Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyyim kardeloşum çok şükür,dolanıyorum işte pek giremiyorum foruma artık

aa cnm ya çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin,yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ama sen tp bebek yaptıracaktın sanırım ?

turkuaz sen nasılsın senle coktandır görüşemiyoruz

naaptın umutta aşılama yaptırcakmısın ben sormuştum ama cevabını görmedim yada ben kacırdım okurken

bende rapor alırsdam orayı düşünüyorum tüp bebek için allah izin verirse

annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
eboşumm geçmiş olsun ya hayırdır öenmli bişe değil umarımm

ya burası cok enterasan bır sıte ben anlamıyorum anlamadıgım ıcınde hıc sevmıyorum sagolsun kımseder yardımcı olmuyo ben 2haftadır klomenı ıcınce adetın kacıncı gunu ılıskı dıyorum sagolsun bu arkadas yazmıs oda yanlıs anlamıs onun harıcınde kımse yardımcı olmuyo ben burayı farklı dusunmustum ama hıc yardımcı olunan bır sıte degıl

kaç günde bir adet oluyorsun normalde bu önemli ama klomen içtiğin zaman yumurtan erken veya geç çatlayabiliyor,bunu için klomeni doktor kontrolünde kullanman gerek kendi kafana göre kullanırsan kist oluşma ihtimali var,anında cevap yazamayabiliyoruz cnm geçmişe bakarsan görebilirsin ancak...

selam kızlarr nasılsınız?

benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın
kübracıgım hayırlı olsun cnm gecmıste gırıyordun sanırım hıc karsılasmadık senınle:26:
bıde su sözünü anlamadım benım hıkayem cok şükür öyle kötü degıl yazmıssın ya bız 2 -3-4 yıldır beklıyoruz ve problemler var bızımkı kötümü oluyor sımdı yada bu bızım sucumuzmu :26:ben yalnıs anladım bu sözünü sahsen :19:umarım bebegın sıkı sıkı tutunur ve hayırlısıyla kucagına alınırsın

Son düzenleme:
ebusum cok gecmıs olsun cnm:5:ben annemı özledım:5:
queen allah analı babalı büyütsün cnm :16::16:
turkuazım sen nasılsın :16:
kızlar ben kacıyorum yemek yapcam gece görüşürüz öptüm sızlerı:16:

kübracıgım hayırlı olsun cnm gecmıste gırıyordun sanırım hıc karsılasmadık senınle:26:
bıde su sözünü anlamadım benım hıkayem cok şükür öyle kötü degıl yazmıssın ya bız 2 -3-4 yıldır beklıyoruz ve problemler var bızımkı kötümü oluyor sımdı yada bu bızımmı sucumuz :26:ben yalnıs anladım bu sözünü sahsen :19:umarım bebegın sıkı sıkı tutunur ve hayırlısıyla kucagına alınırsın

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

çok haklısın cnm yaa burda senelerdir gebe kalmaya calısan arkadaşlar var bu arkadaş rahat 10 kez aynı şeyi yazmıstırr yok 5 aydır evliymiş korunmuyormusss :63::63::63:

ayyy cok sinirlendim bugun tuttum tuttum kendimi yeterrr artık ama:47:

bıde su sözünü anlamadım benım hıkayem cok şükür öyle kötü degıl yazmıssın ya bız 2 -3-4 yıldır beklıyoruz ve problemler var bızımkı kötümü oluyor sımdı yada bu bızımmı sucumuz :26:ben yalnıs anladım bu sözünü sahsen :19:umarım bebegın sıkı sıkı tutunur ve hayırlısıyla kucagına alınırsın

canım arkadaş burayı hamile olup bebeğine kavuşmak için bekleyenler topiği sandı galiba, çünkü yazdıkları herkes için can yakıcı.
en az 10 kez hamileyim, 5 aylık evliyim. benim hikayem güzel bitti vs vs yazdı durdu.

bi kere bu hikaye denecek kadar olmamış bile, 5 ay da daha evlilik, yumurtlama vs gibi konular ancak düzene girer.

bizler burda en azından 1 yılı geçmiş hamile kalamamış, eşinde yada kendine bulunan bazı sorunlar nedeni ile hamile kalamayanlar diyerek toplandık,
topiğe hamileler gelemez diye bi kural yok, ama arkadaşın durumu biraz reklama gelmiş gibi olmuş.
anlıyorum sevincini paylaşmaya geldi, ama sevinirken de başkalarını üzmenin mantığı yok

Son düzenleme:
cok ılgınc ama bı tek ben rahatsız olmamısım elıksrı
boncugum ve aleynama sonuna kadar katılıyorum
bız burda bıseylerı zorla elde etmeye calısıyoruz ve bu bızım sucumuz kesınlıkle degıl hamıle kalmakla da hersey bıtmıyor bunu sureklı dıle getırmenın anlamı yok ben de kaldım ama hıkayemı bılıyorsunuz bırbırmızı uzememeye calıssak ıyı olur
ayrıca boncugumun yazptıgı lıste basından berı yola bırlıkte cıkılan arkadaslar ıcın hamıle olunca gelıp aaa ben hamıleyım dıyenler ıcın degıl bunu daha onceden de yazmıstım ama arkadasımız okuma geregı duymamıs galıba bızım uzerımızden cumleler kurmayın rıca ederım yukarda allah var hersey ınsanlar ıcın madem hıkayenız o kadar kötü!!!!! degıl o zaman baska gebelık sayfalarında bunu paylasabılır sevıncınızı doya doya yasayabılırsınız

turkuaz sen nasılsın senle coktandır görüşemiyoruz

naaptın umutta aşılama yaptırcakmısın ben sormuştum ama cevabını görmedim yada ben kacırdım okurken

bende rapor alırsdam orayı düşünüyorum tüp bebek için allah izin verirse

evet cnm görüşemedik ne zamandır,aşılama iptal malesf,ben sana anlatıyım kuzum
ilk muayene 150 lira tüp bebek yaptırısan eğer onu tüp bebek masrafından düşüyorlar cnm,ben ogün halkla ilişkile bölümündeki bayanla da konuştum baya bilgi verdi,he test te 100tl idi,sormak istediğin bişe varsa sor cnm bnm,tüpe mi karar verdiniz bu arada

evet cnm görüşemedik ne zamandır,aşılama iptal malesf,ben sana anlatıyım kuzum
ilk muayene 150 lira tüp bebek yaptırısan eğer onu tüp bebek masrafından düşüyorlar cnm,ben ogün halkla ilişkile bölümündeki bayanla da konuştum baya bilgi verdi,he test te 100tl idi,sormak istediğin bişe varsa sor cnm bnm,tüpe mi karar verdiniz bu arada

oyy oyyy sende benim gibi iptal konumundasın yani :25:
senin neden iptal oldu canım, ben kocamı ikna etmeyi başaramadım :50: :1:
artık bıraktım oluruna, zaten dünde regl olunca iyice kötü oldum

ebusum cok gecmıs olsun cnm:5:ben annemı özledım:5:
queen allah analı babalı büyütsün cnm :16::16:
turkuazım sen nasılsın :16:
kızlar ben kacıyorum yemek yapcam gece görüşürüz öptüm sızlerı:16:

boncuğum sağol cnm sen nasılsın,eşin çarşamba mı olacak ameliyat...Hadi hayırlısı inşaallah bebiş gelir artık,bu arada kızlar kızmayın heyecandan dolayı olabilir kötü niyetle yazmamıştır ya ne bilim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

naneliseker elixsir+ sevtun2 KAYRAM29 turkuaz ugurboncugum aleyna84+
şekerlerimmmmm nasılsınzzz :16: :16: :16:
elixir, güzellik iksiri diyesim geliyor sana :1: :1: :1:
sevtunnnn nabersin bacııııı bitmedi mi hala tadilat :52:
kayra nasılsın şekerimmm
boncuk nasılsın fıstık, akşama ne pişireceksin :56:
aleynacımmm, parlayan yıldızımmmmm nasılsın? epeydir görüşemiyoruz, nasıl durumlar :16:
turkuazzz çok beklemeden gelir inşaallah bebişin...

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr neredesiniz yaaaa:74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

naneliseker elixsir+ sevtun2 KAYRAM29 turkuaz ugurboncugum aleyna84+
şekerlerimmmmm nasılsınzzz :16: :16: :16:
elixir, güzellik iksiri diyesim geliyor sana :1: :1: :1:
sevtunnnn nabersin bacııııı bitmedi mi hala tadilat :52:
kayra nasılsın şekerimmm
boncuk nasılsın fıstık, akşama ne pişireceksin :56:
aleynacımmm, parlayan yıldızımmmmm nasılsın? epeydir görüşemiyoruz, nasıl durumlar :16:

ahh ahh bir iksir olsaydım şimdik coook yiğenlerim olurduuu o iksirle teyze ve belki anne olurdum

oda gebelik iksiri olurdu:59:

oyy oyyy sende benim gibi iptal konumundasın yani :25:
senin neden iptal oldu canım, ben kocamı ikna etmeyi başaramadım :50: :1:
artık bıraktım oluruna, zaten dünde regl olunca iyice kötü oldum

nanelim bnm işten izin vermiyorlar cnm ancak işten çıktıktan sonra olabilir,senin bi topikte yazını okumuştum ben eşini ikna edemediğinle ilgili çok üzülmüştüm,akıl vermek gibi olmasın ama eğer eşinde problem varsa gururundan istemiyor olabilir üzerine gitmeden güzelce konuş zaten eminim yapmışındır bunu ama ne bilim Rabbim yardımcın olsun nanelim yaa

boncuğum sağol cnm sen nasılsın,eşin çarşamba mı olacak ameliyat...Hadi hayırlısı inşaallah bebiş gelir artık,bu arada kızlar kızmayın heyecandan dolayı olabilir kötü niyetle yazmamıştır ya ne bilim

bılıyorum bıtanem ama dunden berı patladık artık cunku bılıyosun hepımız zor bır zamandan gecıyoruz hemde cok zor senın de ıptal olmus hayırdır neden hayırlısı olsun canım benım ınsallah en dogru zamanda gelıverır kuzucugun

canım sabahtan beri dayanamadım atıkın:47:

herkezin bir sınırı var dimi :20:

Back
X