Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Biraz rahatsızım geçmişe pek bakamadım kızlar dua kimlere okunacak acaba?

Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim

selam kardeloşum naber canım:38:
derinim bunu aldım cano diğeri uzun diye
saol bitanem iyiyim çok şükür biraz bulantı var ama idare ediyoruz galiba gıda zehirlenmesi oldum dışarda yemek yemiştik ondan sonra oldu .
ya testte negatif işte kader cano nediyim adet olmadımda başlıycam galiba progestana bende senin yolundan gidiyorum cano .yarın test vericeksin hayırlısı olsun inşallah pozitiftir zaten azalmışta kanaman .allahım gönlüne göre versin canım arkadaşım
selam canım,iyidir,sen naptın?
ya kızlar,kayra gelmemiş hiç,dün konuşurken ona telefon gelmişti,dedesi vefat etmiş,çok üzüldü.
yaaa gerçektenmi çok üzüldüm
kayramın başı saolsun allahım geride kalanlara hayırlı ömür versin
teşekkürler canım benim inşallah hepimizin bebişleri gelsin artık yeni yılda..

bende seni iyiki tanımışım tatlım çok sağol.Sesin çok karizmatik bu arada:9:

Aleyna,Uğurboncuğum,Kardelen5233,,Birsen sizlerede çok teşekkür ederim.
Derincim her sene öyle diyo bu astrologlar ama inşallah bu sene ve bir ömür sağlıklı huzurlu güzel geçer teşekkür ederim sanada canım:54:

Birsencim arkadaşlar şal almıştı,eşimin tansiyonu çıkmış gözünü açamamış adamcağız bişey almamış sonra alır inşallah o iyi olsun bana yeter
ayy çok saol kardelenim bana kaba gibi geliyo ama iltifat etmişsin sevindim canım seninde çok tatlı buarada kibar nazik ayrıca ilgin içinde çok teşekkürler
tekrardan nice mutlu yıllar canım
ayyyyy ne güzel yaa.Bende inanmıyorum ama kulakda kabartmıyo değilim yani:9:İnsan etkileniyo gerçekten.Ebrarda kovaya kovalarda bu yıl doğurcak uzun süredir bekleyenler tedavi görenler demişti bi astrolog.İnşallah hepimiz için bereketli sağlıklı huzurlu bi yıl olur.:109:
ayy allahım hayırlısını nasip etsin artık hertsene buyıl olucak demekten yoruldum dur bakalım 2011 ne olcak
kızlar böğürtlen kökü çayı rahim kanalları için iyiyimiş bide hepsinden birer tutam ısırgan otu civan perçemi aslan pençesi şahdereotu at kuyruğu otu bunlar karıştırılıyo ama aslan pençesi biraz çok olacak 1 tatlı kaşığı 1,5 bardak kaynar suya atılıp 5-10 dk demlenip ılıyınca içiliyo günde 2 defa geçen tv de çıktı yazdım inşallah yarar böyle hamile kalan çokmuş hayırlısı olsun
canımsın birsenim güzel kalpli arkadaşım paylaşımın için çok saol
Kardelenim tekrar dogum günün kutlu olsun umarım begenirsin canım...nice senelere...

DOGUM%20GUNU%20KARTLARI%20%2810%29.gif
cano çok hoş bende isterim haberin olsun
teşekkür ediyorum canımsınnnn.
Ebrarcım senin kartın içinde teşekkürler canımmm
rica ederim canım nidemek seve seve
aynen canım..bu farklı bişey..ben ay ve yıldızların kişiileri etkiledigine inanıyorum astrolojide bununla ilgili zaten..ben burcumun tüm özelliklerini taşıyorum neredeyse...çok eglenceli geliyo bana..mesela yengeçler ay"ın hareketlerine göre duygusal degişimler yaşarlar..ben dolunay zamanları çok sıkıntılı olurum mesela:)evet ya kovaların yılı olacakmış benim ablamda kova bugün onada dedim:1:ebrarım içinde inşallah yaşadıgı ennnnn güzel yıl olur yıllardır bekledigi o mutlu haberi bu yıl alır hayırlısıyla inşallah benim cnm arkadasım:54:

sagol tatlım..bende okuyorum bunları hep ama icraat yok bende:1:civanperçemli çay bile aldım dediklerin var içinde...ama kim içiyo sor:97:

evet zaten bu ihtimalleri düşündügüm için şüpheleniyom ya zaten canım.hayırlısı.

selam optik hoşgeldin canım..ben dün sana yazmıştım geçmişi karıştıtırsan bulursun:))yeniden hoşgeldin..umarım sende birgün anne olursun..
ah ah cano ağzınızdan bal damlıyo inşallah nasip olur yaa hepimize
derincim,baştan bende izliyodum ezeli,ama bi yeden sonra sıkıcı oldu.
aman ebrar duymasın:32::32:
valla azcuk haklısınız ama bırakamıyorumda işte naparsın
rica ederim canım:38:

he kıs bende sıkılyom artık...arada gözüm gidiyo ama heç zevk almıyom:31:evet ebrarım topa koyacak bizi :1:
yok yok caano haklısınız ya biraz sıkmaya başladı kabul ediyorum
nasılsınız kızlar ben annemdeğdim giremedim
vardır inş güzel haberler
geçmişe bakamadım
nasıl gidiyo hayat
derdam nasılsın canım herşey yolundamı
kızlar yarın ben hastaneye gidicem rahim ağzında polip varmış o alınacak çok korkuyorum nasıl bi operasyon acba bilgi olan varmı aranızda yaaaaa baktım öle netten bi kaç bişeye kürtaj mürtaj bişe diyo ya çok korkuyom ben napcam ufffffff
allah yardımcın olsun tatlım inşallah kolay bir operasyon olur
kızlar,bende çıkıyorum,görüşürüz.:16::16::16:
kaçırdım seni yaa offffffffffff
ben geldim kizlar nasilsiniz bakim:6::6::6::6::6::6:
garipcim nasılsın tatlım
herkese iyi geceler kızlar:80::80::80::80::80:
iyigeceler hoşgeldin canım
iyi geceler saracım...

ooo ebrarım geldi hoşgeldin bitanem nasıl oldun ?:38:

hoşbuldum cano geçmişteydim azcık geç kaldım yaa sen nasılsın

Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim

aaa gerçektenmi halecim geçmiş olsun hiç anlamamışmıydın

ayyy halem nediyosun yaa çok üzüldüm cano geçmiş olsun ay nediyeceğimi bilemiyorum valla
ama bak oluyomuş demekki inşallah yine gelicek meleğpin bitanem :14::14::14:

ayyy halem nediyosun yaa çok üzüldüm cano geçmiş olsun ay nediyeceğimi bilemiyorum valla
ama bak oluyomuş demekki inşallah yine gelicek meleğpin bitanem :14::14::14:

Bende doktor söyleyince cok sasırdım cünkü şimdiye kadar hiç hamile kalmadım ben hayırlısı böyleymiş diyorum..Ama size demiştim artık sallamıyorum diye bek rahat olunca oluyomus demekki :46:

ebrarcim hosgeldin canim,ayrica gecmis olsun allah sifa versin:29::29::29:

kizlar hepinize iyi geceler benim cikmam gerek :16::16::16::16::16::16:
saol tatlım ya allah razı olsun konuşamadık senlede iyi geceler canım
cnm takma tabi yaa başarırsın tabi yeterki iste.düşününce kendimize olan oluyo valla.

ebrarım cnm sen geldin ama ben kalkıyom kuşum.kızıcak koray şimdi valla..
ugrayabilirsem ugrayacam cano öptüm hepinizi.sayfam açık kalsın:1:
tamam cano sen bak işine kocişini kızdırma sonra görüşürüz
Biraz rahatsızım geçmişe pek bakamadım kızlar dua kimlere okunacak acaba?

canım geçmiş olsun hayırdır ?
buhafta dua yok canım bende rahatsızdım bide herkes adetli olunca 1 hafta erteledik

Bende doktor söyleyince cok sasırdım cünkü şimdiye kadar hiç hamile kalmadım ben hayırlısı böyleymiş diyorum..Ama size demiştim artık sallamıyorum diye bek rahat olunca oluyomus demekki :46:
canım ya vardır bir hayır demekki inşallah sen takmamaya devam et busefer sağlıkla gelsin kuzum
allahım birdaha yaşatmasın
İste muayne falan etti karnımı bastırdı falan eve geldim daha cok kanama oldu zaten söledi kanaman olcak biras daha diye ama gecti col sükür kürtaja falan gerek kalmadı ona dua ediyorum valla

hay allahım yaa çok üzüldüm gerçektende :5:

İste muayne falan etti karnımı bastırdı falan eve geldim daha cok kanama oldu zaten söledi kanaman olcak biras daha diye ama gecti col sükür kürtaja falan gerek kalmadı ona dua ediyorum valla

bencede yaa geçmiş olsun.Düşükten sonra daha kolay gebe kalınıyomuş yumurtalıklar daha güzel çalışırmış inş.önümüzdeki aylarda sende verirsin güzel haberlerini

canım ya vardır bir hayır demekki inşallah sen takmamaya devam et busefer sağlıkla gelsin kuzum
allahım birdaha yaşatmasın

hay allahım yaa çok üzüldüm gerçektende :5:

Saol ebrarım ya Allah razı olsun..Senin ne oldu hastalandınmı??

bencede yaa geçmiş olsun.Düşükten sonra daha kolay gebe kalınıyomuş yumurtalıklar daha güzel çalışırmış inş.önümüzdeki aylarda sende verirsin güzel haberlerini

Evet canım öyle diyolar ama hayırlısı herseyin

canım inşallah enkısa zamanda tekrardan gelir meleğin başka bişey dedimi doktor korunman filan gerekiyomuymuş canım

Saol ebrarım ya Allah razı olsun..Senin ne oldu hastalandınmı??

Evet canım öyle diyolar ama hayırlısı herseyin
canım bende henüz bişey yok bekliyorum hala bugün test yaptım negatif
iyi geceler herkese ebrarcım kendine dikkat et canım
canım sende dikkat et çok öptüm iyi uykular
Kızlar bende cıkıyorum kendinize ii bakın Rabbime emanet olun cok öptüm sizi

canım dikkat et kendine bol bol dinlen sende mevlaya emanetsin

bu hafta dua yapmıycaktık fakat LEYLA arkadaşımız var biliyosunuzdur hamileydi yanlız düşük tehlikesi varmış onun için ben liste yapıcam şimdi o burda çoğumuza okudu bizde şimdi bebişinin sıkı sıkı tutunması için ona okuyalım istiyorum .şimdiden teşekkür ederim hepinize

Ebrar cım sağol canım faranjitim 1 haftadır geçmedi toparlanamadım bir türlü önemli gibi görünmüyor şuan ama sinüzit te olunca kafamı kaldıramıyorum :) bir an önce iyileşmem gerek ilaçsız tedavi ediyorum kendimi meyve ve bitki çayları ile bakalım geçecek inşallah.sana da geçmiş olsun tatlım.hepinize iyi geceler diliyorum :54::54::54:

LEYLA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR...................40
DERİN...................20
KARDELOŞ..............20
KARDELEN49...........20
NANELİŞKR.............20
YETER...................20
ALEYNA.................20
TOSTİ...................20
MİRANDA...............20
SAMYELİ...............20
TURKUAZ...............20