Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM SENİN RIZANA SIĞINARAK NİYET ETTİM SEN NİYETİMDEKİNİ NASİP EYLE...DULARIMI KABUL EYLE ELLERIMI BOS CEVIRME, NİYETİMDEKİLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN DE ÇOK BEKLETME RABBİM BENİM VE ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜR ALLAHIM BENİMLE BİRLİKTE TÜM BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...
ARKADAŞLARIM HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
ARKADASLAR SIZLERDE BENIM NIYETIME ALLAH RIZASI ICIN AMIN DIYINNN ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN SIMDIDEN

amin amin amin yarabbim mübarek cuma gününün yüzü h ü r m e t i n e amin diyen ellerimizi,dillerimizi boş çevirme aminnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }

allahım senin rızana sığınarak niyet ettim sen niyetimdekini nasip eyle...dularımı kabul eyle ellerımı bos cevırme, niyetimdekilerin gerçekleşmesi için de çok bekletme rabbim benim ve arkadaşlarımın yüzünü güldür allahım benimle birlikte tüm bebek isteyen arkadaşlarıma eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...
Arkadaşlarım her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin
arkadaslar sızlerde benım nıyetıme allah rızası ıcın amın dıyınnn allah razı olsun herkesten sımdıden

amin amin amin,rabbim dileklerini,dualarını kabul eylesin,katından sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nsib eylesin,sanada,bizlerde inşallah.

arkadaslar takıp edemedım kusura bakmayın duayı arayana kadar ALLAH hepınızden razı olsun RABBIM gonlunuzden gecenlerı kabul etsın ınsallah saolun cok saolun

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM SENİN RIZANA SIĞINARAK NİYET ETTİM SEN NİYETİMDEKİNİ NASİP EYLE...DULARIMI KABUL EYLE ELLERIMI BOS CEVIRME, NİYETİMDEKİLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN DE ÇOK BEKLETME RABBİM BENİM VE ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜR ALLAHIM BENİMLE BİRLİKTE TÜM BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...
ARKADAŞLARIM HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
ARKADASLAR SIZLERDE BENIM NIYETIME ALLAH RIZASI ICIN AMIN DIYINNN ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN SIMDIDEN

deryam allahım razı olsun kuzum ağzına yüreğine sağlık
mevla kabul etsin çok mutlu ettin bizi herşey güzel gönlünce olsun canım kardeşim
canı gönülden aminn diyorum :54::54:

4.gif

ablacımmm profummm boncugum zuhalımmm ben gıdıyom gıdıyom gelıyom delı oldumm yaaa olmıcak bole offfffffffffffffffffffffff uc kelam yazıyom dusuyom

ayy çok güzel boncukum saol sanada güzel bir yıl diliyorum
bütün dileklerin gerçek olsun inşallah

canım iyi geceler allah rahatlık versin
valla bugün kimseye yetişemedim netim inanılmaz yavaş

o sorun bendede var sadece bu sitede oluo bi cvp yazıorum 10 saate anca gnderio yaffff
gıcık oluorum heeeeee pc yi fırlatasım gelio bazen ya:47::47::47::47::47::47::47:

gidenlere güle güle yarın görüşmek üzere
haticem bende kaçıyım canım saat geç oldu çok öptüm seni iyi uykular canım

Back
X