Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derinim bunu aldım cano diğeri uzun diyeselam kardeloşum naber canım![]()
yaaa gerçektenmi çok üzüldümselam canım,iyidir,sen naptın?
ya kızlar,kayra gelmemiş hiç,dün konuşurken ona telefon gelmişti,dedesi vefat etmiş,çok üzüldü.
ayy çok saol kardelenim bana kaba gibi geliyo ama iltifat etmişsin sevindim canım seninde çok tatlı buarada kibar nazik ayrıca ilgin içinde çok teşekkürlerteşekkürler canım benim inşallah hepimizin bebişleri gelsin artık yeni yılda..
bende seni iyiki tanımışım tatlım çok sağol.Sesin çok karizmatik bu arada
Aleyna,Uğurboncuğum,Kardelen5233,,Birsen sizlerede çok teşekkür ederim.
Derincim her sene öyle diyo bu astrologlar ama inşallah bu sene ve bir ömür sağlıklı huzurlu güzel geçer teşekkür ederim sanada canım
Birsencim arkadaşlar şal almıştı,eşimin tansiyonu çıkmış gözünü açamamış adamcağız bişey almamış sonra alır inşallah o iyi olsun bana yeter
ayy allahım hayırlısını nasip etsin artık hertsene buyıl olucak demekten yoruldum dur bakalım 2011 ne olcakayyyyy ne güzel yaa.Bende inanmıyorum ama kulakda kabartmıyo değilim yaniİnsan etkileniyo gerçekten.Ebrarda kovaya kovalarda bu yıl doğurcak uzun süredir bekleyenler tedavi görenler demişti bi astrolog.İnşallah hepimiz için bereketli sağlıklı huzurlu bi yıl olur.:109:
canımsın birsenim güzel kalpli arkadaşım paylaşımın için çok saolkızlar böğürtlen kökü çayı rahim kanalları için iyiyimiş bide hepsinden birer tutam ısırgan otu civan perçemi aslan pençesi şahdereotu at kuyruğu otu bunlar karıştırılıyo ama aslan pençesi biraz çok olacak 1 tatlı kaşığı 1,5 bardak kaynar suya atılıp 5-10 dk demlenip ılıyınca içiliyo günde 2 defa geçen tv de çıktı yazdım inşallah yarar böyle hamile kalan çokmuş hayırlısı olsun
cano çok hoş bende isterim haberin olsunKardelenim tekrar dogum günün kutlu olsun umarım begenirsin canım...nice senelere...
![]()
rica ederim canım nidemek seve seveteşekkür ediyorum canımsınnnn.
Ebrarcım senin kartın içinde teşekkürler canımmm
ah ah cano ağzınızdan bal damlıyo inşallah nasip olur yaa hepimizeaynen canım..bu farklı bişey..ben ay ve yıldızların kişiileri etkiledigine inanıyorum astrolojide bununla ilgili zaten..ben burcumun tüm özelliklerini taşıyorum neredeyse...çok eglenceli geliyo bana..mesela yengeçler ay"ın hareketlerine göre duygusal degişimler yaşarlar..ben dolunay zamanları çok sıkıntılı olurum mesela:)evet ya kovaların yılı olacakmış benim ablamda kova bugün onada dedimebrarım içinde inşallah yaşadıgı ennnnn güzel yıl olur yıllardır bekledigi o mutlu haberi bu yıl alır hayırlısıyla inşallah benim cnm arkadasım
sagol tatlım..bende okuyorum bunları hep ama icraat yok bendecivanperçemli çay bile aldım dediklerin var içinde...ama kim içiyo sor:97:
evet zaten bu ihtimalleri düşündügüm için şüpheleniyom ya zaten canım.hayırlısı.
selam optik hoşgeldin canım..ben dün sana yazmıştım geçmişi karıştıtırsan bulursun:))yeniden hoşgeldin..umarım sende birgün anne olursun..
valla azcuk haklısınız ama bırakamıyorumda işte naparsınderincim,baştan bende izliyodum ezeli,ama bi yeden sonra sıkıcı oldu.
aman ebrar duymasın![]()
yok yok caano haklısınız ya biraz sıkmaya başladı kabul ediyorumrica ederim canım
he kıs bende sıkılyom artık...arada gözüm gidiyo ama heç zevk almıyomevet ebrarım topa koyacak bizi
![]()
derdam nasılsın canım herşey yolundamınasılsınız kızlar ben annemdeğdim giremedim
vardır inş güzel haberler
geçmişe bakamadım
nasıl gidiyo hayat
allah yardımcın olsun tatlım inşallah kolay bir operasyon olurkızlar yarın ben hastaneye gidicem rahim ağzında polip varmış o alınacak çok korkuyorum nasıl bi operasyon acba bilgi olan varmı aranızda yaaaaa baktım öle netten bi kaç bişeye kürtaj mürtaj bişe diyo ya çok korkuyom ben napcam ufffffff
kaçırdım seni yaa offffffffffffkızlar,bende çıkıyorum,görüşürüz.![]()
garipcim nasılsın tatlımben geldim kizlar nasilsiniz bakim![]()
iyigeceler hoşgeldin canımherkese iyi geceler kızlar:80::80::80::80::80:
iyi geceler saracım...
ooo ebrarım geldi hoşgeldin bitanem nasıl oldun ?![]()
Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim
aaa gerçektenmi halecim geçmiş olsun hiç anlamamışmıydın
Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim
ayyy halem nediyosun yaa çok üzüldüm cano geçmiş olsun ay nediyeceğimi bilemiyorum valla
ama bak oluyomuş demekki inşallah yine gelicek meleğpin bitanem![]()
Evet tatlım ya malesef öyle...Anlamadım cünkü bende panik atak var arada midem bulanır basım falan döner ondan dolayı oldugunu zannettim bide hastalanınca hiç ihtimal vermedim
aaa tüh yaa nasıl anlaşıldı parça falanmı kalmış
saol tatlım ya allah razı olsun konuşamadık senlede iyi geceler canımebrarcim hosgeldin canim,ayrica gecmis olsun allah sifa versin
kizlar hepinize iyi geceler benim cikmam gerek![]()
tamam cano sen bak işine kocişini kızdırma sonra görüşürüzcnm takma tabi yaa başarırsın tabi yeterki iste.düşününce kendimize olan oluyo valla.
ebrarım cnm sen geldin ama ben kalkıyom kuşum.kızıcak koray şimdi valla..
ugrayabilirsem ugrayacam cano öptüm hepinizi.sayfam açık kalsın![]()
Biraz rahatsızım geçmişe pek bakamadım kızlar dua kimlere okunacak acaba?
canım ya vardır bir hayır demekki inşallah sen takmamaya devam et busefer sağlıkla gelsin kuzumBende doktor söyleyince cok sasırdım cünkü şimdiye kadar hiç hamile kalmadım ben hayırlısı böyleymiş diyorum..Ama size demiştim artık sallamıyorum diye bek rahat olunca oluyomus demekki![]()
İste muayne falan etti karnımı bastırdı falan eve geldim daha cok kanama oldu zaten söledi kanaman olcak biras daha diye ama gecti col sükür kürtaja falan gerek kalmadı ona dua ediyorum valla
İste muayne falan etti karnımı bastırdı falan eve geldim daha cok kanama oldu zaten söledi kanaman olcak biras daha diye ama gecti col sükür kürtaja falan gerek kalmadı ona dua ediyorum valla
canım ya vardır bir hayır demekki inşallah sen takmamaya devam et busefer sağlıkla gelsin kuzum
allahım birdaha yaşatmasın
hay allahım yaa çok üzüldüm gerçektende![]()
bencede yaa geçmiş olsun.Düşükten sonra daha kolay gebe kalınıyomuş yumurtalıklar daha güzel çalışırmış inş.önümüzdeki aylarda sende verirsin güzel haberlerini
canım bende henüz bişey yok bekliyorum hala bugün test yaptım negatifSaol ebrarım ya Allah razı olsun..Senin ne oldu hastalandınmı??
Evet canım öyle diyolar ama hayırlısı herseyin
canım sende dikkat et çok öptüm iyi uykulariyi geceler herkese ebrarcım kendine dikkat et canım
Kızlar bende cıkıyorum kendinize ii bakın Rabbime emanet olun cok öptüm sizi