inş.canım.hepiniz için duacıyım sizde bana dua edin bebeğime bişey olmasın![]()
inşallah bişe olmaz bebeyine insan kaderine ne yazılmışsa onu yasıyo başa gelicek olanıda engelleyemiyo
sen içini ferah tut sitre yapma bişe olmaz allahın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş.canım.hepiniz için duacıyım sizde bana dua edin bebeğime bişey olmasın![]()
iyiyyim kardeloşum çok şükür,dolanıyorum işte pek giremiyorum foruma artık
aa cnm ya çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin,yanlış hatırlıyorsam kusura bakma ama sen tp bebek yaptıracaktın sanırım ?
eboşumm geçmiş olsun ya hayırdır öenmli bişe değil umarımmannem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
ya burası cok enterasan bır sıte ben anlamıyorum anlamadıgım ıcınde hıc sevmıyorum sagolsun kımseder yardımcı olmuyo ben 2haftadır klomenı ıcınce adetın kacıncı gunu ılıskı dıyorum sagolsun bu arkadas yazmıs oda yanlıs anlamıs onun harıcınde kımse yardımcı olmuyo ben burayı farklı dusunmustum ama hıc yardımcı olunan bır sıte degıl
kübracıgım hayırlı olsun cnm gecmıste gırıyordun sanırım hıc karsılasmadık senınle:26:benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın
kübracıgım hayırlı olsun cnm gecmıste gırıyordun sanırım hıc karsılasmadık senınle:26:
bıde su sözünü anlamadım benım hıkayem cok şükür öyle kötü degıl yazmıssın ya bız 2 -3-4 yıldır beklıyoruz ve problemler var bızımkı kötümü oluyor sımdı yada bu bızımmı sucumuz :26:ben yalnıs anladım bu sözünü sahsenumarım bebegın sıkı sıkı tutunur ve hayırlısıyla kucagına alınırsın
kübracıgım hayırlı olsun cnm gecmıste gırıyordun sanırım hıc karsılasmadık senınle:26:
bıde su sözünü anlamadım benım hıkayem cok şükür öyle kötü degıl yazmıssın ya bız 2 -3-4 yıldır beklıyoruz ve problemler var bızımkı kötümü oluyor sımdı yada bu bızımmı sucumuz :26:ben yalnıs anladım bu sözünü sahsenumarım bebegın sıkı sıkı tutunur ve hayırlısıyla kucagına alınırsın
turkuaz sen nasılsın senle coktandır görüşemiyoruz
naaptın umutta aşılama yaptırcakmısın ben sormuştum ama cevabını görmedim yada ben kacırdım okurken
bende rapor alırsdam orayı düşünüyorum tüp bebek için allah izin verirse
evet cnm görüşemedik ne zamandır,aşılama iptal malesf,ben sana anlatıyım kuzum
ilk muayene 150 lira tüp bebek yaptırısan eğer onu tüp bebek masrafından düşüyorlar cnm,ben ogün halkla ilişkile bölümündeki bayanla da konuştum baya bilgi verdi,he test te 100tl idi,sormak istediğin bişe varsa sor cnm bnm,tüpe mi karar verdiniz bu arada
ebusum cok gecmıs olsun cnmben annemı özledım
queen allah analı babalı büyütsün cnm
turkuazım sen nasılsın
kızlar ben kacıyorum yemek yapcam gece görüşürüz öptüm sızlerı![]()
oyy oyyy sende benim gibi iptal konumundasın yani
senin neden iptal oldu canım, ben kocamı ikna etmeyi başaramadım![]()
![]()
artık bıraktım oluruna, zaten dünde regl olunca iyice kötü oldum
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
naneliseker elixsir+ sevtun2 KAYRAM29 turkuaz ugurboncugum aleyna84+
şekerlerimmmmm nasılsınzzz![]()
![]()
elixir, güzellik iksiri diyesim geliyor sana![]()
![]()
![]()
sevtunnnn nabersin bacııııı bitmedi mi hala tadilat
kayra nasılsın şekerimmm
boncuk nasılsın fıstık, akşama ne pişireceksin
aleynacımmm, parlayan yıldızımmmmm nasılsın? epeydir görüşemiyoruz, nasıl durumlar![]()
oyy oyyy sende benim gibi iptal konumundasın yani
senin neden iptal oldu canım, ben kocamı ikna etmeyi başaramadım![]()
![]()
artık bıraktım oluruna, zaten dünde regl olunca iyice kötü oldum
boncuğum sağol cnm sen nasılsın,eşin çarşamba mı olacak ameliyat...Hadi hayırlısı inşaallah bebiş gelir artık,bu arada kızlar kızmayın heyecandan dolayı olabilir kötü niyetle yazmamıştır ya ne bilim
boncuğum sağol cnm sen nasılsın,eşin çarşamba mı olacak ameliyat...Hadi hayırlısı inşaallah bebiş gelir artık,bu arada kızlar kızmayın heyecandan dolayı olabilir kötü niyetle yazmamıştır ya ne bilim
kızlarrrrrrrrrrrrrrr neredesiniz yaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: