cici derda nasılsınız sizde hoşgeldiniz derdam kız seninde heryerin morardımı
ah bisenim morramazmı heç eşim morfin kullanıcıları gibisin diyo ne kol kaldı ne göbek nede bacak ağrı yapıyo bide ama şlikayetci değilim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cici derda nasılsınız sizde hoşgeldiniz derdam kız seninde heryerin morardımı
deryam niye böyle birkrar aldın anlamadım yanlış anlaşılmalar olabiliyo kuzum biçok kez yaşandı ve tatlıya bağlandı bunun için gitmene gerek yok canım .bende seni çok seviyorum ablacım istersen azcık toparlan ama yine aramızda ol tamammı .
Pelinim saol canım arkadaşım inşallah hepimiz sorunsuz kavuşuruz bebişlerimize .sen nasılsın buarada kuzum?
Yeterim snuçların iyi çıkmış çok sevindim canım gözünaydın olsun![]()
hoş geldin canım nasılsın
sende hoşgelin birsenim nasılsın ?cici derda nasılsınız sizde hoşgeldiniz derdam kız seninde heryerin morardımı
ya kızlar kusura bakmayın gelir gelmez konuya daldım nasılsınıuz canlar valla benim oda buz gibi selam vermyei unuttum hepiniiz öpüyorum kusura bakmayın emi canlar
ebraraım canım ben duamı okudum haberin olsun bitanem nasılsın anneciğin nasıl
sende hoşgelin birsenim nasılsın ?
saol kuzum ağzına yüreğine sağlık eklerim şimdi
annem iyi şükürler olsun canım sen nasılsın?
canım vücut bazen belirti vermeyebilir karamsarlığa düşme inşallah tutmuştur kaçıncı aşılama başka tedavi gördünmü biraz anlatBu ay aşılama yaptırdım ve adetime 1 veya 2 gün var .Umarım aşılamm tutmuştur .Ancak hiç belirti yok 13 gün oldu .Aşılama yaptıranlar varsa yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim
bende kol ve göbekten yapıyorum canım daha bacağa geçmedim ama benim göbekte miskete benzer şeyller oluştu dr iğneden sonra düzelir dedi ama bakalımah bisenim morramazmı heç eşim morfin kullanıcıları gibisin diyo ne kol kaldı ne göbek nede bacak ağrı yapıyo bide ama şlikayetci değilim ben
sende hoşgelin birsenim nasılsın ?
iyiyim canım sağol uğraşıyoz işte ev okul aile derken ancak kendimize vakit ayırıyoruz sen napıyon
o cümle konusunda haklısın yanlış anlaşılabilir niyetim böyle olmasada.ama düşünemedim.bukadar yüklenmeye gerek yoktu yinede.sanki ben çıkıp oh sizin olmadı benim oldu demişim gibicanım bak ben eminim kötü niyetinin olmadığına sen sevincini paylaşmak istedin
ama burdaki herkezi anlamak gerekir özenle cümleleer kurulmalı neden diyiceksin ben iki buçuk sene bekledim bebek için ömrüm gitti herkez ne söğlerse söğlesin teselliler bile batar bazen insana çünkü çoğu kişi laf sokar çevreye çıksan ya bakış atarlar ya soru sorarlr yada laf sokarlar ve bunları yapan hep en yakının olur o yüzden herkez hassas bende öğleydim hamile kardeşlerim beni çok mutlu ederdi ama içim hep cız ederdi kıskandığımdan değil ama kendinin olmaması üzer insanı
senin sadece şu cümlen dokundu benim hakayem kötü bitmedi dedin kötü niyetle döğlemesen bile insanı acıtıyo bi kendini karlşındakini yerine koy ozaman daha iyi anlarsın oldumu canım
ayrıca topiciği bırakmak ne demek biz daha yeni tanışıyoruz olur böğle şeyler sende üzülme bebeğinde üzülmesin dilerim sağlıkla alısın kucağına
iyiym ama yorgunum canım
kardelenbhr derdanur yeteeeeer ebrar_53+ CİCİ35 beteray kubra1985 birsen29
merhaba arkadaşlar nasılsınız?Annemler var giremiyorum.
Birsencim nasıl bebiş
Cici35 naptın canım henüz geçmişe bakamadım
neden yorgunsun gülüm
kusura bakma ben unutuyorum arada ne testi yaptırdın sen
şükür güzle çıkmış sevindim gülüm
kardelenbhr derdanur yeteeeeer ebrar_53+ CİCİ35 beteray kubra1985 birsen29
merhaba arkadaşlar nasılsınız?Annemler var giremiyorum.
Birsencim nasıl bebiş
Cici35 naptın canım henüz geçmişe bakamadım