Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İyi akşamlar arkadaşlar dün itibarı ile donmuş embriyo transferi için tedavime başladım Bismillah diyerek dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.:16:
canım transferi oldunmu olacanmı ilaç kullanmaya başladınmı kendini hazır hissettinmi

Daha oglen gelmıcem dedım ama dayanamadım neden bazı munasebetsızler yuzunden ben arkadaslarımdan olayım kı degılmı:33::33::33::33::33:
Zaten baska bı arkadası da yanlıs anlamısım o sinirle affedr umarım:26::26::26::26:
Yetercım yorulmussun tahlıllerın de temıs cıkmıs
pelıncım barısmıssın kocanla aferın sana fıstıgım
ebrar ablacım esın rahatsızmıs canım benım gecmıs olsunnn
elıksrıcım hatıcecım elacım ıyı aksamlar
kardelen49 um la konustum ve cok rahatladım cicişim de rahatlattı tabıkı benı
bırsenım bebısını dusun ve bosver guselım yukarda allah var rabbım herkese gusel saglıklı bebıkler versın
bu arada kaza gelıyorum demez ama bana bel fıtıgı gelıyorum dıyor galıba:14::14::14::14:bıde ıdrar yolarım ıltıhaplanmıs maydonoz suyu ıcıyom habıre
bı de kızlar sol kasıgım durdugu yerde agrıyo ozellıkle fılmden sonra anlamadım ne oldugunu ne olabılır sızce bazıları enfeksıyon olabılır yazmıs baska yerlerde

İyi akşamlar arkadaşlar dün itibarı ile donmuş embriyo transferi için tedavime başladım Bismillah diyerek dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.:16:

hayırlı olsun cnm tedavin bütün dularım seninle inşşş kavuşursun meleğine
:16::16::16::16::16::16:

sol kasıgımdakı agrı dısında ıyıyım canımmm yaaa sen nasılsın

hayırdır inşşşşşş ama maydonoz suyunu ne zamandır içiosun oda ağrı yapar çünki iltihap sökme gibi etkisi var belki iltihabını söküyodur o yüzdende ağrıo olabilir bende eşim test olucak onun sonucun muayene olucal ayn 19 dan sonra benim patoloji sonucum çıktı eşimin sonuçlarınıda aldıktan sonra dr a gidicem bakalım neler olcak acep :18::18::18::18::18::18:

hayırdır inşşşşşş ama maydonoz suyunu ne zamandır içiosun oda ağrı yapar çünki iltihap sökme gibi etkisi var belki iltihabını söküyodur o yüzdende ağrıo olabilir bende eşim test olucak onun sonucun muayene olucal ayn 19 dan sonra benim patoloji sonucum çıktı eşimin sonuçlarınıda aldıktan sonra dr a gidicem bakalım neler olcak acep :18::18::18::18::18::18:

canım ılthap sokucu oldugu ıcın ıdrar yollarım ıltıhaplandıgı ıcın basladım bugun ıcmeye daha yenı yanı
canımm benım ınsallah hayırlı haberler alırsın da bır an once gelır bebıs

canım ılthap sokucu oldugu ıcın ıdrar yollarım ıltıhaplandıgı ıcın basladım bugun ıcmeye daha yenı yanı
canımm benım ınsallah hayırlı haberler alırsın da bır an once gelır bebıs

inşşşş cnm hepimiz birlikte yaşarız o duyguyu inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlarım kociş neti istiyo vereyim de kurtulayım dilinden:1:elixsir canım kendine iyi bak özeline yazdım msn mi,mirandacım işallah hersey dilediğin gibi olur RABBİM yardımcın olsun,birsen sinirlenme canım sen 2 canlısın bebişini düşün sen kötü bişey söylemedin okuduk burda,hatice arkadaşım senle konuşmak güzeldi msn de,kayram tabi bırakmıycaksın bizi bizi bırakmaya hakkın yok:16:neti vermeden son bişeyler yazmak istedim sizleri seviyorum arkadaşlarım hepiniz kendinize iyi bakın adını yazmadıklarım bana kırılmasın lütfen aklımda kalanları yazdım :16:

arkadaşlarım kociş neti istiyo vereyim de kurtulayım dilinden:1:elixsir canım kendine iyi bak özeline yazdım msn mi,mirandacım işallah hersey dilediğin gibi olur RABBİM yardımcın olsun,birsen sinirlenme canım sen 2 canlısın bebişini düşün sen kötü bişey söylemedin okuduk burda,hatice arkadaşım senle konuşmak güzeldi msn de,kayram tabi bırakmıycaksın bizi bizi bırakmaya hakkın yok:16:neti vermeden son bişeyler yazmak istedim sizleri seviyorum arkadaşlarım hepiniz kendinize iyi bakın adını yazmadıklarım bana kırılmasın lütfen aklımda kalanları yazdım :16:

güle güle cnm seninlede güzeldi sohbet:5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Kızlar bu arada alttakılerı gormeden yazdım kusura bakmayın herkese merhabalr

slm canım,merak etme,zaten senden başka kimse alttakilerle ilgilenmemiş,tam bir buçuk saatti geçmişi okuyorum ve bir ALLAHIN KULU SELAM VERMEMİŞ,SONRADA İLGİDEN BAHSEDERLER.

Herkez birbirine kızmış,haklı olunan çok yön var,ama farkettiğim ve derininde dile getidiği kadarıyla,insanlar sadece işlerine geldiğinde,kendileriyle alakalı konular olduğunda,çokta güzel geçmişi okuyabiliyolarmış ve onlarıda rahatsız eden konular olabiliyomuş.

slm canım,merak etme,zaten senden başka kimse alttakilerle ilgilenmemiş,tam bir buçuk saatti geçmişi okuyorum ve bir ALLAHIN KULU SELAM VERMEMİŞ,SONRADA İLGİDEN BAHSEDERLER.

canım ben foruma gırmeden yazdıgım ıcın zaten alttakıler gorunmıyodu goruncede yazdım zaten
bende bugun cok kızdım bıseylre ama dıle getırınce de anlaması gereken anlamıyo zaten bosver canım nasılsın
derınım bırsenım ya gecmıstemısınız nıye yazmıynuz

Back
X