korkma canım yaa.ben biraz evhamlıyımdır,biyerim agrısın sızlasın çok dile getiririm.kendimi dinlerim...inş bişey yoktur bakalım.tamam canım bende cıkıcam bugun gıremem daha yarın gunduz gelırsen gorusuruz canım
cok korkuttun sımdı benı nolur bole seyler kondurma kendıne bısey olmasın allahım korusun
sagol cnm güzel dileklerin için..çok dogru yazdıkların.Allah hepinizin yardımcısı olsun Mevla buyuruyorki :Kulum Beni Nasıl Bilirse Öyle bulurndan ümidinizi kesmeyin birgün mutlaka olacaktır ama sabır lazım.bazen insanın derdinin kıymatini bilmesi gerekir inanın insan bunu daha büyük sorunlarla karşılaştığında anlıyor o yüzden bu zorlu yolculukta hep teslimiyetle yürüyün baktığınız gördüğünüz herşeyde mesela bir çocuk gördüğünüzde ona bakıpta :benim neden olmuyor diyecek yerde Allahım sen dilediğine hesapsızca verirsin banada ver.. diyin dua çok önemli ama herşeyden önemlisi bu derdi vereni asla unutmamak .
allahım daha iyi etsin canım soğanı bitirdinmi canım ?onun etkisi olmasın yada hamişsindir inşallah yaa
bende iyiyim şükür yaprak dökümünde çok fena oldum ya çok ağladım sende izledinmi canım
ayy sorma bitanem yaaa alirıza bey öldü ben nasınn aglıyomm

naber canım.alıntı yaptım sanıyom yapmamışım canom.off taktım kafaya inanki.karnımdan hep şüphe ederdim zaten agrım oluyodu bide sertleşiyodu..bugün bi garip görünümü var hayır olsun inşallah.