h.g cnm ben iyiyim cnm sen nasılsın![]()
iyiyim canım, sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.g cnm ben iyiyim cnm sen nasılsın![]()
çok şükür aplacım iyiym sen nasılsınnn nasıl gidiyorrroyy kıyamam balım küsme sakın ya valla evde olsam pc odada olduğu için kalırdım annemlerde olunca mecburen çıktım .sanada çok geçmiş olsun canım .
derdam saol bitanem RABBİM razı olsun daha iyi çok şükür canım
sen nasılsın?minişi nezaman göreceksin bidaha
canımsın saol güzel kalpli arkadaşım
demek gül almış kocişin amanda aman negüzel maşallah arada böyle yapmak iyi oluyo valla
oy kıyamam kuzum yaa olsun dinlenmişsindir yarın yaparsın böreğini
bigün beraberde yeriz inşallah bitanem
derinim saol kanka daha iyi çok şükür
sen naaptın canom çay sefanız bitmedimi gelsende azcık konuşsak ya
canım nasılsın?maşallah sona gelmişsiniz
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
birsenim yine kaçırdım seni ya bitürlü konuşamıyoruz senle neyse iyi olda konuşuruz
annem iyi şükür canım çok saolasın![]()
tatlım anlamıyorum demıssın ama bak buraya yazmayı becermıssın klomenı ıcınce adetın kacıncı günü ılskı oldugunu bız nerden bılelım senın adet tarıhın farklı kacgünde bır oluyosun gecmı oluyor ovülasyon erkenmı klomen kullanıyorsan doktor takıbındedır doktorun bılgılendırmıyormu bıde görmüyormusun gebelık bölümünde klomenle hamıle kalmak dıye topıkler var gır onlara oku ıstedıgın bılgıye ulasabılırsın sıteyıde sevmek zorunda degılsın bızıde esas enterasan sen sın doğrusu nedım![]()
selammmmmmmmmmmm nasılsınız hatunlar :79:özledim kızlar hepiciniziiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
hepinize güzel bir gün diliyorum iyisinizdir inşallah
derinim,boncuğum,semroşum sizi görüyorum altta selam canım arkadaşlarım
show tvyi izledinizmi dün seren serengil düşüklerini anlatmıştı kanpıhtılaşması varmış şusözü çok üzmüştü beni (ben sağlıklı bebek doğuramıycam )korktum açıkcası .bugün tekzen çamlıbel çıktı böyle bişeyin olmadığını anlattı biraz içim rahatladı .off canım çok sıkılıyo ne olcak bizim halimiz çok yoruldum artık düşünmekten![]()
hepinize güzel bir gün diliyorum iyisinizdir inşallah
derinim,boncuğum,semroşum sizi görüyorum altta selam canım arkadaşlarım
show tvyi izledinizmi dün seren serengil düşüklerini anlatmıştı kanpıhtılaşması varmış şusözü çok üzmüştü beni (ben sağlıklı bebek doğuramıycam )korktum açıkcası .bugün tekzen çamlıbel çıktı böyle bişeyin olmadığını anlattı biraz içim rahatladı .off canım çok sıkılıyo ne olcak bizim halimiz çok yoruldum artık düşünmekten![]()
boncugum gittin kaçırdım seni fıstıgım..iyi oturmalar canım
kardelenbhr selam cnm,3 gün kaldı adete dimi hadi hayırlısı inş olmazsın inşşşşşşşşşşşş.
kuzu hoşgeldin hayırdır inşallah niye kötü rüya gördünkiselam kızlarrrşu el sallayan smileyi çok seviyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
peloşum evet okudum sonradan canım kocişin gönlünü almış bravo ona:92:ay kusura bkma bakındım bakındım alkışlama smilesini bulamadım yafff:86:iyiyim bende peloşum sagol cnm benim..
zeyneppppppppppp biliyo musun nicki zeynep olanları direkman çok seviyorum:90:canım kardeşimin adısı oldugu içininşallahhh bugün adet olmayacaksın canımmm.
semracım selam taklım naber?
ay bugün bi rahat uyuyamadık yaaa..benim kaderim bu..izin günlerimde hiç rahat uyuyamıyom :95:
bide bi rüya gördüm hayırlara çıksın ama çok igrençti çokkkkkkkkkk bööööööööööö![]()
canım arkadasımm boşa üzülme yaa.dün bende dicektim sana takma şunu kafaya diye..herkesin aynı olacak diye bişey yok..kan pıhtılaşması olup çocugunu saglıklı bi şekilde doguran milyonlarca insan var unutma..benim bi ark mesela...
mrb canım niye canını sıkıyosunki benim akrabamdada var kan pıhtılaşması o her gün kan sulandırıcı iğne kullandı ve doğurdu bebeğini. sen bakma serenmidir nedir kocası onun hamileliğinin bile sahte olduğunu açıklamıştı hiç canını sıkma bendede vat pıhtılaşma biz önce bi hamile kalalım gerisi gelir bak tuğçe ve birsende iğne yaptırıyo maşşallah bebekleride kendileride gayet iyi![]()
aynen benimde öyle kuzum ama elimi kaldırmaya halim yokişler beni bekliyo bense buralardayımcanım bişyde yapmak istemiyo ama en azından süpürmem gerek...
slm ebrarcım ve tüm kızlar...nasılsınız?ebrarcım nikini açık görünce yanına gelip bir selam vereyim dedim...bu arada benim için yapılan duaya katılan katılmayan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim...hepinizden Allah Razı Olsun canlarım...sizleri çok öpüyorum...kardelenle görüşemez olduk..onuda özledim nerelerde acaba...?ebrarcım kardeleni görürsen çok selamlarımı söyle canım benim...![]()
canım çok güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün kocam bile takip etmiyo adetimi ikimiz takip ediyoruzvalla çok mutlu oldum sağol ALLAH gönlündekini versin inşalllah sen neyapıyosun bu arada
kuzu hoşgeldin hayırdır inşallah niye kötü rüya gördünki
valla bizde uyumadık buseferde kociş hastalandı ayy buara noluyo bize ALLAHIM kötü hastalıklardan korusun
cano valla dün dinleyince çok üzülmüştüm insan korkuyo ister istemez
valla ben artık galiba bu çocuk fikrinden çok uzaklaştım cano nedendir bilmem