Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derdam aslında bende sana sorucaktım cnm msnede görseydım ya mıkrocerrahı yöntemıylemı oldu esın amelıyat amelıyattan sonra allah korusun hidrofıl yanı su bırıkmesı gıı etkıler görülebılıyormus bıde suan günlük hayatta yürümesınde kosmasında falan zorluk oluyormu ınsan korkuyo kolay bı amelıyat olmasına ragmen:14:

Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canım:59:Sanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım:emir_bebek:
canım saol balım nasılsın ben cinsiyetini soramadım gülüm yaa çok heyecen aypıyorum heran kötü bişey duyucam gibi geliyo unuttum sormayı oda bişey demedi 1 ay sonraya kaldı artık
aa derdam geldi..hoşgeldin taklım naber?
derinim ben iyiym canım mesn yeni gördüm sen nasılsın
bu hafta dua yapmıycaktık fakat LEYLA arkadaşımız var biliyosunuzdur hamileydi yanlız düşük tehlikesi varmış onun için ben liste yapıcam şimdi o burda çoğumuza okudu bizde şimdi bebişinin sıkı sıkı tutunması için ona okuyalım istiyorum .şimdiden teşekkür ederim hepinize
ebraraım sen ansılsın balım ben iiym şükür bende yazmışsın zaten seve seve okurum
kanaması olmuş ama bebek iyiyiymiş sürekli yatacak dinlenecekmiş canım.... zaten onun da 10 haftada falan olması lazım inşallah önümüzdeki 2-3 haftayı atlatırsa risk baya azalır....:nazar:

tugcalım snein miniş nasıl canım görüşemedik çoktandır

aleynam dedıgın gıbı cnm eger yavrum bunun vesılesıyle gelıcekse olsun amelıyat ıste senın dedıgın o sıcaklık spermlerın yasamasını etkılıyormus bılıyorsun benımkının degerlerı ıyı cıktı ama yınede ıstıyor yrn bozulmucagı ne bellı dıyor haklıda hamıle kalınsa bıle saglıklı döllenme olmuyormus cogu kadında bakalım ıkımızınde hakkına hayırlısı cnm:16:
kayram gültamercıgım elixsircigim sevtunumsızlerde sagolun canlarım
kayram buarada basın sagolsun cnm bende dedemı cok özlüyorum mekanları cennet olsun cok severdım dedemı erken ayrıldı :5:

derdam aslında bende sana sorucaktım cnm msnede görseydım ya mıkrocerrahı yöntemıylemı oldu esın amelıyat amelıyattan sonra allah korusun hidrofıl yanı su bırıkmesı gıı etkıler görülebılıyormus bıde suan günlük hayatta yürümesınde kosmasında falan zorluk oluyormu ınsan korkuyo kolay bı amelıyat olmasına ragmen:14:

istersen açarım msn yi canım
yok güülm yaa korkma hiç bişey olmuyo evet mikro cerrahi ile oldu biraz daha uzun sürer dedi doktor ameliyat ama dah etkili ve riski az dedi zaten şimid genelede bu tarz tercih ediliyo çünkü ameliyatın başarılı olma şansı daha yüksek
günlük hayata gelice eşim akşam üstü oldu ameliyat ettesi gayet rahattı bir hafta sonrada işe başladı şükür öğle arısı felanda olmadı
sormak istediğin ne varsa sor canım istediğin zaman

istersen açarım msn yi canım
yok güülm yaa korkma hiç bişey olmuyo evet mikro cerrahi ile oldu biraz daha uzun sürer dedi doktor ameliyat ama dah etkili ve riski az dedi zaten şimid genelede bu tarz tercih ediliyo çünkü ameliyatın başarılı olma şansı daha yüksek
günlük hayata gelice eşim akşam üstü oldu ameliyat ettesi gayet rahattı bir hafta sonrada işe başladı şükür öğle arısı felanda olmadı
sormak istediğin ne varsa sor canım istediğin zaman
sagol tatlım burdakı ımkanlar bellı esım farketmez dıyor ama ben ısrarla mıkrocerrahı ıstıceksın yoksa baska sehre gıderız dıyorum akalım yrn doktor gün verıcek bu hafta bossa persembe cuma bıle olaılır bıray ızın verıceklermıs zaten yatar evde bakalım hayırlısı ınsallah bende senın gıbı olurum vesılem olur bu amelıyat :5:

sağlık olsun canom yaa işlerin vardı seninde önemli değil
ya bilmiyoumki derinim hiç belirti yok ne ağrı ne akıntı hiçbişey e testte negatif yani ümitlencek bidurum yok gibi tabiki rabbim bilir .inşallah sende vardır cano yada önümüzdeki ay gelir minişler .

canom ya benden ümitlenmeyin benim durum vahim diyorum yaa :27:
demek gitmedin test vermeye niyeyaa aklında kalıcak şimdi insan şüphe oluncada huzurlu olamıyo keşkem gitseydin .nedemek kuzum helal olsun şüphen varki paylaşıyosun bizimle ama otestler varya hep onlar yapıyo böyle işte allahtan benim direk tek çizgi çıktı .buarada sana iyi gezmeler ayrıca kolay gelsin canım
orası belli olmaz datlum Allahım inşallah vardırr inşallahhhh..hala adet olmadıkça ümit kesmeyelim bitanem...bende yaptırmadım kan testini yaa.çok merak etmeme ragmen yaptırmadım :31:normal test yaptım zaten çıkmadı.
derin suyum inş gebesindirr:49: dualarım seninleee:16:

ebrarcım sağol cnm nasılsın ben okurum 20 adet yazzarsın :34:

inş meleği tutunur annesine:49::nazar::emir_bebek:
yok bebem yaa degilim..test yaptım bugün..olsa digeri gibi çıkardı:(
hayırlı günler.
ben bugün çok fazla uyumuşum,akut farenjit ten dolayı,ilaç alıyorum ve nedense uyku hali var sürekli üzerimde,işlerimde çok,misafirim gelcek.
derin cim,keşke yaptırsaydın test,hep şüphe içinde olcan,ayrıca tabiki paylaşcaksın bizimle,bunun için varız.
gül cüm,haftasonu olduğu için,pek kimse olmadığın kimse yazmamıştır,yoksa mutlaka yazarız canım,ne demek.
ebroşum,inşallah hamilesindir gülom.
hale cim,çok üzüldüm,inşallah,yeniden,hemencik hamile olursun.
kayram hala yok,merak ediyorum,haberin olsun.
tutişte yok.
ebroşum,bu arada,bu gece yarı uyku sersemi,güya burda yazıyorum ve bil bakalım,kim yazdı bana?
yeliz.ay,onu çok merak ediyorum,hiç giriş yapmamış,bu kadar süre ghirmemesi düşündürüyo beni.
canım ya çok geçmiş olsun..faranjit fena bende de var çok şiddetli degil ama...alerjik bronşitimde var...evet testi yaptırmadım cano özür dilerim hepinizden..birden vazgeçtim sabah..aptalca geldi :14:
hoşbuldum ben de iyiyim çok şükür bebik de iyidir heralde haftaya kontrole gidicez... dün gece rüyamda çok tatlı bir kız bebek doğurduğumu gördüm doğumum da çok rahat geçti... yanakları pembiş bir kızım oluyodu... Rabbim hayra çıkarsın inşallah....:nazar:
oyy cnm yaa..Allah hayıra çıkarsın..bebişin kız olmasın tugçem...
:49:benimde dileğim anne olmak
inşallah en yakın zamanda olursun tatlım.
kızlar cümleten tünaydın :71:yine topluca yazacağım çünkü site bende çok yavaş umarım yazarım ve gelir yoksa hepsi boşa gidecek:50:kardelen49 nice nice yıllara kalabalık bir aile olarak girmeniz dileğiyle çooook öpüyorum canım:54:semracığım derinciğim birsenciğim geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürler Rabbim dermansız dert vermesin inşallah:93:derinciğim merakla senden gelecek haberi bekliyorum kuzu:97:boncukcuğum yeni tarihimi hesaplayıp yazayım olur mu canım bu arada eşin ameliyat olmaya karar vermiş sanırım inşallah iyi olur canım:31:profum geçmiş olsun canım ya hemen toparlarsın inşallah canım:16:kayram başın sağolsun canım benim dedem benim için çok kıymetliydi kaybedince uzun süre toparlanamadım hala da evlerinin önünden geçemem hala orada duruyorlar sanırım tekrar başın sağolsun canım:85:haletern düşük mü oldu canım öbür aya inşallah geçmiş olsun:71:ebrarcığım listeyi gördüm yarın okur sana bildiririm canım test negatif mi dur bakalım belki yine güzel bir haber çıkar ne seviniriz :66:yeni gelen bütün arkadaşlarımız da hoşgelmişler buarada:71:
canım idrar testi yaptım bugün..negatif...saoglasın flanım..sen nasılsın canım?
saolun canlarım operasyon şimdilik bitti patoloji sonuçlarına göre ameliyat dedi dr bilmiorum ya nasıl olcak çok canımı yaktılar bugün parçalar büyük bu şekilde olmaz ameliyat daha iiii dedi bakalım hayırlısı nasıl ise öle olsun
ayy ne çok canını yakmışlar yaa çok geçmiş olsun..umarım çektigin acıya degecek sonuçlar laırsın canım...
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktanvar ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünküben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye etve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
:14::14::14::14:
aminn canım aminnn...diger paylaştıklarında çok güzeldi Allah razı olsun.
kardeloşum esıme agrı yapıyor cnm aklı hep orda daha kötü sonuclar doğurmasından korkuyor stres yapıyor nekadar erken amelıyat olursa okadar ıyıymıs bıde ben burda verdıgımız testlere pek güvenmıyorum kruger sıstemı yok esım ısrar edıyor su sorun gıtsın bıyerden baslayalım dıyor aslında haklıda sımdı olmadı ılerde yıne sorun yaratıcak bu varıkosel en ıyısı bastan kurtulmak bakalım ısyerıyle konusmus ne duruyorsun demısler gıt hemen ol demısler varıkoselı olanın cocugu olmaz demısler hem basıt bı opersyonmus degerın ıyı cıkmasıda belkı esım süreklı kür kullanıyor ondandır varıkoselde ısı derecesı 40 a kadar cıkıyormus bu durumda spermlerde yasayamıyormus neyapım eger fayda edıcekse beklerım 3 ay daha bunca zaman beklemısım hafyata allah ızın verırse gün alcak yrn:14:esım cok umutlu ınsallah rabbım onu sevındırır :5:
ebrarım ben ıyıyım cnm dünden berı herkes üstüme gelıyor o ayrı konu agla agla harap oldum bgn :5::5:koca bı yıl gectı yıne yok bu velet :43:
leyla arkadasımızı ben hatırlayamadım rabbım cocugunu kendısıne bagıslasın adetlı olmasaydım bende katılırsım seve seve duaya:16:
halecıgım saglık olsun cnm ınsallah en kısa zamanda yıne verırsın müjdeyı baka artık bılıyorsun hamıs kalabıldıgını:54:
gül tamercgım alınmıssın cnm bıze kusurabakma cnm yalnıs anlama sakın nasılsın buarada:16:
unuttugum varsa kusurabakmayın canlarım bgn kafam yerınde degıl:59::58:
boncugum canım benim..sıkma canını...herşeyin hayırlısı..gün laıcak demek o kadar net karar verdi.hayırlısı inş canım..bak bu akşam bizim bi arkadas gelecek eşiyle...onun eşinde de vardı varikosel..daha evlenmeden çıkmıştı ortaya agrıları oldugu için...çocuk konusunda da olmaz diye düşündüler korunmadı nasılsa sorun olur varikosel dedi...ama kız 3. ayında hamile kaldı...kardeloşun dedigi gibi sayı iyiyse ameliyat şart degil galiba...
kızlar nasılsınız coktandır takip edemiyorum sitresli gunler geciyorum aklımda atamıyorum bu cocuk olayını tabi başka sorunlarda var ALLAHIM yardım etsin bize ama sizlerle konuşmayaı cok özledim

gecmişe cok dalamadım ama

hale düşük yapmış cok gecmiş olsun canım demekki hamile kalabilkiyosun İNŞALLAH tekrar kalırsın

ademilehatice sendeoperasyon gecirmişsin enle cok konuşamadık ya ama ekledim seni meseneme capada günlerin nasıl geciyo bi ara konuşalaım canım

boncugum eşin amaliyat olayım diyosa hiç durmasın bebeyimiz bu amaliyatla gelceksa senin eşinde benin eşimde amaliyat olsunlar onlarda kurtulsun bizde:14: bu dertten hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH
senin eşinde agrısı var galiba benimkinde yok ama cok fazla sıcaklık:14: oldugunu söylüyo ALLAHIM yardımcımız olun bizim
bide liste cok hoş olmuş güller içinde ellerine saglık

derin sende yaptımamışsın ama aklın kalcak ama olsun bidaha idrar testi yap ondada silik cıkarsa kesin kan testi yaptırsın

abla sen nasıl oldun canım daha iyisin umarım

diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH

gülcüm biraz alınmışsın ama bunun senle alakası yok canım bazen dalgınlık oluyo derin dogru demiş alıntı yaparak gecmişi okursan bizde seni alıntı yaparız yazdıklarını ozamn konuşmuş oluruz

kayra deden vefat etmiş başın sagolsun canım mekanı cennet olsun

aklımda cok kişi vardı unuttum amma cok yazmışım şimdi farkettim

kızlar ben cıkıyorum kandinize iyi bakın hoşcakalın
canım lütfen biraz rahat olmaya çalış başka şeylere odakla kendini..biliyorum kolay degil hepimizin derdi bu ama sürekli bunu düşünür üzülürsen olmaz...
bende testi yaptırmadım cnm kanda..ama idrar testi yaptım çıkmadı...
saolasın canım evet cok guzel bır gundu takı geceye kadar neyse adte se de uzulme ne olur ınsallah bır dahakı aya ama ınsallah bebeıstır de saglıkla gelır dunyaya

ablacım ogluna tekrar sıfalar dılıyorum

ablacım negatıf cıkmıs testın uzulme ne olur bu ay olacak allahın ıznıyle mesenede de yazmıssın basın saolsun dıye ablacım saolasın ıste topıcın dert anası gıbı oldum sızı de sıkmıyorum ınsallah ıyıyım ben cok sukur sen nasılsın

canımın ıcı yoklugumu hısseden yegane ınsan bıtanem benım evet o gun baya kotu oldum ertesı gunde netım gıttı suresı bıtmıs yenı yazabıldım sen nasılsın kusummm

aynen ole bıtanem dedem cok ıyı bırı degıldı dunyalık yonuyle annemı tansıyon hastası ettı ama yıne de cok kotu oldum yaaa

canım cok gecmıs olsun rabbım saglıklı sıhhatlısınden nasıp etsın en kısa zamanda

askım bıtanecık gulcum bensenı dusundugumu kanıtlıcam ama bı ara meseneye gel bebısım bıseyler dıcem sana

saol canım allah razı olsun

saol kuzummm nerelerde olayım kı
kardelen49 um dun dogum gunundu bılıyorum ama gıremedım ıste ne yapayım elımde degılde dogum gunun kutlu olsun canım benım seneye bebegınle kutlarsın ınsallah
boncugum sen de benı sormussun bıtanem ıyı olmya calısıyorum bı keyıfsızlık var uzerımde benım yıne
kızlar bu hepınıze ogleden sonra netım geldı dıye yazmıstım ve tam gecmısı okudum alıntı yaptımmm ve elektrık gıttı yazamadım
canım tekrar başınız sagolsun..Allah rahmet eylesin..
canım saol balım nasılsın ben cinsiyetini soramadım gülüm yaa çok heyecen aypıyorum heran kötü bişey duyucam gibi geliyo unuttum sormayı oda bişey demedi 1 ay sonraya kaldı artık

derinim ben iyiym canım mesn yeni gördüm sen nasılsın

ebraraım sen ansılsın balım ben iiym şükür bende yazmışsın zaten seve seve okurum

tugcalım snein miniş nasıl canım görüşemedik çoktandır
sagol canım iyiyim ...niye korkuyosun canım sen hayırlısı inşallah..Allahım hayırlısını versin...

kızlar yazıp çıkıyorum misafirlerim gelecek birazdan.hepinizi çok öptüm..okumayanlar varsa yie yazayım..test yaptım negatif çıktı..eşimde teste baktı bu nasıl test dedi..bi test aldım minicik adi gibi bişey bi acaip eşim bile öyle dedi..bozuk mudur acaba diyo garibim hala ümid ediyo:(fırlattım hemen çöpe..bu arada acaip şekilde sol kasıgım agrıyo kızlar geçmiyo bi türlü:14:misafirimde var napcam bilmiyorum...yoruldum bide eve gelince temizlik yaptım şimdi oturdum...bence bende korktugum başıma geldi..kist oldu bence kızlar..klomeni 3 ay kullanınca kesin oldu yaa:((şimdi işin yoksa onun için ilaç kullan..neyse yazdıkça yazıyorum kaçtım ben...:10:

sagol tatlım burdakı ımkanlar bellı esım farketmez dıyor ama ben ısrarla mıkrocerrahı ıstıceksın yoksa baska sehre gıderız dıyorum akalım yrn doktor gün verıcek bu hafta bossa persembe cuma bıle olaılır bıray ızın verıceklermıs zaten yatar evde bakalım hayırlısı ınsallah bende senın gıbı olurum vesılem olur bu amelıyat :5:
canım 1 ya iznizi varsa çok zaman dilimi aslında eğer imkanınız varsa başka biyerde yaptırın çünkü 1 haftada kendine geliyo öğle ameliyat yeri felanda acımıyo zamanıız varken mutlaka sorun derim ben
bişey daha diyim ben çok ağladım eşime ameliya diyince dokor güldü bana sen bebeğin olsa sezeryandan korlarmısn dedi bende evet ama genede giderim ucunda bebeğim var dedim bu ondan daha kolay ve yarası daha az bir ameliyat dedi eşin neden uuznda bebek varken gitmesin dedi
bak canım varikosel çok biyik bir etken bbbeğin olmaması için
ben inanaıyorum 3 aya kamadan bebeğin gelicek inş

gile güle derinim olabilir canım inş hamişsindir kötü düşünme bence neden kist olsunki moralini bozma tatlım benim
inş tez vakitte herkez bu duyguyu tadar

aleynam dedıgın gıbı cnm eger yavrum bunun vesılesıyle gelıcekse olsun amelıyat ıste senın dedıgın o sıcaklık spermlerın yasamasını etkılıyormus bılıyorsun benımkının degerlerı ıyı cıktı ama yınede ıstıyor yrn bozulmucagı ne bellı dıyor haklıda hamıle kalınsa bıle saglıklı döllenme olmuyormus cogu kadında bakalım ıkımızınde hakkına hayırlısı cnm:16:
kayram gültamercıgım elixsircigim sevtunumsızlerde sagolun canlarım
kayram buarada basın sagolsun cnm bende dedemı cok özlüyorum mekanları cennet olsun cok severdım dedemı erken ayrıldı :5:
saol canım benım senınde basın sagolsun
kayra başınsağolsun tatlım.Allah dedenin mekanını cennet etsin.
sen de saol canım nasılsın tanısmak nasıp olmadı senınle de
derınım uzulme kuzum yaa bugun bende berbat durumdayım zatennn su meseneyı yaptır da goruselım kuzu yaaaaa
ablacımm hastaydın sen ya ondanmı yoksun
bu gece ben grebıldım nete profum yaa sen yoksunnn offffffff

Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim

LEYLA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR...................40
DERİN...................20
KARDELOŞ..............20
KARDELEN49...........20
NANELİŞKR.............20
YETER...................20
ALEYNA.................20
TOSTİ...................20
MİRANDA...............20
SAMYELİ...............20
TURKUAZ...............20
KAYRA...................20
BİRSEN...................10
DERDA....................10
TUĞÇE...................10
GARİP....................10
FLAN......................13
arkadaşımızın bebişi sıkı sıkı tutunsun diye niyet ederseniz sevinirim
okumak isteyeni eklerim haber verirseniz

:14::14::14:iyi geceler geliyorum dakikalarca geçmişi okuyorum ama beni hatırlayıp,düşünüp yazan kimsecikler yok:14::14::14::14:

ebrarcım ayetel kursi

30 demiştim ama 100 tane okudum zaten ezberimdee:34:

100 tanede yunus suresi okudum

inş kabul olur leylanın da bebeği tutnur:16:

Bismillahir-Rahmanir-Rahiim

Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah

Tüm dünyada geçmiş gelecek ilk insandan en son insana dek cümlesinin alıp verdigi nefes adedince,geçmiş gelecek tüm yaratılmış varlıkların yaşama sebebi olarak yaptıkları fiiler adedince ki Rabbim hepsinden ziyadesiyle haberdardır,bunların ve bunların sozlarca kez misliyle Efendimize (aleyhissalatu ves-selam) ve al ve ashabına salat ve selam olsun

Ya Rabbi ve ya rabbs-semavati vel_Ard Ya hayyu Ya Kayyum.Ya Hannan Ya Mennan Ya Semi' Ya Basir Ya Rezzak Ya Halim Ya Alim Ya Selim Ya kadir Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir Ya Hafiiz Ya Haafiz Ya Vehhab Ya Ğaniy Ya MuğniyYa Cemil Ya Zel-Celali Vel-İkram Ya Habir Ya Berr.

Lailahe İllallah hürmetine ve İsm-i Azam ın ve bildigimiz ve bilmeyip senin katında olan en güzel isimlerin hürmetine diliyor ve istiyorum

Alim,Halim,Selim,Hayalı,Takvalı;Edepli,Çalışkan,Temiz-Düzenli,Tertipli,Becerikli,Sağlık ve Sıhatli,Akıllı-Mantıklı İman ve İtaat üzere olan,İslam temsilcisi;ve örneği,En Razı olduğun Şekilde yaşama çabası olan,Tüm dünyaya madden ve Manen faydalı ve güzel örnek teşkil eden,Eli-Yüzü-Gönlü baştan aşağı içi ve dışı El-Nur ve El-Cemiil isminin tecellisi ni taşıyan,Mütevazi,Yumuşak sesli,Yumuşak ve Güzel hitabetli,Diksiyonu düzgün ve anlaşılır,Tanıdığı herkese Dünya ve Ahirette faydalı olan,NAMAZlarına ve Tüm EMİŞRLEre dikkat eden,Güzel Kuran okuyan ve Kuran okumaya ve dinlemeye özen gösteren ve bu durumdan ihlas kazanan,Çevresine tebbessüm ve tevazu ile yumuşak huylulukla davranan,KURAN ve SÜNNET üzerew yaşayan,Dünya ve AHİRET nimetlerinin en güzelini verdiğin,Devamlı Şükür içerisinde olan,Melekleri yanına yoldaş ettiğin,SANA kul ,habibine Ümmet,Risale-i Nur ve Üstadlarımıza sadık talebe,Her işnde ve ve her bakışında Seni arayan ve gören,Seni ve Rasulünü ve yarattığın güzelliklerin güzelliklerini ve hikmetlerini ,senin varlığının isbatını anlatan,İnsanların hidayet ve ihlas kazanmalarına vesile olan,hal ve hareketleriyle engüzel fayda veren örnekler teşkil eden ,güzel ahlaklı ihlas sahibi , zikir ehli,Hep senin güzelliğini düşünüp güzelleşen ,aklı başında,,hayırlı zürriyetlerinde gelmesinde vesile olan,doktor,eczacı, yada en güzel ve ibret verecek şeyleri anlatmaya vesile olacak meslekler nasib ettiğin kız-erkek evlatlar nasib eyle.

Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

:14::14::14:

kayra başınsağolsun tatlım.Allah dedenin mekanını cennet etsin.
kızlar daha alıntı yapacak ve herkese bişeyler yazacaktım ama eşim geliyomuş yemek hazırlamam gerek kusura bakmayın sonra gelmeye çalışırım inşallah tabiii

Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim

canım çok geçmiş olsun inş tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmadan bidaha ki sfere sağlıcakla alırsın kucağına cnm çok üzüldüm

Back
X