Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım nasılsın
canım ben foruma gırmeden yazdıgım ıcın zaten alttakıler gorunmıyodu goruncede yazdım zaten
bende bugun cok kızdım bıseylre ama dıle getırınce de anlaması gereken anlamıyo zaten bosver canım nasılsın
derınım bırsenım ya gecmıstemısınız nıye yazmıynuz
sol kasıgım agrısı bel fıtıgı baslangıcım ve ıdrar yolu ıltıhabım dısında ıyıyım sukur![]()
iyiyim tatlım hamdolsun,sen nasılsın,napıyo bizim kızla,oraya bakamadım pek.[ı][ı]kardelenim sen nasılsın [/ı][/ı]
sol kasıgım agrısı bel fıtıgı baslangıcım ve ıdrar yolu ıltıhabım dısında ıyıyım sukur![]()
[ı]kızlar bende bugün ateş ölçmeye başladım bakalım hayırlısı olur inşallah[/ı]
iyiyim tatlım hamdolsun,sen nasılsın,napıyo bizim kızla,oraya bakamadım pek.
saol canım amınnn yaaaa ne yapalım ıste beklıyorum hastalıklarımın ardı ne zaman kesılcek dıyegeçmiş olsun canım yaaa üzüldüm Allah şifa versin tatlım
kızlar bende bugün ateş ölçmeye başladım bakalım hayırlısı olur inşallah
inşallah canım inşallah,rabbim gönlünün muradını versin.![]()
kardeloşş selamm kuşummm
kayracım geldim cnm fazla kalamıcam gerçi ama![]()
kızlar ben çıkacam sizlere iyi geceler iyi sohbetler![]()
selam canım,nasıl gidiyo hayat?
kardeloşş selamm kuşummm
kayracım geldim cnm fazla kalamıcam gerçi ama![]()
nereye gıtcen gene kuzum yaaa ben bu konuyu konusmak ıstemıyorum arkadas ılk uyardıgımızda okusaydı daha fazlasını solemes ve bsı de uzmezdı
hiç be canım nolsunkoca gün hiçbişey yapmadan geçtiidogru dürüst ev işlerinide yapamadım...kayınvalideye gittik 2 saat falan ordaydık..eve geldim dizimi izledim oturayım dedim biraz..sen neler yaptın cano
esnart,sitare,sara sizlerede selam kızlar.
tamam boşver cnm geldi geçti..inşş o da alışacak bizlere..böyle tartışmayala başlayan arkadaslıklarda salglam olabilir gün gelirde:))
napim cnm yaa.geç yatmak istemiyorum..o yüzden fazla kalamıcam dedim.