delüş nörüyon bebem ya kız kim ölmüş anlamadımda ben![]()
kız hayırdır ben onu çok iyi tanıyorum çok iy,i biridir tıpkı benim gibi yane![]()
günaydıın hatunlarrrrrr nasılsınızzzzzzz
leyla için ayetel kürsi listesi
ebrar...................40
derin...................20
kardeloş..............20
kardelen49...........20
nanelişkr.............20
yeter...................20
aleyna.................20
tosti...................20
miranda...............20
samyeli...............20
turkuaz...............20
kayra...................20
birsen...................10
derda....................10
tuğçe...................10
garip....................10
flan......................13
arkadaşımızın bebişi sıkı sıkı tutunsun diye niyet ederseniz sevinirim
okumak isteyeni eklerim haber verirseniz
günaydınnnnnnnnnnnn
valla bir ben varım galiba
çok şükür sen nasılsın
gerçektende öyleeiyiimm bendee çalışıpp duruyooruuzzz aynııı
kızz benim adet günüme 7 gün var ama benim belimle yumurtalıklarım ağrıyoo normaldir hemi eğer hamile değilsem adtet olcağım gün ağrırdı normaldee dee
![]()
canım yumoşlar biraz geç gelişmişse onun ağrısı olabilir haiş olmuşsundur onun ağrı olabilir ayrıca ay içinde yumurtalıklarını üşütmüşsündür onun ağrısada olabilir
ama ben isterimki hamiş ol ondan olsun bu ağrılarrrrr
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız
turkuazım sagol cnm sen nasılsın görüşmeyelı umarım daha ıyısındır
ebrarım daha ıyı olmana sevındım cnm
kardelen49 doğum günün kutlu olsun cnm saglıcakla mutlulukla nıce yıllara tabı bırde tatlı bebişlerle
derınım cok hoş olur cnm dedıgın balyajlar bendede var suan cerceve seklınde:82:
flanım oğlusunun daha ıyı olmasına sevındım cnm
tugcalım demek yoğundun cnm dıkkatet kendıne
kardeloşum hıc pas vermıyon bana nezamandır küsmüsün yoksa
aleynam cnm esım amelıyat olmaya karar verdı sanırım ocakta olcak bakalım ınsallh vesıle olur ama ıcım hıc rahat degıl onu amelıyat olunurken bıle düşünmek üzüyor benıhayırlısı
sevtunum kardelen bhrım semracım elixsirciğim kayram yeterım sızler nasılsınız canlar
kızlar atladıgım olduysa kusurabakmayın öptüm sızlerı![]()
kızlar içimden geldi durup dururken...size bi kız ismi diyim..arkadasımız koymuş çok hoşuma gitti..duydugunuz bi isimdir gerçide neyse...TANEM...çok güzel yaaa.
heee bu arada tam kasıgımın ortası çok agrımaya başladı kıslar..ah ahhh bi mucize Rabbim![]()
çok geçmiş olsun canımBiraz rahatsızım geçmişe pek bakamadım kızlar dua kimlere okunacak acaba?
Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim
iyi geceler geliyorum dakikalarca geçmişi okuyorum ama beni hatırlayıp,düşünüp yazan kimsecikler yok
![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnn
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Güzelikler sizlerle olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79::79::79::79::79::79:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.nasılsınız?
iyiyim canım çok şükür.oturuyorum öyle boş boşgünayydıınn cnmm iyyiiiiiizz sen nassınnn![]()
günaydınn canım hoşgeldingünaydın kızzlar nasılsnızzz![]()
hoşgeldin canımçok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah canım
geçen yıl acunun sunucu su olan kızın ismide tanem di beyazla da çıkmışlardı belki ordan kalmıştır aklında canım bencede güzel isim hıııııııııııııı bende iki tane isim duydum bende paylaşayım bariiiiiiii eflin veeeeeeeee ceylin ikisininde anlamı cennet kapısının anahtarı demekmiş sizce nasıl:26:ben beyedim açıkçası
inşallah canım inşallah çok seviniriz
çok geçmiş olsun canım
ebracım geçmiş olsun canım kaçırdığım bişeymi var canım rahatsızlığını anlıyamdım şimdi iyisindir inşallah canım
ay aşk olsun sen hatırlanmıyacak kadınmısın öpüyorum seni canım[/COLOR
[COLOR="red günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm
[/COLOR]
[COLOR="red"]günaydın canımmmmmmm
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar
evet bebem eski nikim canım ablama vermeyi düşünüyorum bebegi varya fikri olsun bebek çok hastalanıyoda diyodumya süprizim var diye heran başka kişiye bürünebilirim korkun bendenyama yaa çok geçmiş olsun halecim(üzüldüm valla..inşallah bi daha olur olsun..kürtaj olmadan atlatmışsın o da iyi...biliyo musun bende adet oldum ama birsürü hamilelik belirtim var fazlasıyla hemde...bende şüphe ediyorum o yüzden yarın kan testi yaptırıcam kısmetse..sabah uyanabilirsem tabi.
buluşamadık bugece canım benim..saglık olsun napalım..iyi olmana sevindim..o bulantılar belkide bebiştendir yaa ne biliyon..testlere güven olmaz cano sen benden iyi biliyosun bunu..kaç aydır adetin normal seyrindeydi degil mi bu ay neden böyle oldu ki acaba hayır olsun inş...benim kanama azalmıştı kesilcek gibiydi canım,ama sonradan çogaldı yine hatta sürekli geliyo neredeyse.şimdi haleyide duydum iyice şüphe ettim kendimden...neyse Allah rahatlık versin bitanem sana bende yatıyom şimdi geç bile kaldım..sabah kalkamıcam kesin..ya annemle gidecektim normalde kıyamadım yormaya sabahın köründe ..gelme sen dedim..şimdi de kocişe kıyamıyom..hani çok önemli bişey olsa tamam da boşa kaldırıcam adamı sırf içim rahat etsin diye..bişeyde demiyo garibim gidicez o kadar diyo..bakalım nolcak sabah...
gülcüm bak kendinde diyosun canım okuyorum diye..yani sadece okursan kimse seni görüp paylaşım yapmaz ki..madem hepimizi merak ediyosun okuyosun alıntı yapıp yazabilirsin mesela...bikaç yzını gördüm ben senin yabancı degilsin kaç gündür geliyosun ama çok yazmıyosun ondan sanırım...
yatıyom taklım sende çıkıyom diyeli yıllar olmuş hayla burdasın kaç kaçç annecik geliyo
noluyo kıs ikinci nicki mi aldın kandırma milleti
kıslar ben kaçtım iyi uykular hepinize...
hee senin isimlerde güzelmiş canım..digeride güzel ama ceylin daha güzel bence...çok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah canım
geçen yıl acunun sunucu su olan kızın ismide tanem di beyazla da çıkmışlardı belki ordan kalmıştır aklında canım bencede güzel isim hıııııııııııııı bende iki tane isim duydum bende paylaşayım bariiiiiiii eflin veeeeeeeee ceylin ikisininde anlamı cennet kapısının anahtarı demekmiş sizce nasıl:26:ben beyedim açıkçası
inşallah canım inşallah çok seviniriz
çok geçmiş olsun canım
ebracım geçmiş olsun canım kaçırdığım bişeymi var canım rahatsızlığını anlıyamdım şimdi iyisindir inşallah canım
ay aşk olsun sen hatırlanmıyacak kadınmısın öpüyorum seni canım[/COLOR
[COLOR="red günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm
[/COLOR]
[COLOR="red"]günaydın canımmmmmmm
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar
delüüüüüüüüüüevet bebem eski nikim canım ablama vermeyi düşünüyorum bebegi varya fikri olsun bebek çok hastalanıyoda diyodumya süprizim var diye heran başka kişiye bürünebilirim korkun benden
annecigime allahatan kıl payı yakalanmadan yırttıkbu arada herkeze iyi güzel günler diliyorum ben kaçıyorum kahvaltı hazırlıcem yapcezde hade iişşallah hayırlı çıkar bebem vardır bebiş başı sen çek gerisi arkadan gelir
cam kapı silicem mutfak banyo derken anam aglıcek neyse anamı bekletmeyim ben bay![]()
bende dün yapamadım temizlik sular elektrikler yoktu
bugun basladım mutfağı sildidim dolapları fln şimdi banyoya girişicemm araara uğrarım![]()