aynen aynen bitaneö Allah ıslah etsin kötülerden korusun herkesi..bu dünyaya bide çocuk getiricez gün gelicek:...canom dizi konusunda kesinlikle katılıyorum herkes eşkıya oldu allah sonumuzu hayır etsin bak sizin ordada birini öldürmüşler allahım esirgesin allah ıslah etsin bnları nediyim
buarada miden demek bulanır cano hala inat ediyosun bitest yaptırabilsen keşkem yaa yeni yıla müjdeyle girsek ay geçen yılbaşı bebiş kucağımıza alalım demiştik cano hatırlıyomusun bak oda bi işe yaramadıay halbuki sıkı sıkı sarılmıştım
![]()
ayy hatırlamammı kıssss

hee demek çay servisi yapan send,inanacım heriflerin isteği bitmioki be yok çaydı yok nescafeydi daha şimdi çay içtik benimki şimdide nescafe istedi onu yaptım arkasına ne isteyecek acep![]()

yok annem yaa..adet oldum biliyosun hep şüphemde vardı oldugum halde ama iki gün önce normal test yaptım..o testte dandik çıktı tipini görsen bu nasıl test dersin..derinim ya sen bi kan testi yapsana valla bizde merak ediyoz canım sıkkın belki ecik halay çeker seviniriz
evet sana benziyo zaten kuzu oyüzden bukadar güzel yaa
demek sevdin ay kimse sevmedi cano ağlıyo diye
yooo kuzu burdayım sen çok hızlısın beyaaa
selam kuzum nasılsın hoşgeldin şükür kavuşturana özledim gel bi öpeyim seni![]()
oyy oyy o senin güzelligin bitanem yaaa