Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet cnmm bugun test yaptım negatif aslında cif cizgiden bile korkuyorum:18:

devamlı camasırıma bakma günlerim gelcek diee yok leke geldimi yok düşürüyormuyum yok ağrılarr:14:

evet canım aynen o günler beni mahvetmişti ne zordu ne zorrrrrrr elixsircim sen korunmuyomusun canım

evet cnmm bugun test yaptım negatif aslında cif cizgiden bile korkuyorum:18:

devamlı camasırıma bakma günlerim gelcek diee yok leke geldimi yok düşürüyormuyum yok ağrılarr:14:

evet canım aynen o günler beni mahvetmişti ne zordu ne zorrrrrrr elixsircim sen korunmuyomusun canım

korunmadım cnm belki tutunur diee ama zaten kalamadım:14:

İyi akşamlar arkadaşlar dün itibarı ile donmuş embriyo transferi için tedavime başladım Bismillah diyerek dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.:16:

iyi akşamlar arkadaşlar dün itibarı ile donmuş embriyo transferi için tedavime başladım bismillah diyerek dualarınıza ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.:16:

hadi yaırlı olsun canım
bebğini getirsin tedavin sana :49::49::49::49:

geçmişeee gittiimmm ama ok gitmişimm sanırımm gelemedim :))) canlarımm yaa özlemişimm vallaa ama yıl sonuu maff etti beniii ugraşş durr hiçç vakit ayıramadım forumaa ....

evet kızlar ben gecenn aydann 12 aaydann yanii çokk ümitliydimmm ama olmadı adet oldumm bugün 5. günümm artık ümitlerr bu aya kaldıı allahın izniylee ....

hepinizee iyii yıllarr canlarımm yenii umutlarrr güzell güzell bebişler getirsinnn inşallahhhh....

tugcal canımm bebişşşin iyi olduguna çokk sevindim canımmm :)))

cucugum ilk öncee h.g glıkofen bende kullanıyorum yararını görüyorum hemde kilo almanı birazda olsa engelliyo düzenli içince canımm .

guern_bee35 canımm ne güzel bi haberr buu çokk sevindimm :))

elixsirimmm kuzumm kıyamamm sanaa kıremm sür dedim yaa sana bak bende var bitane z le başlıyoo adı okk iyi geliyoo bakıpp sölimm hemenn sanada yarın kocişin alsınn tayammıı

kubra1985 hayırlı olsun bebişin canımm

flan hastamıı girdin yeni yıla canımm benimm çokk geçmiş olsunn dikkat et kendine

birsen29 canımm iyisin demii :)

turkuaz canımm sen nasılsın ?

nanelişeker canımm herşeyde bi hayır vardırr tabikii eşindee çokk istiyodur ama bakk işle ilgilii şeyler varmışş bi düzene girsinnn hayırlısıylaa tabisii pıttt diyee bebişindee geliverir kucagına :)

sevtunum bebemm nasılsınn bakalımm ayyy kız nekadarr olduuu dimii seninle konuşmayalıı bakıyorumm mercimekk iin tohumlarr atılmışş ayyy hadii hayırlısıı kayramınn dedigi gibii çalmadın demee kızz malzemedenn :))

kardelenbhr canım ben gelene kadar kaçmışsınn kuşumm 3 gün kalmışş hadii güzell haberlerle inşallahh canımm :) :) :)

derinsu canımm nasılsınn umarımm herşey yolundadır ...

ugurbocugum geçmiş olsun canım kocişin sanırım yarın giriyor ameliyata ...

kayram29 canımmm benimmm seviyorum seni ;) takılıp üzülme öle herşeyee

yeterrrrr cimm canımm ii çıkmış sonuçlar çok sevindimmm

kıslar eger atladıgım varsa kusura bakmasınn geçmişe döndüm ama bukadarr kaldıı aklımdaa :17:

Son düzenleme:
hoşgeldiniz bayanlar nasılsınız bakalım bugün biraz atışma olmuş galiba sıkmayın canınızı burası sanal da olsa bazen güzel arkadaşlıklar kurulabilir eeeeee keyifler iidir umarım

Allah razı olsun kızlar
amin canım cümlemizden inşşşşş
geçmişeee gittiimmm ama ok gitmişimm sanırımm gelemedim :))) canlarımm yaa özlemişimm vallaa ama yıl sonuu maff etti beniii ugraşş durr hiçç vakit ayıramadım forumaa ....

evet kızlar ben gecenn aydann 12 aaydann yanii çokk ümitliydimmm ama olmadı adet oldumm bugün 5. günümm artık ümitlerr bu aya kaldıı allahın izniylee ....

hepinizee iyii yıllarr canlarımm yenii umutlarrr güzell güzell bebişler getirsinnn inşallahhhh....

tugcal canımm bebişşşin iyi olduguna çokk sevindim canımmm :)))

cucugum ilk öncee h.g glıkofen bende kullanıyorum yararını görüyorum hemde kilo almanı birazda olsa engelliyo düzenli içince canımm .

guern_bee35 canımm ne güzel bi haberr buu çokk sevindimm :))

elixsirimmm kuzumm kıyamamm sanaa kıremm sür dedim yaa sana bak bende var bitane z le başlıyoo adı okk iyi geliyoo bakıpp sölimm hemenn sanada yarın kocişin alsınn tayammıı

kubra1985 hayırlı olsun bebişin canımm

flan hastamıı girdin yeni yıla canımm benimm çokk geçmiş olsunn dikkat et kendine

birsen29 canımm iyisin demii :)

turkuaz canımm sen nasılsın ?

nanelişeker canımm herşeyde bi hayır vardırr tabikii eşindee çokk istiyodur ama bakk işle ilgilii şeyler varmışş bi düzene girsinnn hayırlısıylaa tabisii pıttt diyee bebişindee geliverir kucagına :)

sevtunum bebemm nasılsınn bakalımm ayyy kız nekadarr olduuu dimii seninle konuşmayalıı bakıyorumm mercimekk iin tohumlarr atılmışş ayyy hadii hayırlısıı kayramınn dedigi gibii çalmadın demee kızz malzemedenn :))

kardelenbhr canım ben gelene kadar kaçmışsınn kuşumm 3 gün kalmışş hadii güzell haberlerle inşallahh canımm :) :) :)

derinsu canımm nasılsınn umarımm herşey yolundadır ...

ugurbocugum geçmiş olsun canım kocişin sanırım yarın giriyor ameliyata ...

kayram29 canımmm benimmm seviyorum seni ;) takılıp üzülme öle herşeyee

yeterrrrr cimm canımm ii çıkmış sonuçlar çok sevindimmm

kıslar eger atladıgım varsa kusura bakmasınn geçmişe döndüm ama bukadarr kaldıı aklımdaa :17:

teşekür edrim kızlar hepinize tek tek allah razı olsun yaaaaaaaa ben seviyorum sizleri yaaaaaaaaa:38::38::38:

hoşgeldiniz bayanlar nasılsınız bakalım bugün biraz atışma olmuş galiba sıkmayın canınızı burası sanal da olsa bazen güzel arkadaşlıklar kurulabilir eeeeee keyifler iidir umarım
evet sanalda olsa güzel arkadaşlıklar yaşıyor ve paylaşıyoruz ama bazıları gelip düzgünce okumadan sadece yazıyo hep kendini haklı görüyo neymiş çocuk gibi kendi tarafıma çekmeye çalışıyomuşum bide belki sen bilirsin biz burda birbirimize takılırız döverim diye burdaki herkes anlar şaka olduğunu ve arada gülmeye ihtiyacımız olduğunu seviyesizmişim neyse canım sıkıldı ama ilk gelince insanları tanımadan böyle diyince haliyle sinirleniyosun neyse senide sıktım ama napıyım bunalttı sen napıyon bu aralar

Back
X