Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar bişey soracam bu dilaltından ateş ölçme işi bildiğimiz termometreyle oluyo dimi

nasıl yaniyaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:

ben ben ben bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

yani canım 2 sene olmadı biizmde bebeğimiz artık koyvermiştik adet bekliyordum dört gözle tedaviye başlıcaktım
öle aklıma geldii adete 2 hafta kala falan ateş ölçmeye başladım o ayda hamile kalmışım

kanamam olmuyo ama dün akşamdan beri arada bi gaz sancısı gibi vuruyo.doktor içerde az bi kanaman var demişti zaten.ama dün akşamki ağrı düşük ağrısı olsaydı şimdiye kadar düşmezmiydiş.ya bilmiyorum kızlar.bide kabızlık var bende.nekadar kayısı varsa yedim yok aynı hep:(bi fikri olan söylesin.
korkma cnm ya inşallah önemli bi durum yoktur..sanmıyorum düşürdügünü ama..
çok yorgunum canımyaaaaaaa çok işim var çok valizler yerleşecek çamaşırlar yıkanacak offfffffffffffffffffffff eeeeeee sen nasılsın :emir_bebek::emir_bebek:
ne valizi kıss hayırdır...
canımmm:59:nolcak bu halimiz böyle bilmiyom..

evet ya insanı şaşırtıyolar..progestanı da dene bence sen.

düşük tehlikemde denemiştim cnm ztn onu içtim bir kanama bende :14::14::14::14:

yani bende işe yaramadııı:14:
anladım cnm sıkma canını...
:91::91::91::91::91::91::91::91::91::91::91:ben geldim beni özleyen varmı el kaldırsın bakem:3::3::3::3:

kaldırmıyom naaapıcennnnn :60:

bahsettiğiniz ateş mi?
bende ateş ölçtüğüm ay hamile kaldım düzenli ölçmüyordum ama Rabbim çok şükür ilk ölçtüğüm ay nasib etti

evet canım ya anlatırmısın biraz ne zaman başladın nasıl oluyo kaç gün devam ediyosun ve nasıl yorumlanıyo

yani canım 2 sene olmadı biizmde bebeğimiz artık koyvermiştik adet bekliyordum dört gözle tedaviye başlıcaktım
öle aklıma geldii adete 2 hafta kala falan ateş ölçmeye başladım o ayda hamile kalmışım

ateşimizin yüksekmi düşükmü olması lazım onu anlamadım :26::26:

derincim ben çocuklu olduğum için heryere tam tekmil gidiyorum malum bir günlükte gitsek bir haftalıta valiz götürüyoruz canım

kübracım bende de olmuştu ilk zamnlardaa ne yesem faydası yoktuu malesef sonra her sabah aç karna düzenli olarak 2 kayısı ve arkasına 1 bardak ılık su çok iyi geliyor yada aç karna ılık su ve bal karıştır iç

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15
MİRANDA...........15
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
CİBEL.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
FLAN..............13

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
CİBEL..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
FLAN...............13
abla bende bendeeeeeeee:3::3::3:
Kardelenim hoş geldin bebem görüşmeyeli nerüyon bakem özledim kız seni :48::48::48::48:
Semrada yok ebrar derin kayra birsen ve aklıma gelmeyenler kusura bakmasın kafam çok dolu siz pc nerde oldugunu bilseniz kız kafayı yemiş nasıl yazıyo dersiniz çok kötü şartlardayım anlıcagınız:53::53::53::53:
canımmm ancak geldım esımın sınuzıt azdı uyuudu da geldım zavallım bu saatte uyumak zorunda kaldı evıne gectın demek sukur nasılsın
hee anladım cano bazen bende aynını yapıyom...mutfaga gitmiştim bişeyler hazırladım..
nasılsın?naptın bugün...ay benim az önce başım tuttu gene yaaa.bu baş agrısı nedir bende böyle Allah beterinden saklasın tabi de:59:sabahları da çok fena midem bulanıyo:95:görende beni hamile sanır :60:

kusum senın bu saglık durumun nolcak ya ınsallah en kısa zamanda duzelır
kıyamam yaaaaa
kubracım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah canımmmm
herkese merhaba fıstıklar

:nazar:evet yeni avatarım nasıl ayyyyyyyyy ben öldüm ya çok tatlı Allah herkese böyle güzel sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşlarım :nazar:

evet canım ya anlatırmısın biraz ne zaman başladın nasıl oluyo kaç gün devam ediyosun ve nasıl yorumlanıyo

ateşimizin yüksekmi düşükmü olması lazım onu anlamadım :26::26:

derincim ben çocuklu olduğum için heryere tam tekmil gidiyorum malum bir günlükte gitsek bir haftalıta valiz götürüyoruz canım
ateşin yüksek olması lazım canım

ben hemen hemen yumurtlama döneminde ölçmeye başladım o günler 36.2 -36.4 en fazla 36.6 çıkıyordu adet yaklaştıkça yükseldi 36.7 oldu en fazlaa adete bi kaç gün kala sürekli stabil 36-4 çıktı adet bi gün geçti 36.6 çıktı umutlanmadım çünkü hamile olmam için 36.8-36.9 çıkması gerekiyor sanıyordum öle okudum bi çok yerde
bu arada kızlar sabah yataktan kalkmadan her gün aynı saatte ölçün dil altından

Son düzenleme:
eliksir güle güle canım gene gel.

kayracım hoşgeldin..bilemiyorum valla havadanmı sudanmı hep baş agrısı..kasık agrısı belli zaten iltahap yada kist..salı doktora gidicem galiba.

esnartcım avatar olmadı ki kaydetmedi sanırım.

canlarım kusura bakmayın ben çıkıyorum anacım aradı burdad rahat yok yaw:59::59::59:
eve gidiyorum ben sizleri seviyorum teker teket öptüm hepiciginizi:38::38::38::38:
beni ösleyin anacım daha ne zaman girerim belli olmaz:58::58::58::58:

ben hemen hemen yumurtlama döneminde ölçmeye başladım o günler 36.2 -36.4 en fazla 36.6 çıkıyordu adet yaklaştıkça yükseldi 36.7 oldu en fazlaa adete bi kaç gün kala sürekli stabil 36-4 çıktı adet bi gün geçti 36.6 çıktı umutlanmadım çünkü hamile olmam için 36.8-36.9 çıkması gerekiyor sanıyordum öle okudum bi çok yerde

teşekkür ederim canım bişey daha soracam bildiğimiz termometreylemi ölçüyosun yoksa özel bi termometremi almak lazım

canlarım kusura bakmayın ben çıkıyorum anacım aradı burdad rahat yok yaw:59::59::59:
eve gidiyorum ben sizleri seviyorum teker teket öptüm hepiciginizi:38::38::38::38:
beni ösleyin anacım daha ne zaman girerim belli olmaz:58::58::58::58:

güle güle tatlım müsait bi zamanında seninle sohbet etmek isterim.

ateşin yüksek olması lazım canım

teşekkür ederim canım
Eve gidiyorum ben sizleri seviyorum teker teket öptüm hepiciginizi:38::38::38::38:
Beni ösleyin anacım daha ne zaman girerim belli olmaz:58::58::58::58:

hoşca kal canım bayyyyyyyy

eliksir güle güle canım gene gel.

kayracım hoşgeldin..bilemiyorum valla havadanmı sudanmı hep baş agrısı..kasık agrısı belli zaten iltahap yada kist..salı doktora gidicem galiba.

esnartcım avatar olmadı ki kaydetmedi sanırım.
canım benımmm ya bı dr a gıt de haber ver bızede olurmu

Back
X