Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DERYAM niye böyle birkrar aldın anlamadım yanlış anlaşılmalar olabiliyo kuzum biçok kez yaşandı ve tatlıya bağlandı bunun için gitmene gerek yok canım .bende seni çok seviyorum ablacım istersen azcık toparlan ama yine aramızda ol tamammı .:38::38:
PELİNİM saol canım arkadaşım inşallah hepimiz sorunsuz kavuşuruz bebişlerimize .sen nasılsın buarada kuzum?
YETERİM snuçların iyi çıkmış çok sevindim canım gözünaydın olsun :39:

deryam niye böyle birkrar aldın anlamadım yanlış anlaşılmalar olabiliyo kuzum biçok kez yaşandı ve tatlıya bağlandı bunun için gitmene gerek yok canım .bende seni çok seviyorum ablacım istersen azcık toparlan ama yine aramızda ol tamammı .:38::38:
Pelinim saol canım arkadaşım inşallah hepimiz sorunsuz kavuşuruz bebişlerimize .sen nasılsın buarada kuzum?
Yeterim snuçların iyi çıkmış çok sevindim canım gözünaydın olsun :39:

sağol canımmmmm :66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62:

kızlar yeni bi ürün çıkmış su gibide reklamı vardı iyi bi ürünmüş isterseniz bi inceleyin Cym Plus

1 Kutu içerisinde 30 kapsül vardır. 1 Kutu 10 günlük Kullanımlıktır..

Sperm üretimi ve canlılığını artırır

Cym Plus, sperm kalitesi, hareketliliği ve miktarını artırır. Cym plus’ı kullanarak öz güveninizi artırırsınız. Daha uzun

süreli ve daha yoğun orgazm ve boşalmaları yaşar ve daha çok cinsel istek duyarsınız.

İçerik: Yulaf (Avena sativa), Epimediyum, C vitamini (askorbin asit olarak), Magnezyum, Yeşil Çay özü, Dong Quai, E

vitamini , L-Karnitin tartarat, Çinko (Çinko askorbat), B6 vitamini (Piridoksin HCI olarak), B12 vitamini (Siyanokobalamin),

Folik asit, Selenyum, Magnezyum stearat, silika, Jelatin kapsülü.

Sperm oluşturan en önemli maddeler şunlardır: Magnezyum, Fosfor, B12 + C Vitaminleri, Çinko. Bu önemli maddelerin

bazılarından başka, Cym Plus formülü bitkisel içerikleri ve ekstra folik asit ile zenginleştirilmiştir.

Folik asit

Nijmegen’den bir araştırmacı, örneğin besinlerimizde çoğu zaman yetersiz olan folik asit ve çinko maddelerinin erkek

spermin kalitesi üzerindeki etkisini araştırmıştır. Her iki maddenin etkisi kesin olarak belirlenmiştir. Gıda takviyesi alan

erkeklerin menisi içindeki sperm hücre sayısı % 74 oranında artar.

Bitkisel içerikleri
Ginseng gibi Dong Quai da, yaşam enerjisini düzenleyen genel bir tonik olarak kabul edilmektedir. Dong Quai’da bulunan

bir antioksidan olan Ferulik asit de sperm hücrelerinin hareketliliğini artırır.

Avena Sativa, veya yulafta çok protein bulunur ve dayanıklılığı artırır. Avena Sativa zengin bir demir, mangan ve çinko

kaynağı olup, Cym Plus ve onu kullanan erkeğe ihtiyacı olan canlılığı verir. Cym Plus bu bağlamda en komple formüldür!

Kullanım - dozaj

Günde 3 kapsül, tercihen yemekten sonra ve meyve suyu ile beraber alınız

cici derda nasılsınız sizde hoşgeldiniz derdam kız seninde heryerin morardımı
sende hoşgelin birsenim nasılsın ?
ya kızlar kusura bakmayın gelir gelmez konuya daldım nasılsınıuz canlar valla benim oda buz gibi selam vermyei unuttum hepiniiz öpüyorum kusura bakmayın emi canlar
ebraraım canım ben duamı okudum haberin olsun bitanem nasılsın anneciğin nasıl

saol kuzum ağzına yüreğine sağlık eklerim şimdi
annem iyi şükürler olsun canım sen nasılsın?

saol kuzum ağzına yüreğine sağlık eklerim şimdi
annem iyi şükürler olsun canım sen nasılsın?

annenin elelrinden öperim canım sevindim iyiy olmasına
ben nasıl oluyum bitanem siz özledim bakıyım dedim ama hava ne soğuk yaa
kesin sobalı yere almak lazım pc yi

Bu ay aşılama yaptırdım ve adetime 1 veya 2 gün var .Umarım aşılamm tutmuştur .Ancak hiç belirti yok 13 gün oldu .Aşılama yaptıranlar varsa yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim
canım vücut bazen belirti vermeyebilir karamsarlığa düşme inşallah tutmuştur kaçıncı aşılama başka tedavi gördünmü biraz anlat
ah bisenim morramazmı heç eşim morfin kullanıcıları gibisin diyo ne kol kaldı ne göbek nede bacak ağrı yapıyo bide ama şlikayetci değilim ben
bende kol ve göbekten yapıyorum canım daha bacağa geçmedim ama benim göbekte miskete benzer şeyller oluştu dr iğneden sonra düzelir dedi ama bakalım
iyiyim canım sağol uğraşıyoz işte ev okul aile derken ancak kendimize vakit ayırıyoruz sen napıyon

canım bak ben eminim kötü niyetinin olmadığına sen sevincini paylaşmak istedin
ama burdaki herkezi anlamak gerekir özenle cümleleer kurulmalı neden diyiceksin ben iki buçuk sene bekledim bebek için ömrüm gitti herkez ne söğlerse söğlesin teselliler bile batar bazen insana çünkü çoğu kişi laf sokar çevreye çıksan ya bakış atarlar ya soru sorarlr yada laf sokarlar ve bunları yapan hep en yakının olur o yüzden herkez hassas bende öğleydim hamile kardeşlerim beni çok mutlu ederdi ama içim hep cız ederdi kıskandığımdan değil ama kendinin olmaması üzer insanı
senin sadece şu cümlen dokundu benim hakayem kötü bitmedi dedin kötü niyetle döğlemesen bile insanı acıtıyo bi kendini karlşındakini yerine koy ozaman daha iyi anlarsın oldumu canım
ayrıca topiciği bırakmak ne demek biz daha yeni tanışıyoruz olur böğle şeyler sende üzülme bebeğinde üzülmesin dilerim sağlıkla alısın kucağına
o cümle konusunda haklısın yanlış anlaşılabilir niyetim böyle olmasada.ama düşünemedim.bukadar yüklenmeye gerek yoktu yinede.sanki ben çıkıp oh sizin olmadı benim oldu demişim gibi:47:ayrıca birsürü sorun yaşıyorum.demek istediğim çoğu arkadaş gövde gösterisi yapmak için benim bir cümlemi kullanmış.elixirde milleti gaza getirmişte getirmiş..zaten biri bişey yazsada bende tartışıp rahatlasam diye bekliyomuş.şu durumu iyce bi irdelersek kötü niyetli olanlar çok net ortada.yani öyle trip falan olsa burası sanal ortam.saçma sapan şeyler yazar çıkarım dimi.herşey yazabilirim istesem.düşünerek hareket etmek lazım.uzatmıyorum sdc tepkisiz kalıp onları daha fazla konuşturmak istemiyorum.yazmışlar zaten.şimdi bunlarada cevap vermez diye:59:

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
DERYA...............13bitti

kardelenbhr derdanur yeteeeeer ebrar_53+ CİCİ35 beteray kubra1985 birsen29

merhaba arkadaşlar nasılsınız?Annemler var giremiyorum.
Birsencim nasıl bebiş
Cici35 naptın canım henüz geçmişe bakamadım

güle güle ebrrarım görüşürüz
kızlar bende çıkıyorum üşüdüm görüşürüz sonra iyi bakın kendinize

neden yorgunsun gülüm
kusura bakma ben unutuyorum arada ne testi yaptırdın sen
şükür güzle çıkmış sevindim gülüm

canım genetik testelerimz vardı omların sonuçalrını aldım
birde aynı yerde kardeşim tüp bebk rapru çıkatıyordu onun eksikleri varmış (çalıştığı için o gidemiyor )onlarla uğraştım ayaklarım şişti valla

Back
X